Om jag fick en enda önskan just nu, skulle...

Om jag fick en enda önskan just nu, skulle jag önska ett hus långt in i skogen där allt var alldeles tyst! ... Å några miljoner såklart. Då skulle jag i och för sig kunna köpa världens snabbaste bil och köra från alla dem som typ spottar i min mat?! Nä förresten motorljudet.. Hm! Håller mig till skogen, ja tack! Men skulle inte vilja vara där helt själv. En skön massagestol hade gärna fått göra mig sällskap!! Det är väl min arbetsdag i korthet!!


Godmorgon! Trött. Är inte sugen på att gå ...

Godmorgon! Trött. Är inte sugen på att gå och jobba idag! Nyhetsmorgon, soffan och en filt är så mycket mer lockande!! Men sugen eller ej snart dax att sätta sig på cykeln. Bara ta itu med dilemmat: vad ska jag ha på mig? kram


Godmorgon!! Snart dax för jobb. Måndag mor...

img_6801 (MMS)

Godmorgon!! Snart dax för jobb. Måndag morgon , tror jag ska piggna till i den hör  stolen på jobb:) ha en bra dag!


Facebook är bra! Har haft en mindre bra da...

img_0866 (MMS)

Facebook är bra! Har haft en mindre bra dag idag och helt slut efter jobbet. Skrev på Facebook att det enda som kunde muntra upp mig var prinsessbakelse. Två bakelser levererade till mig precis från mamma! Tack mamma! You made My day...!


Jag får nog leva med det att Victoria Beck...

img_7728 (MMS)

Jag får nog leva med det att Victoria Beckham är helt enkelt snyggast i denna frisyren!


Det var inte meningen!! Såhär kort skulle ...

img_8849 (MMS)

Det var inte meningen!! Såhär kort skulle det ju inte bli. Snälla håret väx ut!


Hemma hos mamma!!  Startade med bruch. Nyb...

img_7406 (MMS)

Hemma hos mamma!!  Startade med bruch. Nybakade bullar. Fortfarande mätt efter igår. Klippning på g! Först ska Christian bli av med sitt fågelbo på huvudet och sedan är det min tur att bli grann !


Vad vore ett besök på Elysee utan tobleron...

img_4483 (MMS)

Vad vore ett besök på Elysee utan tobleronemouse? Ett icke 100% besök! Nu blev det mer än hindra. Underbara vänner, god mat, härliga skratt och trevlig servitris . lyckad kväll och dag. Somnar absolut nöjd! !


Avslutade kvällen på Elysee med fondue. Ba...

img_1420 (MMS)

Avslutade kvällen på Elysee med fondue. Banansåsen är SÅÅ god!!


På tåget på väg till Malmö arena för att t...

img_4835 (MMS)

På tåget på väg till Malmö arena för att titta på Disney ice!


Fortsätter mitt fredagsfirande på sf. Med ...

img_7814 (MMS)

Fortsätter mitt fredagsfirande på sf. Med stor popcorn och stor läsk. Jag ska kolla på en av Sveriges sexigaste män och även få sitta bredvid en av dem. Återkommer om filmen, men tror den kommer vara superbra!! Kram!


Fredag!

img_1006 (MMS)

Fredag!


Äntligen fredag! Efter en tuff vecka. Pust...

img_5675 (MMS)

Äntligen fredag! Efter en tuff vecka. Pustar läraren ut. Helg! Det var längesen man fick känna på den känslan av att det är fredag och jag har faktiskt hela helgen framför mig! Nystädad lägenhet, god middag och ett glas vin! Älskar fredag!!


Godmorgon!!  Nyduschad och vaken. Hade gär...

img_1671 (MMS)

Godmorgon!!  Nyduschad och vaken. Hade gärna legat kvar i sängen, den var så skön! Ska snart cykla till jobbet försöka mata in lite kunskap på 16 elever:) jobbar till klockan sju ikväll. Igår skickades den sista uppgiften in på Malmö högskola. När jag kommer hem ikväll är jag helt ledig! Då blir det soffan vill jag lova!:) ha en bra onsdag! (redan onsdag?!) KRAM !


Den seriösa läraren? Tur det bara e insida...

img_7244 (MMS)

Den seriösa läraren? Tur det bara e insidan som räknas! ;)  En helt fantastisk kväll! Önskar inte den skulle ta slut! Så tacksam och så nöjd!


img_6755 (MMS)


Att vara lärare.

Wow vilken dag, vilken verklighet. By the way, kom hem från Sälen igår kväll. Vilken härlig resa och att få åka skidor var alldeles underbart.

