Nya skor och nytt linne. Göra höstens kjol...

img_3755 (MMS)

Nya skor och nytt linne. Göra höstens kjol till ett sommarplagg. Varit på lägenhets visning idag. Får Vera imorgon om jag får lägenheten. Nu lägger jag matteböckerna ifrån mig efter 1,5 h rättning. Dags för middag hos Jenny. :)


Lillebror spelar. Lördagen räddad med fotb...

img_5690 (MMS)

Lillebror spelar. Lördagen räddad med fotboll?! Det ät väl så en lördag ska va?!


Fika hos Sara och mig igår! GI- paj och va...

img_6858 (MMS)

Fika hos Sara och mig igår! GI- paj och vanilj kesella för att fira prinsessan Estelle. Vi var såklart bjudna till dopet, men jag var tvungen att jobba ;) Gästerna ville igår helst inte vara med på bilden. Här ser ni deras vackra kungliga händer.


Tekniken.

Tror jag blir galen. Jag älskar datorer, telefoner ja, allt som är tekniskt finns ju lite till. Men gah (!) när det inte fungerar?! Ska 60 minuter av min arbetsdag kräva att jag ska springa runt på jobb och leta efter tekniskens under. 1. Min dator fungerar inte. 2. Lånar en annan dator. 3. Internet fungerar inte, en kollega har lånat hem typ anslutningen. 4. Tar ut nätkabeln till min dator. 5. Kopplar den i annans dator. 6. Skrivaren fungerar inte. 7. Bytar dator för annan skrivare. 8. Datorn har inte word, alla mina geometriska former borta. 9. Ny dator + att jag bär runt på min lilla anslutnings-nätverk-kabel. 9. Skrivaren till fungerande dator saknar patroner. (Liksom min egen skrivare).

Så nu slutar detta med att jag  på arbetstid bloggar om hela eländet. Jag säger som de gamle skulle sagt.

 "Det är så modernt."

"Teknik är skit."

 "Det var bättre förr."

 "Tekniken är bra när den fungerar."

Men NÄ (!) det var inte bättre förr. Jag älskar tekniken om bara skrivaren kunde fungera.

Trubbel 10. Jag måste nu ringa och beställa nya patroner. Vad heter dem då? Usch!

MEN, jag är inte bitter. Solen skiner!!

Det är en nyklippt, solbränd Rebecka som l...

img_8387 (MMS)

Det är en nyklippt, solbränd Rebecka som lägger sig. Godnatt, hoppas batterierna är laddade på nytt imorgon när jag vaknar!!


Termometern i bilen visar 20,5 grader. Det...

img_6328 (MMS)

Termometern i bilen visar 20,5 grader. Det blev bil tur till Lomma för två kulor glass!


Vi tvättade i flip flopp och one piece. Ga...

img_6586 (MMS)

Vi tvättade i flip flopp och one piece. Ganska trevligt att tvätta i tvättstuga. Socialt. Inte för att vi träffade på någon. Men i filmer verkar ju det va värsta dating platsen.... 23:15 fick vi promenad till farmor och farfar för att hämta glömd nalle. 23:47 allt är tvättat (bortsett 2 tröjor 30 grader) vi ligger i sängen redo att inta sömn. Hoppas inte faster läser blogg idag. Jag som barnvakt verkar inte veta riktigt när en 7 åring bör lägga sig??! Det var mysigt sällskap iaf!


Har varit iväg på bröllop i eftermiddags o...

img_9145 (MMS)

Har varit iväg på bröllop i eftermiddags och sjungit på vigseln. Efter det blev det kvällsmat hos farmor och farfar. Klockan nio begav jag och Daniella oss till tvättstugan så jag skulle ha möjlighet till rena trosor imorgon för allas trevnad;)


Jag, mamma och syskon!

img_9391 (MMS)

Jag, mamma och syskon!


Har varit på restaurang idag med trevligt ...

img_0568 (MMS)

Har varit på restaurang idag med trevligt sällskap. Vänner och familj.


