Provar nya polly!!  Med lakrits, citron oc...

img_5793 (MMS)

Provar nya polly!!  Med lakrits, citron och choklad. Helt okej, men tror jag föredrar original!


Grön kvinna med blont hår sitter på bussen...

Grön kvinna med blont hår sitter på bussen. För jag Börjar jobba klockan åtta och ska jobba ett 30 timmars arbetspass. Taggad? Hmm.. Tar en minut i taget. Ha en bra torsdag! Kram


Ska iväg på Life Grupp nu! Har min nya blå...

img_6937 (MMS)

Ska iväg på Life Grupp nu! Har min nya blåa tröja på mig, topp! Köpte den i fredags. Älskar färgen...


Igår när jag cyklade till skolan, sa jag t...

img_4610 (MMS)

Igår när jag cyklade till skolan, sa jag till mig själv att om jag jobbade på bra i skolan skulle jag ge mig själv ett par skor igår! Så blev det. Svarta ballerina.  Idag blir det till att fortsätta skriva på arbetet. Jag är hemma och gör det i sängen. Mår inte så bra, så sängen blir perfekt!


Mitt emot vårt hus ligger ett café med bar...

img_4494 (MMS)

Mitt emot vårt hus ligger ett café med bara cupcakes. Jag och Rhode har invigt det idag för första gången. Nu ska vi se hur det smakar:)


Sitter på skolan och skriver på examensarb...

img_3754 (MMS)

Sitter på skolan och skriver på examensarbetet. Och äter första clementinen inför höst o vinter säsong. Gott! Clementiner är verkligen beroende framkallande. Har även en termomugg  med honungsvatten i. Kände att jag hade ont i halsen igår Ännu mer idag när jag vaknade... Nästan så man känner sig lite febrig. Men jag har inte tid att tänka på det. Måste skriva! Ha en bra tisdag! KRAM


Har suttit på skolans bibliotek idag och s...

img_7581 (MMS)

Har suttit på skolans bibliotek idag och skrivit på examensarbetet. Nu börjar man komma igång:)  Har varit på trollerikurs ikväll, startade idag. Vi har lärt oss att trolla med kort. Min nya kortlek jag fått idag! Nu ska jag bli festernas höjdpunkt. Natti!


Man får dricka ur härliga koppar och man f...

img_2490 (MMS)

Man får dricka ur härliga koppar och man får sitt te i en fin tekanna. Jag köpte ett te med mig hem - Smålands bär. Jätte gott!


Christian, Rhode och Michelle. I väntan på...

img_5583 (MMS)

Christian, Rhode och Michelle. I väntan på hos fika!


På stockhultgårdens tebod får man testa ol...

img_0865 (MMS)

På stockhultgårdens tebod får man testa olika goda teer. Till det får man olika scones. Choklad scones med marmelad, vanlig scones med marmelad och ytterliggare vanliga scones med salami o äggröra och skinka och pickles. Efter det kakor. Ljuvligt gott.


Älgen Harald!

img_1078 (MMS)

Älgen Harald!


Christian gillar att åka på safari:)

img_7017 (MMS)

Christian gillar att åka på safari:)


Söndagsutflykt igår! Fick spendera en hel ...

img_9419 (MMS)

Söndagsutflykt igår! Fick spendera en hel dag med Christian. Tummen upp för det, inte ofta det händer. Såklart med andra tummen upp personer som mamma, Rhode, Carina och Michelle! Utflykt till Markaryd! Älgsafari och en fika på stockhultgårdens tebod!


Tjejkväll hos mig! En helt godkänd fredagk...

img_5678 (MMS)

Tjejkväll hos mig! En helt godkänd fredagkväll!


Städat lägenheten idag. Oj, vad fin den bl...

Städat lägenheten idag. Oj, vad fin den blev. Fast det brukar alltid vara i godkänd ordning. Pluggdag var denna fredagen. Jag pluggade på Åhléns, HM, Levis, only och Vero Moda. Jag tror jag blev godkänd. Jacka, tröja, kjol, två par jeans och brun utan sol. Man är ju vitare än snö:/ Efter shopping måste man fixa till något så att pengarna kan rulla in igen som man gjort av med. Så nu sitter jag på tåget på väg till jobbet. Har just nu även en kass mellan benen som är full med tom flaskor, ska panta. Oxå ett sätt att tjäna pengar på, dock inte speciellt glamoröst!


