Igår var det söndag. Startade dagen med et...

img_6157 (MMS)

Igår var det söndag. Startade dagen med ett grymt svettigt och hårt träningspass. Kaffe hos pappa och middag hos mamma. Klockan 5 begav vi oss till Hörby för lite bad och ljusterapi . klockan tio sov jag gott igårkväll kan jag lova!! Nu sitter jag på bussen på väg för att jobba lite!! Ha en bra måndag!


En fantastisk helg är över och en härlig v...

img_7357 (MMS)

En fantastisk helg är över och en härlig vecka startar!  I fredags gjorde jag och mamma en trip till Stockholm som vi spontant bestämde oss för att göra i onsdags. Vi åkte upp i fredags och hälsade på mormor för att sedan klockan halv åtta gå på cirkus och titta på Lena PH när konserten var slut hade vi tio minuter på oss att gå till Tyrol för att lyssna på Carola! Både konserterna var helt kanon!! Så bra.  Lördag förmiddag begav vi oss till Bromma för att flyga hem!


Ett bra firande på att examensarbetet är i...

img_2641 (MMS)

Ett bra firande på att examensarbetet är inlämnat!! (nu sk det bara bli godkänt oxå.)


Frukost på Ikea med Ronja!

img_4642 (MMS)

Frukost på Ikea med Ronja!


Har kämpat med examensarbetet. Nu är det i...

img_0148 (MMS)

Har kämpat med examensarbetet. Nu är det inlämnat! ( jag har fjärilar i magen, för hur det ska gå!?) kl sex ikväll var jag och mamma, Rhode och Ronja på teater med Pippi Långstrump! På teckenspråk. Man kan kalla det tyst teater,;) det är också en upplevelse! Fint besök efter det, mamma, Ronja och Rhode följde med hem och åt pannkakor. De lämnade vid nio efter det "putsa" jag på arbetet, städat, tvättat, förberett middag för imorgon( vi Ska ha gäster), dukat.... Nu är det äntligen min tur att få gå och lägga sig! Natti.


Pyntat höst idag. Köpt rost färgade/ orang...

img_2781 (MMS)

Pyntat höst idag. Köpt rost färgade/ orange ljus , små pumpor, vita rosor med orange kvistar på köksbordet och lila rosor till sovrummet, så mysigt här blev!!


Effektivare rättning av examensarbete får ...

img_7022 (MMS)

Effektivare rättning av examensarbete får man leta efter!! Nyfärgade bryn, sminkad, tvättad och färgad. Jag har det bra!!


Jag fyller år nästa vecka och har tänkt ba...

Jag fyller år nästa vecka och har tänkt baka en tårta som ser ut som en pumpa. Jag googla lite för att få fler idéer och hittade den här bloggen johannastartor.blogspot.com wow! Vad hon är duktig!!


Så skönt det är när man varit och handlat....

img_8914 (MMS)

Så skönt det är när man varit och handlat. Kyl och frys full. Det känns bra för själen:) livet blir helt enkelt lite lättare och roligare när man vet att man bara kan stick in huvudet i kylen och ta ett litet smakprov.. Det blev inget(!) onyttigt handlat idag, eller som Christian skulle kalla det; onödigt!! Nu intar jag sängen och nya numret av Allt i Hemmet, julspecial! Inget mig emot. Längtar till julen, men dock inte till fula vinterkängor!! Natti..!


Sitter på 130 bussen. Ska jobba lite. Det ...

Sitter på 130 bussen. Ska jobba lite. Det är något speciellt att åka med 130 bussen! Då känns det helt plötsligt inte så jobbigt att ta sig med buss! Man är ju uppväxt att åka precis den här bussrundan. Vet inte varför men det ger mig en känsla av mys och att slappna av!! Efter jobbet blir jag hämtat av min prins på blåa hästkrafter. Då ska vi roa oss på ICA maxi. Det ser jag fram emot:)


Det finns ett problem, när man är grymt ki...

img_4769 (MMS)

Det finns ett problem, när man är grymt kissnödig och inser att vi inte har toalettpapper på lager. Det finns ingen full rulle att byta ut!!  Man har ingen lust eller ork att tvinga sig bort till affären och shoppa toalettpapper! Nu sitter en kissig dam på bussen på väg till Ronja. Jag ska bli tvättad och klippt, friserad. Lagom snygg till trollerikursen ikväll! Innan jag intar stolen och det fula "förklädet" som jag absolut inte klär i, ska jag göra besök hos herr toalett..!


