Hemma!

Haft tre super mysiga dagar i Danmark med Christian. Nu är vi beck in Malmö again. Inte dumt det heller. Nu är det middagsdags. Det blir kycklingfile, vet inte vad jag ska hitta på med den!? Plockat fram kokboke, ska se om jag kan få någon  godd idea. Nu börjar molnen mörkna utanför fönstret! Det blir filmväder. Passar mig och Christian perfekt. Vi tänkte nämigen avsluta dagen med att se lejonkungen 3. Toppen!

Frukosten serverades fem i tolv igår. Skön...

Frukosten serverades fem i tolv igår. Skönt! Gick tillbaka till sängen och steg upp kvart över två. Jag och Christian åkte hem till farmor och farfar för lite kaffe och kaka. Det blev tre omgångar alfabet. Jag och Christian är två nybörjare men har tagit det stora beslutet att ett sånt kul spel bara måste vi äga! Timmarna gick och vi stannade på god räkomelett. Till något helt annat så stör sig Christian på min fina ljuvliga fläkt i sovrummet. Han säger att han blir blåst i huvudet. Men saken jag skulle komma till är att en klasskompis hade skrivit på Facebook igår att det var fyra veckor kvar tills hennes skatt kom.( hon är alltså gravid och ska på det viset pusha ut skatten själv, vilket Christian vet) men han frågade vad hon hade för företag eftersom att hon inte får skatten förrän om fyra veckor. Och jag talade om att det var bebisen hon väntade på. Och jag med min humor förstår att han känner sig blåst i huvudet;)


Världens finaste chaufför. Han skulle tvun...

img_7218 (MMS)

Världens finaste chaufför. Han skulle tvunget köra. Vet inte om han inte tror jag hittar, klarar köra på bron, krockar. Ingen aning.... Man kan ju fråga sig vem som repade beckspegeln i garaget innan idag? Ja, ni vet ju att det e inte jag son kör. Men han skyllde såklart på att det var min dåliga parkering som orsakade det! Om det får honom att känna sig bättre, så okej!


Nu sitter vi i bilen på väg till själland,...

img_9862 (MMS)

Nu sitter vi i bilen på väg till själland, Danmark. För två nätter. En mysig liten trip.


Frukosten serverades fem i tolv igår. Skön...

img_0978 (MMS)

Frukosten serverades fem i tolv igår. Skönt! Gick tillbaka till sängen och steg upp kvart över två. Jag och Christian åkte hem till farmor och farfar för lite kaffe och kaka. Det blev tre omgångar alfabet. Jag och Christian är två nybörjare men har tagit det stora beslutet att ett sånt kul spel bara måste vi äga! Timmarna gick och vi stannade på god räk


Nu börjar två veckors semester. Klockan är...

Nu börjar två veckors semester. Klockan är åtta och jag kan inte sova. Funderar på vad jag ska hitta på. Är sugen på att köra till bokskogen nu men det pratade jag och Christian on igår så det är väl bäst jag väntar på honom! Vädret är ju fantastiskt underbart. Perfekt! Får gärna hålla i sig men såg på vädret i telefonen att det ska börja regna på torsdag! Jag får väl just nu försöka underhålla mig genom att gå på toa och kissa och sedan läsa min bok! Den är så bra.


Rekommenderar denna boken! Handlar om mäns...

img_9720 (MMS)

Rekommenderar denna boken! Handlar om mäns och kvinnor, barns relationer i Afghanistan. Den utspelar sig under kriget nu på 2000- talet! Verkligen läsvärd.


Världens bästa pojkvän är hemma igen från ...

img_0194 (MMS)

Världens bästa pojkvän är hemma igen från new york!!


Midsommarafton!

Något år, väldigt snart vill jag fira ordentlig midsommar. Klockan fem idag så är vi sju stycken som ses för grillning, jordgubbar och mina galna lekar.
En riktig midsommar tycker jag är med dem bästa männiksorna ute i skärgården med övernattning. Då ska det vara midsommarstång och dans runt den. Jag ska ha världens finaste midsommarkrans i håret.  Det blir det inte detta året för vår del. Men jag gissar starkt på att det kommer bli en trevlig kväll! Jag har precis gjort en ny spellista på Spotify inför kvällen. Det kommer bli så sjukt skön musik, man kommer inte att kunna låta bli att stå stilla.