Köpte ny deodorant igår. Den absolut bästa...

img_6681 (MMS)

Köpte ny deodorant igår. Den absolut bästa jag har haft! Den är från Björn Borg och finns i olika färger/dofter jag har den röda - Foxy Red. Doftar jätte gott. När jag lägger mig på kvällen kan jag fortfarande känna en ljuv doft i armhålerna;) fast den suttit på från morgonen. Björn Borgs deodorant är verkligen att rekommendera!


Har precis varit och köpt en kandelaber 1,...

img_6832 (MMS)

Har precis varit och köpt en kandelaber 1,20 cm. Så mysigt det ska bli i vardagsrummet nu. Vi var även iväg och skulle köpa ny tv-bänk. Vi kom till affären 5 minuter innan dem stängde, men den var slut. Så det kan förstöra en kväll. Men jag får väl vara glad för att  jag ska äta torsk nu med kokta morötter, min favorit. Å titta på mina vackra ljus:)


Plugg på espresso house! Med god frukost o...

img_0597 (MMS)

Plugg på espresso house! Med god frukost och varmchoklad!


Jag i bilen. Syns inte så bra men jag har ...

img_0199 (MMS)

Jag i bilen. Syns inte så bra men jag har min nya cape på mig som jag köpte på Åhléns igår. Christian undra vad jag skulle med den till? Leka Darkwin Duck? Stålmannen? Hallå Christian , vet du ingenting? Jag trivs med den iallafall. Vi har varit på buggkurs. Första gången av fem. Wow!! Bugg är bland det roligaste jag har gjort. Så kul! Jag och Christian går där tillsammans.  Nu blir det till att sova, men först ett litet parti Alfapet på mobilen! Natti.


Nu planerar vi för ny tv- bänk( som vi int...

img_4035 (MMS)

Nu planerar vi för ny tv- bänk( som vi inte handlat än förhoppningsvis på torsdag), vitrinskåp. Och var vi ska sätta upp stereon. Tycker om att jag har en händig man. Jag beställde även en hög kandelaber som ska stå på golvet. Hoppas jag kan hämta den på torsdag! :)  Man blir så inspirerad av att gå i inredningsaffärer. Just nu önskar jag mig ett stort fint hus med en obegränsad summa pengar att inreda för. Oj, vad kul set hade varit:)


Christian är också nöjd med mina inköp!

img_9124 (MMS)

Christian är också nöjd med mina inköp!


Har äntligen fyllt vårt gap i köket. Älska...

img_2886 (MMS)

Har äntligen fyllt vårt gap i köket. Älskar när det är stort! Stor vad med höga blommor. Nu ser det bättre ut!


Blev lite nya inköp idag. Lite galgar, lju...

img_8158 (MMS)

Blev lite nya inköp idag. Lite galgar, ljus och den här fruktskålen. Passar perfekt i vårt turkosa kök/ vardagsrum!


En date med mamma på Ikea. Köttbullar, kaf...

img_1306 (MMS)

En date med mamma på Ikea. Köttbullar, kaffe och kanelbulle. Lite shopping oxå hoppas jag förstås!


Minuten!

Har precis anmält mig och Rhode till Minuten på SVT. Får väl se om vi kommer med=) Hade varit riktigt kul!. Man skulle skicka med ett foto. Bara lägga upp ett! Det var inte det lättaste att hitta ett foto i min dator som bara var på oss två. Den enda bilden jag hittade var den här. Inte den bästa kanske. Den är tagen när vi var i skogen och plockade kantareller med farmor och farfar. Ser vi ut att vilja ta utmaninga? Kanske.


Blir lasagne till middag med rådjursfärs. ...

img_3892 (MMS)

Blir lasagne till middag med rådjursfärs. Spännande hur det ska smaka....:)


Kaffe latte på Espresso House. Ett kärt åt...

img_8235 (MMS)

Kaffe latte på Espresso House. Ett kärt återseende!


Söndagsmysfika med Rhode i stan .

img_8671 (MMS)

Söndagsmysfika med Rhode i stan .


