Söndag! Mot en ny vecka.

Helgen är över och det har inte betytt ledighet. Det har varit jobb hela helgen. Men absolut inget mig emot. Tycker det är kul, bra. Imorgon startar veckan med jobb halv åtta fram till halv nio på kvällen, Dagis sedan ICA. Har efter jobbet idag sett Bröllopsfotografen. Kan säga att jag hade högre förväntingar om filmen, förväntningarna blev inte helt uppfylda. Men det var en helt okej film, jag kan rekommendera er att se den. Fast filmen var slut klockan tio och jag skulle mot sängen då för att sova ligger jag här 23:52 och fortfarande är jag vaken. Man vill sova.. ju mer man vill sova och får ångest för att man måste sov för att annars är man jätte trött imorgon så blir det bara svårare att sova.. det är konstigt...'
Det blir lättare att sova tycker jag om man lyssnar på en bra ljudbok. Ikväll lyssnar jag på e bok som heter Medmänniskor. Den handlar om små berättelser som beskriver hur vi försöker vara bra människor..
Nu sk ajag sova. ´Godnatt!

Torsdag!

TÄNKTE ATT JAG SKULLE LÄGGA UT EN BILD PÅ MIN NYA TELEFON. KÖPTE ÄVEN ETT PAR ÖRHÄNGE IGÅR. KANSKE SKULLE BYTA, JAG E RÄTT SÅ DÅLIG PÅ DET DEM JAG HAR I ÖRONEN NU. PÄRLOR, HAR JAG TYP HAFT DÄR I STORT SETT SEDAN JAG FICK DEM. DET ÄR SJU ÅR SEDAN. JO DET KAN BEHÖVAS NÅGOT NYTT I ÖRONEN KANSKE....








iphone

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT MIN IPHONE. kÄNNER MIG SÅ INNE.. HAHA. FÖRST ÅNGRA JAG MIG REJÄLT, MAN KAN JU INTE SKRIVA SMS PÅ DEN. MEN JAG MÅSTE SÄGA ATT EFTER 10 TIMMAR VÄNJER MAN SIG. DET GÅR FORTARE ÄN VAD MAN TROR. NU GÅR DET HUR BRA SOM HELST ATT SKRIVA. HAR FÖR ÖVRIGT VARIT UTE PÅ SHOPPING MED FARMOR IDAG OCH VARIT PÅ ÅRSMÖTE MED KD OCH PERSONALMÖTE PÅ ICA. TREVLIGT TREVLIGT VAR DET. TVÅ SEMLOR OCH EN TOSCABULLE INNEBAR KVÄLLEN. HUJEDAMEJ ATT DET INTE ÄR MÖTEN VARENDA DAG.... TJA, DET ÄR JU HUR MAN VILL. HAR FÖRRESTEN KLIPPT MIG IDAG. BOKADE IN EN LITEN AKUT TID PÅ FACEBOOK. TACKAR FÖR INTERNET/FACEBOOK.. DET KAN RÄDDA LIV! HIHI. DET BLEV UPPKLIPPT MED LITE SNE LUGG INGA STÖRRE FÖRÄNDRINGAR HÄR INTE. INTE ÄN IALLAFALL. NU BLIR DET TILL ATT SOVA.. KLOCKAN ÄR JU... WHAT? TVÅ? DETTA ÄR INTE KLOKT. PUH. GODNATT GUYS.

TWIILIGHT!





JAG ÅKTE TILL ELGIGANTEN MEN SÅKLART SÅ FANNS INTE MIXERN DÄR. DET TYCKTE JAG VAR DUMT FÖR JAG HAR EN LITER NATURELL YOGHURT I KYLEN OCH MYCKET FRUKT VILKET KUNDE BLI GODA SMOOTHIES. JAG HÄMTADE UPP SARA VI ÅT GODA BAKADE POTATIS MED MYCKET GRÖNSAKER OCH FESTADE TILL DET FÖR VANLIGHETENS SKULL MED GLASS OCH JORDGUBBAR. TILL DETTA KALAS FICK JAG MED PÅTRYCK AV SARA OCH RHODE TITTA PÅ TWIILIGHT. SOM JAG ABSOLUT INTE , ALDRIG SKULLE SE. MEN IDAG BRAST DET. JA VAD TYCKER NU JAG OM FILMEN.. NJA, VAMPYRER OCH TRAMS ÄR INTE RIKTIGT MIN GREJ MEN VISST VAR FILMEN BRA. BÄTTRE ÄN VAD JAG HADE TÄNKT MIG. MIN LILLASYSTER RHODE PRATAR ALLTID OM ATT EDWARD E SÅ SNYGG . HAR ALDRIG KUNNAT HÅLLA MED.. MEN EFTER IKVÄLL.. JA! HANS SJÄLVSÄKERHET OCH JA, JAG VET INTE ALLT, FARLIGHET KANSKE INGEN ANING MEN KAN JU INTE LÅTA BLI ATT GE MEDHÅLL TILL ATT HAN ÄR SEXIG! NU BLIR DET BEDTIME. IMORGON BLIR DET EN LEDIG DAG, JAG BORDE VERKLIGEN GÅ TILL GYMMET... OM INGET ANNAT BLIR DET SHOPPING MED FARMOR OCH JAG SKA FÅ HÅRET KLIPPT. CIAO.


