Idag blir det tacopaj!!

img_7717 (MMS)

Idag blir det tacopaj!!


Vinter bröllop!

Helgen bjöd på examensmiddag och ett underbart bröllop och julmarknad tillsammans med Rhode.

Jag har alltid varit för sommar bröllop och mot vinter bröllop. Kallt ush nä! Men nu har jag totalt ändrat mej. Ett vinter bröllop så mysigt. Massa snö ljus lyktor och kärlek. Så underbart!

 Idag är det sista dagen i skolan innan julen och alla hemstudier tar vid. Ska försöka plugga idag. Så att man är färdig med de flesta uppgifter innan julafton som är REDAN PÅ FREDAG! Jag e inte färdig med alla julklappar än. Men innan jag tar del av alla hemstudier skolan vill erbjuda innan det ska jag ta plats i soffan sätta på Beck-Levande Begravd choklad en kopp te. Efter det tänkte jag besöka solariet för att ha lite solbränna till julafton i klänning. Ha en bra tisdag alla!


Elin var så enormt vacker. Vilken brud!! Tyvärr är det lite suddig bilder. batteriet var slut i kameran. Det var inte så lätt att ta foto med iphonen.

Vi tänker väl ganska lika!  Har sovit i so...

img_2506 (MMS)

Vi tänker väl ganska lika!  Har sovit i soffan i två timmar så skönt!! Christian kom precis hem och väckte nej med den här buketten! Så fin! Nu blir det lite fika innan vi sk bege oss på examens middag till sebbe!:)


Har köpt blommor till min sambo nät han ko...

img_9911 (MMS)

Har köpt blommor till min sambo nät han kommer hem. Och om ni ser den fina vinäger vasen så e det fritt fram att skänka vasar till Skolgatan!


Härligt med familj! Har tillbringat 10 tim...

Härligt med familj! Har tillbringat 10 timmar i skolan med bl.a. Uppsats arbete. Kanske snart kommer ljuset i tunneln. Har haft en helt perfekt avslutning på kvällen. Med fantastiska tjejer... Känns som att sängen är en stor glad mun där jag får krypa ner i mitt täcke mellan läpparna. Bara njuter av att vara till sängs när en lilasyster ploppar upp i sms listan o h berättar om all sin shopping idag med bilder ord o hjärtan då vet man att man uppfostrat henne väl och gläds med den lycka hon fått uppleva... I samma ljuva stund ploppar ytterligare en lillasyster upp i sms listan. Hon berättar de senaste nyheterna om att mamma är arg och sur och just nu dammsuger och hon ledsen. Och önskar sova 23.37. Så underbart att få dela all möjliga upplevelser med familjen. Nu tänkte jag stänga ögonen för en blund. ( kan ta en parantes om att det är en skön känsla att inlägget tar sitt slut här då varje ord jag skriver sägs med finsk brytning i mitt huvud och jag känner mig som mark levengood i en spännande saga) sov gott vackra människor! Kram


City tunneln har öppnat i Malmö vilket lyf...

img_4053 (MMS)

City tunneln har öppnat i Malmö vilket lyft:P testar den för första gången idag! Vad spännande... Har bråttom hem om 40 min kommer gästerna, det blir life grupp hos mig ikväll:)


Måste oxå säga att jag tog bussen till sko...

Måste oxå säga att jag tog bussen till skolan idag, vilken trevlig busschaufför tummen upp för honom!


Ligger i sängen ny duschad och luktar lite...

Ligger i sängen ny duschad och luktar lite smått på mig själv. Inte riktigt som det låter, eller jo bokstavligen fast jag lukter för att jag luktar så gott. Barnängen shower med honung och vanilj. M älskar den. Försöker sova men det går inte riktigt. Det har varit en dag som ja, hade jag varit sjörövare hade jag nog svarar att det varit storm på havet och ännu inte funnit skatten... Men ett litet ljus i mig har tänts idag. Ibland behöver önskningarna i livet inte vara så stora. Som tex att jag dricker väldigt mycket te och kan vissa dagar gå runt och vara arg för att Christian min så kallade sambo ( oj va vuxet det låter) inte dricker te. Jag bara önska att han kunde dela alla te upplevelser med mig. Ikväll tog han sin första kopp jordgubbs te. Och han gillade det!! Och ljuset inom mig tänds, vilken lycka! Som sagt de små ljusen e många i det stora livet:) med det säger jag godnatt och sov gott alla prinsar, prinsessor och te drickare.