Vid tio körde vi in till Lunds kulturnatt ...

img_5040 (MMS)

Vid tio körde vi in till Lunds kulturnatt . Vi var i Pingstkyrkan och lyssnade på gospel med Samuel ljungbladh. Så bra! Musik får mig att må så bra. Under en sådan konsert är man lycklig!  Nu ligger en trött tant Rebecka i sängen och det ska bli så skönt att strax få stänga ögonen! Natti.


Gjorde en tavla till Sara i eftermiddags s...

img_2471 (MMS)

Gjorde en tavla till Sara i eftermiddags som jag hade med mig. Det står "du finns alltid till hands när jag behöver dej. Du gör mig alltid glad, för mig är du en riktig vän."


Begav mig till Sara för att ha en mysig tj...

img_6604 (MMS)

Begav mig till Sara för att ha en mysig tjejkväll. Sara, Caroline och jag. Vi åt flygande Jakob och hallonsockerkaka med vaniljsås


Cyklat två mil idag, jobbat i två timmar, ...

img_6906 (MMS)

Cyklat två mil idag, jobbat i två timmar, städat och shoppat Köpte en skinnkjol och linne. Hur mycket folk som helst på HM orkade inte vänta in ett provrum vilket resulterade i att jag måste Göra ett återbesök imorgon för byte! (negativa hållet)  Köpte även två nya teer . Ligger en tebutik strax runt hörnet där jag bor. Te med smak av cream och earl grey med vanilj och banan. Båda mycket goda!


Eftermiddag! Vad kan man göra en fredageft...

Eftermiddag! Vad kan man göra en fredageftermiddag om inte 12 minuters solarium och lite löpning. Avslutade kvällen hemma i Christians föräldrars uterum. Grillat bjöds det på. Vi kom fram till att det nog var sista grillningen för i år, och kväll i uterummet för den delen med. Nu är det höst. Känner mig taggad. Laddad med mysfaktor och så inspirerad och motiverad till att shoppa. Älskar höst kollektionerna. Alltid snyggt mode på hösten. Tidig fredagkväll, redan på plats i sängen för att släcka lampan och säga godnatt! :)


Glömde packa ner ett läppglans i väskan. P...

img_5618 (MMS)

Glömde packa ner ett läppglans i väskan. Panik! Sprang in på Make Up Store på väg till bussen för att köpa ett!


Budapest bakelse och kaffe hos pappa! M.

img_6223 (MMS)

Budapest bakelse och kaffe hos pappa! M.


Riktigt trevligt att vara grön människa id...

Riktigt trevligt att vara grön människa idag och åka buss. Den kära busschauffören gläds nog för att solen skiner idag. Det firar han med låten Fångad av en stormvind med Carola på radions högsta volym. Är säker på att Carola är hans favorit. Det spelades en ny låt nu och volymen skruvades ner. Fler än jag som gillar Carola i Malmö stad. Är på väg till pappa nu för att fika!


Hämtat nya bilen. Glad Christian!  Just nu...

img_5246 (MMS)

Hämtat nya bilen. Glad Christian!  Just nu kör jag. Det var snällt först fick jag inte men tänk som han litar på mig;)


Godmorgon!  Varit uppe en timme och ätit f...

img_7928 (MMS)

Godmorgon!  Varit uppe en timme och ätit frukost med christian . Nu har han åkt till jobbet och jag har bäddat ner mig i soffan med en kopp te. Jag har ställt klockan på 8 så då blir det skrivning på examensarbetet. I eftermiddag när C kommer hem ska vi åka och hämta den nya bilen:) längtar tills han kommer hem. Älskar att vi redan halv sex på morgonen kan skratta och ha så roligt tillsammans.  Ha en bra dag! Nu ska jag se nyheterna:)  KRAM


Härlig onsdagkväll! Dock ingen kanske härl...

img_0616 (MMS)

