Jag, Sara och Alex tar nu en liten Sverige...

img_1657 (MMS)

Jag, Sara och Alex tar nu en liten Sverige trip tisdag till fredag. Efter lite matsäck på vägen stannar vi nu till på High Chaparall :)


SMS-inlägg

img_1114 (MMS)


Efter härlig träning. Bar-bord och tv- bän...

img_4606 (MMS)

Efter härlig träning. Bar-bord och tv- bänk spaning på Lutz. Och lite mat förstås!


Glass i Bjärred.  Sara har köpt ny cykel i...

img_6664 (MMS)

Glass i Bjärred.  Sara har köpt ny cykel idag. Inviger den. Först Lomma nu en extremt god mjukgöras i Bjärred:)


God lunch i Lomma. Med sällskap av Sara oc...

img_2071 (MMS)

God lunch i Lomma. Med sällskap av Sara och hennes pappa. Mycket god Mozzarella sallad. Att rekommendera på Aq-va gott i Lomma.


Coca-cola zero. Måste vara den bästa dryck...

img_2878 (MMS)

Coca-cola zero. Måste vara den bästa dryck som finns. Inga kolhydrater, inga kalorier, så nära riktig smak man kan komma Coca-cola Perfekt att dricka en sådan når man är söt sugen. Det försvinner.. Söt smak och kolsyran gör en mätt!


God lunch i Båstad. Gratinerad chèvre med ...

img_0427 (MMS)

God lunch i Båstad. Gratinerad chèvre med lufttorkad skinka och mango chili. Super gott!  Dock inga snygga kändisar trots 6 ögon på span. De närmar sig väl framåt helgen :)


Varit i Båstad idag med Sara och Caroline....

img_6812 (MMS)

Varit i Båstad idag med Sara och Caroline. Ätit gott och haft en lugn och skön dag.


Vi drack glögg, åt lussekatter och peppark...

img_8237 (MMS)

Vi drack glögg, åt lussekatter och pepparkakor och spelade julklappsspelet. En mycket mysig och rolig kväll. Fast jag är just nu sååå danssugen. Men tyvärr inte någon annan i mitt sällskap, så nu blir det sängen :( godnatt!


Varit på julfest ikväll. Caroline tyckte d...

img_8924 (MMS)

Varit på julfest ikväll. Caroline tyckte det var roligare med jul i värme. Tomteluva var ett måste!


Nyklippt och nyslingad. Sitter på busshåll...

img_7462 (MMS)

Nyklippt och nyslingad. Sitter på busshållsplatsen. Är på väg in till Lilla Torg. Invigning av ny restaurang där idag..! Jag har ångest för min outfit. Köpte linnet jag har på mig igår och tyckte det var super fint. Tycker jag fortfarande. Men hmm?? Färgen lite slampig kanske? Usch en hel kväll utan att känna sig snygg. Får fjortis känsla på detta?! Får nog bli ombyte till tröjan i väskan..! Nä nu ska jag försöka istället att njuta av min lilla busstur. Hej Hej sommarkortet!! :)


Efter svettig och underbar träning är det ...

img_2807 (MMS)

Efter svettig och underbar träning är det dags för lite slingor och klippning. Det är inte direkt en njutning att göra slingor. - Aj! Men förhoppningsvis är det värt det. Syster frisör säger det iallafall. Hon tycker jag behövde bli snygg och fräsch. Som om jag inte redan är det?! Haha ;)


På 18- års kalas hos Michelle!

img_5410 (MMS)

På 18- års kalas hos Michelle!


GI- musli till frukost! 1 dl kokos 1 dl ha...

img_0035 (MMS)

GI- musli till frukost! 1 dl kokos 1 dl havregryn 2 dl solrosfrön 1 dl Linfrö 1 dl pumpakärnor 2 dl hackade valnötter 2 dl vatten 1 dl honung  Blanda ingredienserna och rosta sedan muslin 25 minuter i ugnen på 200 grader.  Jag har nyss avnjutit muslin tillsammans med kesella som jag smaksatt med Fun light jordgubb:)  Mm.. Glad tisdag!


Igår och idag är jag barnvakt till denna s...

img_0928 (MMS)

Igår och idag är jag barnvakt till denna sötnos. En aktiv glad pojke. Det är lite avkopplande när han sover. Han har inte vaknat än och klockan är sex.. Kanske jag hinner sova 15,20 minuter innan han får för sig att vakna.... Sedan måste vi ta upp den bästa nyheten av de alla. Solen skiner. 3:e dagen i rad! Wiie! Lovely. Det blir solning idag, ett försök till d iaf!


I lördagskväll fick jag och Sara manligt b...

img_1594 (MMS)

I lördagskväll fick jag och Sara manligt besök av Alex. Gott grillat (av mig) och väldigt många skratt blev det en riktigt bra lördagkväll.


RSS 2.0