Övetvinner rädslan- promenad! Jag e alltså...

img_7259 (MMS)

Övetvinner rädslan- promenad! Jag e alltså inte rädd för att röra på mig.. Jag gillar att träna. Däremot e jag rädd för dessa äckliga djur, fåglar!! En promenad i pildammsparken 60 minuter är ett steg att förlora rädslan där man möter typ äckligt många fåglar.. Ryser!! Jag klarade mig förbi dem med lite hjälp av fusk gången över parkeringen...


Ica Supermarket

Igår när vi kom hem från United tog vi den långa promenaden om hörnet till Ica Supermarket. Skulle köpa bulgur mot christians vilja då jag skulle laga bulgur sallad med kyckling och bacon. Väl hemma kan jag ju avslöja att christian åt tills knappen på byxorna sprack och idag har han rester till jobbet. Oj, vad han gillar bulgur!

Dock är du ju alltid ett nöje att gå till Ica med Christian. Nöje? Nja, underhållande.

Vilken härlig helg!

I fredags var jag och jobbde och det var absolut inga problem med att åka tåg så det kan jag nog tänka mig att göra 0om. 14 minuter hem, det står jag ut med. 22.38 var jag vänner sugen. Har haft hela boxennär jag bodde hemma och nu vill jag ha den igen. Klarar mig inte utan. Jag tog en promenad till hemmakväll och köpte hela boxen. Nu e jag lycklig!

I lördags åkte vi till Ystad Saltsjöbad. Vid ankomsten dit var det gott afternoon tea med scones och marmelader. M, vad gott det var! Efter det gjorde vi som alla andra, även om vi skrattat åt de andra när vi kom till hotellet. och tog på oss våra morgonrockar och tofflor och gick till spat. Där avnjöt vi varma utomhusbassänger, pool, bastu, jacuzzi och relax. Senare på kvällen åt vi god middag tre rätters. Åh, det var verkligen längesen jag åt så god mat. Till förrätt åt jag lax mousse med rökt räcka. Varmrätt black and white. Efterätt Creme Brule med cocos glass. Det var så enormt gott, helt obeskrivligt!

Söndagen började med en helt ljuvlig frukost. En härlig promenad längs stranden i solskenet. En stund i spaet och avslutade vistelsen med 25 minuters ansiktsbehandling. Vi bagav os till United till en fantastisk Super Sunday.

Jag har haft total mobil förbud. Lördag till Söndag, det gick bra. Med en liten fuskis. Sådär när man gå på toaltten då är det ganska lätt att smuggla med den in där och sätta på den på ljudlös och tala om att man är väldigt dålig i magen och kanske dröjer och sätter på tvn till honom och låser in mig själv på toaletten. Annars gick det ju bra!

En helt underbar helg. En sån helg man bara kan få med Christian!



Ankomst till Ystad, hotellrummet!

Den bästa mannen i världen anländer till Ystad Saltsjöbad!



Som alla andra! Morgonrockarna på..


Solen skiner!

Har precis provat kläder och skor som jag för första gången i mitt liv beställt från HM katalogen. Svarta högklackade skor och ballerina. Harem byxor och långklänning i leopardmönster. Ska fråga Christian vad han tycker, om det sitter fint när han kommer hem. men antagligen så kommer han att svara Nej! på den frågan och jag kommer behålla de ändå. Han är inte den killen som direkt älskar Leopardmönster. Han är en tråkig en!

Solen skiner idag oh jag bara önskar att det INTE var -5 grader ute. Jag vill så gärna att det ska bli över 10 plusgrader så man kan börja använda snygga klänningar höga skor och åh.. vad jag LÄNGTAR! Jag gick ut och tänkte att jag skulle minsann visa vintern att det är över! I väst, keps och löparskor. Men oj, vintern tog ganska myckt överhand. Det blev väst över två tröjor, vinter skor, mössa och vantar! När jag var och handlade igår stod det på löpsedeln att vi skulle vara beredda på att det skulle bli kallt igen en lång vinter och tråkig vår. Men, vad uppiggande=)

För att fortsätta babblet om mina tulpaner så hämtade Christian mig på skolan igår så det blev inga blommor igår heller. Nu ska jag plugga, jag kommer ingen vart.  Det går inte att jag är ute i god tid jag måste verkligen suga åt mig uppgiften ordentligt jobba i sista minuten på den. Å Vips så har jag världens bästa redovisning. Ska se om jag lyckas idag! Ha en bra strålande sol dag!