Godmorgon världen! Sitter i soffan och ser...

Godmorgon världen! Sitter i soffan och ser lucia på tv och undrar varför dem alla måste se så sura ut?! Det tycker jag ser väldigt tråkigt ut:) nu blir det frukost alena i tid med att jag plockar fram barnet inom mig och byter över till ettan för att se julkalendern. Ha en bra dag!


Rhode som varit på besök hos mig idag har ...

img_5645 (MMS)

Rhode som varit på besök hos mig idag har varit med mej oh köpt julgran. Ingen kungsgran utan en 180 kr gran... Imorgon fylls den på med tjockt glitter istället för det tunna som e nu. Och polka godis/ såna Musse brukar ha ska inhandlas imorgon...så vuxen man blivit denna december månad 2010. Bakar städar och handlar pyntar som aldrig för, jag gillar det.  Nu är nyheterna ( vilket ärer sorgset att titta på än) den Beck film som nu fortsätter....


Har haft Mary kay öppet hus ikväll. Där bl...

img_7180 (MMS)

Har haft Mary kay öppet hus ikväll. Där blev världens bästa produkter sålda!


Fredag kväll vilket blir taco time! Invige...

img_0374 (MMS)

Fredag kväll vilket blir taco time! Inviger mina rosa vinglas. Till Christians glädje, eller min? Svårt att veta!!:)


Fredag! Härligt.. Dock e matte inte tillfr...

img_0371 (MMS)

Fredag! Härligt.. Dock e matte inte tillfredatällande eller jo om man gör det på mitt sätt! Like this. Har räknat ut att om klossarna var pengar skulle mitt namn kosta 87 kr. Intressant.  Igår var det julklapps inhandling. Det mesta är färdigt! Det blev lite julklappar till mig själv.  Två par nya jeans från vila. Leggings modellen.... Så det finns plats att fylla ut med kalorier.. Känns som en stor bulldeg på magen... Så stoppar man lite saffran i naveln in i solariet och jag lovar där blir minst 50 lussekatter. Dagen fortsätter med jobb på förskolan och efter det en härligt ledig eftermiddag och kväll!! Ha en bra dag alla!! Kram


Bakar lussekatter...

img_0366 (MMS)

Bakar lussekatter...


SMS-inlägg

img_3737 (MMS)


SMS-inlägg

img_4263 (MMS)


Vi handlar på Ica såklart...

Vi handlar på Ica såklart...


SMS-inlägg

img_3666 (MMS)


SMS-inlägg

img_5892 (MMS)


Lite bilder på lägenheten .. Köket

img_3496 (MMS)

Lite bilder på lägenheten .. Köket


Ljusstakarna mitt på bordet var advents pr...

img_0354 (MMS)

Ljusstakarna mitt på bordet var advents present från Christian idag:) nu ska jag baka lussekatter.


Härlig hemmakväll på Skolgatan! Efter det ...

img_1259 (MMS)

Härlig hemmakväll på Skolgatan! Efter det åker noblessen fram... Jag har faktiskt gått 7 km idag:)


Har även fått fina nya naglar med snöfling...

img_0350 (MMS)

Har även fått fina nya naglar med snöflingor på idag. Det börjar bli jul... Det blev tre plåtar pepparkakor var av en plåt tyvärr blev bränd,.... Men jag lovar att dem nog kan slinka ner ändå. Just nu sitter jag på föreläsning on procent decimaler och bråk. En torsdag em kunde väl inte bjuda på något härligare, jo det kunde det... Huvudvärk och extrem trötthet... Det e väl inget super härligt.... Nu får jag försöka hitta fokus!!


Pepparkaksbak hemma hos mig!!

img_0349 (MMS)

Pepparkaksbak hemma hos mig!!


1 december. Jag har fyllt 22, men visst hö...

img_0346 (MMS)

1 december. Jag har fyllt 22, men visst hör det december till. Choklad kalender i väntan på julafton,nu tror jag nästan den betyder väntan på bättre tider ...


RSS 2.0