Asså dem får en att må bra ett toppen humö...

Asså dem får en att må bra ett toppen humör.... Blev lite fel i skrivandet!


Jobbar på dagis idag. I just love it!! <...

Jobbar på dagis idag. I just love it!! <3 har en kort rast nu o försöker läka halsen med en kopp te. Mår inte jätte bra men vilket humör barnen får en på. Det endå härligt. Får ju tycka lite synd om mig själv som e sjuk så fem ballerina kex och ett toblerone har jag tryckt i mig. Riktigt gott, ångrar det inte. För jag njöt, ojsan hoppsan njuter! Föll visst ett ytterligare kex ner i handen på mig....


Här e mina tre nya kuddar jag nämnt! I jus...

img_9670 (MMS)

Här e mina tre nya kuddar jag nämnt! I just so in love!!


Favorit i höst!

img_1002 (MMS)

Favorit i höst!


Väska från Wera

img_9489 (MMS)

Väska från Wera


Ny skjorta!

img_1655 (MMS)

Ny skjorta!


Svart byxa

img_9803 (MMS)

Svart byxa


Skulle lägga in bilder på nya inköp... Her...

img_4921 (MMS)

Skulle lägga in bilder på nya inköp... Here it comes ....


Jag på kräftskiva!

img_0040 (MMS)

Jag på kräftskiva!


Det var en trevlig frukost stund med fina ...

Det var en trevlig frukost stund med fina Elin. fick en go stund med pappa innan jobbet oxå:) igår vat det lördag och en nästan ledig dag! Jobbade lite endast två timmar innan det var dags för att kampanja med kristdemokraterna på biblioteket i Arlöv. Efter en timmes ledighet nalkades det kräftskiva. God mat och trevligt folk! Inget att klaga!! Just ny har jag intagit soffan i vänta på att min nattgäst ska vakna. Dagen skulle jag gissa på bjuder på stor städning i huset, det behövs!!!


Godmorgon världen! Sitter kall på tåget på...

img_0019 (MMS)

Godmorgon världen! Sitter kall på tåget påväg in till stan. Har nämligen ett vått linne på mig. Torktummlaren var inte tillräckligt snabb! Det är ju så ibland att om man verkligen vill ha något på sig och det finns verkligen inget annat..... Och linnet är i tvättmAskinen och det är värt att vänta o missa tåget för att få veta att man kommer vara snygg! Idag blev min morgon en sådan. Dock lät jag mig INTE missa tåget och fick ha blött linne på mig, men så snygg jag e:) det blir frukost med Elin i stan! Så mysigt!! Har btw min absoluta favorit klocka på mig! Gillar den starkt. :)


Asså jag springer runt som en maraton lö...

Asså jag springer runt som en maraton löpare och letar bruksanvisning på livet. Men kan inte hitta den. Såhär kan inte en dag gå till i mitt liv. Fötterna upp och huvudet ner! För att få sluta titta på kineserna en stund shoppade jag! Smycke och mjukisbyxor och skjorta. Ångest? -ja! Men dock vad skönt det kändes to be someone! Nu ligger jag i sängen och tittar på mina fantastiska fin kuddar jag köpte igår. Ska lägga in bilder på alt imorgon. Åh, ni kommer älska dem! De bara ger känslan till att säga- nämen, vad fint du har det! O man får en känsla av att vara kär. Imorgon kommer ni att förstå! Pernilla har åkt hem så ikväll gör Rhode mig sällskap i sängen istället för pernilla! Sov gott folket! Kram


Precis hemkommen från en heldag med Pernil...

img_0016 (MMS)

Precis hemkommen från en heldag med Pernilla i stan! Mycket shopping o pizza nu blir det räkor lax avocado och vitlöksbröd efter det hallon o glass. Mums!!


Köpte även ett nytt silver schampo, har al...

img_9672 (MMS)

Köpte även ett nytt silver schampo, har aldrig testat just detta så det blir spännande...


Har äntligen fixat mina naglar igen. Så un...

img_8058 (MMS)

Har äntligen fixat mina naglar igen. Så underbart att kunna få vakna på morgonen och känna sig fräch o snygg.  Nu väntar jag med god frukost på Pernilla min syssling som ska hälsa på! Lovely!


