Fick underbara blommor av Christian när ha...

img_6648 (MMS)

Fick underbara blommor av Christian när han kom hem:)


Det värker i benen idag eller i väldigt må...

Det värker i benen idag eller i väldigt många muskler. Härliga musik lektioner idag! Dock fick eleverna jobba på extra med att plocka saker från golven mm eftersom läraren hade träningsvärk:) till deras lycka not. Två timmars arbete kvar sedan bär det av hem åt till soffan skulle jag tro!! :)


Svettigt värre! Knappt man vågar lägga ut ...

img_2999 (MMS)

Svettigt värre! Knappt man vågar lägga ut bilden. Har jobbat 8-17.30 idag. Avslutade dagen med ett härligt träningspass nu på kvällen, var hemma vid tio. Det är så skönt att träna sent när det inte är så många på gymmet och man kan bara njuta av träningen och egen tid. Nu kommer jag sova gott av utmattning i kroppen lår som värker och efter 20 minuter på spikmattan. bussen imorgon 7.00 till Bjärred för mer svenska och musik. Hej, hej läraryrket!! :) jag ber att det inte ska finnas några bråkiga barn...;) dem kan vara jobbiga men oxå alldeles underbara. Tur att det är så enormt kul!! Godnatt!


Godmorgon en 14 graders Sverige! Sitter på...

Godmorgon en 14 graders Sverige! Sitter på bussen med en tung väska innehållande 3 böcker fast man skulle kunna tro ett 30 antal på vikten. Är även påpackad med en trumma, en regn jacka och en gitarr. Nu är man ju slut innan dagen hann börja på grund av tung last för en stackars kvinna till busshållsplatsen. Jag önskar jag körde bil! Gillar inte buss, inte lika bekvämt! Folk säger man kan sova på bussen?! Nä se det går inte med den här busschauffören i den här farten! Det blir musik för klass två idag... Och matte i 4. Spännande!!:)


Godnatt! Lägger mig nu med ett stort antal...

Godnatt! Lägger mig nu med ett stort antal fler kalorier än vad jag hade när jag vaknade. Men gott var det. Blev Ingen film men istället Time Out på 4 och många skratt. Vad jag och min jättehjärna kommit fram till idag är väl som sådant att; - Toblerone är beroende framkallande. Finns några kvar i skålen på soffbordet. Det är nästan att jag kan garantera att skålen blir tom imorgon kväll! Det får bli efter träningen!! Natti...


Frukostkalas för Christian igår! Det var t...

img_8501 (MMS)

Frukostkalas för Christian igår! Det var trevligt. Fullt lägenhet:)  Vi hade tipsrunda jag hade gjort son handlade om Skåne elegier och mjölk, eftersom att Christian älskar mjölk!  På kvällen var det kalas för Rhode, hemma hos pappa och efter det begav jag mig till Kim som också fyllde år:)  Söndag = slappedag. Så skönt. Men tiden går ändå alldeles för snabbt. Imorgon blir det tidig uppstigning, ska vikariera i musik på min praktikskola. Ska bli så kul.  Så har planerat lite inför morgondagen med!  Nu ska jag äta Christians kyckling, han hat lagat mat! Efter det är det söndags måste!!!! - chips, doppa och toblerone.


Efter en frukost råkade det bli lite shopp...

img_3911 (MMS)

Efter en frukost råkade det bli lite shopping. Smink; ny foundation, puder, consealer och en ny höstfärg på rouge inne på Make up store. Köpte två par nya byxor och firade på så vis min storleks minskning. Måste ha gått upp igen puh! Älgkebab med farmor på festivalen och en kopp kaffe. Fikade på tiramisu jag bakat här hemma tillsammans med mamma, Carina och Christian . Kl sju begav Christian och jag, iklädd nya jeans och skor till Restaurang Elysee för att tillsammans med Kim, Kim, Erik och Caroline avnjuta god fondue. Banansåsen och ädelostsåsen är två favoriter. Börjar nästan känna nu att jag börjar bli hungrig Sova nu så jag snart kan vakna igen och göra en god frukost! Natti..


Uppstigning 05:08 imorse för att jag skull...

img_0542 (MMS)

Uppstigning 05:08 imorse för att jag skulle sjunga för Christian. :)  Han fick en jacka och biljetter till Britney Spears konsert den 11 oktober. ( vilket vi nu inte kan gå på för jag hade inte en tanke på att han är i Stockholm den kvällen och ser landskamp) typiskt!! Vi får väl se vad vi ska göra istället. Annars får jag gå med någon annan!;)  Nu blir det frukost på espresso house med Sandra. Härlig torsdag. Kram


Konstigt inläggen hamnar i fel ordning:(

Konstigt inläggen hamnar i fel ordning:(


Pengar till barn som inte får julklappar. ...