Idag till söndag passar jag min kusin Dani...

img_0128 (MMS)

Idag till söndag passar jag min kusin Daniella. Vi tog en solig promenad i Slottsparken . Tiden bjöd på fika, lekplats och cirkus scotts elefanter.


Ronja behövde träna sig på att permanenta....

img_1960 (MMS)

Ronja behövde träna sig på att permanenta. Resultatet har ni här!


Gick tidigare från jobb för att bli lite o...

img_4722 (MMS)

Gick tidigare från jobb för att bli lite ompysslad av Ronja...  Har mina nya byxor på mig son jag köpte i Örebro på Vero Moda.


Middag, sedan tänker jag säga godnatt. Sal...

img_8944 (MMS)

Middag, sedan tänker jag säga godnatt. Sallad och en kopp te. Jag ska försöka att inte ta en bit mörk choklad..


Ny favorit: ischai

img_3823 (MMS)

Ny favorit: ischai


Vi fotades för en modelltävling igår. idag...

img_5046 (MMS)

Vi fotades för en modelltävling igår. idag var det uttagning av vem som vunnit. Vi höll alla tre tummarna för att vi INTE skulle gå vidare, vi har nämligen att på vår to do lista. 1. Byxor till mig. 2. BH till mig. 3. Något till Ronja, ingen aning om vad. 4. Skor till mig. 5. Lunch med mamma klockan ett. Vi har absolut inte tid att vara modeller. Vi har ju helt enkelt viktigare saker att göra en att stå framför kameran... Någon annans kamera!


Örebro är en riktigt mysig stad.

img_1259 (MMS)

Örebro är en riktigt mysig stad.


Fika i solen med fina systrar!

img_7042 (MMS)

Fika i solen med fina systrar!


Fika på Wayne's. 1. Kaffe nu smakade himme...

img_7072 (MMS)

Fika på Wayne's. 1. Kaffe nu smakade himmelskt. 2. Anser mig själv vara på semester i Örebro. Semester betyder tillåtna kolhydrater !


Har åkt till Örebro idag. Framme nu hos Ro...

img_2619 (MMS)

Har åkt till Örebro idag. Framme nu hos Ronja. Hon är på fest men jag och Rhode tar hand om lägenheten tills hon trillar in inatt. Hon har för övrigt fullföljt sitt uppdrag, våra önskemål. Kylskåpet är fyllt med både min och Rhodes dieter och gulliga lappar. Tror vi ska sova nu. Hel dag på stan imorgon :)


Denna primer från Clarins använder jag var...

img_0510 (MMS)

Denna primer från Clarins använder jag varje dag under min make up. Den ger en jämn hudton under foundation och sminket håller sig bättre. Den fungerat verkligen ich är väldigt dryg. Rekommenderar den, kostar ca 300 kr.


Mina ögonfransar har blivit längre. Jag ha...

img_2501 (MMS)

Mina ögonfransar har blivit längre. Jag har alltid haft jättesmå fransar. Nu kan jag för första gången i mitt liv böja mina fransar!  #nöjd.


Jag har börjat använda serum från Loreal f...

img_8551 (MMS)

Jag har börjat använda serum från Loreal för att få mina ögonfransar längre. Jag använder det varje kväll och har gjort sedan jag jag tog bort min ögonfransförlängning.


Söndag!!  Uppstigning 12.30 efter att ha d...

img_8737 (MMS)

Söndag!!  Uppstigning 12.30 efter att ha dansat loss på schlagergolvet inne på Hipp. Frukost i solen med Sara. Middag hos farmor och farfar. Avslut av dagen på Lomma Strand. Vi plockade snäckor till min lektion imorgon. Barnen ska klistra snäckor på papper och forma bokstaven Å. Har precis kollat svt play Robins från igår. Måns Zelmerlöw var gäst. Aldrig riktigt brytt mig om honom förut.. Men wow, oj, hoppsan, nä? Vilken kille jag missat. Oj vad go, kul, snäll han är/ verkar. Tror jag drömmer om honom inatt. Sov gott Sverige. P.s Måns, han är min D.s


Just nu sitter jag i bilen på väg till Man...

img_8228 (MMS)

Just nu sitter jag i bilen på väg till Mange och Veronika på inflyttningsfest. En liten "blomma" och badrumshanddukar ska de få. Ha en trevlig lördag kväll gott folk!