KRAM

Varför alla dessa böcker?

Ja, hur spännande får mitt liv bli just nu? Plugg idag igen. Det är det där med dramatiseringen. Tror att jag bestämt mig för att utgå från Vikingatiden. Om en man som kommit till 2000-talet i tidsmaskin och bemöter klassen som om de ska slåss, handla, sno? När de inte vill de.. ser han att de är kvinnor i rummet. Frågar om de e slavar.. och han har  förstås massa frågor till "barnen" om hur de lever.. os.v. Typ något sådant. Men det stora tråkiga i det hela med Högskolan är ju all litteratur. Att man måste ha med alla de böcker det står i planeringen. Dem är jätte svåra att få tag i. Nu ska jag bege mig ner till skolan och göra ett försök på at hitta dem...

Påvägen hem tänker jag stanna till som den blomsterflicka jag blivit och köpa mörk lila tulpaner. Christian tycker det är så onödigt att köpa blommor, säger han. Så tänkte jag att han sa det för att jag inte skulle köpa några igår för att han som hjälten i mitt liv skulle komma hem med en bukett. Men nä.. det var mina drömmar som talade. Här får man köpa sina tulpaner själv. Det tänker jag göra idag!
Men han är så bra på så många andra sätt!

Nu får jag väl in i badrummet och se om jag kan förvandla ruckel till kvinna! Ha en bra dag på er! Kram.

Musikt med ska byggas ut av glädje!

Vad skönt det är att vara ledig! Men vad rastlös jag blir. Jag har förstås haft plugg att göra, med dramatiseringen men är inte helt så där klar på den fronten. Jag har iallfall bokat min resa till Stockholm i nästa vecka och bokat mina behandlingarb tills helgen. det blir massage, fotbehandling, ansiktsbehandling och plock och färgning av bryn. Så härligt det ska bli. Imorgon blir det plugg och inköp av kuddar. Just nu är sovrummet lila och rosa men jag har bestämt mig för att det ska vara ek, vitt och turkost.( Order av Christian: Det räcker med lila i vardagsrummet och allt rosa ska bort!) har sett jätte fina kuddar till sängen på Lager Haus så det blir nog dem. Men får nog ta en större titt i någon annan affär innan jag beslutar mig. Beslutsångest är ju lixom min grej. =)

Mamma och Rhode var här på middag idag. Till förrätt åt vi räkor stekta med tomatpure, paprika, vitlök och mango. Jätte gott. Till varmrätt hade vi djungelgryta, vilket betyder kyckling, sqauch, jordnötter i en härligt gräddig sås med smak av cury! Riktigt gott!!

Ikväll har jag varit iväg i United unitedoresundskyrkan.se  och sjungit med lovsångs teamet. Dt är så enormt kul att få sjunga, vilket bra humör jag blir på. Det gillar jag!!

Sov Gott vackra människor. Kram på er!

Six o cklock.. Frukost med världens bästa ...

img_9891 (MMS)

Six o cklock.. Frukost med världens bästa pojkvän. Nu myser jag i soffan älskar at början morgonen så. Idag blir det att plugga.. Vilket innebär dramatisering om svensk historia. Sk boka em resa till Stockholm tänkte göra et besök hos mormor.. Nu blir det först lite tv tittande. The nanny och Jims värld!!


Måndag och ny vecka! FöreläSningar och sar...

img_1485 (MMS)

Måndag och ny vecka! FöreläSningar och sara på besök! God fika! Jag hade köpt barnkläder till en kompis dom ska få bebis... Jag längtar tills den kommer det e Så mysigt med bebisar. Gjorde ett försök... Hmm! Inga kommentarer tror jag...


Efter en kul liten roadtrip avslutade vi m...

img_7732 (MMS)

Efter en kul liten roadtrip avslutade vi med Söndagsmiddag hos Christians föräldrar. Till kaffet ; semlor! Seriöst de förföljer mig!! Men ok inget mig emot. :)


Nu e vi hos min syssling Pernilla och henn...

img_0475 (MMS)

Nu e vi hos min syssling Pernilla och hennes Christian i Markaryd. Lövbiff ska sitta fint nu!


Svarta byxor från Vero Moda!

img_7648 (MMS)

Svarta byxor från Vero Moda!


Just nu sitter jag i bilen och är väldigt ...

Just nu sitter jag i bilen och är väldigt nervös att jag har glömt mitt smink hoppas verkligen inte detta!!