Pengar till barn som inte får julklappar. Men drömmen sprack klockan var halv sju och jag fick stressa ner till waynes coffe för att möta tjejerna i life gruppen. Mysigt att träffa hela gänget igen!!


Såg att jag lagt in bilden på mina kakor. ...

Såg att jag lagt in bilden på mina kakor. Jobbade 8-14 idag och riktigt längtade efter att rå köpa winerpekan och cykla hem till Lisbeth och fika. Men Lisbeth sms hon kunde inte, men pappa ringde så jag skulle dricka kaffe där blev det bestämt. Kaka skulle jag ha! Men den var slut! Jag tänkte det kanske men bara kanske var ett tecken på att jag inte skulle ha ! Väl hemma hos pappa och kaffet uppstuckit ändrades planerna, fika hos Lisbeth! Jag ringde till jobb och bad dem lägga in två godo har i ugnen. M så gott det var. Cyklade hem, en mil. Hoppas att kakan försvann. Har hela dagen på jobbet gått och sjungit på låten "julens tid är här" med Magnus Carlsson och Molly sanden. Så bra! Men stötigt nog kunde jag inte komma på texten på första versen, så under min 30 min långa cykel färd gick låten på repeat. Åh, vad den är bra! När jag kom hem var jag bara tvungen att fortsätta spela den högt på stereon och sjunga med.... Föreställde mig att jag stod på en scen på Gustaf Adolfs torg i röd klänning och vit päls tillsammans med Måns Zelmerlöw och sjöng. Höll sedan mitt "tal" om varför vi var ute och sjöng denna första advent, jo för att samla in


Avslutade kvällen på Malmö Festivalen med ...

img_6283 (MMS)

Avslutade kvällen på Malmö Festivalen med september. Det var bra! Jag flyttade in i min lilla glädje bubbla och bara önska att jag skulle få ta Scenen och få sjunga på heltid. Wow vilken dröm jag vil förtrolla till verklighet. Så när jag kom hem var jag bara tvungen att ställa mig i badrummet med mic och sjunga. Ja det blev jullåtar. Jag inbillar mig att grannen banka?! Vet Inte riktigt. Det e det absolut tråkigaste med lägenhet man vet inte hur pass mycket som hörs in till grannen man vågar inte riktigt sjunga ut.... Nu längtar jag tills Christian går till jobbet och jag kan lyssna på "julen tid är här" och Whitney med "all at once" och sjunga högt inför hela Globen....  Sov gott nu hoppar jag in i minà drömmars värld... Vad jag minns ifrån mina drömmar i natt var något med att det kom hem någon ägg expert till oss på mornarna och fråga hur vi ville ha våra ägg till frukost och kokte dem så att dem verkligen inte misslyckades...:)  vad drömmer ni om?  Natti!


Tog precis ut dem ur ugnen:)

img_4049 (MMS)

Tog precis ut dem ur ugnen:)


Go kväll!

img_3446 (MMS)

Go kväll!


Måndag. Startade veckan på bästa sätt; Led...

Måndag. Startade veckan på bästa sätt; Ledig. Mamma och mormor kom på frukost vid elva. Innan mormor skulle åka hem till Stockholm igen kl fyra tog vi en runda på stan. Det blev ett par nya skor. Christian frågade vilken bra anledning jag hade att köpa dem och det var inget svårt klart det är mina nya exklusiva- ha-till-jeans-skor. Även kallade espresso house- frukost -skor. Tror det godkändes. Han sa inte mer iallafall:) Köpte även en fin anteckningsbok som jag ska skriva recept i. Det är så jobbigt när man får olika recept från olika människor och så har man papper överallt. Men nu ska det bli ordning. Ett hårt men härligt träningspass väntade klockan fem och efter det en 30-45 min walking på Ica maxi. Det är en sak jag och min sambo delar helhjärtat tillsammans; att älska ha ett fullt kylskåp efter storhandling. Då når vi en mycket hög gräns som innebär lycka! Nu blir det sängen, nya naglar väntar på mig imorgon klockan nio! Natti:)!


Lördag: testade bil. Volvon är såld! Nu gä...

img_3368 (MMS)

Lördag: testade bil. Volvon är såld! Nu gäller det att hitta ny bil.  Fortsatte lördagen med USA fest med hamburgare med alla feta tillbehör, STORA marchmallow på grillen och martängswiss. En fest fylld av kalorier hos lillasyster som fyllde 17. Efter fest 1 väntade fest 2 och det var dags att fira Emma och Samantha 25 år. Dans till schlager? Absolut!