Hundvakt till lilla Spike idag. Jag försök...

img_4196 (MMS)

Hundvakt till lilla Spike idag. Jag försöker plugga och Spike vill leka. Han tyckte inte alls det var kul att lyssna på intervjuer. Det var inte lätt för mig att skriva med en Spike som envisas att ligga på mig/ block och penna i soffan... Nu har han fått ben, jag gör ett nytt försök att bli klar med examensarbetet.


Mössan ovanifrån !!

img_5004 (MMS)

Mössan ovanifrån !!


Varit på sjal- party hos mamma ikväll. Köp...

img_8209 (MMS)

Varit på sjal- party hos mamma ikväll. Köpte en dyr mössa! Christian gav klara besked när jag lämnade lägenheten att jag inte fick köpa något. På partyt sms jag honom om sa att jag hittat en mössa. Han svarade " lägg ner!!" hm! Jag tror inte jag tog honom på allvar, mössan följde med mig hem. Nog den dyraste mössan jag köpt. Tur att han inte läser bloggen!!  Det var nog meningen jag skulle handla den för jag vann på lottdragningen; ett färgrikt häftigt halsband. Nu ska jag sova, om sex timmar kommer valpen Spike hit. Jag ska vara hundvakt!


Startade dagen på bästa sätt! Frukost med ...

img_9446 (MMS)

Startade dagen på bästa sätt! Frukost med sara på kafé Kungsgatan. Lite skola på det. Ett svettigt, snurrigt avslut på dagen med sista lektionen på buggkursen. Oj, vad vi kan dansa!! :) natti!


Har pluggat. Ovanligt? Nej, jag skulle int...

img_9363 (MMS)

Har pluggat. Ovanligt? Nej, jag skulle inte vilja  påstå det:)  Tog två flugor i en sväng! Skulle lyssna igenom intervjuerna och gjorde det under en promenad. 2 timmars powerwalk. Ungefär halvvägs kurrade magen till och i korvkiosken på ribban blev det en styck lunch för min del.  Gjorde köttfärslimpa till middag idag. Ska aldrig mer göra det. Jag gör precis som man ska, men den ser absolut inte god ut. Sista gången var det, men vad gör det när man kan laga så många andra rätter?  Trollerikurs ikväll. Trollat med bollar. Nu ska här tränas så man blir äkta proffsig trollkarl. Nu är det läggdags, avslutar med bra litteratur! Natti..


Nu har Daniella åkt hem. Christian står i ...

img_1240 (MMS)

Nu har Daniella åkt hem. Christian står i köket och lagar middag, han testar ett nytt recept han hittat idag, spännande!! Fick en fin höstkrans av min faster. Hade velat sätta den på dörren, men jag vågar inte spika i den! Så det fick bli krans med ljus på bordet.


Mamma på frukost halv åtta imorse. Klockan...

img_4095 (MMS)

Mamma på frukost halv åtta imorse. Klockan nio var vi på baltiska hallen och är än... Rhode tävlar i gymnastik. På bilden(suddig) gör Rhode en volt i luften... Finns säkert ett finare namn på det där..?!


Ett besök på lekplatsen. Undrar vem som ha...

Ett besök på lekplatsen. Undrar vem som hade mest kul, daniella eller jag och Christian ? Fanns massa saker som snurra. Vi testade alla. Oj, det var inte lätt att gå rakt fram...efter en åktur på dem gungorna/ stolparna, vad man nu ska kalla dem?! Hmm! Jag håller mig nog helst till en vanlig hederlig gunga. ( med inte allt för mycket fart då!) ;)


Efter två timmars vistelse utomhus i kalla...

img_5139 (MMS)

Efter två timmars vistelse utomhus i kalla grader och en underbar sol pausa vi med en varm choklad på Espresso House. Innan det tillagades hamburgare och dukades fram gottebord hemma i lägenheten. Nu är det sovdags, vi ska på gympa tävling imorgon bitti och titta på Rhode. Natti!!..


Ett besök i lek

img_2093 (MMS)

Ett besök i lek


Har sexåriga kusin Daniella på besök! Det ...

img_3917 (MMS)

Har sexåriga kusin Daniella på besök! Det blev ett besök på terrariet i Folkets Park!


Rosa naglar. Så skönt med nygjorda. Det gj...

img_5657 (MMS)

Rosa naglar. Så skönt med nygjorda. Det gjorde inget att jag missade frukosten. På EH i västra hamnen. Nu sitter jag i bilen på väg till ett Tupperware party. Tror ni det blir shopping?


