Mysig fika på stan i eftermiddags med Chri...

img_4419 (MMS)

Mysig fika på stan i eftermiddags med Christian, Ronja och Rhode .


Och länsat kylen på kakor:)  Såg ni mina n...

img_0576 (MMS)

Och länsat kylen på kakor:)  Såg ni mina nya fina nyårsnaglar jag gjort idag?! I like it!:)


Tillbringat kvällen med Sara. Vi har druck...

img_2335 (MMS)

Tillbringat kvällen med Sara. Vi har druckit kall hjortrons glögg Riktigt Gott...!


Har min nya klocka på mig:)

img_0069 (MMS)

Har min nya klocka på mig:)


Godmorgon! Nu blir det en trio till Tyskla...

img_7130 (MMS)

Godmorgon! Nu blir det en trio till Tyskland med Christian! Ha en bra dag alla! Kram


Godmorgon, Godförmiddag och Godeftermiddag!

Denna måndag ser ut att bli en riktigt fildag. Har precis sett Kronjuvelerna. Helt okej film. Fast jag och Christian hade väldigt svårt för att bstämma oss för när filmen egentligen utspelar sig?! Jag får försöka ta reda på det helt enkelt. Lite annorlunda film, emmelanåt kanske lite seg enligt Christian  men helt okej. Vet ni inte vad ni ska göra idag och har två timmar över så lada ner.. (Förlåt!) Hyr den!!
Nu blir det mer filmvisning -Bridesmaids. Själv såg jag den två gånger på bio och skrattade gott bägge gångerna. Christian har inte sett den så nu ska vi se om kanske han kan gilla den lika mycket som jag?! Efter det ska vi försöka hinna med att se Alice i Underlandet. Riktigt skön dag! Fick en ny pyjamas i julklapp, jag kan säga som så att det tar några timmar till innan jag kommer ur den idag=)











Fick även en läcker mugg av mamma med TOFF...

img_6671 (MMS)

Fick även en läcker mugg av mamma med TOFFS i julklapp! Den gillar jag starkt. Nu står det mellan fröken muggen eller den här Vilken ger mig ett seriöst  intryck?


3:e julfirandet idag med mormor, moster oc...

img_1109 (MMS)

3:e julfirandet idag med mormor, moster och morbror. Vi spelade julklappsbingo. Mamma drog nummer och vi pluppade av nummer på vår bricka. Jag vann en blomma. Nu funderar jag på att ja nyårsbingo på nyårsafton!


Jag fick väldigt många fina klappar i år l...

img_0159 (MMS)

Jag fick väldigt många fina klappar i år lik som alla andra jular. Jag fick bl.a. En morgonrock och  en rosa hatt, som mamma tyckte jag skulle ha när jag tar examen!


Christian och hans mamma!!

img_4985 (MMS)

Christian och hans mamma!!


Min och Christians familj brukar fira ihop:)

img_8467 (MMS)

Min och Christians familj brukar fira ihop:)


Julafton igår! Mysdag. Var hemma vid ett t...

img_7983 (MMS)

Julafton igår! Mysdag. Var hemma vid ett tiden då var jag nöjd, glad, trött och väldigt mätt!


Har en annan gitarr hemma som är gammal oc...

img_0159 (MMS)

Har en annan gitarr hemma som är gammal och skulle nog behöva lite renovering och putsning. Men Christel spelade på den igår ändå tillsammans med långben som spela trumma!!:) nu ska jag stiga upp! Ska iväg och träna:)


Godmorgon den inte vita julaftonsmorgon! F...

img_0803 (MMS)

Godmorgon den inte vita julaftonsmorgon! Firade julafton hos pappa igår. Med skilda föräldrar och släkt hit och dit så känns det som att julen aldrig tar slut!  Det blev god mat igår. Och jag gjorde efterrätten. Det var en chokladpaj med pepparkaksbotten, jätte god. Med lite grädde till förstås. Tomten kom igår. Med många fina klappar. Bland annat en gitarr så nu ska här spelas....


Summerar; en jättebra dag helt enkelt. Län...

img_9303 (MMS)

Summerar; en jättebra dag helt enkelt. Längesedan jag och sara umgicks på "riktigt" det var riktigt mysigt... Hade vi inte skiljts åt på stationen klockan åtta hade vi säkert pratat än Det blir aldrig tyst, hm eller ska jag säg att jag aldrig blir tyst? Hehe. Vi hade iaf mycket att samtala om idag:) sov gott vänner!!


Vi avslutade dagen inne på tivoli. Julstäm...

img_3614 (MMS)

Vi avslutade dagen inne på tivoli. Julstämmning, varmchoklad med grädde, churros efter det  var vi mätta och belåtna och lämnade Danmark.


Har haft en heldag i Köpenhamn med sara. V...

img_5863 (MMS)

Har haft en heldag i Köpenhamn med sara. Vi satte oss ner och fika tolv.. Och pratade(!) när vi tittade på klockan var hon tre. Oj, vad vi kan snacka!!:)


Fixar mina inbjudningskort till min examen...

img_3753 (MMS)

Fixar mina inbjudningskort till min examensfest. Framsidan....