Som sagt den fullvuxne lilla dottern var m...

img_4065 (MMS)

Som sagt den fullvuxne lilla dottern var med pappa på jobbet ida! Det var jätte härligt. Vi åt lunch på subway! Tänk så mycket tid kan betyda! Det finns tre viktiga saker i livet. Det första är att ge och få tid av o till människor. Det andra är att att lyssna och att någon lyssnar. Det tredje är människan. Så mycket vi lär oss av varandra och mitt liv hade inte varit lika värdefullt för mig om inte jag fick betyda något för någon annan. Det är det fina med livet, att glädja oss åt sånt som vi tar för givet och hur viktigt det är att glädje sig åt småsaker!  Imorgon ska jag även känna ytlig glädje. Ska börja bygga mina naglar igen. 8.30 blir jag fin! Åh vad jag längtar!!


Godmorgon världen! Inatt har jag sovit 9t...

Godmorgon världen! Inatt har jag sovit 9timmar jag vet inte sist jag sov så länge. Nu ligger jag i soffan med en kopp te, mår inte jätte bra. Ont i halsen och har jobbig yrsel. Yrseln har jag hart några veckors tid. Snart ska jag ut med bongo och få kläder på. Ska iväg med pappa och ära lunch och följa med på hans jobb senblir det jobb för min egen dl också. Jag gillade det här med att sova många timmar, inte alls dumt tror jag sa försöka lägga mig tidigt ikväll igen.


Btw e jag lycklig över att ha min iphone t...

Btw e jag lycklig över att ha min iphone tillbaka!!


Har tänt ljus på byrån och höjer mysfaktor...

img_0006 (MMS)

Har tänt ljus på byrån och höjer mysfaktorn i världens finaste rosa rum!


Vilken helg! Vem sa något om 2000- talet o...

img_0004 (MMS)

Vilken helg! Vem sa något om 2000- talet och stress. I've lever heard about it! Det har varit United, jobb, kals, Rhode har fyllt 16, kristdemokraterna kampanj på Burlöv center, fika med Christian, åter jobb, träff med farmor och farfar, krisdemokraterna kampanj åter igen, United igen.... Asså det har gått i ett till o med kanske två. Måndagen öppnade upp veckan med jobb 7.30 imorse. Klockan två var jag helt slut och har sedan dess legat i soffan med ungnsbakade chips som det bara e hälften så många kalorier som i vanliga med dippa. Har faktiskt vikt kläder diskat och varit ute med hunden. Klockan är tio och jag ligger i sängen med en kopp te och tio kuddar i sängen och lolla vänner och njuter av att lyssna på regnet och blåste från utsidan. Sådana här stunder älskar jag!! Imorgon ska jag vara den där tio åriga lilla söta flickan som följer med pappa till jobbet fast dock i ett lite större format. Det ser jag fram emot. Efter dt blir det jobb och sedan har jag en oplanerad kväll. O om min eftermiddag och kväll har jag höga bevis på att jag e trött och inte mår så bra Jag åt bara en portIOM middag, åt inte upp all chips o dippa rörde nästan inte mitt natur godis och orkade inte äta upp vanilj yoghurten med blåbär och hallon. Och tackade nä till vaniljbullar och macka.... När detta skedde idag tappade min kära syster hakan och sa - Du måste verkligen vara sjuk Rebecka! Kan ligga någon sanning i det. Nu ska jag sova och fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon!


Måndag!

Måndag!


När ska man få sova?








Typ aldrig

. Nu får man inte sova för man måste plugga och jobba och tiden tickar.. Sen när pluggandet är slut får man jobb och kan inte sova för man jobbar över en massa för att göra karriär, när man uppnått den ska man ha barn och då är man uppe typ hela dygnet av en bebis som skriker.. när barnen blir i tonåren kan man inte sova för att man ska sitta hemma och vänta på dem för att man är orolig och inte vet var dem är.. När barnen är stora ska man gå i pension och då kan man inte sova för att man är gammal och har dålig pension. När kan man sova?

