Godmorgon! Ny vecka, ny måndag. Jag sitter...

Godmorgon! Ny vecka, ny måndag. Jag sitter på gul buss och åker grönt till praktiken! Wiie...


Förutom nallebjörns kaffe idag gläds jag ö...

img_3406 (MMS)

Förutom nallebjörns kaffe idag gläds jag över att två av mina orkidéer har fått nya skott! Första gången. Snart blir jag med nya blommor!!


Har haft en mycket bra dag!  Startade sönd...

img_7226 (MMS)

Har haft en mycket bra dag!  Startade söndag i kyrkan för att fortsätta shopping med Christian på stan. Shopping av julklappar och en stickad klänning till mig. En kaffe på Barista med en grymt söt nallebjörn. Små saker kan verkligen få en att le:) vi avslutade em/kvällen med tre-rätters på restaurang. 1. Heta räkor 2. Ryggbiff planka 3. Glass!!


När vi kon hem var det dags att tända det ...

img_9772 (MMS)

När vi kon hem var det dags att tända det första ljuset!!


Vi har väl inte mycket saker på vårt bord?...

img_2290 (MMS)

Vi har väl inte mycket saker på vårt bord?!  Godiset är iaf flyttat......  Nu är jag hemkommen från lite tjejmiddag hos Caroline. Nu ska det bli obeskrivligt underbart att få sova. Imorgon bitti ska jag till kyrkan och fira första advent!!


Vårt turkosa vardagsrum blev mer färgstark...

img_1594 (MMS)

Vårt turkosa vardagsrum blev mer färgstarkt med vår nya turkosa stjärna och asventsljus. Tänk(!) att det redan imorgon är dax att tända första ljuset. Så snabbt tideb går....


Jag och christian gjorde en liten tomtesta...

img_4238 (MMS)

Jag och christian gjorde en liten tomtestad. Vårt fina pepparkakshus. En salig blandning på de som bor där; lucia, tomater, pepparkaksgubbe, snögubbe, Josef, Maria och Jesus....


Börjat julpynta idag. Lila stjärna i sovru...

img_5771 (MMS)

Börjat julpynta idag. Lila stjärna i sovrumsfönstret. ....


..... Har även införskaffat lite färska bl...

img_7916 (MMS)

..... Har även införskaffat lite färska blommor på matbordet inför helgen. På lördag  ska här bli ännu finare. Då blir det julpynt och lite nya blommor!! Wiie för jul och vinter:)  Sov Gott!!


Praktik, praktik. Väldigt kul. Imorgon bli...

img_6455 (MMS)

Praktik, praktik. Väldigt kul. Imorgon blir det tidig morgon. Ska infinna sig på plats 7:20 då blir det fackeltåg för att fira första advent!  Anlände halv sex i hallen, vilket har varit min ankomst tid denna veckan... Torsdagen rullade på. Christian mattade långben han skulle tydligen i sängs tidigt ikväll:) kl sju! Men han sover gott!! Ett besök hemma hos Jenny för att testa den nya glöggen jag hade köpt, glögg med choklad smak som smakade helt vanlig glögg! ......


En inte så seriös bild. Dock med min nya f...

img_5770 (MMS)

En inte så seriös bild. Dock med min nya fina mössa:) oj, vad kul det varit på praktiken idag! Imorgon börjar jag dra igång alla lektioner.. Alltid lite nervöst att starta upp ett arbete. Hoppas det blir bra. Vi ska arbeta med Sverige.. Jag tror jag kommer lära mig lika mycket som eleverna. Hela kvällen har jag planerat inför morgondagen och pluggat på all fakta jag kan ta till mig. Hoppas det räcker.


Haft Rhode på besök (mitten) ikväll och vi...

Haft Rhode på besök (mitten) ikväll och vi tog en sväng till ICA maxi. Vad e det med mig och spendera pengar? Det är så kul, även mat. Älskar handla. ( blev något konstigt med inläggen?!)


Godnatt. Älskar att man ser mina fransar. ...

img_8935 (MMS)

Godnatt. Älskar att man ser mina fransar. jag älskar att de är förlängda:)


söndags fotade jag och mina systrar oss fö...

img_7697 (MMS)

söndags fotade jag och mina systrar oss för bl.a. Julklapp....


På det en god ceaser sallad . det är så go...

img_2986 (MMS)

På det en god ceaser sallad . det är så gott med sallad, ja godis med för den delen. Nu sitter jag på bussen för att gå in i en intensiv men kul 4 veckors period av praktik. Har rakat benen, målat ny färg på tånaglarna och lite brun utan sol och en anti stress mask igår innan jag la mig. Nu är jag fin och redo att starta praktiken denna måndag morgon. Förresten... Bara 6 dagar till första advent. Jag bara älskar julen. Det är så roligt att ta på sig på morgonen eftersom att hösten och vintern bjuder på så fina kläder och för att vi går in i en period av mys!  God måndag på er alla mysare!!


