Läggdags!

Nu blir det bed time för min del. Det kan nog behövas, har varit en allmän förvirrad dag! Körde bil förut till Lund och under tiden som jag körde så letade jag efter mina bil nycklar. Så kan det va! Det blir en dusch, önksade jag hadse en robot som kunde duscha mig just nu! Men det har jag tyvärr inte. Så skönt det hade varit för stunden att bo på ett hem och få allt fixat, fast nä jag ångrar nog det och bor kvar i min tvåa med Christian där jag nu stormtrivs! Trodde aldrig jag skulle få hjärta för Malmö men det har jag!

Godmorgon världen! Har sovit en halv timme...

Godmorgon världen! Har sovit en halv timme längre än planerat. Så skönt. Hade gärna tagit fem halv timmar till..... Ska ta lite frukost framför nyhets morgon hade jag tänkt. Jag är nu mera mAlmö bo och placerad mitt i stan. St känns hur bra som helst. Det kändes så härligt att shoppa på Ica maxi igår till sitt lilla hem. Och jag hade även julpyntat lägenheten. Sp inat drömde jag att jag var och köpte gran. Nu blir det uppstigning sa köra om en timme... Klockan ett idag ska ja på massage och det ska bli så skönt!! Längtar. Ha en bra dag!!


Godmorgon! Dags för skola!! Sedan blir det...

Godmorgon! Dags för skola!! Sedan blir det hem å packa det sista och förbereda mat inför fredag då vi ska ha lite fest för farmor och farfar som firar 50 årig bröllopadag. Sedan blir det mys med Rhode på hög nivå!!


Läger känsla hemma hos mig! Det är sådan r...

img_0316 (MMS)

Läger känsla hemma hos mig! Det är sådan röra på mitt rum och jag orkar inte se det. Det e stök och kartonger inför flytten på onsdag för mig och Christian. Kul! Det blir madrass i vardasrummet inatt känns som spänning i vardagen. Utsikten är ingen mindre än mammas stora advents stjärna som hon äntligen så glatt och stolt kan sätta upp i år ige . Sov gott världen! Kram


Ny köp från Vero Moda och jeans!

img_0292 (MMS)

Ny köp från Vero Moda och jeans!


Godmorgon världen! Hoppas ni e pigga och v...

img_0291 (MMS)

Godmorgon världen! Hoppas ni e pigga och vakna och laddade för tisdag?! Själv har jag varit vaken sedan sex varit ute med bongo och ligger just nu i soffan med en kopp baylies te. Tittade först på vänner men tänkte jag skulle variera mig. Det blev Simpsons. Jag har egentligen aldrig gillat Simpsons för jag blir alltid så irriterad på Homer för att han e en dålig pappa! Christian tvingade mig förra året att köpa några säsonger så det gjorde jag. Nu har jag lärt mig att titta på det ( vänner är så mycket bättre!) om man inte tänker samtidigt så kan det vara lite småkul. Fast Christian gillar inte Simpsons längre så här kan jag sitta med mina säsonger. Idag blir det plugg och lite packning inför flytten :) ha en bra dag!


Haft en dag fylld med matte, tal och siffr...

Haft en dag fylld med matte, tal och siffror. Förstår inte de männiksor som känner glädje av att få lösa mattekluringar eller kunna gånger tabellerna i huvudet. Den glädjen kan ju omöjligt gå upp emot att finna en ljuvlig fuktkräm, glamorösa skor o annat smått och gott! Det är saker att glädjas ö er tillsammans. Det blir biblioteket i eftermiddag jo visst så spännande är mitt liv just nu! Underbart väder ute. Blir väldigt sugen på 7 km i bokskogen. Om inget annat är jag hungrig och avskyr gå på nutrilett men jag vill gå ner i vikt. Kan jag inte hitta en flaska på vägen hem där det bor en ande som pratar med mej hela vägen hem o frågar om alla mina önskningar. Då skulle han göra mig smal smtidigt som han skulle servera grillat med klyftpotatis och goda såser och ljuvliga efterätter och ju mer jag åt desto starkare muskler får jag och mer fett förbränns. Men nu e det väl inte så. Ja gläds med att solen lyser:) det går lika bra det!