Idag har varit en heldag med skola och jobb, imorogn blir det uppstigning klockan 04.30 för att köra Sara till Malmö. Klockan sex blir det träning. Åtta ska jag köra Rhode till doktotn. Tio ska jag infinna mig på jobbet. Klockan tre är det time för nästa jobb.. Fram till sex. En timmes tid för att förhoppningsvis hinna äta och klockan sju ska jag hämta farmor för vi ska till United. Jo då det går i ett. Denna veckan vet jag inte ens hur man stavar till sömn. Veckorna är roliga men trötta... På tisdag är jag ledig och det längtar jag efter....



Godmorgon!

Då gick man upp halv fem efter tre timmars sömn. Körde min älskade faster till flygplatsen imorse som skulle åka till Turkiet. Man kan ju inte annat än att säga att man är avis..

Halv sju blev det härlig träning. Det e så skönt att träna. Det är bland det mest skönaste, avkopplande jag vet! Man bara släpper all tenta ångest, livsångest, livssituationer som tynger, hur dagen ser ut det är bara jag mr muscles och städerskans dammsugare som väsnas så nyheterna på Tv4 känns väldigt långt borta framför löpbandet.. Men vad gör det när man bara springer ( Man önskar att man var påväg någonstan till ett underbart mål, men tyvärr är det samma tv och samma vägg åter och åter på gymmet och den enda målet är viktminskning. Kommer det at nås? Tja, inte vet jag , jag får nog återkomma om det där.. 


 Nu ligger jag i sängen med en hallon smoothie och ska faktiskt ge mig själv två timmars sömn innan jag sätter igåg med pluggandet inför engelsk tentan imorgon. wie! Kämpa, kämpa kämpa... Få se hur länge jag kan hålla ögonen öppna.. ska ta en titt i nya veckorevyn och min braiga bok om jag inte somnat innan dess...

Har du sett fru kantarell?

Åh, ja det har jag. Har både träffat farmor och svamp idag. Regnet öste ner imorse och klockan nio att jag vid frukostbordet med Rhode hos farmor och farfar och trodde vi skulle behöva ställa in vår lilla svamp-skog-fika utflykt idag. Men vi satte oss i bilen, riktigt obehagligt att köra så mycket som regnet öste ner.. men Gud hörde bön och regnet upphörde. Till och med solen har skinit på oss idag. Det blev en riktigt hrlig heldag med mycket skratt och gott att äta.. Lunch, fika, våffla, godis och pizza. jo då.. Halv sex ska denna vackra kvinna vid namn rebecka infinna sig på gymmet.. efter en dag med farmor och farfar behövs det!



Den första funna kantarellen!



Vilopause i blöt mossa!



Söta Rhode!



Farmor och Farfar framför sin gamla sommarstuga!



Detta fina hus/herrgård berättade farmor idag att det tillhörde vår släkt och var ägt av hennes farfar men att det en gång såldes.. Och då undrar man varför man inte blev född tidigare och kunde ha styrt upp lite grann så huset såklart fortfarande var vårt släkte och jag skulle bo där nu. Då hade jag ju mått bra, eller kanske tom ännu bättre!! Ja ja, dem kunde väl inte änka för några år sedan....

Bruksanvisning? -Ja tack!

Folk köper nya garderober far runt på ikea köper nya diskmaskiner, tvättmaskiner till höger och vänster... och skruvar och har sig och försöker lösa bruksanvisningar som man ibland undrara om man drar in pengar på det oxå och låter en klump dagisbarn få måla ut hur det sitter ihop. Men någonstans så löser det sig.. och efter ett tag kan man faktiskt tvätta, diska, hänga in sina kläder. Men ett möblemang är oftast väldigt logiskt. Om du köper en stol i olika delar kan du alltid få ihop den utan anvisningar för du vet att det ksa bli en stol, du vet hur en stol ser ut.
Men hur är det egentligen med livet? Vi vet inte, har ingen aning om våra liv kommer bli garderober, stolar, bord eller diskmaskiner. Livet, det skulle jag vilja ha en ordentlig bruksanvisning på. Männikan gör livet och livet är i människan. Saker och ting kan vara alldeles underbara, roliga, sorgsna, irriternade, glatt, härligt och väldigt komplicerat. Men vi får nog ihop den där anvisninge någon gång bara att det tar en längre tid, ännu längre för vissa. Man få njuta det få stunder som bara ligger i ens händer och kämpa när det tar emot. Någon gång lär ju vinden vända?