Fortsatte fredagen med shopping tillsamman...

img_2304 (MMS)

Fortsatte fredagen med shopping tillsammans med systrar och pappa. När den turen var slut var det shopping runda med mamma. Som vi blev av med, men efter att ha ropat ut henne i kund radion fann vi henne vid ingången :). Det blev en fredag med många skratt!! Pappa hade nog sår i öronen efter en runda på Coop tillsammans med oss!


Började helgen på gymmet tillsammans med v...

img_5223 (MMS)

Började helgen på gymmet tillsammans med världens bästa systrar. Som var orättvist bruna efter att ha kommit hem från Kreta några timmar innan!


En ny favorit i mejerihyllan. Keso med tra...

img_5081 (MMS)

En ny favorit i mejerihyllan. Keso med tranbär blåbär och hasselnötter. Super gott! Perfekt mellanmål.


Dock vill jag inte sminka mig 10 åt yngre,...

Dock vill jag inte sminka mig 10 åt yngre, inte äldre för den delen heller!! ;)


Man kan få gjort mycket en måndag, men int...

Man kan få gjort mycket en måndag, men inte så mycket som man önskar. Tog sovmorgon imorse till halv åtta, istället för sex. Jobbade elva till ett, halv två träffade jag Emma på Espresso House för fika. Så trevligt. Vi fika i 2,5 timme. Vi hade kunnat snacka så mycket mer. Begav mig mot träning sen. Kyckling macka, paj, cheesecake skulle förbrännas. Underbart med träning. Hem Och laga pasta med köttfärsås (favorit) var och handlade och körde till mitt nya jobb på ett LSS boende för att jobba natt. Jobbar till halv tre imorgon. Hoppas på mig själv att det blir träning då och inte slapp i soffan! Hann inte med att göra egen marmelad idag så det blir en note på to do listan imorgon.


Köpte lite kvällsläsning. Nu så ska rumpan...

img_2244 (MMS)

Köpte lite kvällsläsning. Nu så ska rumpan bli snygg och sötsuget minskas;)


Jobbedax!

img_2296 (MMS)

Jobbedax!


Varit ute på en skön promenad med AnnaCari...

img_6175 (MMS)

Varit ute på en skön promenad med AnnaCarin och tagit en varm dusch, behövs när man i augusti är ute och går i 14 grader Brr. Nu är det dags att väcka Christian tycker jag för lite frukost tajm. Innan det är dags för jobb för min del....


Efter tio timmars arbetspass och träning! ...

img_2780 (MMS)

Efter tio timmars arbetspass och träning! Ville jag hem till sängen som jag saknat idag men planerna ändrades, vilket dem gör väldigt ofta för min del, blev det Ostbricka tillsammans med sara på min balkong. Ett härligt fredags avslut. Nu är kl på tok för mycket. Christian är ute och gör Malmö vilket troligen är lite av en fredags rutin bland grabbarna grus, själv säger jag godnatt och ställer klockan. 8.30 imorgon bitti är det powerwalk med AnnaCarin! Sleep well!


Ostbricka

img_4091 (MMS)

Ostbricka


Godmorgon! Höst väder idag igen! Härligt m...

Godmorgon! Höst väder idag igen! Härligt med augusti månad och svensk sommar. När regnet öser ner önskar jag att jag hade en ledig dag och kunde mysa i soffan! Men den lediga dagen blir om en och en halv vecka. Jag har jobbat sedan i söndags och är inte ledig förrän den 20 augusti. Då tror jag ledigheten är behövlig. Framförallt efterlängtad. Nu ska jag packa ihop träningsväskan. Gymmet först och sedan jobb 10.30-21.15 då aka jag hälsa på min säng.....


Torsdag! En runda på gymmet imorse! Två ti...

img_7647 (MMS)

Torsdag! En runda på gymmet imorse! Två timmars jobb och sedan mys fika hos dem barnen jag passade förr. En härlig torsdag. Fläskfilé gryta till middag med lök, paprika, fransk senap och vitt vin.   Nu kallar sängen. Ska börja läsa Jessica Anderssons bok "när kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var" sov gott. Kl åtta imorgon blir det gymmet :)


Härlig helg!! I fredags var det min och Ch...

img_2733 (MMS)

Härlig helg!! I fredags var det min och Christians kväll! Känns som det var evigheter sedan vi umgicks och pratade med varandra. De senaste veckorna har vi mötts i dörren. Så fredagen bjöd oss på träning och en fantastisk middag på Rådhuskällan. Ledig lördag tillsammans var också efterlängtat. Kalas på kvällen... Ja middagen var absolut till belåtenhet även då. :) igår jobbade jag. Vi avslutade helgen med ryggbiff på siciliana. Perfekt med god mat över gatan. Man kan äta och samtidgt hålla koll på det öppna sovrums fönstret. Nu blir det träning!