Ett tre- besök på Starbucks. Frappucino me...

img_6479 (MMS)

Ett tre- besök på Starbucks. Frappucino med jordgubb, tydligen Britney Spears favorit. Så den var vi tvungna att  prova. Jag och sara.


Vad hade jag gjort utan denna pingla? Jag ...

img_6762 (MMS)

Vad hade jag gjort utan denna pingla? Jag ska gå och lägga mig och hon ritar och klipper ut hjärtan till lektionen imorgon.  Tack!


På simningen idag med eleverna var det en ...

img_4288 (MMS)

På simningen idag med eleverna var det en manlig simtränare. Lektionen idag bjöd fröken på biceps, sexpack och bröstmuskler. Helt okej torsdag. Efter jobbet blev det 40 minuters PW innan det var dags att hämta upp Sara och Christian för en tur till McDonalds. Öppnade ett nytt sådant i Lomma idag. Vi var såklart tvungna att vara där. Jag och Sara avslutade kvällen med att handla på Coop och leta efter vårskor och vårjackor till mig i pappas garage. Det är nämligen där alla mina saker finns! Det tog tid, men till slut hittade vi en jacka, 3 skjortor, 5 par skor. Men lättast att hitta var mina hattar. Det är ju snyggt med hatt. Kanske cool oxå? Eller? Tant-varning?!!  Nu ska jag lägga mig om 6 h ringer klockan fredag! Sov gott!


Torsdag, sol och simning. På ingång till j...

img_3857 (MMS)

Torsdag, sol och simning. På ingång till jobbet. Ska iväg på simning med eleverna. Solen skiner idag när jag är rastvakt. Det tackar jag för!


Onsdag! Dags att jobba efter fyra dagars l...

img_0802 (MMS)

Onsdag! Dags att jobba efter fyra dagars ledighet. Lite frukost innan det är dags att sätta sig i lilla vita bilen och köra!


Avslutar kvällen med film och 10 bitar sus...

img_7230 (MMS)

Avslutar kvällen med film och 10 bitar sushi. Inte så GI, jag vet! Imorgon blir det nya tag. Har gått ner 7 kg och jag har 3 kvar i mitt första mål för att nå 10.


En ischai i västra hamnen. Konstigt, men h...

img_4440 (MMS)

En ischai i västra hamnen. Konstigt, men här är det vindstilla. Så skönt. Kanske vi kan bli lite solbrända?!


Frukosten blev inomhus. Vi som ville sitta...

Frukosten blev inomhus. Vi som ville sitta ute:( men blåsten orsakade att jag, en kritvit kvinna sitter inomhus och tittar ut genom fönstret på solens strålar. Jag känner det inte, men jag ser det på termometern att det är 17 grader ute.


Frukost!! Med Christian och Sara.

img_1743 (MMS)

Frukost!! Med Christian och Sara.


Testade ett nytt bröd. Med smak av aprikos...

img_1167 (MMS)

Testade ett nytt bröd. Med smak av aprikos, mango och svart te. Mycket gott! Så kanske det blir picknick med mackor idag?


Vädret idag verkar bjuda på mycket sol! Ja...

img_8241 (MMS)

Vädret idag verkar bjuda på mycket sol! Jag och några kompisar ska Göra något i solen idag. Så mycket har vi bestämt men vad det är det vet jag inte än. Jag vet att kraven till det vi ska Göra idag är att vi ska vara mitt i solen och gärna få lite färg!


Så ljuvligt väder igår! Tror inte det är o...

img_7921 (MMS)

Så ljuvligt väder igår! Tror inte det är ofta som solen skinit och termometern visar 17 grader på valborg. Nu vill jag inte fira in våren. Jag vill fira in sommaren:)


RSS 2.0