Min vind har inte vänt än, och jag önskar man satt på ett plan och var på väg norr ut? eller kanske till och med ännu söder ut? och den där vinden kunde fånga mig i medvind. (Asså om jag bor i söder och tittar ut mor havet och vinden kommer så tar den mig till norr, om jag vill till norr så blir det ju medvind!?)
Idag har jag haft tenta hela morgonen och förmiddagen det kan ju vara trevligt för somliga och otrevligt för andra. Frågar du mig? Ja, alltså det är ju roligt att lära sig nya saker men det är också roligt att göra annat.. jag tror jag spar frågan tills reultaten landat i mailboxen. Eftermiddagen blev jobb och härlig promenix med Jenny!

Igår gick jag och la mig klockan nio, men vad hjälpte det? inte har jag varit mycket piggare för det idag och plus att jag sov extremt dåligt inatt. Så nu är klockan halv tolv och jag är inne i vanlig rutin igen. Imorgon ska jag, Rhode, farmor och farfar köra till Vittsjö och plocka kantareller, äta våfflor och köpa pizza. Det blir nog en alldeles speciell upplevelse. 
Godnatt människor sov gott. Och välkomna imorogn till en härlig tisdag med små ting som ska fylla vår vardag!

Jag tror inte det är sant men jag har gått och lagt mig!

Jag är helt slut, det är så skönt att klockan inte ens är halv tio och jag redan ligger i sängen. Har idag försökt mig på att plugga intensivt till tentan jag har i NO imorgon. Men kan nog inte säga att det gått sådär jätte bra.. DEt är svårt när man inte riktigt vet vilka fel man gjorde förra gången, eftersom att läraren inte talat om det.. Men jag gör mitt bästa och tror att en god nattsömn kan hjälpa mig.. Man kan ju faktiskt inte mer än att försöka. Förutom pluggandet har jag varit och kollat på söta små valpar idag. Funderar på att köpa mig en liten kompis. men har givit mig själv lite betänketid till det! Kvällen blev möte med Kristdemokraterna.

Nu tänker jag sova gott, även om dagen gav mig resultat som var mycket tråkigt. Hade en lite utflykt jag skulle ge mig iväg på som jag sett frame mot i sommar, vilket får vänta. Så nu funderar jag på att själv åka på spa en hel dag, bara för att få ha det riktigt skönt! Det hade varit riktigt härligt!
Nu ska jag lägga mig till ro och fortsätta njuta till Carolas skiva "Blott en dag". Den får en att må bra, och tända ljus höjer stämmningen. Sov gott världen och ha en fatastisk vecka!

För att förtydliga mig! -Har jag aldrig varit ute med min mamma. Oxå en upplevelse i livet!

          

Ny väska.

Läste igenom gamla inlägg och inser att jag inte fullföljt min kärlek. Men såklart att den följde med hem. Denna fina leoprd väska fanns inga lagar i detta land som kunnde behålla den kvar i denna affär (Mango). Nu är den lycklig mår bra. Tittar fint på mig och är fylld med fem härliga sprakande färger av läppstift.

Då har man gjort något som man aldrig gjort!

Tidigare....
Igår som skulle till att bli en lugn hemmakväll med en inköpt godispåse och vänner maraton slutade tre inatt utan godis mer musik härliga skratt utom mitt eget och vänner men dock icke blott på en data....
Jag åt en härlig middag med mamma Ronja Jenny och Carina. Halv elva greppa jag sminkväskan och jag mamma Carina åkte in till Lilla Torg. Vilket inte blev ett lilla torg utan en date med tre häliga killar i 35+ på Fegas. Efter några bugg steg och lite därtill blev ett Sving In! Jag Rebecka 22 år gammal har varit på Sving In. Hm, ja det är oxå en upplevelse i livet. Inte så mycket att  titta på för min del... som enn annan sa "Second Hand" tja, det kan allt ligga något i det! Men trevligt var det iaf...

