Man är snyggare när man äter!

What a day! man tror som människa att om man tränar blir man som ny, snygg och man kan göra dagen fullständig. Men för er som trodde på det påstående är det helt fel. Jag tog tåget imorse i mina enormt snygga träningskläder och togmig till gymmet innan skolan. På gymmet är man snyggast i världen och kläderna sitter slim och bär färgen svart och man börjar nästan tro man är smal. Men då dyker eländet upp i min värld. Duschen kallar och den tar jag mig igenom med ett enormt bra älskat shampoo och hår inpackning... Nu händer det. Först vill jag kritisera detta ljus som skiner så glatt i omklädningrummet. Det är ingen vän till mig. Det är nästan så att man tänker att man var snyggare utan smink.  Iallafall åker min svarta väska fram och ska ge glans och strålning för dagen men i två dagar i rad har sminket blivit galet och kläderna sitter fel och är fel och håret är konstigt och ja, jag vet inte alla moment som tar sin vändning. Det känns inte bra. Man är klar til slut och tar sig 100 meter till skolan i hopp om att det ska vara en bra dag. när man kommer hem efter en trevlig tåg tur... Så ser man sig i spegeln.. Ni anar inte. Jag är vit har bölder och har aldrig skådat mig sådan. har nu bytat kläder tre gånger sedan jag kom hem men inget stämmer. Jag gillar inte de här dagarna. Ska man strunta i och träna och låta kanske den ädla sanningen vara den att jag är snyggare när jag äter än när jag tränar? det är nog ett klokt beslut jag tar känns det som. Dagen fortsätter iallfall timmarna går och dem ska uttnuytjas till max. Det blir nya IKEA som är helt ny öppnat i Malmö. Efter det blir det Maxi, Coop, Netto för att inhandla till mitt kalas som jag ska ha på söndag när jag fyller år. Ikväll blir det Make Up store.. får handla in lite på lagret för dess dagar.. kanske hittar jag de produkte hos en kirurg. Micheal Jackson blev ju vit.. Då vill jag bli brun!

Tupperware!

Då var första skoldagen efter praktiken avklarad. Det blidde en heldag. På kvällen har jag varit i Ystad på Tupperware möte. Det är redan så roligt att sälja Tupperware och mer inspirerad blir man när man åker på möte och får se alla nya fina saker som kommer.

Nu sitter jag i sängen och har Spotify igång, som bara spelar julsånger. Julen är så himla härlig tycker jag. Nu får det strax bli till att sluta ögonen och somna gott i min fantastiskt sköna säng. Dagen imorgon bjuder på frukost halv tio i stan tillsammans med Elin och lite skola därefter. På kvällen ska jag, Chritian Rhode och hennes kompis Linn gå och se filmen UPP på bo. Vi ska se den i 3D. Jag tyckte från början då vi planerade bion att det skulle vara roligt och spännande att se den i 3 D. Men nu börjar jag bli lite nervös.. ibland blir man litte virrig av det och kan näst intill bli lite läskigt. Vi får väl se vad resultatet blir imorgon. Nu bir det iallafall bed time.!!

Inga skor!

Det blev varken IKEA erller skor. Mamma orkade inte fortsätta stå i bilkö till IKEA efter tio minuter så det blev tyvärr inget.. =( Inga skor förgyllde denna dag i heller. Dem var nämligen slut. Det blev en lugn dag som fick en väldig vändning. Nu blir det sov time och så sätter skolan igång imorogn igen efter praktik tiden. Nu har jag planerat min vecka och hoppas jag kan fullfölja den och att den blir så som jag vill och har planerat den. Natti!

Fortsättning på nya kläder

Västen kommer från VILA det gör även de svarta byxorna. Kjolen och tröjan kommer från MQ och klänningen är från MANGOa

Lugn helg!

Nu lovar jag att bloggen ska keep going on... Det ska bli fortsatt skrivande. Veckan som varit har givit praktik och just nu njuter jag av helgen. I fredags hade jag och Christian en lugn kväll vi såg Wallander- Prästen där jag är med i en scen och syns hela tiden=) Lördagen var helt underbar. Åh! Jag och Christian var på Entre hela dagen och shoppade. Så skönt det var!!!! Asså man blir glad, lycklig, pirrig, kär, livet känns underbart och alldeles tillfredställt då man får handla. Idag ska det ögonblicket familjen Javerud väntat på så länge hända! VI SKA TILL NYA IKEA! Jag längtar till att åka dit.. sedan ska vi till någon annan affär mamma ville besöka ingen aning om vilken men efttr det ska jag köpa nya skor... Lägger ut dem på  bloggen senare.. och så blir det United 16.30. Men först nu ska jag och mamma cykla till Charlottes Kafe här i Åkarp och äta brunchTröja- Bondelid från MQ!

