¨Vem sa att inte jag kan bli fit igen?

Idag blir de mot nya mål. Ska snart iväg och träna. Tanken var att jag skulle köra spinning idag sen bas gympa o avslut med yoga. Men det var fullt på spinningen så det nalkas snart kockslag sex och då blir det medelgympa en timme och därefter ett yoga pass..  Har för annars försökt plugga idag men vet inte om jag lyckades jätte bra med det :/ Det gör jag ikväll.. så vet man att man somnar tidigt iaf om man börjar med detta direkt när jag kommer hem vid nio tiden. Har hunnit jobba lite i eftermiddag..

Var innan idag vi lunch tid på jobbet (ICA) skulle åka iväg med dem på lunch, men innan jag hann sätta mig bilen slog tanken mig att jag fatiskt hade hunden med mig som satt utanför affären och väntade. Hur förvirrad får man bli? Är det lagligt att ha ett minne som fungerar i ungefär 10 minuter?
Fast vad jag inte glömde var att handla mina nya skor. Så läckra!Köpte ju den svarata klänningen i tisdags  och då behövde jag ju skor till den..  Den 16 oktober ska jag på fest i mina nya skor och min nya klänning. Jag tror aldrig att jag varit ute i så god tid förut?!

Nu blir det ombyte och ut med den lilla vovven för att bege mig till träning. Ha en skön kväll gott folk! Kram.



La ut klänningar som skulle och ska lånas ...

La ut klänningar som skulle och ska lånas till ett bröllop!


Klänningar


Klänning


Nytt pågatåg idag igen. What à great morni...

Nytt pågatåg idag igen. What à great morning!! :P vem sa att dem små tingen i livet in betyder något??!


Då var det en härlig onsdag!!! Är påväg he...

img_7199 (MMS)

Då var det en härlig onsdag!!! Är påväg hem till Annika för att äta frukost, gå powerwalk o såklart skriva på uppsatsen, hann nästan glömma det. Tror till och med att jag ska gå från centralen till Nobel för en extra morgon promenad. I eftermiddag blir dt träning. Ska bli skönt. Har inte tränat sedan lördags. Senare har jag date med Mats och Nathalie. Då ska jag köpa ett par super läckra  skor ( om dem finns kvar) tull klänningen jag köpte igår.tyvärr ingen jätte bra bild:( .... Ikväll blir det life grupp eller disney mys oj oj vilka svåra beslut man har som 22 år gammal:/


Tisdag!

Godmorgon unika människor. Har en lite harmonisk stund på morognkvisten. Åker nytt pågatåg, så fint det är=) Alltid trevligt att testa nya saker, stora som små! Idag väntar litteratur seminarium, uppsatsskrivande och gitarr. Halv tio sitter jag nog på tåget igen påväg hem... Gitarr spelandet igår gick great! Musik det får mig att må bra! I en och en halv timme igårkväll satt jag mamma, Åke, morfars kompis som hälsar på oss vid pianot och sjöng. Härligt! Klockan tolv tyckte Åke att det var dags att lägga sig!! Hjälp vad gott jag sov sen=)


Godmorgon Måndag!

Ligger i sängen och läser kurslitteratur men tittar mer ut genom fönstret än vad jag tittar i boken.. och kommer fram till att jag skulle kunna stanna i sängen hela dagen och fortsätta titta ut igenom fönstret. Men tyvärr är ju inte livet som sådant. Utan nu blir det uppstigning för dusch, promenad och frukost innan det är dags för gitarr tentan. Ska ju spela Björnen Sover, Min hatt den ha tre kanter, Lilla solsken och En till som jag! Vi får väl se hur det går. Fick ett sms av mamma precis där hon önskat mig lycka till idag och skrev att hon vet att jag klarar av det. Tänk vad ett sms kan ge lyckorus och få mig att verligen tro, veta att denna dagen är min..

Ha en bra dag och en fantastisk vecka!

För att gottgöra dålig uppdatering!

För att gottgöra att ni missar fantastisk litteartur på datan lägger jag upp en helt fantastiskt o my god bild är på bloggen. Gick nämligen förbi  Hollandia inatt och var tvungen att fota dessa tårtor. vem hade inte velat ha dem? -JAG vill !!! Dem hade passat perfekt. Den 1 November då lägger jag en order..





Fy Skäms!

