Lördagamys med sara!! Fina grejer det:)

img_8417 (MMS)

Lördagamys med sara!! Fina grejer det:)


Jag är inte den som är den!

Gårdagens kvällsmat!


Pinsam frukost!

Jag bara fick mig en tankeställare. Jag skriver alltid om mina frukostar jag äter hit o dit och in och ut från gymmet. Eftersom att jag känner mig bra idag så ska jag erkänna en sak. Efter gymmet igår åt jag frukost 10:06 för att vara korrekt. Då körde jag med bilen in i Burger Kings Drive In för att beställa frukost. En wopper pinata meal. Den hade premiär, deras tackoburgare. Ja, jag är en stor syndare. Kan ju säga att jag tyckte det var lite pinsamt att vara Burger Kings första gäst för dagen klockan tio med största mealet och träningskläder. Men god som in i bomben var den, det vill jag lova!


Godmorgon Världen!

Känner mig rätt nöjd över torsdagens start. vaknade klockan sju och har suttit och pluggat sedan dess. har lämnat in en uppgift och nu läser jag i en bok som jag med bestämd åsikt kan säga att jag inte gillar. Jag har sagt det förr och säger det igen. -Vem tar beslut om denna tråkiga litteratur. Vill man inte uppmuntra studenterna att läsa och bli inspirerande. Istället är det världens billigaste sömnpiller, annars kan det ju kosta så man får väl se det ifrån den ljusa sidan.

Nu tänker jag iallfall ta mig upp från sängen och ner från trappan. Bongo behöver gå ut. fattar inte varför han vill ut när det regnar?! Men det blir frukost efter promenixen och det gillar jag desto mer.
Klockan tolv beger jag mig mot stan för lunch med Elin, så mysigt! Efter det väntas det jobb för ovanligheternas skull och träning med Jessica.

Det kan nog bli en bra torsdag. Förutom att jag känner mig stressad och inte har den minsta aning om vad jag ska ha på mig.. gah! Jag avskyr sånt!! Jag vill, behöver har lusten och behovet att SHOPPA! varför är det en liten rent ut sagt djävul som sitter på min axel och talat om för mig att jag måste börja och hålla i pengarna och inte leva över mina tillgångar. Varför får jag aldrig det jag vill ha, en ängel som talar om för mig hur alla skor och klänningar älskar mig tillbaka och bara vill bli handlade av mig och får vara vackra på mig..... Men det är väl det första man  inte lär sig men däremot hör när man föds att livet inte alltid blir som man vill...'

Hoppas ni har det bra och får vara fina i era fantastiska höstklänningar och klackade skor!!

Jag har gjort/ lyckats med något jag aldri...

img_5936 (MMS)

Jag har gjort/ lyckats med något jag aldrig gjort förr!! Denna blomma. Fick jag i november förra året när jag fyllde år jag dödade den ganska snabbt och har bara låtit den stå i mitt fönster död! För att latheten har ägt rum och det varit betunga de att ta den till soprummet.  Jag har nog vattnat den fem gånger på ett år och nu. - den har slått ut igen! Så great!! Är för övrigt precis utkommen från gymmet... Skönt!! Nu hem för härligt plugg och dejlig frukost. Ha en bra onsdag! Kram


Trots en jobbig dag igår avslutaemdes den ...

img_6561 (MMS)

Trots en jobbig dag igår avslutaemdes den vid nio på bästa sätt!! En varm choklad med Christian på EH. Det smakar alltid gott Ska jag dock vara en kritisk människa så fick jag bara en machmellow i min choklad. Men jag överlevde.  Skulle gått upp halv sju idag me. Sov till åtta halvt ångest på morgon kvisten. En promenad på det och ljuvlig frukost framför Beck! Nu måste jag skärpa mig och få något ut av dagen. Ska plugga, handla, göra musli, fika med Mats och skola ikväll. Nu kör vi!


Det är nog inte min dag idag!

Jag tappade precis hela livsgnistan. Mina absolut favorit snygga alltid kan ha svarta byxor gick precis i sönder. Vad gör man. Ett så fint förhållande mellan mämnniska och byxa tar bara slut. Och allt detta för att jag snabbt skulle sätta mig i sängen och betala räkningar. SÅ DEPRIMRANDE! Och maten är inte ens färdig som lilla mamma kokar ihop i köket! Nä, vad jag skulle önska att jag kunde göra just nu är att bara få lägga mig ner och få sova tills jag känner att jag kan gå upp. Plus att mina favorit boots gått sönder. Måndagen den 25 oktober är inget jag önskas minna!!

