Hej då minusgrader. Nu intar jag solen i s...

img_8306 (MMS)

Hej då minusgrader. Nu intar jag solen i sydafrika i 10 dagar tillsammans med mamma!! Ska bli intressant, har inte varit på semester ihop på 7 år typ...! :)


Börjar kännas som en vana... Bor jag här? ...

img_1487 (MMS)

Börjar kännas som en vana... Bor jag här? Trots regelbundna besök var det första gången jag åt deras morotsmuffins. Fredag imorgon. Gillar att ha ett måndag - fredag 8-16 jobb för då kan man känna fredagsmys!! Det e bra..! Natti


Snyggt?! Hm... Men det blev bio idag oxå. ...

img_3404 (MMS)

Snyggt?! Hm... Men det blev bio idag oxå. Med sällskap av Alice. Det blev Mästerkatten. Den var mycket spännande. Ger den 3 av 5 tror jag?! Helgen klart godkänt so far!! Natti.


Bio igår med sara och Caroline. En gång i ...

img_2127 (MMS)

Bio igår med sara och Caroline. En gång i puckhet såg vi. Rekommenderar!! Den var kul. Fick skratta högt flera gånger.  Startade dagen idag på Friskis med afro dans. Nu är jag laddad för besök i kontinenten. Bokat Sydafrika i en vecka idag. Åker nästa lördag:)


Precis åkt ifrån jobbet. Tar en skön paus!...

img_1941 (MMS)

Precis åkt ifrån jobbet. Tar en skön paus! Det är fredag..!


Gick tidigare från jobbet idag, vilket var...

Gick tidigare från jobbet idag, vilket var lite skönt men dock inte för någon vila utan skulle till polisen och fixa nytt pass. Jag och mamma ska antagligen hälsa på Robin i Sydafrika på sportlovet. Skulle även träna ikväll, hade sett fram emot det men, det där med att jobba heltid, trötta eftermiddagar och stressiga kvällar. Har inte riktigt kommit in i det än....


Jag och Robin dagen innan han åkte till Sy...

img_1176 (MMS)

Jag och Robin dagen innan han åkte till Sydafrika. Förhoppningsvis e jag snart där, saknar honom och resan sk väl även bjuda på lite sol och bad:)


Baksidan av skivan. ( skrattar, av att det...

img_9662 (MMS)

Baksidan av skivan. ( skrattar, av att det ser ut som en gammal lovsångsskiva från 60-70 talet ;) )


Var på kalas i helgen och firade farmor oc...

img_6338 (MMS)

Var på kalas i helgen och firade farmor och farfar som fyller år. Jag brukar ofta vara hemma hos dem och fika och spela piano och sjunga. Nu när jag jobbar heltid så har jag inte lika mycket tid att hälsa på. Så jag spelade in en skiva till dem med de lovsånger jag brukar spela hemma hos dem. Så nu kan dem lyssna på mig när dem vill...


Sover hos mamma! En timmes pianospel. Ljuv...

img_5060 (MMS)

Sover hos mamma! En timmes pianospel. Ljuvligt. Glad man blir. Försöker skriva ihop sånger och text, manus till skolan som barnen ska uppträda med i skolan med temat vänner!!


RSS 2.0