Rosa tröja från gant!

img_5989 (MMS)

Rosa tröja från gant!


Nya rosa morgonskor från sheperd!

img_2016 (MMS)

Nya rosa morgonskor från sheperd!


Efter en härlig powerwalk lockade stan! Så...

Efter en härlig powerwalk lockade stan! Så sköna mina nya löparskor är. När jag gick i parken var jag så sugen på att springa men gjorde det inte. Oj vad jag kunde gå o störa mig på det att jag inte sprungit! I stan sjuke jag ha blommor till Linus o Linda ( morbror med sambo) e påväg till dem i Jönköping nu o de har fått en liten bebis. Enliten present till Nova skulle jag också ha. Det blev lite fler saker till mig själv....


Powerwalk i pilfammsparken!

img_0466 (MMS)

Powerwalk i pilfammsparken!


SMS-inlägg

img_0467 (MMS)


Asså nu börjar jag bli rädd att mitt liv h...

img_4652 (MMS)

Asså nu börjar jag bli rädd att mitt liv håller på att balla ur! Vart tog mitt nyttiga jAg vägen? Semla idag igen! Imorhon blir det ingen, det kan jag tala om. Imorse var jag på espresso house och åt frukost med sara och Niclas!efter det samlade jag mina första blomstrande vuxen poäng. Jag har vari och köpt blommor tre okideer. I svarta krukor. Hoppas nu jag inte dödar dem!!  Efter shoppings. Var det som tidigare nämnt semla hos min kära svärmor. Eftermiddagen bjöd på jobb , middag hos Christians föräldrar.. Imorgon tar Helgen Sin början. Det är städdag och PW dag! På em beger jag o chritian oss mot jönköping ! Sov gott vänner! Klockan ringer sex.


Mys tisdag med Christian! Tacos mysig prom...

img_0050 (MMS)

Mys tisdag med Christian! Tacos mysig promenad i stan bu hjärt kladdkaka med non stop te godis chips i dippa. Semla hos farmor o farfar innan idag. What à day!


Det börjar bli i sin ordning!

Till er som läste mitt inlägg för några dagar sedan. kan jag nu meddela att ag fått tillbaka min sida av sängen! Vilken lycka, man måste uppskatta de små tingen i världen.
Läste även i inlägget att jag hade fått så mycket info om matchen så att jag nästan kände att jag varit där. Jag tror inte det! När jag öppnade tidningen dagen efter såg jag ju att det var Danmark som vunnit. Okej då hade man gjort bort sig och jag har även kommit till insikt om att jag nog inte kan det danska språket!

Kuddar, krukor, tassels

Godmorgon regniga värld. Äntligen tinar snön bort så enormt skönt. Snart kan man ut i sina nya löparskor för både löpning och powerwalk. har inte varit och tränat sedan december. Usch! Det är verkligen tråkigt när man inte kommer iväg till träningen. man är alltid så glad och taggad när man kommer där ifrån. Och det är ett perfekt sätt att av reagera alla olika sorters humör.

Det blir en lugna timmar fram till tio. Då ska jag iväg lite ärenden. Just nu sitter jag och tittar på målaren som ska måla våra väggar i lägenheten. De blir vita. Vi ska nog bara ha det. Tänkte jag skulle iväg idag och köpa blommor och lite inredning till sovrummet. Just nu finns där bara en säng en hylla och rosa inredning. Vilket Christian mycket bestämt sagt inte ska vara där. Jag frågade honom vad vi skulle ha för färg. Han frågade om man måste ha en färg i sovrummet. Hallå? Han ttyckte det räckte som et ar kanske någon jätte tavla på NY och någon glassig fåtölj, eller jag glassigt var min mening, fåtölj hans. De blir alltså jag som bestämmer. Hur kan han inte förstå att vi behöver någon färg? Kuddar? Prydnad? Ljusstakar? Krukor? Här känner jag att jag måste göra en insats för Chrisians skull...
 Nu får jag försöka roa mig med en bok, tidning, tv3 play på datan.. Fram till halv tio..
Ha en bra dag! KRAM

Så gott jag kommer sova inatt! Åke är i Sk...