Hoppas att ni har en bra kväll?!

I fredags var det riktig myskväll med Caro...

img_0228 (MMS)

I fredags var det riktig myskväll med Caroline ch sara! Det är härligt att ha tjejkväll. I lördags var jag skogsmulle tillsammans med Christian. Vi var på Österlen och gick i skogen med god picknick. Det är skönt tycker jag. Man slappnar av! Och motion fick vi efter tre timmars gående.  Kvällen avslutades med god middag. Till filmen testade jag Lindts nya smak tranbär. Rekommenderas!! Rotfruktschips, kan inte jämnföras med original men funkar. Rekommenderas inte lika mycket som chokladet!! Idag är det måndag, skola hela dagen!! Det var riktigt jobbigt att ta sig från sängen in till duschen. Men jag lyckades, jag lyckades även komma med ett senare tåg. Det är så gott att sova.


Fredag!

Ush sedan förra frdagen så ekar det emellan inläggen!! Tiden är verkligen intensiv. Jag får panik varje dag jag jag vaknar. Man bara fylls av ångest! Ångest över att man vet tt det snart är kväll igen och man är rädd för att inte få allt det gjorde som man vill få gjort. Och oavsett om jag ställer klockan på 5, 7 eller 9 så hinner man ingenting. Jag ställer alltid klockan. Om jag är ledig så ringer den halv åtta oftast. Det är så jobbigt för man kommer aldrig i säng före tolv iaf. Och när klockan ringer tidigt så är man så extremt trött att man bara vill snooza och faktiskt tilllåter sig att göra det en eller två gånger för att sedan fyllas med ångest för att man sovit alldeles för länge.. Åh; vad tänkte Gud när han gjorde natt och dag 24 delat på 7? Varför är inte dagen och natten det dubbla? Varför behöver männsikan sova? Åtta timmars sömn, nä vi männsikor kunde behövt tre timmar och så resten till annat. Det är då jag önskar jag var robot.

Idag har jag fått en ledig fredag. Skulle egentligen jobba idag men fick vara fri. Jag har powerwalkat med jessica. ätit frukost och sett Lyxfällan från igår. Såg ni det? Det handlade om Vanita som shoppade to much. Folk förstår inte vad hon menar med kär. Det förstår jag. Jag håller med om när man sett en klänninga och det bara finns den och jag i hela världen och man kan inte sluta tänka på den! Det värsta som kan hända då är att någon annan kommer och köper den, så det gäller att vara först. Och precis som hon säger, shoppning gör en så lycklig!!

Nu ska jag köra till skolan och kopiera en bok. Pluggandet tar aldrig slut. hur mycket är det egentligen lagligt att påtvinga folk att läsa? Och är det verkligen lagligt med så mycket ointressant litteratur. Asså tjänar folk ens en gång pengar på dessa böcker?? Klockan tre blir det lite shopping i stan med Caroline och kaffe!! Ikväll blir det riktigt tjejmys hos caroline med god mat, bra film, gott snack och underbara tjejer....




Ska iväg till biblioteket nu. Har mitt nya läppstift på mig=)

 

Vad har annars hänt i veckan som är värt att nämna?

Bland annat att marabou kommit med dessa söta förpackningar bland lösviktsgodiset som innehåller två rutor. Och att det flyttat in en häst i vårt badkar. Det är väl de två viktigaste nyheterna som hänt! Och är värda att ta del av.



Fredag!! Man får mys känsla i hela kropp...

Fredag!! Man får mys känsla i hela kroppen. Å känner att det nog blir en bra dag!! Det tänker jag börja fira med en härlig frukost framför nyhets morgon. Ja, jag tycker faktiskt att det är mycket roande. Men, det kan hända att vänner blir play!! Inget mig emot! Jobb klockan tio. Efter det fika med farfar. PLUGG!! Det är planeringen idag!! Dock hade jag ju planerat att vakna 8.05 och inte 7.05. I min planering skulle inte Rhode smyga in till mig o leta bra saker i min stora sminkväska på golvet. Mamma skulle inte göra en föning utanför mitt rum. Och att Ronja sjunger sånger men inte inte hittar en enda rätt ton..var väl inte heller vad jag hade tänkt. Somnade iaf om 5 minuter i drömde om jobb. Att jag skulle ta ut paket på posten. Det var till en upprörd kvinna o paketet hette anna nakensex gatan. Hur kommer det sig att sådana ting ploppar in o upp i mitt huvud. ?? No idea!! Fast en naken fedag, tja de har jag vill inget emot!