Kunde inte låta bli och köpa dem. Men så f...

img_2687 (MMS)

Kunde inte låta bli och köpa dem. Men så fin min... Vår gran blev med lite toffsar:)


Snart fika. Pappa, Marie och Gustaf på kaf...

img_6335 (MMS)

Snart fika. Pappa, Marie och Gustaf på kaffe och kalorier:)


Har varit i skolan idag och gjort grupparb...

img_6359 (MMS)

Har varit i skolan idag och gjort grupparbete. Kallt idag.. Hoppas att väderkillen på tv imorse har fel om att det inte skulle bli en vit jul i Skåne. Jag hoppas på snö:)


Fick en fin mugg av mamma i present som GR...

img_8056 (MMS)

Fick en fin mugg av mamma i present som GRATTIS till jobbet jag fått som lärare i årskurs 1.


Dukar gottebord med kaffe och glögg. Innan...

img_7302 (MMS)

Dukar gottebord med kaffe och glögg. Innan vi satte oss serverade vi kall hjortronsglögg i soffan. Oj, vad den var god!!! Mer sådant tack!


Besök av Carina, alice, mamma, Ronja, Rhod...

img_9956 (MMS)

Besök av Carina, alice, mamma, Ronja, Rhode och Linda ikväll. Känns faktiskt som julen är på väg efter julfika och lekar och doften av gran och en spännande julkalender. Gjorde pepparkaksalfapet. Det var två lag. Varje lag fick sju likadan bokstäver som det skulle bilda ord av. Sedan skulle de räkna ihop poängen. Det laget som hade flest poäng, vann! Kul:)  Spelade julklappsspelet. Jag fick en bok och ett te. ...


Och julgranen kom in idag. När granen kom ...

img_0335 (MMS)

Och julgranen kom in idag. När granen kom hit och lukten av gran spred sig i lägenheten kände jag julstämmning på riktigt! Imorgon kväll får vi härliga gäster på besök, äntligen några som ska få äta upp mina bakverk..:) det blir julklappsspelet och pepparkakswordfeud/ Alfapet! Ser verkligen fram emot morgondagen:)


Har bakat Mozartkulor....

img_7412 (MMS)

Har bakat Mozartkulor....


Åt ute i tisdags. Så även idag tre rätter....

img_9970 (MMS)

Åt ute i tisdags. Så även idag tre rätter. Cheesecake till efterrätt! Hur gick det här till?!


Sitter på bussen på väg till praktiken. Te...

img_8172 (MMS)

Sitter på bussen på väg till praktiken. Testar strumpor idag Jag är Anita strumpor nämligen. Jag använder bara nylonstrumpor. Förutom när jag tränar då har jag ankelstrumpor. Men det e så kallt på golvet inne på skolan, jag har köpt ett par Nike skor som jag köpte för att endaste använda dem bär det är praktik. Men jag tycker det ser ut som jag får så stora fötter. Så idag kör jag på svarta strumpor! Hoppas att jag ska överleva. Ha en bra dag alla:)


Mer choklad!! Vit och mörk choklad med pol...

img_6476 (MMS)

Mer choklad!! Vit och mörk choklad med polkagrissmak. Julen är chokladens tid ( hos mig är det alltså, jul jämt!) det bästa är att man får äta hur mycket man vill! :) nu ska jag sova och lyssna på radions julkalender, väldigt bra. Avkopplande att lyssna på när man ska sova. Tjuvarnas jul på tv är förstås oxå bra, har dock missat några avsnitt de senaste dagarna. Men jag ska försöka ta igen det imorgon:) natti!!


Oj, tiden springer.. Vilket är ett vanligt...

img_6835 (MMS)

Oj, tiden springer.. Vilket är ett vanligt uttryck son även jag valt att använda. Bakar ikväll... Mozartkulor och apelsinchoklad tryffel, med mörk choklad smaksatt med apelsin och vit choklad utanpå.


Lördag = träning, för att kunna ha en bakd...

img_4374 (MMS)

Lördag = träning, för att kunna ha en bakdag och smaka på smeten. Har bakat lussekatter, brownie med nötter, polka/choklad godis, pepparkakstryffel. Imorgon ska jag köpa julgran och baka apelsintryffel. Nu börjar julstämmningen ta sig:)


Nya färska blommor inför helgen!

img_9848 (MMS)

Nya färska blommor inför helgen!


Tåget hem är 35 minuter försenat. Lagom ku...

img_8976 (MMS)

Tåget hem är 35 minuter försenat. Lagom kul! Bongo tittar även han efter tåget och vi är båda överens om att det är tråkigt att vänta!!


Teknikens under!!  Har precis varit hemma ...

img_5999 (MMS)

Teknikens under!!  Har precis varit hemma hos mamma och hämtat bongo. Hundvakt i helgen!!  Lånade bildtelefonen och ringde Ronja i Örebro. Mycket roligare att prat med varandra när man kan se varann. Hon fick visat upp sina nya inköp från stan idag....


Champagne! Härligt med nytt glitter denna ...

img_6562 (MMS)

Champagne! Härligt med nytt glitter denna fredag. Så var man så fin igen. Fredag idag och inget jobb i helgen. Wow, vilken skön känsla!!  Näst sista veckan på praktiken tar slut idag. Åh, så roligt de e, att va på praktiken. Önskar det inte var praktikplats utan mitt jobb på riktigt. Så kul!! Ha en bra fredag alla!!


Var även och shoppade lite julklappar ikvä...

img_3221 (MMS)

Var även och shoppade lite julklappar ikväll... Var även och gjorde vid mina fransar. Köpte en lite 5- dec - present till mig själv: 3 pack med glans, eller va de i mitten e. Har faktiskt ingen aning.  Men jag vet att det är ett torr shampoo och ett torr balsam. Nu blir det sov time för min del:) natti!!


Har bakat pepparkakor ikväll!!

img_0931 (MMS)

Har bakat pepparkakor ikväll!!


RSS 2.0