Balsam.

Köpte nytt balsam häromdagen! Som man ska ta efter man har duschat i handukstorkat hår. Det ks ainte sköljas ut. Tycker verkligen det fungerar jätte bra! Kan verkligen rekommendera det!!!


Balsam!

Då var det helg. En helg jag ser fram emot. Inget jobb och inget bestämt som ska uträttas var tredje minut. Igår tillbringade jag två härliga timmar på gymmet. På kvällen blev det god mat och efterrätt. M. Det blev en skön hemmakväll och med njutning av Sosidan på Tv4. Åh, jag bara älskar det programmet.

Klockan är snart   tolv jag bär fortfarande pyjamas. Väntar på att familjen ska komma hem så jag kan äta frukost. Det är så tråkigt att äta det själv, så vad jag har ätit de närmsta timmarna är godis, chips och guacemole. Kankse inte det bästa!! men om en timme blir det träning.. och en  fortsatt fundering på vad jag ska ha på mig ikväll. Ska äta middag med Jenny sen ska vi hem till Elin som fyller år.. Ser fram emot en super trevlig kväll....

Snabba Cash!

DÅ HAR JAG VARIT PÅ BIO. SETT SNABBA CASH. HÄRLIGT ATT FÅ NJUTA AV JW/ JOEL I NÅN TIMME. MILDA MATILDA! ÄR DET NÅGON SOM KAN NÅ HONOM TILL MIG SÅ TACKAR JAG INTE NEJ! SPELAR ALLTID DEN SNÄLLA KILLEN... UNDRAR OM HAN ÄR SÅ SNÄLL PÅ RIKTIGT??!! NÄ NU FÅR JAG VÄL VAKNA UPP UR MINA DRÖMMARS VÄRLD. KAN JU INTE ANNAT ÄN ATT SÄG ATT HAN FANNS I MINA DRÖMMAR INATT. MILDA MATILDA.. KLOCKAN VAR INTE UPPSKATTAD DÅ DEN RINGDE IMORSE. HE! MEN VAD DET GÄLLER FILMEN SÅ KAN JAG INTE SÄGA ATT DET VAR EN KANON. FILM, MEN ABSOLUT INTE DÅLIG. MEN DOCK BLEV JAG LITE FÖRVÅNAD ÖVER SLUTET....
APPROPÅ EN HELT ANNAN SAK MÅSTE JAG SÄG ATT JAG SETT BELLA OCH TYRAS SHOW IDAG, ASSÅ DET ÄR JU NOG DET SÄMSTA PROGRAM JAG SETT. DET ÄR MÅNGA SOM SEDAN IGÅR PÅ FACEBOOK KLAGAT PÅ PETRA MEDE OM HUR HON ÄR OCH VARFÖR HON FÅTT EN SHOW. VAD GÅR BELLA OCH TYRAS SHOW UT PÅ? DOCK KANSKE DET LEDDE NÅGONSTANS DET VET INTE JAG. JAG SÅG INTE HELA.. MEN DET JAG SÅG.. NJÄ.. JAG UNDRAR JAG OM DET GÅR HEM....


Joel Kinnaman.



JOEL KINNAMAN MÅSTE VARA DEN HETASTE JUST NU!!! SKA NOG SE SNABBA CASH IKVÄLL PÅ BIO.
FÅ NJUTA I 2 TIMMAR AV HONOM.......


Engelsk Grammatik.

Har precis varit i skolan och gjort ett engelskt grammatik test. Ush, jag e så nervös att jag inte ska ha klarat det. Jag vill, jag vill! Man blir ju helt förvirrad. När man sitter där med provet framför sig och ska skriva eller ringa in rätt svar så låter ju allt på engelska korrekt. Till och med det om man är fel. Ush det är för lurigt. Nu gör jag en pizza i ugnen. Är så hungrig tror jag förlorade tre kg påvägen hem av hunger. Så det blir en Pizza nu, dock är den väldigt väldigt liten och osten är fettsnål. Det blir även lite plugg.. Har en redovisning på torsdag och en på tisdag i nästa vecka. Det är fullt ös medvetslös. Snart om en timme ska jag iväg till Ronjas praktik och tvätta håret och föna det. Inte alls dumt med en frisör i familjen. Riktig lyx känns det som! En annan lyx är ju att solen skiner.. Åh, vad jag har längtat. Dock är jag inte  helt nöjd! Det är 1 grad ute.. Det kunde väl iaf varit 21 grader. Det kommer det kommer, pepp, pepp, pepp!! Jag har iaf bestämt mig för att vintern ska vara förbi tog tunna skor idag och skinnjacka. För nu vill jag ha vår!!




Lockar.

Tog enpaus från allt pluggande som om ärligheten ska fram inte blev så mycket som jag hade tänkt. Var klockan ett hos Ronja som gör praktik hos en frisör. Hon tvättade håret, klippte det och föna och lockade. Bev jätte fint!! Blev finast på ICA sen=) HIHi. Jag har dock hunnit plugga lite grann nu ikväll. Har såklart tittat på Hollywood fruar. Jag säger det. -Jag vill också ha en Barbie fest. Docj vill  jag göra några justeringar....