Fy skäms på mig! Det har varit en dålig uppdatering. Skyller på flyttahemmifrån känslan som snurrat runt och gjort mej berusad till att glömma i en hel vecka. Jag har ju bott i Lindas lägenhet och passat Alice. Nu är ag tillbaka i mitt familjehus. Det har varit så skönt att bo själv en vecka. Ibland kan man uppskatta ytterst små saker som till exempel att kunna få lov att sätta sin väska precis vart man vill när man kommer hem. Eller ta disken dagen efter för att något roligare kom emellan. Men mamma har ju såklart påminnt om att hon finns genom att ringa cirkus 7 gånger om dagen. Hon som ibland brukar i sin irritation kläcka ut sig att det var bättre om jag flyttade.. men att jag skulle känna ensamhet. Vem är det om känner sig ensam hallå? Dags att börja tänka på vad vi säger gah?
Så en veckas semester kan man säga. Har nämligen inte jobbat så mycket som jag brukar denna veckan. Och jag måste säga, Åh vad skönt! Hade nästan glömt bort hur man andas och vad som händer i kroppen..


Idag har jag tillbringat förmiddagen på kalas, det är något jag tycker om! Har tränat inför tentan imorgon, vilket innebär att jag ska spela 4 låtar på gitarr imorgon utantill och sjunga inför gruppen. Var i United på eftermiddagen. Det var Super Sunday. Så bra! Att gå på möte känna människorna, glädjen, musiken och undervisningen ger mig en total inspiration till att börja en ny vecka. Sen att livet ändå går väldigt upp och ner i vågor och att jag inte varje dag ser ljuset i tunneln.. Det är mer eller mindre mänskligt. Och vi alla känner det mer eller mindre på olika sätt.. Men det finns ett hopp iallfall och en tro som gör att vi/ jag vill försöka att klara ut veckan, livet, arbete och skola.

Avslutat kvällen med att se på Irene Huss på kanal 5. Åh vad man kan drömma sig bort snabbt.. När filmen var slut och Bongo ville ut på promenad, hamnade jag helt plötsligt mitt i ett fall tillsammans med min spårhund i lilla Åkarp för att hitta gärningsmannen och hjärnan skriver ett helt bra film manus/ verklighet i huvudet på mig.... Oj, oj vilken ålder var det nu igen på dej min dotter hade mamma kunnat säg. men man måste drömma och en dag tänker jag bli polis! Nu finns det iallafall i min fantasi, det är en bra början..

Sov Gott unika människor och ha en bra start på en ny vecka!

SMS-inlägg

img_0120 (MMS)


Sitter på espresso house och inser hur upp...

Sitter på espresso house och inser hur upp i öronen förälskad jag e i mina skor!


Nya Fina Naglar!!

img_0119 (MMS)

Nya Fina Naglar!!


Lördag 22.00 jag befinner mig redan i säng...

img_0115 (MMS)

Lördag 22.00 jag befinner mig redan i sängen med borstade tänder och nymålat läppstift. Man vet ju aldrig vem man Stöter på förutom John blund;) Aerobic i morse. Wow. Vad kul. Men hjälp vAd folk kunnat skratta åt mig, det var för många steg för mig att komma ihåg på en enda gång för en tankspridd hjärna! Eftermiddagen bjöd på jobb. Bilden hängde i personal rummet. Ica verkar ju vara värsta raggnings stället Kolleger som bara hänger ut sig och vill bli uppfiskade av rosa metspön. Fast100000 kr för en man. E det värt det. Kanske förstör en dyr DT lina.?!  Då e det bättre med de grabbar som istället bjuder på gt! Eller vad säger ni ? Nu ska jag gå och kolla vad som rasslade i dörren... Sov gott !


Godmorgon!

Då var det fredag.. Av någon konstig anledning, vad man än ska göra så känns alltid fredag som den mysigaste dagen på veckan...Är ledig idag fram till två. Skönt..

