Kvällen bjuder på goda vänner, goda drinka...

img_1513 (MMS)

Kvällen bjuder på goda vänner, goda drinkar och Lilla Torg:)


Köpt en ny ring idag!

img_7714 (MMS)

Köpt en ny ring idag!


Ute på promenad. Hitta vitsippor och mormo...

img_6156 (MMS)

Ute på promenad. Hitta vitsippor och mormor ville plocka årets första vårbukett.


Mormor har oxå varit på besök från Stockho...

img_5256 (MMS)

Mormor har oxå varit på besök från Stockholm denna veckan..! Idag åker dem hem.


Frukost hemma hos mamma. Till höger Rhodes...

img_3917 (MMS)

Frukost hemma hos mamma. Till höger Rhodes kompis från Frankrike.


Shoppingen i helgen gav mig gröna byxor. S...

img_6441 (MMS)

Shoppingen i helgen gav mig gröna byxor. Så jag kör på med grön och svart outfit idag. Är väldigt trött idag, men tjo och tjim nu kör vi onsdag, ONSDAG? jisses, snart fredag. Times' fly.. Ha en bra dag, själv ska jag skaka loss o försöka väcka den vackra snygga unga pigga lärarinnan in om mig. Kram


Puma typ MBT. Ska h skorna på jobb o se om...

img_8425 (MMS)

Puma typ MBT. Ska h skorna på jobb o se om hållningen / ryggen känns bättre. Ska till kiropraktorn imorgon så ska vi se vad det ska bli av min onda rygg!!


Det blev nya skor igår....

img_0558 (MMS)

Det blev nya skor igår....


Sitter i vårsolen och planerar utcecklings...

img_7412 (MMS)

Sitter i vårsolen och planerar utcecklingsamtal.


Började söndagen på bästa sätt idag. Fruko...

img_6917 (MMS)

Började söndagen på bästa sätt idag. Frukost med sara o Lina. Jag fuska lite... Det är ju trots allt våffel dagen idag:)


Varit ute på en liten promenix med Ronja. ...

img_9191 (MMS)

Varit ute på en liten promenix med Ronja. Nu är jag på Burlöv center för en kaffe med Sara. Har ny tröja pp mig, känner mig vårig. Var här igår och shoppade oxå.. Eller idag tänker jag inte köpa mer en kaffe. Igår köpte jag en jacka, ett par jeans, två svarta byxor, ett par gröna byxor, två linnen, en Blus och en kavaj... Och den randiga tröjan jag har på mig o just d, köpte en klänning oxå. Nä nu tror jag d blir köp förbud resten av månaden. Eller jag måste i och för sig köpa två par skor...!


Har ju som sagt köpt min fina lilla UP. Me...

img_3925 (MMS)

Har ju som sagt köpt min fina lilla UP. Men har varit ute och provkört denna bilen idag. Det är lite lättare att gasa i denna bilen..!


Idag blir det simning på jobbet. Varje tor...

img_0231 (MMS)

Idag blir det simning på jobbet. Varje torsdag åker vi och simmar! när vi kommer tillbaka till skolan idag ska den andra halvan av klassen få arbeta med klockan utomhus.(samma sak som den andra halvan gjorde igår)  De fick uppskatta tid och sedan bygga sin egen klocka. Sen fick de ställa in klockan på olika klockslag! Ha en fin torsdag!


Shopping onsdag! Köpte bil igår! En liten ...

img_4062 (MMS)

Shopping onsdag! Köpte bil igår! En liten fin Volkswagen up!:)


Kom hem från jobb idag och möttes àv fin p...

img_9348 (MMS)

Kom hem från jobb idag och möttes àv fin present av kombo Sara:) så snällt!!!


Står och väntar på tåget... Och undrar om ...

img_5454 (MMS)

Står och väntar på tåget... Och undrar om det bara är jag som fryser. Enda människa idag som ska ta tåget från Åkarp och bär mössa. Jag fryser och tycker det är riktigt kallt. Vänta... Nu kommer här faktiskt en äldre dam i mössa. Haha inte ensam längre... Tror resten av resenärerna tagit beslutet om att nu får det nog allt vara vår!!! Jag tänkte ta tunnare jacka idag, tackar mig själv för att jag inte gjorde det. Att jag bestämde mig att ta dun kappan när jag såg hur vinden tog tag i trädets grenar utanför fönstret. Så romanaktig den meningen blev..:) nu är det dags att stiga av tåget och på börja min arbetsdag och rycka på kroppen så att tröttheten lämnar den. Ska börja arbetsdagen med att göra en omelett!! Ha en fin dag!.


På väg hem från kalaset. Så mätt!! Rhode k...

img_6621 (MMS)

På väg hem från kalaset. Så mätt!! Rhode kunde inte komma på kalaset för hon är i Frankrike. Alla vi syskon/ kusiner på pappas sida är iaf med på bilden och jag har ätit för Rhode också kan jag tala om!!


Blev ju alldeles tokigt. -0,5 kg ska det j...