Om två timmar ska jag hem till Christians moster som fyller år idag. Klockan tre kommer Christian hem från New York. Det ska bli mysigt att träffa honom. Längtar!



Midsommar för två år sedan. Har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig idag. Har tre alternativ. Nougatfärgad klänning med rosa detaljer eller svart lång klänning eller blå klänning med blåklinter på... Hm.. Det är några timmar kvar att kuna bestämma sig på=)

Ha en bra dag alla! Kram


Ronja sover över hos mig inatt. Just nu nj...

img_3997 (MMS)

Ronja sover över hos mig inatt. Just nu njuter vi av varma mackor, te, melon, vindruvor och popcorn till CSI! Det kallar jag en bra onsdagkväll!


Har varit och köpt en ny bäddmadrass. Det ...

img_3152 (MMS)

Har varit och köpt en ny bäddmadrass. Det blir nog mjukt att sova inatt. Bäddat nya rena lakan det är så härligt att hå och lägga sig då!


Fick fina rosor av farmor och farfar och r...

img_0790 (MMS)

Fick fina rosor av farmor och farfar och rosa servetter. Det blev flygande Jakob, chokladpudding med grädde och jordgubbar. Till kaffet cookies med vit och mörk choklad.


Det är skönt att vara ensam hemma. Saknar ...

img_1789 (MMS)

Det är skönt att vara ensam hemma. Saknar Christian som är NY men det är skönt att gå njuta av tystnaden. Var ute och gick imorse och var även och handlade. Njuter av frukost nu. Fil med hemmagjord musli med torkade aprikoser och jordgubbar. Mm riktigt gott! Nu ska jag fortsätta städa och tvätta, farmor och farfar kommer på middag klockan två. Då blir det flygande jakob!


Idag har vi firat Ronja som har fyllt 18. ...

img_0787 (MMS)

Idag har vi firat Ronja som har fyllt 18. En så liten lillasyster blir stor!!:)  Jobbade på dagen och kalas på kvällen med grillat, tårta och en  Massa skratt, sång och dans... Puh! Vad svetten rann på mig. Det var dem tårtkalorierna! Det är kul att dansa och sjunga i mic inför vardagsrummets fantastiska publik syskon, mamma , Carina och Michelle. Didrik. Nu ska jag lägga mig till ro bredvid födelsedagsgrisen som sover över hos mig:)  Imorgon bitti blir det jobb; svenska i bokskogen. Avsluta boken vi läst om maskar, läsa vilse, gå vilsestigen, gå tipspromenad och leta efter olika saker. På ett papper kommer det finnas olika saker som de ska finna ex, stort träd, något i naturen som börjar på Samma bokstav som sitt eget namn, tre gula saker osv . Det blir skoj!! Godnatt sov gott!! KRAM


Kanske tur att jag sov så många timmar igå...

img_0781 (MMS)

Kanske tur att jag sov så många timmar igår, så jag kunde hålla mej vaken till halv sex imorse! Det var inflyttningsfest hos Kim. Ett besök på Hipp kl ett var väldigt trevligt!! Jag ÄLSKAR och stå på schlager golvet och dansa framförallt sjunga med i varenda sång:) det är kul! Om några timmar blir det kalas för lillasyster som fyller 18. Jag måste köpa present! Lättare sagt än gjort när man inte har en aning om vad man ska ge!


Det blir ingen shopping idag jag sov till ...

img_0778 (MMS)

Det blir ingen shopping idag jag sov till kvart i tolv. Det e ångest! Att sova bort hela dagen. Är på fotboll med pappa och tittar på robin när han spelar!!  Just nu ligger de under med 4-3.  Måste nog säga att trusslotten var nog ljuslila när jag ser efter..