Mamma väckte mig elva då hade Carina åter igen anlänt på Tegelvägen med frukost. Ehy not! Varför skulle man inte få allt serverat? Klockan har redan slagit två jag är inte ens halvvägs på min dag men tror att jag kanske börja närma mig. Jag har hittentills fyllt och tömt magen och beställt kläder och skor på nätet. Klänningar leggings koftor och fyra par skor vara av ett par är ett par leopard med pälstyg högklackade. Jag kommer att bli så läcker!! Vem skulle inte kunna gå ut med mig ;)

Nu blir det duschen sen bestämt mys kläder min härliga gidispåse som inte längre är en påse utan gott godis i en rosa hjärtformad skål och vänner.. Men det få dock inte bli ett långt maraton för jag måste nämligen plugga.. Jo jo, ni läste rätt. Det är nämligen så sorgligt att det väntar två tentor på mig nästa vecka. Måndag och torsdag. Så visst har jag alltid något att se fram emot. Men den listan hade gärna kunnat fyllas på med lite annorlunda förväntningar... än tentor!

22:09 jo minsann!

Nu ska jag gå och lägga mig i min häligt kungliga säng och njuta av en god natt sömn. Innan klockan ringer. Och förstå ett fantastiskt jag!

Vilken längtan!!

Ska måla mina naglar, men önskar så att det inte behövdes att jag fortfarande bygde dem. Åh, vad jag saknar att känna mig fin 24 7.


Sitter i New York!

Dock är det inte sant men skulle kunna vara, eller någon annanstans i världen. Var som helst dock i en mycket bra film med uträknat slut. Jag sitter hemma i soffan i min nya mysdress i leopard i soffan med datan i knät och lugn härlig musik i högtalarna och med balkong dörren öppen så jag riktigt hör hur regnet faller utanför. Det skulle kunna vara en scen av en mycket romanstisk film. Då det är ungefär halva filmen kvar och det sanna kärleksparet snart ska  återfinna varandra. Men så slutar nog inte min dag. Min film slutar med en promenad med Bongo och en planering på en tidig läggning för sängen och somna till min bok "Tusen strålande solar".

Annars vaknade jag som en seg sol klockan sju och drog på mig träningskläderna för en liten jogging runda. Alltså jogging är verkligen det tråkigaste jag vet.... Dagen bjöd på jobb, huvudvärk, ryggont, tacos och daim. Testade den nya daimen idag med päron. M! Riktigt god var den, sådana skulle jag gissa stort på att det blir fler av.

När jag anlände klockan halv sex till mitt underbara hus som stod tomt fick magen fyllas på med skånsk, vaniljyoghurt med blåbär och kladdkaka med grädde, bananer och hallon. Magen sa ifårn snabbt av mätthet, o Bongo blev glad som fick slicka skålarna! Bara man kan glädja någon!! Har nu tillbringat tre timmar i soffan framför Johan Falk och det är så ljuvligt att bara få slappa!

Det värsta har hänt!

Trodde aldrig jag skulle behöva säga det, men jag är beroende av min bästaste iphone. Har blivit tvungen att lämna in den på lagning idag.

Har jobbat tidigare idag. Idag? Jisses, klockan är som vanligt över tolv flera timmar efter den tid jag borde lagt mig... jaja -Välkommen du vackra tisdag!!

För att återgå till måndagen den 9 augusti jobbade jag fram till yvå. Åkte iväg på lite shopping med sara och fika. Åt för första gången idag cheescaken på Espresso House. GOOTT! - Om du hör mig nu goda kaka, så kommer jag besöka dej igen, det är en sak som är helt säker!!!
Det blev lite oplanerad shopping idag av ett nytt sov set i grått och rosa leopardmönster av linne och shorts. En fin blommig kjol, höstnytt! Köpte ven två fina rosa ljusstakar som ser ut som härliga drinkglas.
Har haft en mysig kväll i sängen framför vänner. Vilken great serie. Tänkte för mig själv att det nog skulle kunna bli en lyckadkväll  då jag skulle få nanna kudden vid tio tiden, men tanken varade inte länge strax efter halv tio kom ett sms från mamma på nedanvåningen att fika var framtaget och att gäster väntades. Carian och Micheller var på besök det blev en trevlig fika och en sen kväll... Nu ska jag nanna kudden. Klockan ringer sju för enplanerad spring runda! Sov gott vackra människor...

Längtar till imorgon, då ska jag hinna innan jobb köpa en super fin väska (har inte sett den än men rhode har beskrivit den och jag tror jag är kär)på Mango på Entre...