Haft åter igen en så enormt skön dag! Fruk...

img_3604 (MMS)

Haft åter igen en så enormt skön dag! Frukost hos Kristin och hennes bebis med sambo. Och Annika.  En helt fantastisk kväll! Först bio med sara och caroline. Bridesmades!!! Så bra. Lovar det måste kommit en liten stråle där nere så mycket jag skratta. Riktigt längesen jag skratta så mycket åt en film:) kan knappt sluts skratta nu när jag skriver, men får försöka så inte sambon vaknar. Det blev en kaffe på espresso house på Lilla Torg för att sedan iförflytta oss 30 m bort till fridays där även mamma och Robin gjorde oss sällskap lite senare. En absolut nöjd kvinna som tänker sova nu. Sov gott!


Lilla Torg en skön sommarkväll är inget an...

img_0974 (MMS)

Lilla Torg en skön sommarkväll är inget annat än tillfredställande.


Frukost hos mamma!

img_8079 (MMS)

Frukost hos mamma!


Frukost hos mamma!

img_1624 (MMS)

Frukost hos mamma!


Var nog inte bästa vän med klockan idag, i...

Var nog inte bästa vän med klockan idag, iallafall inte min trötthet! Den ringde sju men mina ögon valde att titta upp kl 10.05. Sms från en hel drös, bland annat mamma som ville att jag skulle komma på frukost! Snabbt ombyte , nu sitter miljövän nummer ett på tåget på väg till Åkarp för lite frukost. Klockan två är det jobb som gäller! Måste ju bara skriva..... Vilken underbar sol Malmö ligger inne med idag? Hur har ni andra det i långa landet Sverige? Åh, vad jag vill bo i detta klimatet. CHRISTIAN! Jag vill flytta! ( kan tänka mig eller snarare vet att det krävs en del övertalning) njut av dagen och även densamma temperatur! :D


Efter att ha fått för mycket sol och röda...

Efter att ha fått för mycket sol och röda armar cyklade jag hem till AnnaCarin son fyllde år och bjöd på tårtkalas!! Mysigt. Efter det mötte jag upp Christian, sara, Niclas, Mange, Kim och Glenn för en fika på Barista. Vilken helt underbar tisdag. Shoppat en tröja ett par skinnbyxor( såhär mitt i sommaren;) ) en bikini. Perfekt. Imorgon ska jag faktiskt jobba. Christian säger att man kan tydligen inte bara vara ledig...;) sov gott!


Kaffe i västra hamnen med sara och Niclas ...

img_3637 (MMS)

Kaffe i västra hamnen med sara och Niclas och Mange( son beställer) idag igen. Byter min latte mot en ny latte sällskapet är ju dock inte begagnar;) hann göra lite fynd på Åhléns oxå! Great. Njuter av att ha tisdag....


Efter en stund dök mamma och robin upp. De...

img_3474 (MMS)

Efter en stund dök mamma och robin upp. Det blev en heldag. När vi väl fått kaffet och skulle sätta oss på solstolarna jag paxat i en timmes tid kom ösregnet. Men vi hann ta bra plats inomhus före alla andra hundra gäster som flydde regnet! Vi tog en minigolf runda efter fikan. Förloraren skulle bjuda på glass. Behöver jag skriva mer än att  Jag blev 64 kr fattigare. ? Nu ska jag resa mig ur den sköna sängen. Annika kommer på frukost kl nio och jag bars måste dammsuga och hänga tvätt! Ha en bra tisdag! Kram


Har varit på gymmet imorse. Och har nu tag...

img_3656 (MMS)

Har varit på gymmet imorse. Och har nu tagit mig en cykeltur ner till Västra Hamnen och ligger bra på en solstol utanför espresso house. Väntar på att mamma och robin ska joina mig med en kaffe. Man kan ju hoppas på lite solbränna nu när solen är framme!! Jag har bara. Sminkat mig mej med mascara i typ en månad och idag när jag duschade efter träningen så bestämde jag mig för att sminka mig.. Så just nu blir jag lite irriterad över att ligga sminkad under blå himmel och strålande sol! Bäst för solen att den visar sig imorgon oxå!!


Två nöjda tjejer son handlat i poppis godi...

img_9298 (MMS)

Två nöjda tjejer son handlat i poppis godis butik.


Har varit barnvakt till kusin daniella i H...

img_0441 (MMS)

Har varit barnvakt till kusin daniella i Helgen. I fredags tog hon och jag samt Ronja Rhode och Alice en trip till Astrid Lindgrens Värld. Vi var hemma ett på natten, jag var lite ... Vad kallar man det? Trött?! Efter att kört 80 mil. Men vi hade en fantastisk dag! Med många skratt:)


RSS 2.0