Blev ju alldeles tokigt. -0,5 kg ska det ju vara!! :)


Efter fyra timmars sömn har sara och Carol...

img_5964 (MMS)

Efter fyra timmars sömn har sara och Caroline tvingat mig upp och det är dags för frukost på espresso house. Efter det bär det av till Simrishamn på kalas. Ställde mig på vågen 0,5 kg mer...! Ha en fin lördag!


Utekväll med mina bästaste tjejer. Go fredag!

img_1025 (MMS)

Utekväll med mina bästaste tjejer. Go fredag!


Känner mig som ny människa. Duschat ( för ...

Känner mig som ny människa. Duschat ( för ovanligheterna eller?) , rakat benen, fredag och barnen är glad det är Tacos i skolan idag. Barnen ska få gå skattjakt idag. Skatten är en skål med godis. Solen ser ut att vilja skina.. Hoppas på att detta blir en riktigt bra dag! Finns odds till det!


-4 kg nu. Men vad gör det? Var precis och ...

-4 kg nu. Men vad gör det? Var precis och provade jeans.... Puh! Såg o ser inte klok ut. Mina lår? Mina vader? Dem måste lixom vara fyllda med något uppblåst ämne.. Valium? Möjligt..... Inga jeans!! Men en tunika, två linnen och lite underkläder får jag leva med..!


Middag idag! Kräftor, ägg, majonäs och grö...

img_5110 (MMS)

Middag idag! Kräftor, ägg, majonäs och grönsaker. Smarrigt!


GI frukost. Omelett med kräftor och ost. H...

img_0055 (MMS)

GI frukost. Omelett med kräftor och ost. Hoppas att det blir något kilo till i denna vecka. Menyn idag är: Frukost: kräft- och ost omelett. Lunch: kött och sallad. Mellanmål: grapefrukt och valnötter. Middag: kräftor, ägg och sallad.  Ha en bra onsdag!!


Pappa fyller år idag. Det skulle vi fira i...

img_6012 (MMS)

Pappa fyller år idag. Det skulle vi fira idag.! För första gången i mitt liv är jag utan planering, present och kort!! Känner mig så hemsk. Men en man på 48 år kanske ändå inte önskar sig något?! Hoppas han blev nöjd med fyra trisslotter( vann 100 kr) och en självplockad liten bukett snödroppar:)


Så fort jag tar fram solglasögonen försvin...

img_3180 (MMS)

Så fort jag tar fram solglasögonen försvinner solen. - kom tillbaka, jag gillar dig! Så nu är det jag som sitter på tåg i ett molnigt Malmö på väg till entré för att möta Sebbe. Det blir kaffe och sedan United på det!!:)


Rätt lår vann ikväll. Tycker den är riktig...

img_7403 (MMS)

Rätt lår vann ikväll. Tycker den är riktigt bra-Loreen. Oatbricke mys hos mamma med sällskap.! Ljus, ljus.. Hoppas det är varmare i huset ikväll när d e dags att sova.!


I bilen på väg från Ikea! Känner mig så na...

img_5991 (MMS)

I bilen på väg från Ikea! Känner mig så naken i ansiktet efter att ha tagit bort mina ögonfransar..!  Blev frukost på Ikea ägg och bacon. Två veckor med GI och - 2 kg på vågen. Bara 8 kg kvar.


På tåget hem!  Jobb och jobb... Nya naglar...

img_4763 (MMS)

På tåget hem!  Jobb och jobb... Nya naglar och tagit bort mina ögonfransar . nu e jag naturlig igen. Dock små, korta brutna fransar. Men det hoppas jag förändring på. Köpt medel som ska förlänga dem Håller tummarna för det! Efter lite ögon-ångest blev jag snabbt uppmuntrad av gott sällskap på entré som mötte mig med orden" du är mycket finare nu". Middag på Redfellas med två gorgeous girls och sallad. Lite efterrätt på det. Inte socker för en GI- tjej utan shopping. Väska, tröja och klänning.  För att fortsätta kvällen med bio var jag tvungen och besöka en offentlig toalett och bara göra det. Det gick I made it!!  This means war- Gå och se den! Så bra. Bra film och bra killar. Relaxing för ögonen.  Ska försöka mig på att sova nu. Natti!!


Efter en skön vecka i Sydafrika, spakväll ...

img_7321 (MMS)

Efter en skön vecka i Sydafrika, spakväll med tjejerna, träning, två intensiva veckor på jobb blir det uppdatering. Allt går i ett. Jobbet tar mycket tid, men kul!!  Nu till den stora nyheten; starbucks har öppnat i Malmö. I tisdags slog klockan 19:00 och jag slutade jobb och begav mig till starbucks och sara. Gott  kaffe. Dock en torr sallad till det. Tummen ner för deras sallad.. Går på GI nu, andra veckan. -10 kg är mitt mål. Inte där än kan jag väl säga!  Nu 21:16 och jag säger godnatt. Tänker jag skriver nu ifall jag inte mår bra imorgon. Finns risk att jag vaknar blå. 13 grader i huset. Men med pyjamasbyxor, linne, strumpor, morgonrock, täcke, filt och värmedyna hoppas jag kunna sova gott och vakna imorgon vit, som den albino jag är. Natti!!


RSS 2.0