Måndag.

Då var det ny vecka. Där det ska utföras två olika examinationsarbete. Jodå. Sanningen är mindre kul. Men det blir nog en bra vecka. Kan lägga på minnet efter reklamen på tv att Ica har 12 pack ägg för 19:90 och Mat och Bak för 16:90 och 500 gram hallon för 25 kr. Om man vill ha mindre viktig information, dock information som kan förvandla din ekonomiska vecka... =)
Jag har varit och tränat idag, dock blev det ett stressigt träningspass. Var tvungen att komma hem tidigt för jag har att göra. Jag lovar! Imorgon har jag grammatik test i engelska. Jo då, Jag e inte alls nervös å nä det klarar jag. Pepp , pepp. Känner inte så. Är det någon som har bra tips på hur man vet att det ska vara to, of, at o.s.v. För det vet jag inte. Alla tips är välkomnat.
Måste sätta igång med pluggandet nu ska nämligen vara på Ronjas praktik klockan ett och bli tvättad, klippt och fönad. Ska bli skönt. Spännnde! Sedan blir det Mathuset några timmar i eftermiddag. Och sedan tror jag säkert det väntas mer plugg för min del. Men till klockan nio ska jag vara klar då är det ju Hollywood fruar. Det missar inte jag. Fast jag måste säga att dem andra nya som är med nu var inte alls kul i förra programmet. men det kanske blir anorlunda idag.. Det får vi se.. Nu blir det dress up. Och plugg!



Hemkommen från träningen.


Plugga!

Nu är jag hemma från United.. Var jätte bra. Magnus pratade bland annat om att man inte bara är kristen när man går till kyrkan utan att ens tro ska finnas i ens vardag i alla ens gärningra man gör. Han pratade också om att man inte ska leva sitt liv utifrån vad som är .bra för sig själv hela tiden utan att det är viktigt att sätta andra framför sig själv... Jag kan inget annat än att hålla med. Nu blir det frtsatt plugg här på hemmafronten..

Söndag!

Godmorgon! Jag var uppe med tuppen idag. Jag körde Rhode till Lund kvart i åtta imorse, Hon ska tävla i gymnastik idag. Efter det körde jag och träNADE. lOVELY! jag blev väldigt chockad när det var fullt med folk på gymmet klockan åtta en söndag morgon. Sen blev det bullar till frukost. Var hur nära som helst att köpa en semla men, jag stod emot frestelsen. Snart ska jag iväg till United. Nice! Det är möte både klockan 16 och 18 och gästartist idag är Starfunk FEAT. Josie. Vi ses kankse där?


Melodifestivalen 2010.

Då skickar vi Svesnska folket Anna till Eurovision. Vad tycker vi om det? Själv tycker jag inte Anna var dålig men jag lyssnar just nu på Darins låt och jag älskar dej. Så härlig låt!!


En sak jag inte riktigt hängde med på vad var Annas gitarr tog vägen. Mitt under spelningen försvann den ju??!!


Darin var som sagt min favorit. Men nu är chansen förbi och vi får väl hålla tummarna för Anna.


Grattis Pappa!


Pappa och Ronja


Pappas dag!

Idag blev inget som planerat.. Hade tänkt att jag skulle hinna träna men det blev icke så nicke så... Jag fick jobba lite idag så det var ju trevligt. Min pappa fyller 46 år idag så jag bakade två tårtor till honom. Har varit där ikväll och sett Melodifestivalen. Imorgon bitti blir det träning sen ska jag iväg till kyrkan. Ska vara där nästan hela dagen. Sen på kvällen får det nog bli lite pluggande... =)

Gjorde ett försök till att göra en Musse Pigg Tårta.


Pappa fick en liten egen tårta när jag kom.


Vibb Mascara.


Har provat IsaDoras nya Mascara idag med Vibrator. Det finns tre nivåer på hur mycket den ska vibrera. Har absolut inget att klaga på. Ett plus är att fransarna verkligen blir sepererade från varandra och inte alls klumpar sig. Dock är jag ingen jätte bra Mascara testare för jag har väldigt små och vita intryckta ögonfransar. Jag skulle nog vilja ge Macaran TRE AV FEM. Minus får den för att jag känner att man inte kommer riktigt lång in i ögat.. men det kan också vara att man inte riktigt vågar.. Jag kan ju säga att det är ganska ovanligt att känna något vibrera i ögat!


Pannkakstårta.

Imorgon blir det jobb på Ica från nio på morgonen till åtta på kvällen. Efter det bär det av till Lilla Torg för lite trevligt sällskap. Men på fredag är jag halvt ledig på förmiddagen, då tror jag att jag ska göra Pannkakstårta!! Om inte du hinner först?

RECEPT: Pannkakor
6 st ägg
2,5 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 msk socker
0,6 l mjölk
1 msk matolja
2 msk smör till stekning

FYLLNING:

3 dl vispgrädde
3 msk blåbärssylt
200 g frysta blåbär
250 g kesella vanilj
1 ask blåbär, färska amerikanska

Vispa grädde fast och blanda med sylt. Tina de frysta bären. Bred ett tunt lager blåbärsgrädde på varannan pannkaka och kesella på varannan. Lägg ihop dem med lite bär mellan varven. Klicka resten av grädden på översta pannkakan och garnera med vackra bär.