Lördagsgodis såklart i det ingår chips med...

img_4802 (MMS)

Lördagsgodis såklart i det ingår chips med doppa fredag till lördag...


Har njutit av helgens kalorier! Chokladpud...

img_2904 (MMS)

Har njutit av helgens kalorier! Chokladpudding, grädde och bananer...


Det är en trött Rebecka som bäddat ner sig...

img_9222 (MMS)

Det är en trött Rebecka som bäddat ner sig. Det ska bli fantastiskt skönt att få sova. Jag får kanske ta tillbaka det där med att vara snygg när jag sover. Om man kollar bilden. Naturellt iallafall . Ni ser väl den röda cirkeln som hälsar på, störst, ledaren bland dem andra. Då var det dagen i korthet;  • älskar att bära kjol till vardags. • föreläsningen i skolan idag. Wow!! SO och NO måste vara dem häftigaste och roligaste sakerna skolan har att erbjuda ( bortsett lunchen då och bakning på HkK)  • undvik att köpa vegetabiliskt fett. Köp ekologiskt Bregott och vi kan bidra till att rädda palmolja- träd (?!)  • gå inte på ditt första step pass på länge om du är trött och inte kan fokusera. Om du dock inte vill känna dig unik och köra på dina egna rörelser. • dammsugaren har varit framme och gjort ett race . skönt med inte för stor lägenhet. • varma mackor med ananas smakade utsökt till middag.  • har druckit fyra koppar te.  • har gått en mil.  • besökt ICA och shoppat loss för 221:-  • sett ett spännande avsnitt av Criminal Minds • läst ÖBs reklamblad. • ätit fyra godisbitar medan Christian duscha för att han inget skulle märka. • köpt fler julklappar. Det var min dag i punktform. Det jag minns iallafall. Eller det som var intressant att veta än tex att jag tog sista toa pappret idag och Ica besöket var nödvändigt. Inte bara för det. Brödet oxå. Bara måste ha macka till frukost imorgon med mycket kostfiber. Sov gott Sverige. kRAM!


Har tillbringat eftermiddagen till att slå...

img_7013 (MMS)

Har tillbringat eftermiddagen till att slå in julklappar. Nu har jag bara nån till att handla. Oj, det är verkligen inte likt mig att vara ute i så hos tid:)  Nu ska jag göra vid mig ska till espresso house och möta tre tjejer från gymnasieklassen. Ska bli mysigt. :)


Jag och Christian utanför farmor och farfa...

img_0417 (MMS)

Jag och Christian utanför farmor och farfars hus! Tre rätters och tårta till kaffet och sedan godis och fukt. Mätta och belåtna lämnade vi huset 5 timmar senare!  Nu ska jag sova. Har gjort ett mycket fint cv - nöjd!) och sökt mitt första lärarjobb. Spännande:)  Natti!!


På väg till farmor och farfar för fars-dag...

img_8990 (MMS)

På väg till farmor och farfar för fars-dag middag!


Förutom Personalfest tränade jag Zumba för...

img_4813 (MMS)

Förutom Personalfest tränade jag Zumba för första gången igår. Så kul!! Efter det körde jag ett pass på gymmet så det var till att äta med gott samvete igår!


Personalfest igår! Temat var sällskapsresa...

img_2274 (MMS)

Personalfest igår! Temat var sällskapsresan och jag bestämde mig för att vara flygvärdinna. En kväll med God mat, bra musik och härlig dans.


Nu är det fredagsmys!!

img_4179 (MMS)

Nu är det fredagsmys!!


Blev lite shopping idag. Härligt att få st...

img_5958 (MMS)

Blev lite shopping idag. Härligt att få starta helgen med tre par nya skor! (nöjd!)


Bäddat nya lakan i sängen idag. Fick detta...

img_9987 (MMS)

Bäddat nya lakan i sängen idag. Fick detta sättet av mamma när jag fyllde år! Djungel i sovrummet! ( savann. ?!)


Då var man på plats, nerbäddad i sängen fö...

img_1439 (MMS)

Då var man på plats, nerbäddad i sängen för lite sömn. Pluggat, jobbat idag! Tränat ikväll. Testade indoor walking, vilket var precis som spinning fast utan cykel och med crosstrainer. Absolut godkänd träningsform. Känns verkligen i lår och vader. Klart muskler bildas men bara jag inte går från XL vader till XXL vader. Känns i vaderna nu kan jag tala om! Tror jag får kramp i natt. Känns så... Efter träningen väntade en god kycklingsallad på mig hemma hos pappa. Åkte dit å hämtade Christian han bygger deras kök! Imorgon drar det igång med föreläsningar efter typ två månaders uppehåll från det. Sista kursen som tar sin början imorgon, sen tänkte jag vara klar lärare! Dagen blir nog inte så lång imorgon. Tänkte nämligen ta en liten Shopping runda imorgon. Ska bland annat byta halsbandet på bilden. Fick det av Christian i födelsedagspresent. Men det sitter för tight. Får se om jag byter till ett annat halsband eller armband . Christian har sagt vad han tycker, så vi får väl se vad det blir imorgon! Sov gott. KRAM!