Var på väg till västra hamnen för en mysig...

img_3014 (MMS)

Var på väg till västra hamnen för en mysig frukost. När telefonen störde. Jag hade glömt att jag skulle fixa naglarna, en u-sväng på det och nya naglar -hej-här-kommer-jag!! Älskar det här schampot och inpackningen. Schampot luktar melon och inpackningen ananas. Köpte på mig en liter av varje. Nu har jag schampo ett tag. Christian undra om han oxå fick använda mitt schampo. Vill han dofta melon, så gärna för mig :)


En jätte fin ask med praliner. I två lager...

img_4535 (MMS)

En jätte fin ask med praliner. I två lager. Mums blir perfekt till kaffet! :)


Christian var i Stockholm igår för att se ...

img_3638 (MMS)

Christian var i Stockholm igår för att se Sverige-Holland. Han hade en liten present med hem till mig....


Avslutade dagen med god middag tillsammans...

img_4146 (MMS)

Avslutade dagen med god middag tillsammans med Julia hemma hos mig. Testade en ny efterrätt. Yoghurt motade med vit choklad. 4-6 personer. 300 g turkisk yoghurt som jag vispade lite fluffig. I yoghurten hällde jag 100 g smält vit choklad och 1 msk honung. Låt stå kallt tills servering. Jätte gott!  Vi fortsatte kvällen på Malmö Arena med Britney Spears. Det var jätte bra. Vilken kropp. En sån vill jag oxå ha, vart köper man den?  Natti!


Tyckte den här bilden blev jättefin!

img_2438 (MMS)

Tyckte den här bilden blev jättefin!


En vit vas följde oxå med hem, vasen fick ...

img_0818 (MMS)

En vit vas följde oxå med hem, vasen fick idag fina nyköpta blommor!


I tors var vi på middag hos Christians mos...

img_1603 (MMS)

I tors var vi på middag hos Christians moster och vi fick en hel del med oss hem till lägenheten. Bland annat denna svarta stora vas. När jag såg den, tänkte jag direkt att jag skulle ha rosor i den Handlade blommor idag.. 20 stora rosor röda och vita. Så läckert!


Paus i skrivandet på examensarbetet- jordg...

img_4275 (MMS)

Paus i skrivandet på examensarbetet- jordgubbar, kaffe och en liten klick glass!


Min drama -king! Christian är hemma för ha...

img_8337 (MMS)

Min drama -king! Christian är hemma för han har en blödning i ögat. Orsaken är en tennisboll. Jag tycker det är mysigt att ha honom hemma. Längesen vi kunde umgås så här mycket! :)


Christian är hemma hela veckan. Jag Christ...

img_7620 (MMS)

Christian är hemma hela veckan. Jag Christian och bongo är ute på en regnig skön promenad i pildammsparken!


Inviger mina nya ut-och-gå-skor! Ett par v...

img_9286 (MMS)

Inviger mina nya ut-och-gå-skor! Ett par vit/rosa från Nike!


Efter en sväng på Ikea med lite shopping o...

img_7702 (MMS)

Efter en sväng på Ikea med lite shopping och fika med pappa och Marie behövs lite frisk luft. En date i pildammsparken med en mysig vovve i regn! Skön lördag!!


Evigt skrivande på examensarbetet. Lite ef...

img_6972 (MMS)

Evigt skrivande på examensarbetet. Lite eftermiddags jobb och en tjejkväll hos Caroline T på det! Trevligt att träffa lite nytt folk! Invigde skinnkjolen ikväll! Väldigt nöjd över köpet, eller köpen. Tröjan är oxå ny:)  Men får inte glömma det bästa på hela dagen!!! Imorse var jag och tränade. Så ljuvligt, första passet på två veckor. Jag längtar tillbaka, ska försöka hinna imorgon!!:)


Hoppas ni oxå haft en skön fredag. O en un...

img_3434 (MMS)

Hoppas ni oxå haft en skön fredag. O en underbar helg!!


Tacos! Tjejkväll med Sandra och Annika. Ri...

img_6224 (MMS)

Tacos! Tjejkväll med Sandra och Annika. Riktigt mysigt. Testade en ny äppelkaka till efterrätt med vanilj visp. Den var smarrig! Tänkte Christian skulle ta med sig resten av kakan till jobbet imorgon. Men han hade otur att skada sig på sin tennis. Så imorgon har jag VAS- vård av sambo.


Paus i examensarbetet. Hänger tvätt. Och t...

img_5762 (MMS)

Paus i examensarbetet. Hänger tvätt. Och tycker inte Christian ska klaga på att jag har mycket kläder. I den svarta tvätten jag precis hängde är det 15 par bara svarta strumpor. Inte konstigt jag får lov att handla nya byxor. Jag använder ju inte strumpor, så jag får ju lägga mina pengar på andra plagg för Christian verkar ju bara lägga pengar på strumpor!