Back to the reality!

Då var man tillbaka i sitt eget hus! Har haft det så skönt hos faster. I fm var vi ute och gick vid havet. Ljuvligt! Ikväll blev det ingen träning för min del. jag var så enormt trött. Japp den snygga LA kvinnan blev en ärring på soffan över bara några minuter...

Jag la mig faktiskt tidigt idag men tog datan i knät och började kolla på resor..Vill åka till Teneriffa ed mormor och hälsa på i kyrkan där, där jag tidigre har jobbat. Å så gick klockan!!

Istället för träning tog jag ett skönt bubbelbad här hemma. Efter det blev det fika, Ronja hade bakat kladdkaka. (Vågar jag säga att jag tog tre gånger?) Och sist men inte minst fick jag skön massage av Rhode på ryggen. jag har det ganska bra faktiskt. Imorogn bitti blir det tidig uppstigning för jag ska få mya naglar=)


Hos faster på landet påväg ner mot havet.

 



Nice picture. Kunde ju önska att ljuset var lite mer dämpat.



God fika framför några vänner avsnitt! Vänner är på min topp tre lista för att göra mig på riktigt gott humör!!


Godmorgon!! Ligger fortfarande i sängen, ...

Godmorgon!! Ligger fortfarande i sängen, så jag borde gå upp. Får så dåligt samvete om jag ligger i sängen längre än till åtta. Gå upp o göra lite frukost. Sen ska jag o faster en skön runda i skogen. Jag kom nämligen till Simrishamn igår för att hälsa på faster man o kusiner. Mysigt!!


Sitter i soffan hemma hos sara med Carolin...

img_0179 (MMS)

Sitter i soffan hemma hos sara med Caroline o Niclas för myskväll!! Det e mys!!


Fika med Annika på Stortorget. Brainstorma...

img_0177 (MMS)

Fika med Annika på Stortorget. Brainstormar på plugg efter mycket plugg i byggnad jag och Annika har kommit fram till att vi jobbar bättre i stan!!!


En kort liten titt från bibliotekets vackr...

img_5178 (MMS)

En kort liten titt från bibliotekets vackra utsikt!!


Godmorgon!! Vilken soligt strålande dag!!...

Godmorgon!! Vilken soligt strålande dag!! Har redan denna morgon suttit i skolans bibliotek med utsikt över havet. nu föreläsning med mycket sång:) det gillar jag!! Det blir plugg hela dagen! Det låter bra, ska se km det oxå blir så bra :P ha en bra måndag i njut i höst solen!!


Lovely Sunday!

Vilken härlig helg jag har haft!! Den bästa på länge.
Jobbade i frdags fram till tolv. Morgonen började bra på jobbet med frukost. Chefen gjorde god Smoothie. Tänk vad en smoothie med kärlek kan fånga en härlig fredag!!

 

Fortsatte en skön fredag med Rhode på Nova för en god rånandets dyr varm choklad men gott!!

Kalorier tycker jag om. Ju fler, desto bättre!

Tur ni inte ser den stora biten Kladdkaka!!

 

Fredagen avslutades med en härlig middag made out of me!! Och skönhetssömn i soffan, från soffan till sängen..

Lördagen bjöd på härlig morgon Aerobic. En skön promenad med mamma och Bongo vid havet. Och en riktigt rolig middag plus fest med fina vänner. Som jag dansade.. Riktigt bra musik! Ville aldrig gå hem. Men tyvärr är jag så gammal att fötterna inte pallade hur mycket som helst man e ju halvt  skruttig. Vi var på Slagthuset i Malmö. Jag och Sara snackade och skrattade åt att vi kände oss som två kärringar som var helt felplacerade. Där på dansgolvet körde vi unga 22 åringar våra moves på golvet och kände att hela natten låg framför oss.. Tills 17-ÅRINGAR! dök upp i vår area och trodde något mycket konstigt :/
Vad e detta? Var ska man gå? Då var vi inte så unga längre utan kände oss gamla mogna och skruttiga och såg ner på alla glin som sprang rundor. men vi dansade på och hade enormt kul!!