Härlig onsdagkväll! Dock ingen kanske härlig bild. Har inte lärt mig riktningen på iphone mobilen när man tar på sig själv. Bilden blev ju väldigt skrummlig eller vad man säger. Och jag ser väldigt brun ut i ansiktet o sminkad, var jag inte...  Ja, ja det är bara ett litet i-landsproblem. Har varit på Life grupp ikväll. Vi åt taco! Och standard- en kopp te med mörk choklad! Gott. Det är så mysigt att varje onsdag få träffa mysiga härliga  tjejer över en bit mat . idag skulle alla säga något dem var bra på och vår passion. Jag sa att jag var bra på att vara snäll, tror det kan stämma och min passion - musik!  Det är Fantastiskt att vi tjejer är så olika men ändå så lika. Vi har så olika yrken... Frisör, mäklare, distriktssköterska, socionom, sjukgymnast och trädgårds ingenjör eller vad det heter. Så mycket vi har gemensamt att prata om men ändå så mycket vi kan lära av varandra! Det är så kul! Att få vara i det, och att få lov att känna så många! Det e skoj. Nu ska jag sova bredvid en redan djupt sovande sambo. Uppstigning tidigt, skriva lite till på examens arbetet och skicka in första delen.så nervös att jag inte ska klara det. Hoppas! Sov gott. KRAM!


Jag har ingen karaktär när jag pluggar. Ch...

img_1564 (MMS)

Jag har ingen karaktär när jag pluggar. Choklad och te mm!! Nu måste jag lägga in det i kylen, Christian kan dyka upp när som helst! Då säger han - man får inte äta choklad varje dag! Så får man lite skäll... Men egentligen bestämmer han det.?! Men okej jag kan leva med att jag äter det i smyg. Jag har en kompis som har en av dem bästa filosofier jag hört, det är att man blir inte tjock om man smyg äter. Jag kör på det:)


Tre veckor har gått. Mitt vik ät slut som ...

Tre veckor har gått. Mitt vik ät slut som musik-lärare. Tur dagen avslutades bra. Den började lite si sådär obekvämt. Jag bar out of My mind( vad är den svenska översättning, funderat på det idag?) om att jag skulle stämma om alla gitarrer. Lektionen började och 12 gitarrer var ostämda. För en nybörjare på gitarr som jag är, klarade tanten (jag) inte tempot. Oj, klass fem spelar lite ostämt. Jag lärde mig spela gitarr i julas inte aktivt. Klarade jag inte att stämma 12 gitarrer på gehör. Sorgligt men sant. Lik som man tappat kondisen om man inte tränar på någon vecka tappar man musiken. Hemskt. Känner att jag måste ge det tid. Avslutade dagen med nästa klass fem. Vi körde på hel orkester. Piano+ gitarr( dem jag hann stämma) trummor och maracas och sång. Så kul, blev riktigt lyckat. Vi avslutade även med att sjunga två stämmigt. Hjälp vad kul det är när det funkar!!:) nu är jag på bussen på väg hem.( slutade lite tidigare) för att skriva på examens arbetet!


Så skönt med diskmaskin när jag fick uppgi...

img_4173 (MMS)

Så skönt med diskmaskin när jag fick uppgiften att plocka undan efter middagen. Christian drog den om att han var tvungen att sova. Ja, vad gör man inte för att vara en god sambo?! Nu kallar sängen. Natti...


Bulgur och kycklingsallad till middag idag.

img_5469 (MMS)

Bulgur och kycklingsallad till middag idag.


Godmorgon Sweden! Då startar jag morgonen ...

Godmorgon Sweden! Då startar jag morgonen som ytterligare en vinnare för ett tredje par löpar skor på tradera. Två par är likadana som den modellen jag har nu. Jag behöver det, så som jag springer så slits det ut;) haha! På väg till jobb. Idag blir det att i lag gissa rytmer på olika barn visor. En annan tycker ju allt är kul, kul! Men det funkar ju inte så. Tydligen gillar inte alla musik! Konstigt. Plus i kanten idag förresten. Jag räddar miljön i 35 min och åker buss. Räddar och räddar jag gör iaf en liten insats för Malmö stad. Ha en bra dag alla! Kram.


Hemma i min egen säng. Skönt! Alltid skönt...

img_8605 (MMS)

Hemma i min egen säng. Skönt! Alltid skönt att få komma hem även om jag sovit mycket gott hos Linda och Alice. Fick fina ljus+fat av Linda. Även i lila med fina underlägg i lila oxå. Skulle vilja ha dem på tv bänken, får inte plats.( inte så det är snyggt iaf) så jag föreslog att vi kunde köpa ny tv bänk i veckan. Christian var helt med på ideen om vi även köpte ny Tv. Vi får väl se hur shoppingen tar sig i veckan. Natti!!