4 oktober! Kanelbullens dag! Christian kom...

img_7031 (MMS)

4 oktober! Kanelbullens dag! Christian kommer hem alldeles strax. Han har slutat tidigare idag:) så jag har bakat lagom till han kommer hem. Nu ska vi fika! Mums vad det ska smaka gott!! :)


Cyklade förbi Gina tricot på vägen hem frå...

img_1846 (MMS)

Cyklade förbi Gina tricot på vägen hem från skolan. Ville ha ett par tightare än dem jag redan har:) tightare ska det bli! Jag provade inte byxorna i affären, utan när jag kom hem. Dem vR för stora! Nu måste jag byta till en storlek mindre wiie!! Hur gick det till? Jag som är sockreberoende? Hihi! Nu kom Christian. Fax för fika!! ( å ni fattar väl inte heller?! ;) )


4 oktober! Kanelbullens dag! Christian kom...

img_6974 (MMS)

4 oktober! Kanelbullens dag! Christian kommer hem alldeles strax. Han har slutat tidigare idag:) så jag har bakat lagom till han kommer hem. Nu ska vi fika! Mums vad det ska smaka gott!! :)


Dekoration i lyktan! Höstlöv och stenar oc...

img_1603 (MMS)

Dekoration i lyktan! Höstlöv och stenar och svarta pärlor. Laddad för höstmys!


Har möblerat om här hemma nu på morgonen, ...

img_3219 (MMS)

Har möblerat om här hemma nu på morgonen, bara för en liten ljuslykta. Väldigt trist när jag nu inser att det var bäst som det var från början. puh! Christian får hjälpa mig möblera tillbaka i eftermiddag! För man blir svitt!  Nu blir det duschen, sedan skolan. Idag är det examensarbete som gäller!!


Jag shoppade en vit ljuslykta jag ska ha p...

img_4707 (MMS)

Jag shoppade en vit ljuslykta jag ska ha på golvet i hallen, hm förlåt vi. I min och Christians hall. Om han ens en gång vet och kommer ihåg att jag köpt en:)  Visar bild imorgon när jag fixat till den!  Köpte fina turkosa fat till vardagsrummet. De ska bli mina godisfat! Köpte tre julklappar, känns hemskt men måste börja! Har kanske 20-25 stycken att handla till. Puh! Många klappar vill jag lova Tog även steget idag och köpte ringen (på bilden) jag länge velat ha! Så fina händerna ska bli imorgon:)  Avslutade kvällen med trollerikurs nummer två. Lärt oss att trolla med mynt idag. Det är riktigt skoj! Efter hård träning ska jag visa på bloggen en äkta blond trollkarl - moi!  Sov gott!!


Lunch hos farmor och farfar. Kalvstek, int...

img_7069 (MMS)

Lunch hos farmor och farfar. Kalvstek, inte helt fel! Måndagen har  verkligen startat en härlig vecka. Var på ansiktsbehandling imorse 60 minuter. Så grymt härligt och avslappnat! Åkte till inredningsbutiken Dimoda idag, de hade 50% rabatt! Det blev shopping...


Söndagsmiddag! Grillat hemma hos Kim, Till...

img_6496 (MMS)

Söndagsmiddag! Grillat hemma hos Kim, Tillsammans med Kim *2 och Christian. Nog tyvärr sista grillningen för i år:(  Blev lite shopping idag, nya nagellack, bh och strumpbyxor. En liten dos shopping helt enkelt:)


Lunch på Redfellas med Christian och Rhode...

img_9832 (MMS)

Lunch på Redfellas med Christian och Rhode. mys söndag!!


En röd stickad tröja. Perfekt för en kall ...

img_8092 (MMS)

En röd stickad tröja. Perfekt för en kall vinter... Även en lila tröja följde med hem och svarta pärlörhänge.. Lägger upp bild på det lite senare.. Nu blir det två timmars arbete sen tar jag helg!


Överlevde timmarna på jobbet! Efter jobbet...

img_4866 (MMS)

Överlevde timmarna på jobbet! Efter jobbet igår blev det ett besök på espresso house med pappa för en god kaffe latte.  Kvällen fortsatte tillsammans med underbara Sara. Vi var på vip kväll på Vero Moda. Sofie Fahrman var där och pratade om Mode Det var 20% på hela sortimentet och det bjöds på cider med tilltugg. En fin goodiebag delades ut mot slutet av kvällen. Alltid uppskattat. I den fanns ett linne, två tidningar, loreal nya mascara, choklad från Lindt.  Fyra vackra ting fick följa med mig hem... Denna skinnkjolen på bilden. Perfekt till både vardag och fest!


RSS 2.0