Dagen igår var ut med hundarna, skola, lunch med Elin, shopping, biblioteket, ut med hundarna, jobb, baspass på friskis, yoga på friskis, dusch, mat, hundarna oich läggdags. Det där med Yoga, intressant! Jag skulle nog behöva fortsätta på yogan för att lära mig att slappna av och att bli lite smidigare i kroppen, hmm. efter igår jag tror det skulle behövas!! :)

Idag har jag en lugn morgon framför Tv:n, fixar lite skolarbeten som är måste på min todo lista idag! Efter jobbet idag så ska jag falla in i ett liv som ensamstående mamma :P Ska nämligen vara barnvakt i en veckas tid åt Alice, 5 år. Ska bo i deras lägenhet, så jag ska hinna packa lite saker också... Nu blir det boken Den musiska människan.. en stund!!

Ha enbra fredag!!

Gick in på toaletten och såg att min hårbo...

img_0114 (MMS)

Gick in på toaletten och såg att min hårbotten syns mer nu. Jag har nämligen sedan maj tappat mer hår än normalt. När jag såg benan idag tyckte jag synd om mig själv. Håret är något på mig som jag tycker om i nu blir det fult. Förr att fylla mitt ledsna tomrum. Shoppade jag en väst och ny blus. Där fanns även en snygg jeansskjorta men tyvärr slut i min storlek. Så fullt lycklig blev man inte. Men jag kan iaf ha en snygg blus till mina svarta skinnbyxor och en snygg väst att ha när man är ute med hundarna. Nu blir det jobb. Och har efter det bestämt att jag får in ett extra en timmes träningspass innan yogan. Perfekt!!


Efter skolan hann jag med en date med Elin...

Efter skolan hann jag med en date med Elin! mysigt... God salami o brie ost ciabatta till lunch.


Då var man på väg igen! Dock är det ti...

Då var man på väg igen! Dock är det till skolan denna gången. Det var en trevlig kväll hos Mats igår och Kina mat blev det:)! Dock önskar jag att jag var lite piggare, när klockan närmade sig tolv önskade jag mig en föygande säng.... Nä men ush vad tråkig jag låter!! Det får vi ändra på;) Senare idag blir det jobb och ikväll yoga. Har aldrig testat det tidigare, blir spännande. Ha en bra dag ni männikskor i världen! PUSS!


Då beger jag mig!


Påväg..

Då var jobbandet färdigt.. Har stått i badrummet en stund nu. Ush, det är ingen bra dag idag. Tycker man ser ut som en man. Varför gör man det vissa dagar? Och varför blir alltid sminkningen dålig när man kommit ut ur duschen? Det kan man fråga sig... Men resultatet får vara som det blir.. Nu ska jag med tåget in till Malmö och träffa härliga Grupp sex. Den heta No gruppen. Det blir nog en riktigt trevlig kväll.. Sist skratta jag så byxorna knappt skulle hålla.. haha!!



Det blir lite roligare att sminka, dock på en "man" med tre nya färger inhandlat! Love!!




Har köpt en härlig pläd på Ikea! Love it!


What a day!

Nästan så att jag får lite dåligt samvete! Tur at regnet började ösa ner när klockan var halv tio och jag precis kom hem efter att varit ute med hundarna. När det regnar får man nämligen ligga i soffan med mörk choklad och se på Vänner. Och det är just vad jag gjorde. Hoppade inte in i duschen förrän klockan var ett. Ska iväg och jobba klockan tre. Ikväll blir vi ett gäng hos Mats som ska äta lite mat. Jag har bestämt mig för tt köpa kina mat! Det var nämligen det första jag var sugen på när jag vakande idag! Ha en fortsatt härlog dag gott folk!!

Puss å kram!

Godkväll vackra unika människor!

Har just sett Utfrågningen till Alliansen på Tv4 och kommit fram till att -Gud, vad kul det hade varit om jag varit statsminister. Det hade ju varit skit skoj! Det är klart att man kanske någon gång inte bra haft skoj utan legat  sömnlös vissa nätter. men jag ska säga att det spelar ingen roll för det gör man som student också. Det hade verkligen varit ett svårt, roligt, komåplicerat  men roligt och framförallt fantastiskt arbete. Det är att jobba med och för människor om nåt.

Och  jag måste även skriva och nå de ytliga människorna bland mina läsare så WOW o my God vad vi kumde shoppat för Reinfelts *harkel* asså då min lön!! Oj, oj då hade mitt årsskifte mål varit igenom för längesen... (För er som inte vet vad det är så är det att innan 2011 så ska jag ha ytterligare en ny proppad garderob med bara leopardmönstrat... med snygga outfits!! Det blir nice!Kan hända att vissa inte tycker att det är ett högt mål och en bra värdesättning men det är absolut något som behövs för att förgylla mitt liv.)