De nya trisslotterna. Oj, så vackra. Rosa ...

img_8521 (MMS)

De nya trisslotterna. Oj, så vackra. Rosa och granna. Jag kände jag var bara tvungen att köpa en lott. Spela ingen roll om det inte e vinst. Med så fin lott... Men jag vann! 50 kr. Inte dåligt jag blir så glad, det är kul och vinna!:)  Har tillbringat kvällen med Sara på Elysee och ätit fondue. Gott!! Banansåsen där tar fångar allas våra smaklökar gott!  Sover hos svärföräldrarna. Lyxigt värre har man det här... Just nu någonstans är här en spindel i sängen . Inte för att jag är rädd för spindlar men har dock hört att vi äter 8 spindlar per person per år när vi sover och jag är inte sugen på att äta mer idag, så jag hoppas jag hittar spindeln innan jag somnar. Godnatt sleep well!:)


Godmorgon! I tisdags var det skolavslutnin...

img_4630 (MMS)

Godmorgon! I tisdags var det skolavslutning på min praktik. Jag spelade piano till eleverna när dem sjöng och så sjöng jag själv. Fick den här jätte fina buketten av skolan. :) när man gick hem kändes det som man var en riktig fröken:) blommor med sig hem på skolavslutningen.  Just nu yrar Christian omkring i lägenheten. Jag ska följa honom till tåget kl sex. Han ska åka till NY en vecka. Jag kommer sakna honom jätte mycket. Jag blir så sjukt sugen på att resa. Själv ska jag jobba 9-19 idag vilket inte känns så kul när man inte mår så bra! Trots att klockan bara är 4:52 ska jag nog gå ut i köket och äta frukost, känner att jag nog här med förklarar mig hungrig!


Det var en mysig frukost med Ronja. Fredag...

img_0765 (MMS)

Det var en mysig frukost med Ronja. Fredagen bjöd även på fika/ lunch på Ikea med Carina och Michelle och kvällen bjöd på grillning och jordgubbstårta hemma hos mamma med Ronja Rhode Christian Linda Alice Carina och Michelle. Det gänget stavas med sex bokstäver GLÄDJE!!


Jag älskar min underbara pojkvän, för hans...

img_0768 (MMS)

Jag älskar min underbara pojkvän, för hans konserter och han vet verkligen hur han underhåller mig!:)


Det är inte mycket som behöver imponera på...

img_0764 (MMS)

Det är inte mycket som behöver imponera på mig denna fredag morgon.. Diskmedel som hat bildat coola bubblor och mönster på diskbänken!! Bra väder idag igen för mina klädval!:) uppvikta jeans och tubklänning med blommor... Flipflop. Det är dem absolut bästa skorna jag vet! Hade det inte varit så kallt på vintern hade jag gått med det året om. Men i minus grader föredrar jag inte blåa tår!!  Fast det var hemskt att gå till affären med det nagellacket jag har på tårna. Det är rosa men det gör så att tånaglarnq ser skitiga ut. Det är det värsta jag vet!! Ska jag lämna den här lägenheten mer idag, vilket jag ska blir det nymålade naglar...  Nu ska jag göra pannkakor oc h nu hör jag utanför att studenten är i fullgång längs Malmö gågata!!


Thursday!

Jag älskar sommaren och jag älskar solen.. men jag måste nog ändå erkänna att det har varit skönt idag.. När det är varmt i luften men inte kvaft och klibbigt och det småregnar o e lite muligt. Det är lättare att klä på sig då i och med att benen skiner starkare än solen i shorts just nu, därför är det inte super trevligt att gå i det..

Var en snabb sväng på student ikväll medan Christian var och spelade tennis. Jag bara älskar gå på student - Alltid så sjukt god mat! Love it. Och tårta, fast jag föredrar god mat framför sötsaker. Denna veckan gå utför för mig. inte klokt. Igår kväll halv tio var jag enormt sugen på hamburgare, så Mc´donalds blev det. Oj oj vad det smakade riktigt bra!!

Har precis gjort pytti panna till Christian. Jag e glad jag ätit studentmat vilket jag nog skulle föredra men Christian har inte mycket att klaga på tycker jag. Jag har lagat maten OCH stekt två ägg till honom rena lyxen nästan jämfört med pastasallader, potatissallader, kycklingspett, färsspätt, slami, serrano, frukt, gott bröd m.m.