Så gott jag kommer sova inatt! Åke är i Skåne. Dagen idag har varit jobb på em. Och då åt jag min andra semla i år. Har ätit ganska mycket idag. Mamma, Rhode och Åke var hos oss ikväll på vienetta med varma jordgubbar. Vi pratade om mat och kom fram till att jag faktiskt ätit middag tre gånger idag. Mig själv, Christian och farmor och farfa. Frukost åt jag imorse med Christian och sedan själv. Semla och glasstårta en bra måndag! Men det blev en bäst måndag. Körde de tre gästerna hem kl tio för att själv vara tillbaka strax därefter. Men planerna ändrades kom precis hem. Åke vid pianot minns du sången böckerna i högsta hugg en sjungande mamma en sovande Rhode och en sjungandes jag. Vad kan göra en glad om inte sång o musik. Känner at jAg just nu har à mycket glädje o energi att dela med mej av. Jag får vänta dela med mej till morgonen då den sovandes Christian rosa har vaknat. Nu tänker jag lägga mej ner och bara njut av lyckan av toner på insidan. Lyckan bara fylls på av att komma hem till ett städat hem av en uderbar pojkvän. Han e så bra! Sov gott alla. Kram


Fast måndagen bjöd på tragedi men jag fört...

Fast måndagen bjöd på tragedi men jag förtränger det. Parkeringsböter ! Ställde bilen inatt utanför huset och glömde bort det. Tiden gick idag o bilen stod fint på gatan klädd i gul lapp. Varför körde jag i te ner den i garaget som jag redan har betalt? Hur kunde jag glömma? Det löser sig. Men vilken tur att dygnet har 24 timmar o kunde ge så mycket mer av annat än parkeringsböter !


Godmorgon!

Vilken underbar avslutning vi fick på söndsagen. Efter god middsg hos mamma, med choklad puddng och semlor begav jag och Christian till United. Vilken kick. Var så längesen jag var där.. bara längtar tills jag ska få komma di igen.. Idag blir det plugg och jobb. Ikväll kommer mamma, Åke oc Rhode hit för lite fika. Nu ska jag ta en titt på tvn Jims Värld. Snart kommer målaren och då får väl mitt pluggande underhålla mig!

Årets första semla! Från Lomma finn ingen ...

img_0462 (MMS)

Årets första semla! Från Lomma finn ingen bättre. Så lycklig jag e just nu..


Nu känns det inte bra! Ligger i sängen och...

Nu känns det inte bra! Ligger i sängen och ska sova men hur i all världen ska det gå till när jag ligger på fel sida i sängen? Jag har alltid legat, hemma oxå hos mamma vid dörren.. Christian vill byTa plats bara för att han vill att jag ska ligga me huvudet mot honom, jag kan nämligen inte det om jag höger om honom för jag kan inte vrida mig så mycket åt de hållet pga mi. Rygg och nacke. Men det känns så fel. Jag klarar inte det. Detta e andra natten och sista det ska han veta! Jag kommer nog somna ändå efter en tolv timmars aktivitets dag med skola och jobb. Till jobbet idag hade jag ingen bil utan tog city tunnel . För det e ju så enkelt o smidigt... Trodde jag! Tåget hem var tio minuter sent.... Vid på stigning hamnade jag i sammA vagn som några fulla 18 åringar. Var av en kille ställde sig mitt upp i gången och kissade. Jag sa till konduktören o ja, hade det varit jag som varit konduktör hade killen fått torka upp sitt eget kiss men inte riktigt så hård var hon. Så arg jag blir! Väl framme vid triangeln och planerad avstigning öppnades inte dörrarna på tåget så jag fick en tur till hyllie. Där väntades 15 min väntan innan tåget körde tillbaka. Tåget fylldes av fans frånhandbolls vm ,två danska män slog sig ner i mitt sällskap, o ja nu kan jag nästan säga att jag var på matchen. Väl framme vid avstigning triangeln slog jag sällskap med ett gäng som var för onyktra för att förstå min bägbeskrivning till kb. Jag följde dem dit. Christian tycker inte jag e riktigt klok. Efter att ha stängt Ica och va hemma kvart i elva, fikat och sett två avsnitt av solsidan säger jag godnatt på vänster sida av min sambo!


En kopp kaffe hemma hos pappa med ny gjord...

img_0457 (MMS)

En kopp kaffe hemma hos pappa med ny gjorda guld naglar! Tisdagen är räddad!


I hallen var det mysigt med ljus och så äv...

img_2484 (MMS)

I hallen var det mysigt med ljus och så även på toaletten! Nu nyhetsmorgon frukost och mina grabbar bongo och Christian.