ELGIGANTEN.




TÄNKTE ÅKA TILL ELGIGANTEN NU. NÄR JAG FYLLDE 20 ALLTSÅ FÖR LITE MER ÄN ÅR SEDAN FICK JAG EN MIXER AV MIN FARMOR OCH FARFAR. MEN DEN BARA GICK SÖNDER FÖRRA VECKAN. FARMOR HADE KASTAT KVITTOT MEN JAG ÅKTE DIT FÖR ATT TESTA ENDÅ. DE GICK BRA ATT BYTA DEN FAST JAG INTE HADE NÅGOT KVITTO OCH ATT JAG KOM MER ÄN ETT ÅR EFER ATT JAG KÖP DEN. JAG VILLE HA EN ROSA OCH DEM VAR SLUT SÅ JAG FICK ETT PRESENTKORT. SÅ JAG SKA ÅK DIT OCH SE OM DEM FINN IDAG. JAG TYCKTE DET VAR SÅ HIMLA BRA SERVICE. JAG VILL VERKLIGEN HISSA ELGIGANTEN.

 

 


Farfar 83.

IGÅR VAR JAG OCH ROBIN HOS FARMOR OCH FARFAR FÖR ATT FARFAR FYLLDE 83 ÅR. VI VAR DÄR

OCH  ÅT GOD FRUKOST. ÅH, DET MÅSTE VARA DEN MEST FANTASTISKA OCH GODASTE MÅLTIDEN PÅ

HELA DAGEN TYP. DET BEROR IFS LITE PÅ VAD MAN ÄTER. DET BLEV YOGGI MED MUSLI OCH FRUKT OCH
BULLA MED GODA PÅLÄGG OCH OSTAR OCH SCRUMBLE EGGS OCH BACON. DET TOPPADES MED ET

WIENERBRÖD. DET VAR GOTT. EFTER DET VAR DET DAGS FÖR LITE MIDDAG OCH DÅ SERVERADES DET

RÖKT FLÄSKFILE MED POTATISGRATÄNG OCH EFTER DET LITE KAFFE. SEDAN BLEV DET JOBBETIME PÅ

ICA. ALLTID LIKA TREVLIGT ATT JOBBA. DET BLEV EN TREVLIG DAG. IDAG HAR JAG VARIT I SKOLAN I

FEM TIMMAR, USH DET ÄR VERKLIGEN TUFFT ATT GÅ PÅ HÖGSKOLAN NU E DET TRE TIMMAR KVAR I

DENNA VECKAN HEHE.


FARFAR


FRUKOST




FARFARS PRESENT FRÅN OSS.


MELODIFESTIVALEN 2010

DÅ VAR MELODIFESTIVALEN IGÅNG. FÖRSTA DELTÄVLIGEN FRÅN ÖRNSKÖLDSVIK OCH DET BLEV TVÅ

KILLAR MED HYFFSADE LÅTAR OM JAG FÅR SÄGA VAD JAG TYCKER SOM ÄR VIDARE TILL FINAL I

GLOBEN. ELLER TYCKTE NI DETVAR FEL LÅTAR SOM VANN?


Kalas!

Har varit på kalas hos Aloce idag som fyllde fem år. Hon bjöd på god oxfilé och hassebackspotatis..

med svampsås.. M. Det smakade mycket mycket bra. Efter det blev det god tårta med olika frukter.

Smakade inte helt dumt heller. Nu blir snart huset fullt av gäster för att avnjuta fruktsallad och

MELODIFESTIVALEN! Det blir skojsigt. Har även precis skickat in mig till programmet "Halv åtta hos

mig" Så får vi väl se om man kommer med. Det hade ju varit riktigt skoj.


 





Lunch

Hej! Är precis hemkommen från stan har varit och lunchat med Elin på Gozzip vid Lilla Torg. Åt en

enormt god kycklingsallad. Super gott! Det var väldigt trevligt. Skulle vara barnvakt i

eftermiddag/kväll men det blev inställt. Så nu väntas en ledig kväll och eftermiddag.. Trevligt! Är

ledig imororgon oxå från skolan. Jag är lite sugen på att ta en sista minuten och hälsa på mormor i

Stockholm.. Det hade inte allas varit dumt.. Lite mysigt. Men hon har inte svarat på mitt sms.. Vi får

väl se.. Funderar på om jag kan göra så eller jag ska stänga in mig i min lilla lya och sova tidigt och

vara allmänt rastlös.. Vi får väl se hur dagen tar sitt slut...

RSS 2.0