Helgen har till sin större del innehållit ...

img_6330 (MMS)

Helgen har till sin större del innehållit jobb! Men kvällen bjöd på tjej mys hos Sara vilket innebär te mys! Fick en perfekt födelsedags present av sara och Caroline en matta som kommer finna sin plats perfekt under soffbordet! Det blir great! Nu blir det en tupplur innan klockan ringer sex imorgon bitti! Det blir en måndag fylld med matte och nutrilett, ska börja på det imorgon fram tills vi flyttar in i lägenheten. Ska bli av med 5 kg iaf på det! Natti!


Efter hårt arbete med Annika. Blev det sta...

Efter hårt arbete med Annika. Blev det stan med Christian! Nu har jag precis avnjutit fredag middag med kladd peoparkaka hos Christian. Den e god smakar pepparkaksdeg o det är inte fel. Skönt med lite hemmakväll! Snart ska jag nanna för ögonen slår rundor! Imorgon bitti blir det äntligen träning. Aerobic! Jag längtar:) ha en mysig fredag!! Kram


Godmorgon fredag! Godmorgon du! Sitter på ...

Godmorgon fredag! Godmorgon du! Sitter på tåget en timme efter beräknad tid. Försov mig. Det var så skönt att få ligga kvar. Alltid innan jag går upp så bestämmer jag mig för vad jag ska ta på mig. När jag vaknade funkade inte hjärncellerna och jag visste knappt vad min garderob innehöll så då var det heller inte roligt att stiga upp!! Därför sov jag vidare tills hjärnan oxå skulle vakna!! Det blir matte lite uppsatsskrivning. Klockan fyra ska jag och christian skriva kontrkt för den lägenhet vi fått i Malmö. Efter det shopping och så tänkt jag ta fredagsmys til hög nivå! Ha en bra dag alla nu måste jg börja värma upp hjärncellerna för lite matte räkning.


Tv mys med Rhode.  Kände mig inte så bra s...

img_3959 (MMS)

Tv mys med Rhode.  Kände mig inte så bra så det blev ingen träning utan pannkakor och te med Rhode i soffan. Mys


Då var den nya mattekursen igång! Oj vad j...

Då var den nya mattekursen igång! Oj vad jag saknar musiken. Det är inte med musikens glädjerus jag lämnar skolan idag utan med extrem huvudvärk. Nu blir det ett litet jobb pass i hopp om att bli efter det så står träning på schemat. Har inte tränat på en o halv vecka men måste erkänna att det nog hoppas över idag så det blir nog en promenix med Jessica. Innan pluggandet ska på igen. Jag fattar inte när pluggandet tar slut?! Det e i dessa tider man vill lätta hjärtat med shopping...håller på att fixa så jag ska få tillbaka mitt CSN eftersom att det varit strul med det. Man måste ju ha lite (litteratur) shopping pengar!! Litteratur är och förblir en parantes/ kategori. För glad shopping på zara!


Gjorde nya naglar igår i pärlemo färg. Grant!

img_0282 (MMS)

Gjorde nya naglar igår i pärlemo färg. Grant!


Efter en social och mycket trevlig dag igå...

Efter en social och mycket trevlig dag igår har det blivit torsdag vilket ger mig fullständig ångest. Har varit uppe sedan sex o pluggat, påväg tull skolan nu för uppsatts och matte till klockan fyra efter det blir det jobbe time. På det träning. Kan ärligt säga att jag längtar tills klockan blir nio. Dagen känns uppmuntrande eftersom arbetet sker med Annika och jag bär ny jacka inköpt igår från zara. När man får känna sig lite ny blir dagen bättre. Kram på er och ha en bra torsdag!


Vardagslyx nummer två. Fika med sara och s...

img_0280 (MMS)

Vardagslyx nummer två. Fika med sara och snart gör Sandra oss sällskap


Vardagslyx med AnnaCarin! Underbar start p...

img_0275 (MMS)

Vardagslyx med AnnaCarin! Underbar start på dagen!


RSS 2.0