Nu tror jag att jag faktiskt ska lägga mig! Imorgon bitti kommer Ronja hit på frukost det blir bland annat pannkakor! Smask! Senare shopping. jag var ute en sväng på stan idag handlade endast tre saker men har däremot spanat in desto fler som kanske eller ganska säkert kommer att betalas för imorgon. Åh, vad jag riktigt kan längta efter att få handla. Det måste inte vra kläder eller skor jag längtar tills klockan blir nio imorgon och jag ska gå till Ica och handla det går lika bra det. (Såklart lite skojare med kläder och skor). Kankse min gamla hederliga kvällskopp te innan jag lägger mig. Så jag tillsammans med mina vänninor 60+ kan varva ner inför nattens vakenheter, brist på sömn och krämper... Hoppas att Christan tycker att jag varit sådär extra snäll idag så jag kan få tigga till mig en massage. Annars får jag väl nöja mig  med spikmattan...


Hej Hej mango!!

Nu fungerar det=)

Då gör jag ett försök att lägga upp bild o...

img_0760 (MMS)

Då gör jag ett försök att lägga upp bild o text på min mango i mitt soffläge som jag fortfarande inte tagit mig ur Egentligen måste jag cykla ner till skolan och lämna in ett pappet men vad e det som drar mig?! Eh, nej det e nog inte tvn utan vad jag ska ha på mig!!


Åhh!!

Jag uppdaterar  bloggen hela tiden men ändå så syns det inte på bloggen... Inga bilder och text till bilderna vill fungera.

Ni har ju missat min värsta fläkt!! Som jag just nu älskar. Och håller mig sval om natten, oj vilken information!! ;)

Nu håller jag tummarna och hoppas att det ska fungera... !!!

Ah, det ät skönt med fläkt. Så man kan sov...

img_3645 (MMS)

Ah, det ät skönt med fläkt. Så man kan sova någorlunda bra. Nu var den långa lediga helgen slut, typiskt! Fast jag tar iof sig sommarlov imorgon. Lämnade in sista uppgiften igår, idag praktik.  Den blå gula dagen igår firade jag och Christian på hallongården, ner mot Trelleborg med god fika ute på landet. Nu drömmer Christian att få bo där bland ankor o gäss:/  Kvällen avslutades med god fruktsallad på anacarins balkong. Supermys. Fast det bästa av allt igår måste varit det mysiga åskvädret. Jag o Christian öppnade sovrums fönstret och låg i sängen som så barn, med super leende stora ögon och större öron. Det var gott att s


Har varit på rusta idag och köpt en fläkt....

img_1759 (MMS)

Har varit på rusta idag och köpt en fläkt. Kanske kan man äntligen få sova en hel natt utan akut svettning. Just nu är det tornado i sovrummet med rullgardiner och morgonrockar.  Hade personal fest igår som bland annat innehöll volleyboll och brännboll. Just nu är det inte många kroppsdelar jag kan röra. Jag är inte otränad det lovar jag.  Under alla gånger jag tränat har jag aldrig haft så här ont i kroppen. Hjälp!!  Imorgon är det plugga son gäller för mig!! Jag har så svårt att plugga när det är ljust ute. Den bästa tiden tycker jag för att plugga är nu. Men då är man för trött. Iaf idag. Nu ska jag sova och hoppas på att vakna tidigt imorgon, har nämligen inte varit så bra på det dem senaste dagarna. Så jag hinner mer imorgon än att bara plugga! Fast hade vi haft en balkong tror jag att mitt liv just nu hade varit lite enklare!! Vi har husets minsta och inglasad balkong. Första våningen ut mot gatan. Det är inte så trevligt att sitta där! En balkong mot innergården hade varit perfekt. Då kunde man suttit där lite skönt i skuggan! Och pluggat alltså..  Så hemskt, man e aldrig  nöjd.  Jag är nog helt enkelt ingen lägenhets människa utan jag tillhör den befolkning som behöver bo i hus.  Man kan väl ha fläkten på hela natten?  Godnatt!


Fel!

Nu har det varit något fel på bloggen igen. Jag uppdaterar men tyvärr visas det inte på bloggen. Idag ska  det förhoppningsvis bli bättre!!

Sitter i bilen på väg till Höör. Där vänta...

img_0756 (MMS)

Sitter i bilen på väg till Höör. Där väntas personal fest. Det blir kul vill jag lova. Det gänget kan partaja!!


RSS 2.0