Mary Kay!                             Det...

img_5249 (MMS)

Mary Kay!                             Det blir arbete imorgon. Halv åtta ska jag infinna mig på glamorösa Ica. Åh, vad jag ibland önskar att man på Ica var tvungen att jobba i vackra klänningar och snygga klackar, då hade mitt jobb varit ännu roligare:) när man känner sig snygg, kan man göra allt! Det är iallafall väldigt time för att sova nu, det skulle jag gjort för två timmar sedan var min tanke men, planerna brukar inte hålla jätte bra! Sömn är faktiskt, även om det låter dumt det absolut bästa skönhets tips mN kan få! Men visst kan man speeda på det där. Självklart är det roligt med härlig makeup på morgonen och vara bästa kompis med badrummet Speglar och ljus på morgonens tidiga timmar. Men krämer det är viktigt. Varje kväll använder jAg en spec rengörings vätska för make up på ögonen. Efter det använder jag en fantastisk rengöringskräm för ansiktet. Som verkligen rengör på djupet men inte river upp huden. Efter det använder jag natt krämen ( vänster på bilden) som innehåller antioxidanter och vitaminer för hudens återbyggnadaprocess, till höger min ögonkräm. Som gör huden len och levande och förebygger linjer och rynker. Finns inga hudvårdprozukter som jag varit så nöjd med som Mary Kay. Är försäljare av produkterna och det är roligt att sälja när man vill och kan Stå för märket och produkterna. Sov gott folket!! Imorgon är det måndag och vi ger oss in i en ny härlig vecka!:)


Har i fm jobbat. Men cyklade hem i ett ösr...

img_6807 (MMS)

Har i fm jobbat. Men cyklade hem i ett ösregn med godispåse för att med en kopp te och karamellkungen lägga mig med filt kuddar i soffa  och kolla på?? - visst, vänner!! Rhode kom senare hem på eftermiddagen och hade köpt en present till mig :) ett leopard paraply... Hon ville göra ännu en förökning till min nya leopard garderob, jo då det artar sig!! Kvällen bjöd på härlig kväll i United. Vilken kraft och energi det ger för en hel vecka som ligger framför mig, oss med tusen möjlighter! För att sprida vidare energin åkte jag till sara för en mysig pratstund. Är lycklig över en sådan vän!!


Det blev en härlig myskväll igår med sara....

Det blev en härlig myskväll igår med sara... Det blev ostbricka framför vänner på tvn. Åh vad jag absolut älskAr det programmet!!


Kvällen blev lyckad igår. Trevliga konve...

Kvällen blev lyckad igår. Trevliga konversationer. Vi blev en förminskad skala på två men det var självklart bra ändå! Idag tar lördagen vid känns so en bra dag! När man har ett ypperligt läppstift och en fantastisk bh. Ja, livet är nog ganska tillfredsställande för tillfället!! Snart bär jag av mig mot jobb. Det gillar vi stort den 25!!! Jag skulle gissa på att kvälle bjuder på lugn hemmakväll. Te sugen i min soffa? Då e det bara att komma förbi...ha en bra dag vänner!!


Ska träffa några vänner på möllan ikväll!!...

img_0593 (MMS)

Ska träffa några vänner på möllan ikväll!! Det blir trevligt! Efter en heldags jobb!! :)


Idag har det varit jobb för min del. En t...

Idag har det varit jobb för min del. En trevlig avslutning på dagen blev en härlig kaffe latte på mysig uteservering i Lund tillsammNs med Christian. Det var trevligt! Men vad jag inte visste var att kvällen skulle bli ännu bättre. Hade skickat Ronja idag för att köpa ett linne till mig för 200 kr av höstnytt som kom in förra veckan men till min lycka gjorde kassörskan fel och jag fick linnet för hela 50 svenska riksdaler. Så det finns ännu mer pengar att handla upp. Och jag har Turen att veta precis vilken klänning pengarna ska gå till, vilken lycka! Tack personalen på Gina tricot, hoppas ni får en god nattsömn. Det hoppas jag även ni får kära läsare. Snart ringer klockan då önskar jag att jag ska va pigg!!


Godkväll tellus! Tyvärr vill inte blogge...