Lite nya inköp



Jeans från Vero Moda







Tunika från Mode Trend


Mormors Bageri och Pannkakstårta.

Idag har jag Rebecka Javerud tillbringat sju timmar i skolan. Det hör till ovanligheterna. Nja, jag kan ju inte neka att jag var trött när jag kom hem.. kände mig överbelastat.. Fast det var kul! Jag och min kära skolkamrat planerar fem engelsk lektioner som ska utgå ifrån boken Pettson Findus och Pannkakastårtan... Kan inget annat än att säga att jag blev riktigt sugen på pannkakstårta.. Har faktiskt aldrig provat det!
Det blev en snabb vända hem om innan jag tog bilen och susade iväg.. eller ja susa i en Renault Scenic.. nja inte direkt. Men den kröp fram till Entre där jag träffade Life gruppen på mormors Bageri för en fika. Det blebv Latte och kläddkaka med vispgrädde. Men jag ska tala om för dig min vän att jag minsann inte åt hela utan bara halva.. Efter en och en halv timme bar de av igen i det blå bilen för at lämna och hämta Rhode på gympa där imellan hann jag träna. Det var LOvely! Ett gott skratt bjöd 24 seven på idag kan jag tala om.. En kille inom katogirin nörd om man får göra så... gick i snigelfart på löpbandet och höll på med sin Mp3, ja asså fråga mig inte hur länge... men han tappade koncentrationen fast han inte var någon speedo och trillade av löpbandet. Man kanske inte får skratta när en sådan situation inträffar men det var fantastiskt kul.. Asså jag undrar en sak... när man är på gymmet och kollar på människorna där så tror jag att 70 % av alla som tränar sysslar mer med sina MP3. Ipod mer än vad dem tränar. Jag är inte en av dem.. man få ju ge järnet lixom när man är där... Och är det för att man ska spana så kan jag säga som så. Där är inget och spana!
Nu ska jag in i mina drömmars värld.. dock ska Rhode massera mig fört innan jag ska ha min skönhetssömn...



Sjuk!

Jag har som sagt fått maginfluensa.. måste säg att det är första gången jag har det. Jag är typ aldrig sjuk men inattVisste inte att man kunde å så ont i magen. Även om man känt sig så dålig, kan jag bara inte veta när jag sist låg i soffan elva timmar i rad framför TV:n. Faktiskt ganksa skönt! Det är en riktigt slappe dag med pyjamas.... Fast efter en och en halv dag börjar jag bli lagom rastlös...


Det var en super helg...

I fredagskväll träffade jag Sara vi var hemma hos mig åt god fruktsallad och såg "Luftslottet som sprängdes". I lördag var det personalfest i HÖör. Riktitgt kul! Vi var först och åkte Go Kart och fick korv på Sibylla innan det blev middag, dans och musik hemma hos Stefan. Super trevligt!! Igår var det söndag då var det till att återvända tillbaka till Åkarp. Då klockan slor 10 30 igår fra, till nu har jag varit sängliggandes. Maginfluensan har flyttat in hos mig. Nu börjar det kännas lite bättre, måste ta mig till skolan imororgn då blir det tester i grammatik i engelska. Inte jätte uppskattat kan jag säga... Lägger in en bild på min nya klänning jag har köpt på Rut med fler i Göteborg tills i lördags...


En Ros!

Måste berätta om inköpen på Make Up Store. Jag och Annika satt hemma hos henne för att äta frukost för att senare arbete på vår uppsats väldigt effektivt. Vid frukosten kläcker Annika ur sig att Mus på Storgatan ska stänga och har 40 procents rabatt. Då bar det av.. Vi lämnade frukosten satte oss i bilen för att bege oss mot rean. Efter en och en halv timme på Make up store är klockan tolv. Ops, parkeringen hade gått ut för 35 minuter sedan. Vi skyndade oss mot bilen. På väg till bilen och nästan framme ser jag det som inte skulle får hända... En P.vakt står och skriver böter på min bil. Vi sprang och förklarade att det var vår bil och att vi skulle ta den precis. Hon frågade om vi visste vad klockan var... -Ja, svarade vi. Och förklarade att det var rea och vi var tvungna att handla och inte hann till bilen. Då tyckte P-vaten att  det var ju onödigt att få böter om man hade handlat billigt. (Vi kunde ju inget annat än att hålla med!) Hon rev lappen och förklarade att hon ändå snart skulle gå i pension så henne gjorde det ingen ting :) Vi kunde ta bilen och åka hem utan böter. PUh, vilken tur! Jg vill tacka den snälla Parkeringsvakten som var så förståede och snäll.

MUS - Nya inköp.



Två nya ögonskuggor.

Glitter eye-liner



Min dag kräm. Ice Cream Time. kylande och mjukande.


RSS 2.0