Har haft en härlig söndag. Blev väckt av tjs, det skulle nog föreställa sång av mamma och Carina med frukost på sängen! En skön liggställning i sängen framför vänner och en härlig gudtjänst i United. Nu är det pluggande som gäller.. Men först en god middag med underbara människor. mamma, Rhode, Michelle, carina och Ronja! Perfekt helg. Den får 5 av 5 R!


Godmorgon! Det blev bland annat nya träni...

Godmorgon! Det blev bland annat nya träningskläder igår. Love it! Hade även lite fika o shopping på Ica med farfar... MYSIGT!! :) Idag är det torSdag,jag vet att jag sagt det förr o att alla andra säger det. Men tiden går så snabbt!!! Torsdag innebär skola, skrivande med Annika. Det börjar bra! Sitter på Espresso house på centralen o väntar på frukost som jag ska ta med mig. Det e härligt med en vän som Annika som lever i samma bubbla som jag. Vi tror inte på ett studentliv i ett bibliotek med kaffetermos. Nej!! Vi tror på att vi springer runt i våra svart klackar ner till kontoret med god frukost som är ett måste på to do listan. Fast det e inte varje dag vi går till kontoret ibland e vi på vårt kafé teskedsgumman. Och när vi gör våra pauser från skrivandet o intar gågatan finns det ju e bra anledning. Vi måste ju i handla till företaget... Nu verkar det som frukosten är klar. Jag har bråttom Till kontoret ( är det någon på den här Centralstationen som tar mig seriöst? Som att jag var påväg till ett kontor med en rosa dator med hello Kitty på? ) ha en bra torsdag!


Redovisningen gick helg okej! Alltid lite ...

Redovisningen gick helg okej! Alltid lite nervöst det där:P varför vet jag inte. Borde verkligen inte vara det... Det var en härlig tisdag med grupparbete inpå klockslag sju. Då tog jag Burger king i en påse med mig på tåget. Mötte upp Christian för träning på gymmet. Det var kul. Tyvärr slutade dagen med en bekymrad tankspridd hjärna.. Åkte hem till sara och därifrån när hon hade tillräckliga sår i öronen:) så jobbigt allting bli. Bara vända så snabbt det e nästan lite kusligt. Ska försöka sova nu även om det e väldigt trögt. Hoppas på en bra onsdag. Förra onsdagen mådde jag inte alls bra så det hade ju varit trevligt med en tvärtom dag imorgon... Shopping brukar annars hjälpa.. Just nu kollar jag på hundvalpar och tror att det e vD jag behöver. Men jag har nog inte tid... Har köpt en ny sångbok idag och ett laptop fodral.. Imorgon får det bli nya löpar kläder. Det gör nog susen.... Sov gott kram!


skolan nu!! Ska sjunga inför klassen så ja...

skolan nu!! Ska sjunga inför klassen så jag har mitt nya läppstiftt en riktig favorit från Mary kay som ger ett bra stöd på läpparna.


Rhode är en underbar syster. Hon var på kl...

img_9265 (MMS)

Rhode är en underbar syster. Hon var på klassresa i Stockholm och hade köpt present till mig. Nu kan jag spela järnet på gitarr. Hon är en av de snällaste människorna jag vet och riktigt omtänksam!!


Påväg in till skolan. Efter en härlig helg...

img_3774 (MMS)

Påväg in till skolan. Efter en härlig helg och en riktigt bra måndag!  Helgen bjöd på 28 års firande med Mats. Jobb. En skön film kväll med dålig film= i love you philip Morris inget att rekommendera. Den handlade verkligen inte om någonting. Bara om två bögar i prison. Hade lika gärna kunnat gå på gay klubb om det var för allt smekande o kyssande. Men den synen e det väl inget fel på mer än att det tillfredsställer inte mig! Däremot gjorde godis påsen, lösvikt för 50 kr som jag hade i handen det! Sluter av helgen bjöd på mer film. Bounty hounter med Jennifer aniston filmen var helt okej. Hon toppen. Bra skådespelare och den snyggaste kvinnan jag vet!! Bästa avslutet blev mer jobb och ett rejält träningspass. Tisdag idag, fortfarande träningsvärk o svårt att gå.  Måndag var skola mys fika med Annika jobb o plugg. Redovisning idag. Vad som gjorde min måndag vet jag inte men det var en glädjande dag.  Efter en powerwalk o grym frukost med sara blir det som sagt redovisning i skolan nu!!


RSS 2.0