Väskan packad! Dax för träning med grabbar...

img_7276 (MMS)

Väskan packad! Dax för träning med grabbarna grus. Christian Kim och kim:)


Lycklig glad över att få komma hem till di...

img_5077 (MMS)

Lycklig glad över att få komma hem till diskmaskinen blev Christian idag när han äter söndagskorv. ( som jag kände att jag skulle göra en uppdatering om) han vill nämligen alltid ha en liten lunchkorv på helgen. Alice var på kalas idag. Alla verkar nöjda och glada över söndagen som sådan och jag vann två auktioner på tradera. ( även om ch många gånger måste påpeka; - Du har inte vunnit, du ska betala för det också.) Ja, ja!  Sov gott vackra människor. Kram!


Söndag! Fantastiskt avslut på en bra dag! ...

img_3055 (MMS)

Söndag! Fantastiskt avslut på en bra dag! Carina och Michelle på fika. Mysigt, skrattigt.  Imorgon tar barnvaktsveckan slut och jag flyttar in till stan igen hem till en saknad underbar sambo. Längtar även hem till min diskmaskin . Diska för hand, aldrig mer! Disk efter fikan nu och det blir ännu en gång efter frukosten imorgon, sedan är det slut. Det har varit en mysig vecka med Alice.


Christian fick för sig förra veckan han sk...

Christian fick för sig förra veckan han skulle köpa rådjur. Ja, asså dött var det så helt fullt tokig har han inte blivit. Bara halvt. Så det blev grillad rådjurs stek och filé ikväll hos Christians föräldrar. Filén var verkligen att rekommendera. Så gott! Mätt och belåten kallar sängen på mig. Natti!!:)


Sitter på jobbet och läser se och hör. Som...

img_1760 (MMS)

Sitter på jobbet och läser se och hör. Som bl.a. Handlar om Beshine som ska operera bröseten till storlek z och riskerar att dö! Äckligt !


Heja!!...

img_4593 (MMS)

Heja!!...


På gymmet med sara. Härlig start på fredag...

img_4321 (MMS)

På gymmet med sara. Härlig start på fredagen!! Knäböj....


Vi fem har varit ute och ätit ikväll för a...

img_0047 (MMS)

Vi fem har varit ute och ätit ikväll för att fira robin som fyllde 21 år. Tre rätters. Vitlöksbröd, black and white och tiramisu. Det var inte dumt. Blev även lite avskedsmiddag för Robin som flyttar till Sydafrika på måndag. Jag e så avis. Hade mer än gärna velat följa med!!:) älskar Sydafrika! Natti.


Mamma, Rhode och kusin Daniel som flyttat ...

img_9054 (MMS)

Mamma, Rhode och kusin Daniel som flyttat från Småland till Malmö precis!


Ny topp från Esprit med amerikanska flagga...

img_5363 (MMS)

Ny topp från Esprit med amerikanska flaggan, har ingen sån och en topp kändes saknad... En investeringen i vardagen!


Oj, så glad jag kan vara av att skriva arb...

img_0871 (MMS)

Oj, så glad jag kan vara av att skriva arbete...  Eller för att jag sovit 1,5 timme och blivit ägare av en ny topp?


Stolt!

Ibland är det bara små små saker som kan göra att man känner sig duktig, stolt över sig själv. satte precis in Examensguiden i en fin plast ficke- pärm. Så ordentligt gjort Rebecka. Då vill jag bara skrika - Jag har plus i kanten! Men det var ju bara början av något att vara stolt över. Där är ju ett Examensarbete som ska skrivas också! Mobbning är mitt ämne vilket jag tror inte ska bli alltför svårt att skriva om när man verkligen har ett ämne man brinner för!

Nu blir det heldagsskrivning.. Eftermiddagen idag blir densamma  som igår, vilket blir att kolla bilar. Vi har sålt bilen och ska nämligen köpa en ny=)

 

Nu ska jag skriva så datan den glöder! Ha en bra dag! Kram


SMS-inlägg

img_9119 (MMS)


Full rulle! Har varit ute på resande fot i...

img_8753 (MMS)

Full rulle! Har varit ute på resande fot idag start Malmö- Åkarp- Bjärred- Malmö lägenheten- Malmö högskolan- Bjärred- Åkarp- Lomma- Åkarp. Puh! Det sista stoppet hämtade jag Alice på fritids. Denna veckan är jag barnvakt till Alice och bor hemma hos henne! Vi fikade med sara Alice lekte med en kompis och Christian kon hem halv sju,  taco till middag( efter Alices beställning) jag och Christian invigde hans nya Alfapet han fick när han fyllde år. Lite nya regler, det var jobbigt för oss gamlingar att behöva sätta oss in i det;) halv tio slog klockan, Christian hade ledningen och våra ögon höll på att gå ihop. - Sängen kallade! Så skön den är:)  Natti!!