PRAKTIK!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Nu har praktiken satt igång. Jag är på en förskola i åldern 1 till 3 år. Man är lite trött när man kommer hem. Man blir alltid tröttare när man är på praktiken än när man kommer hem och jobbat på förskola en hel dag.. Konstigt!? Har varit med mamma och ätit på restaurang Cs i Åkarp idag och ätit världens största schnitzel. och gått en lång runda med Bongo. För att kunna gå ut var jag tvungen att ta på mig tre tröjor en dun jacka och thermobyxor, mössa och vantar. Det har blivit riktigt kallt... Vintern redan här? Verkar så.. Men jag längtar till julen.. Kanske det kan bli en vit jul i år? Jag hoppas det älskar snö men dock INTE Slask. Jag har iaf avklarat 4 julklappar så jag känner mig riktigt duktig. Jag älskar att handla julklappar. Jag har därför i år fått i uppgift att ta hand om Saras budget för julklappar och handla till hennes släkt!=) Nu har jag iallafall tagit en dusch och gjort en Smoothie.. Ska lägga mig strax och läsa nya Veckorevyn..

God Mango Smoothie
. (Fast det kan bli lite beskt med Mango) Vanilj yoghurt + mjölk, honung, kokos och Mango.

Måste säga att jag åt en Espresso Kaka idag den var verkligen inte god! Bara en liten parantes...

Naglar!

Gjorde vid mina naglar. Blev snygg design med glitter, stenar och lila... Jag barab Älskar dem!

Danmark-Sverige

Är hemkommen från min faster. Dock var det några dagar sedan. Efter två dagar där och mycket pratande är jag näst intill fortfarande torr i munnen skulle kunna dricka hur mö som helst. Efter min hemkomst har jag varit på Bio och sett filmen Bananas. Det handlar om märket Dole om hur deras bananer är besprutade så att folket på odlingarna blir bland annat sterila. För att stödja projektet om att stämma Dole.. kan ni till exempel gå med i gruppen Bananas på Facebook..
Veckan har gått fort som vanligt... Idag har man sett inte speciellt bra match mellan Sverige och Danmark. Ganska retfull match men men. Vad gör det egentligen att Sverige inte vann.. ? Lite trist förstås. Men i vilket fall som helst så hade jag inte fått åka till Sydafrika iallafall....
Det enda som jag har fått lära  mig denna veckan.. tja har lärt mig mycket men det jag kan komma ihåg är att Nutella och Jordgubbssylt tillsammans på Våfflan är inte gott...

Hos min älskade faster!

Då var det åter måndag. Söndagen igår blev lyckad hos farmor och farfar dem tyckte menyn var great! Idag hade jag körlektion.. Det börjar närma sig 6:e uppkörningen så kanske eller DET SKA smälla då!! Tidigare imorse idag begav jag mig till faster min i Simrishamn. Är så glad att jag kommit hit. Känns som att det var super längesen jag var här... Jag är nästan torr.. eller nästan jag är torr i munnen nu efter allt vi har pratat om idag.. MIn morgon började med fruksot på Espresso House däredfter tågresa med avslut av fika med faster.. Lunch med Kycklingsallad för att få lite kompensation med att ta eftermiddagen med kanelbulle och två Singoalla... Positiva med Singoalla är att det är 10 kalorier mindre i dem än vad det är i Ballerina. Nu kallar snart soffan och jag tänker inte missa Hollywood fruar idag.. Sista avsnittet. Anna Anka kan bara beskrivas med två ord.

1. Helt sjuk! 2. Stört Skön!

Godmorgon!

Äntligen har jag fått tillbaka min data! Nu kan man änligen lägga in lite bilder igen. Igår var det shopping någon timme på dagen. Köpte svarta leggings i skinn, pälsväst och en stickad klänning.... Känner mig verkligen tillfredställd och lycklig igen när man fått shoppa. Det var verkligen längesen.. tyvärr. Nu tänkte jag kila ner i köket och baka något som vi kan ha till kaffet då jag ska till farmor och farfar i eftermiddag. Jag har nämligen varit och handlat och ska laga middag hemma hos dem senare idag. Till förrätt blir det rödbetor med smör och ostar. Varmrätt blir det fläskfile med stektagrönsaker i ugnen och chilisås med pressad potatis. Till efetrrätt serveras Mango och Passionsmousse med färsk mango. Sedan blir det kaffe och kaka till det.. har jag inte bestämt. Får väl se vad jag kan slänga ihop i köket.

RSS 2.0