SMS-inlägg

img_2520 (MMS)


Vaknar till frukost, världens bästa pojkvä...

img_0455 (MMS)

Vaknar till frukost, världens bästa pojkvän, den goaste o snällaste hunden i världen och frukost och tända ljus i hela lägenheten och skön musik! Härlig söndag morgon!


Varit på Ikea och köpt lampor till fönstre...

img_0451 (MMS)

Varit på Ikea och köpt lampor till fönstret. Julen har åkt ut och så adventsljustakarna. Ikea ger oss ljus! Snart ska blommorna i fönstret bytas ut mot svarta krukor och lila och vita orkidéer! Nu fika! Och såklart plugg... Puh!


Hat haft en ljuvlig start på lördagen. Eli...

Hat haft en ljuvlig start på lördagen. Elin och Jakob var här på frukost. Det är energi kick med gott sällskap. Nu är jag fullt redo eller iallafall redo till tenta plugg! Rosor är röda violer är blå socker är sött och tenta plugg e inte skoj!


Blev lite köp på cervera oxå. 4 rödvinsgla...

img_0448 (MMS)

Blev lite köp på cervera oxå. 4 rödvinsglas ittala essence. Ja tack! Dem gillar jag/vi!


Nytt köp idag. Nya löpar skor. Nu får våre...

img_0449 (MMS)

Nytt köp idag. Nya löpar skor. Nu får våren gärna komma med sol minus snö för jag e klar för promenad och löpning!


Kvällsfika i soffan framför tvn! Det gilla...

img_0450 (MMS)

Kvällsfika i soffan framför tvn! Det gillar jag starkt! Te i mina koppar från sara och min nya kanna som jag fått av faster i julklapp! Så fint!! Älskat min kanna!:)


Choklad och banan! Det r medicin! Det tyck...

img_9507 (MMS)

Choklad och banan! Det r medicin! Det tycker Christian. Det hade han sig med hem till mig efter jobbet.:)


Godmorgon världen! Såhär ser min dag ut id...

img_0442 (MMS)

Godmorgon världen! Såhär ser min dag ut idag. Klippa film och honungsvatten!


Vilken snäll pappa jag har. Köpte honung t...

img_0441 (MMS)

Vilken snäll pappa jag har. Köpte honung till mig efter jobbet som han precis lämnade av hos mig. Nu kan jag dricka honungsvatten hela kvällen för halsonten. Tur jag inte jobba... Känner mig inte alls bra!:(


Shopping inför Nyår!

För att alla skulle få plats på nyår var jag och Christian i torsdags och köpte nytt matbord på Ilva.


Rutinerna tillbaka!

Christian lämnade lägenheten för en timme sedan. Nu är rutinerna tillbaka för jobb och skola. Jag gick upp klockan sex för att pluggandet måste sättas igång! Orkar knappt sätta igång med det.. har ont i halsen och febrig. Ska jobba i eftermiddag får se hur det går med det!

Julen är inte riktigt slut än för min del. Det har varit julfirande med pappa och efter det med mamma. På onsdag blir det firande med faster och framor och farfar. Jag har fått så många fina julklappar! Jag kommer nog adrig att växa ifårn att få julklappar!! Okej, det är ju inte som förr att man skulle ha så många och stora som möjligt. En julklapp är ju såklart helt bra! Men jag måste nog erkänna att jag nog ändå alltid kommer älska presenter!!

Det fina Iphone skalet var en av de absolut bästa julkapparna. Fick det va Rhode. I onsdags var jag och Christian på Tivoli i Köpenhamn.






På nyår firades hemma hos mig och Christian tillsammans med bland annat min lillebror Robin och sex kompisar. Det var en trevlig kväll att fira in 2011!


En fika med varm choklad är ett måste i sk...

img_0758 (MMS)

En fika med varm choklad är ett måste i skog snö och is. Dock fick fikan ett fågel kaos. Ankor!! Ush där kunde inte jag sitta Efter två minuter sprang jag med koppen i handen gråtandes mot bilen av chocken av ankor på 3 meters avstånd. Snäll sambo o vän packade dem ihop. Fikan smakade lika bra i bilen!


Solen strålade för första gången på länge ...

img_4210 (MMS)

Solen strålade för första gången på länge idag. Vilken kick på det nya året;) efter att robin lämnat oss för lite arbete på Burger king tog vi en 2 km promenad i bokskogen. Christian jag o sara. Underbart. Dock var det ingen gångstig i skogen utan is bana stig. Mer eller mindre kul?! Christian uppskattade det:)


RSS 2.0