Vi gjorde hemmagjord ansiktsmask mot torr ...

img_9607 (MMS)

Vi gjorde hemmagjord ansiktsmask mot torr hy med avokado, honung och havregryn. Nu har alla syskon lämnat. En trött Rebecka har valt att lägga sig i sängen med kudde och täcke och se CSI maratonet på kanal 5. Det håller på i 4 timmar till. Jag och Ronja och Rhode har följt det halvt sedan det började ikväll klockan nio:) förflyttar mig in till sängen när ( jag hoppas) Christian väcker mig när han kommer hem. Han är nämligen ute och äger dansgolvet.. Natti!


Robin lämnade efter en stund och det blev ...

img_5468 (MMS)

Robin lämnade efter en stund och det blev tjejkväll. Popcorn, te, choklad, massage på ryggen med härligt doftande oljor med jordgubb, vattenmelon, äpple. Och ansiktsbehandling. Med massage, peeling och ansiktsmask.


Syskonkväll! Robin, Ronja och Rhode var hä...

img_1203 (MMS)

Syskonkväll! Robin, Ronja och Rhode var här. Mysigt.


En rolig kväll helt enkelt!

img_7097 (MMS)

En rolig kväll helt enkelt!


Vet inte om det är kameran eller fotografe...

img_5170 (MMS)

Vet inte om det är kameran eller fotografen men en bild iallfall på min outfit för ikväll:)


Vitlöksbröden i ugnen, sallad, paj och krä...

img_8016 (MMS)

Vitlöksbröden i ugnen, sallad, paj och kräftor. Äpplemuffins till den som vill! Vi ska ha en bra kväll!....


Kräftorna! Klara att få sätta tänderna i:)

img_5119 (MMS)

Kräftorna! Klara att få sätta tänderna i:)


Skrivit inledningen på examensarbetet idag...

img_2144 (MMS)

Skrivit inledningen på examensarbetet idag. Nu fredagsfiks med Sandra och Annika med många glädjandes-plus-kalori- varmchoklad!! :)


Godmorgon skogiga land! Klockan är nu exak...

Godmorgon skogiga land! Klockan är nu exakt 8:16 och jag har tvättat, duschat, gjort vid mig, varit och handlat och dammsugit, plockat ur diskmaskinen och nu är jag inne på att golvet ska tvättas... Känns som fredag öppnades väldigt aktivt! Det är väl bra? ! Ja dammsugat behövde här verkligen bli. Nu vill man äntligen gå på golvet igen, fast det har varit ganska roligt att leka inte nudda mark varje dag man kommit hem! Nu är här rent och renare ska det bli så att folk vill sätta sin fot här ikväll och ha en Rolig kräftskiva.


På väg till bio!  Vi var på bio och såg Fö...

img_0348 (MMS)

På väg till bio!  Vi var på bio och såg Försvunnen! Jag trodde det var en polis film like Beck touch på det hela. Jag hade inte läst om filmen och fick en överraskning när det var en äckligt(!)  Spännande film. Men det blev väl bra, jag kunde andas i slutet. Bio en torsdag men Björn Kjellman och Kjell Berqvist i huvudrollerna jag och Christian i en grå (inte röd) soffa mitten längst bak och 55+ i övriga fåtöljer/soffor. ja, vi var yngst. Det är ofta vi hamnar i sådana sällskap. Vi kanske borde se över det där? E det vi som är gamla? Är vi pensionärs magneter? (förlåt till er mellan 55-65) eller vi allmänt har tappat 20- ålderns intresse och missförstått 2011? Vi hade det iallafall bra, höll handen så där som man väl brukar göra om man går på bio flicka- pojke!? Nu ska fröken sova, elektriker på besök klockan åtta imorgon bitti.  Det blir nog uppstigning klockan sex. Snooze till halv sju?  Godnatt!


RSS 2.0