Godkväll tellus! Tyvärr vill inte bloggen uppdatera alla mina inlägg?! Vet inte vad den gör... Men även internet tar väl semester ibland?!! Igår åt jag en mysig lunch med Sandra i hamnen tog cykeln fram o tillbaka vilket gav mig 3 mil. Tog mig en sväng in på biblioteket oxå. Så nöjd jag känner mig när jag travar ut från entrén med famnen fulla med böcker och inser hur underskattat det är att gå på biblioteket, det e både mysigt o trevligt. Äcen om jag älskar liv o rörelse är det en härlig känsla att kliva över bibliotekets tröskel in i en tystnad som ingen annan. Man lixom strövar omkring bland gångarna i sin lilla egna värld k sina tankar drömmar och fantasier.... Det sist nämnda tar verkligen över när man drar över hyllerna med alla facinerande barnböcker. Efter besöket på härliga B (biblioteket som bör skrivAs i fortsättningen med stort B, för att visa min uppskattning) blev det cykel fram o tillbaka tll Malmö igen för det blev bio med Ronja . Vi såg shrek! Om den var bra? Om den var!!!:):)


SMS-inlägg

img_5249 (MMS)


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Det blev ett linne/ tunika/ klä ning, kall...

img_0590 (MMS)

Det blev ett linne/ tunika/ klä ning, kalla vad du vill beroende på figur. för mig: tunika!  Ikväll har jag och Ronja stått för middagen för mormor och mamma. Det blev till förrätt avocado med kräftröra, smörstekt potatis, fläskfilé o h mango sås och en good frisk mumsig sallad! Till efterätt blev det à la Ronja; panacotta! Men visst är det gott!! Nu ligger jag skönt i sängen med mätt mage som sjönk lite efter en kvälls promenad med bongo. Ska läsa i boken idag Som jag "började" på igår. Blev  inte mycket med det eftersom att jag somna.... Vi får väl se hur långt jag kommer idag!


Lite mer inköp. Satsat lite på skolstarten...

img_0589 (MMS)

Lite mer inköp. Satsat lite på skolstarten. Rosa leopardpennor är ju bara ett måste i höst!!


Det har varit en riktigt skön dag idag! Me...

img_0588 (MMS)

Det har varit en riktigt skön dag idag! Men nu är jag lagom trött! VR imorse när jag vaknade ute o gick 5 km med mormor. Mysig pratstund mellan stegen blev det, hon är en fantastisk människa min mormor. En enorm förebild! Härligt! Efter det blev det en god frukost och en liten stund i sängen med nya VR som damp ner i brevlådan vid tolv.  Eftermiddagen bjöd på shopping med Ronja och Rhode. Handlade bland annat det på bilden. Jag e så glad att jag hittade två bh som faktiskt passade mig. Det där med bh är nämligen ett bit baht problem för mig! Gissa hur minen såg ut i provrummet? Undefär som ja, hmm, när man blir jätte glad!!:) trosorna har jag köpt på cubus. Det är två olika modeller... Men det är nog dem skönaste trosorna jag vet. Finns i hipster 69 kr och string 49:-.


En härlig dag med härliga människor avslut...

img_0587 (MMS)

En härlig dag med härliga människor avslutades i ett mysigt uterum med en gissning på 30 värmeljus majskolvar och en härligt god ostbricka som jag ätit på tok för mycket av! Puh! Asåå jag förstår inte varför är det så svårt att låta bli ?? Att äta alltså? Att äta är ju okej men när man blivit mätt och tar mer av det goda för att det var gott.... Finns det butik som säljer en Sådan spärrskruv Att borra in i min matsäck? O ja, det e inget stav fel. Det kanske heter magsäck men ibland får jag för mig att jag varit hamster men blev lite knas och är garanterat säker på att jag kan hamstra i min magsäck som blir en matsäck. Där är drt alltid mat och ständig hunger ! Undrar hur det går ihop? Det blir för mycket tänk och bänk för mig denna kväll.... Istället ska jag snart sova min skönhetssömn men ska faktiskt börja läsa på en ny bok som heter "tusen strålande solar" godnatt tellus!


Jag på Ven.

img_0582 (MMS)

Jag på Ven.