Äntligen! Sedan november förra året då jag...

img_1041 (MMS)

Äntligen! Sedan november förra året då jag och Christian flyttade ihop har vi sagt att vi ska köpa en hushållsrulle hållare, eller vad det nu heter. Ingen jätte wow grej men ett bara måste som aldrig inhandlats. Sist, för någon vecka sedan när jag var på Tupperware party ( låter son jag går på det ofta. "sist") köpte jag bl.a. En sådan som jag fått eller förlåt(!) vi fått hem idag. Christians första kommentar var " fota och lägg ut på bloggen." vet inte om han gör ironi av mig? Eller om han uppskattar denna sak så mycket att han så stolt för världen vill visa upp den?? ! Sov gott!!


Godmorgon onsdag! Dags att rätta färdigt e...

img_2083 (MMS)

Godmorgon onsdag! Dags att rätta färdigt examensarbetet och bli helt klar!:)  Först lite frukost och nya Irene Huss filmen som kommit ut idag:) god hallon/banan smoothie och mormors vörtbröd bakat på julmust till frukost. Smaskens! Trevlig onsdag:)


Christian är inte hemma ikväll. Han åkte t...

img_1396 (MMS)

Christian är inte hemma ikväll. Han åkte till min pappa efter jobbet och bygger på deras nya kök! Min middag ikväll varma Musse pigg mackor och en kopp te!


Ögonfransarna. Långa och vackra. Nu behövs...

img_8375 (MMS)

Ögonfransarna. Långa och vackra. Nu behövs det ingen mascara heller. Färgade ögonbryn, färgade/ förlängda ögonfransar och vita fina naglar, jag ät alltså även fin när jag sover ;)


Härliga måndag. Fixade mina naglar idag. T...

img_3906 (MMS)

Härliga måndag. Fixade mina naglar idag. Testade även något nytt! Förlänga ög


Har jobbat hela dagen! När jag stängde aff...

img_1712 (MMS)

Har jobbat hela dagen! När jag stängde affären klockan 18:00 skulle jag och Christian ha en skön kväll tillsammans och ut och äta! Men så blev det inte. När jag kom innanför dörren blev jag överraskad. Världens bästa kompisar stod i hallen med partyhattarna på! Wow, vilka vänner som vill fira min födelsedag?! Christian hade ordnat allt, mat och efterrätt. När jag klev in i vardagsrummet och såg dukningen var det dukat med fler Ittala vinglas än vad vi har. Jag tror min pojkvän älskar mig, han vet att jag avskyr om folk dricker ur olika glas vid middagen så han hade åkt iväg idag och köpt två extra glas. Så lycklig man blir! en jätte trevlig kväll. Med skratt och glädjetårar för min del. Så glad och så överraskad!


Fick Maria Montazamis bok när jag fyllde å...

img_9639 (MMS)

Fick Maria Montazamis bok när jag fyllde år. Det får bli lite läsning innan jag stänger ögonen!


Håret är kortare där bak!  Var en intressa...

img_1900 (MMS)

Håret är kortare där bak!  Var en intressant och kul föreställning ikväll. Jag fick bl.a. Delta i ett trick på scen tillsammans med en trollkarl från Texas. I tricket var det magi med eld. Eld genom min arm var vad son hände. Han tog min arm och stack in i ett rör och tände eld på röret! Magic:)  Har städat i två timmar nu sedan jag kom hem så nu får det bli hög tid att sova!


Blev som sagt klippt idag! Bild framifrån !

img_8377 (MMS)

Blev som sagt klippt idag! Bild framifrån !


Idag fredag! Jag e mer än lagom trött. Har...

Idag fredag! Jag e mer än lagom trött. Har jobbat idag på förmiddagen. Fick tre timmar ledighet mitt på dagen innan der är dags förr jobb igen. Så jag passar på att klippa mig kortare i nacken:) Ikväll bär det av till Lund för att avsluta trollerikursen med två timmars trolleri show!! Härlig fredag alla!


Härlig torsdag igår! Jag, Ronja, Rhode och...

img_9646 (MMS)

Härlig torsdag igår! Jag, Ronja, Rhode och Sara åkte igår morse 6.30 till Ullared. Efter tio timmars shopping satte vi oss i bilen tillbaka. Trötta, panka men glada efter att ha haft en fanatstiskt kul dag!!


Dålig uppdatering! Sorry.  Bild på mina tå...

img_3843 (MMS)

Dålig uppdatering! Sorry.  Bild på mina tårtor. Jag fyllde år i tisdags och bjöd mina gäster på pumpatårta:) de blev inte riktigt som bilden jag hade i mitt huvud. Men det smakade desto bättre:)


RSS 2.0