 Men nu till det fatastiska: Började jobba idag, som lärare. Helt otroligt, kan bara inte förstå!?  Har varit på utbildning idag och bara planerat. Imorgon kommer eleverna, ska bli så spännande att få träffa dem. Hjärnan bara sprudlar av ideér att arbeta med. Hoppas att eleverna ska tycka att det ska bli lika roligt som jag. Om inget annat ska jag få dem att tycka det!! Imorgon blir det svenska för hela slanten och vi ska sätta igång med "Bokstavslandet". En grön dörr som jag förvandlat idag till en blå dörr med glitter och silversthärnor med texten "Välkommen till bokstavslandet". I det rummet ska det arbetas med bokstäver alla första klickare ska få gå igenom hela alfabetet i pysslets tecken. Vi börjar imorgon med bokstaven Aa. Som vi ska skriva med hjälp av knäckformar imorgon och klippa ut och sätta upp!

Imorgon väntas även min förhoppningsvis sista redovisning på malmö Högskola. Det är nog den första redovisningen på 3,5 år som jag faktiskt känner mig nervös. Så rädd att man inte ska klara det! Håller tummarna.

Sov Gott Kram! <3


Utslagen i soffan efter att ha varit ute i...

img_4684 (MMS)

Utslagen i soffan efter att ha varit ute i friska luften sedan tio imorse. Åkt skidor i fyra timmar. Har precis kommit tillbaka till stugan efter en timmes afterski... Pax för soffan!


Älskar snön, älskar solen, den friska luft...

img_5902 (MMS)

Älskar snön, älskar solen, den friska luften och skidorna! Glädjerus i hela kroppen!


Är i ett underbart Sälen! Strålande sol, m...

img_9660 (MMS)

Är i ett underbart Sälen! Strålande sol, mycket snö och härlig skidåkning!! Snart dax för after ski!


Köpte en ny kavaj. Tänkte den som en "jack...

img_4336 (MMS)

Köpte en ny kavaj. Tänkte den som en "jacka" framåt våren!  Nu blir det tentaskrivning!


Började dagen med 60 min ansiktsbehandling...

img_2359 (MMS)

Började dagen med 60 min ansiktsbehandling. Så ljuvligt! Men avskyr att bo mitt i stan! Hade jag inte gjort det hade jag antagligen sprungit till tåget för att komma i tid eller springa till bilen för parkeringen snart går ut. Men istället måste jag passera alla gågatans affärer och stå emot frestelsen att göra entré i butikernas dörrar. Kunde inte helt stå emot. Men plånboken hade lite tur då tröjan jag egentligen skulle handla på Gant var slut.  Det blev lite shopping. Ny halsduk, mössa och skidvantar. Ska nämligen till Sälen imorgon och åka skidor över Helgen:)


Nybakat bröd till chili con Carnen såklart!!

img_7151 (MMS)

Nybakat bröd till chili con Carnen såklart!!


Har njutit av Mamma Mia filmen ikväll. Jag...

img_9119 (MMS)

Har njutit av Mamma Mia filmen ikväll. Jag blir så otroligt glad när jag ser den. Vill inget annat än att dansa och sjunga med i varenda sång:) chili con Carne bjöds det på till filmen och faktiskt för första gången under min sambo tid. Wow vilken tisdag;) haha


Fick fina blommor av Christian när han kom...

img_0197 (MMS)

Fick fina blommor av Christian när han kom hem från jobbet idag. Och ännu fler presenter blev det.... Har jobbat idag och fick ett fint set från body shop av min lilla elev:)


Det var en trevlig kväll. Många uppskattad...

img_7881 (MMS)

Det var en trevlig kväll. Många uppskattade det kvällen bjöd på. I matväg serverades det;  Förrätt: små västerbottenost paj med kräftor.  Varmrätt: Ryggbiff, potatiskaka( som tyvärr blev misslyckad:( blev inte fast så istället blev det potatismos i ugn. Gott ändå), rostade grönsaker i ugnen, sallad med coctailtomater och rödlök och rödvinssås och bearnaie.  Efterrätt: (bilden) Tobleroneparfait med varma jordgubbar.  Mums!!


Vi firade tolvslaget med god kall champagn...

img_5327 (MMS)

Vi firade tolvslaget med god kall champagne, raketer och glada människor!


Människor man trivs med:)....

img_9563 (MMS)

Människor man trivs med:)....


Nyår igår! Firade in det nya året med 14 h...

img_8868 (MMS)

Nyår igår! Firade in det nya året med 14 härliga människor! Några av dem!:)


RSS 2.0