Det blev ingen M -I - G dag idag utan en F...

img_0566 (MMS)

Det blev ingen M -I - G dag idag utan en F A M dag. Klocka  ett begav mormor, mamma, Ronja  och Rhode och jag till Ven. Första gången jag e här. Det har varit bad dock inte för min del jag sov på en bänk istället.... Det blev god kycklingsallAd i den fina picknickkorgen som jag gjort. Pasta kyckling anans coctailtomater oliver och fetaost. Mums!! Har även testat på det där med tandem cykel idag. Jo då, det kan va skoj!! Dock slutade dagen underligt. Innan båten skulle ta av för hemfärd hade vi en dröm om god glass vid hamnen. Men den sprack, glassen hDe stängt så det blir bjärred på vägen hem!!


SMS-inlägg

img_0560 (MMS)


Godmorgon världen! Oj vad jag är trött! Me...

Godmorgon världen! Oj vad jag är trött! Men det e Så skönt att jag idag är helt ledig! Nu startar jag morgonen med en rask power Wall tillsammans med sara!!


Efter bk begav sig den tunga elefantbilen ...

img_5249 (MMS)

Efter bk begav sig den tunga elefantbilen som mött varenda bit av asfalten i stan ner mot Malmö hamn. Där hade båten elida lagt till. Det är en kristen båt som åker runt på sommaren och sjunger i hamnarna och berättar om sina upplevelser med Jesus. Kika in på deras hemsida elida.se  Efter att lyssnat på glädjande musik steg vi alla på båten och åkte en runda från dockan till västra hamnen. Mycket trevligt! Vi alla njöt av vacker åktur och mamma för kaffet de bjöd på en trappa ner. Alltså alla till belåtenhet!  Ikväll var det äntligen dax! Det har gått alldeles för lång tid men nu är jag tillbaka i den verklighet jag bör va!!!! Har sett sex and the city 2 idag! I lovet it! Jag skulle kunna dö för hennes garderob, deras luncher, New York, sa jag GARSEROB?! Hade jag haft den får jag en känsla av att många av mina bekymmer bara passerat. Åh!!!! Dessa klänningar och skor!! Det finn inget bättre, bara se de vackra ting som rymmer skohylla efter skohylla, glimmar och viskar... Använd mig, använd mig Vilket i min lilla värld betyder köp mig, köp mig!! Och det är sant. Shopping sugen är bara förnamnens efternamns förnamn. Så imorgon betyder shopping! Imorgon ska jag ha en dag med M - I - G!!!  Sov gott vackra människor. Det ska jag om inget annat ska jag sova bort den finne som tydligen inte fattat att den inte bokat plats under min underläpp!


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Vilken härlig dag förutom djuren!         ...

img_6807 (MMS)

Vilken härlig dag förutom djuren!                    Hade åtta imorse fram till ett, ett lagom pass på jobbet. Efter det bar mormors överbelastade bil med systrarna knas i baksätet med mamma och mormor såklart:)ner mot Trelleborg för att besöka Hallon gården! En stor odling med kärleksröda ljuvliga hallon! En mysig gårdsbutik  med smak av hallon! Blev djupt nyfiken på hallonketchupen, men köpte den inte. Stannade i cafet och åt en enormt god mRränghallonpaj och drack, tro det eller ej,; hallonte ;) där satt vi i odlingarna. Men dock inte bara med njutning. Vi hade hundra sällskap av små kryp/ flugor organismer wathever! Fullt störande. De var överallt, men jag gissar väl att det är det som kallas att vara, Sitta i naturen. Det var till att kasta i Sig kakan om man skulle ha den för sig själv, det var ju inga större problem dock. Efter det blev det burger king vilket innebär WOPPER MEAL! Snacka om ångest gjorde hoppsan steg ut i bilen med en önskan om att kalorierna inte stannat kvar.....


La coste touch of pink!                   ...

img_0540 (MMS)

La coste touch of pink!                                   Har varit utan min favorit parfym i två veckor. Men nu har den äntligen flyttat hem till mig igen:)


Systrar i stan!..........                 ...

img_0540 (MMS)

Systrar i stan!..........                            Vid hemkomst hade de köpt ett fint Rosa Linne till mig. Härliga tjejer!! Tack!


RSS 2.0