Sådana mål har jag när glädjeruset susar i kroppen på mig!! Varför? Jo det ska jag tala om. Blir jag varken statsminister, skolminister eller sångerska ska jag bli MUSIKMINISTER. Det behövs. Wow vilket härligt sjugande Sverige vi hade haft. Alla människor hade varit glada hela tiden gått runt på små rosa moln och svängt i vackra slipsar och klänningar. Vilket Sverige! Små barn som trallar på "Du ska inte tro det blir sommar" och äter stora rosa klubbor. Och tuffa rökande killar i 17 årsåldern hade hjälpt gamla tanter över gatan. Hm, för att återg¨å dit jag en gång i denna text började så vet ni ju skert att jag läser musik på Högskolan nu. Å att jag stor trivs och bara älskar det! Önskar så att jag skulle syssla med musik resten ut av mitt liv! men vem vet?

Jag vet iallafall att det är hög tid att sova nu! Natti natti vackra människor. Sov gott och lys upp höstens onsdag med era vackra leenden.

Sov gott PUSS!

Rösta på mig i kommunen, Burlöv!

img_3711 (MMS)

Rösta på mig i kommunen, Burlöv!


Sitter på tåget med gitarren i högsta h...

Sitter på tåget med gitarren i högsta hugg...är påväg till skolan för 50 min gitarr spel. Så kul!! Helgen hat susat förbi as usual! Det har varit jobb, Skånes djurpark, slapp i soffan, mörk choklad, kd möte och lite fika! Nu är det ju snart val! Spännande! Jag står fyra i listan till kommunfullmäktige för kriatdemoraterna of course! Igår sa jag upp mej på 24 seven och köpte kort på Friskis.jag har bytt för jag saknar passen. Så ikväll efter jobb blir det medelgympa med Jessica. Det blir en bra måndag!! Det var en kort sammanfattning av vecka 36 slut och en härlig början på vecka 37!!


Happy fredag gott folk! Redan fredag, ja v...

img_0086 (MMS)

Happy fredag gott folk! Redan fredag, ja vad mer kan man säg än att dagArna åker för i som ett gammalt ånglok i hög fart! Det har varit födelsedagsfirande i mitt hushåll. Robin 20 i tisdags och mamma 43 idag/igår. Det har inneburit trots icke mitt medhåll mycket kakor och fika. Det är träning som gäller imorgon bitti och ingenting annat....-här ska kilona försvinnA!  Har annars tillbringat min dagtid på skolAn, jag känner mig så stolt när jag släpar mej dit och sitter vid datan. Dock e det inte alltid jag skriver det jag Ska på datan. Idag var jag bara tvungen att se Skånefruar. Å My god!! Vilket löjligt, pinsamt program...! Svenska holywood fruar höll bättre stil. Men om ni nu tvunget vill att jag ska ha en favorit så får det bli Maria Potoko eller vad hon nu hette. Det är btw nya skor på bilden från la redoute.. Super sköna!!!!  Nä nu gör ögonen piruetter och det är hög tid att sova. Godnatt vackra människor!!


Det kom jag på efter att jag förbrände 17 ...

Det kom jag på efter att jag förbrände 17 kalorier och insåg på hur snabb tid jag kan äts en delicato neger bulle!!


Om mat förgyller livet, vad gör då kakor? ...

Om mat förgyller livet, vad gör då kakor? Dem låter oss studsa runt med dallrande magar från fik till fik och känna lycka!!


Okej i know!! Klockan är mer än nio och nu...

img_0077 (MMS)

Okej i know!! Klockan är mer än nio och nu sitter jag på tåget in till skolan. Har glömt att det är ganska trevligt att åka tåg, har kört bil i en vecka nu..... Man missar ju alla människor. Tex sitter det ett par framför mig nu i 17 års åldern som ser fint sött sminkade ut båda två. Det kunde varit hon och hans flickvän istället för han och hans flickvän. Finns även en mAmma som borde hålla lite mer ordning på sin son som springer runt på tåget i skriker att han måste komma folks skor. Wow, vilken börja. På en tisdag.... Får man ha det såhär bra??


What à day!!                       Befann ...

img_0069 (MMS)

What à day!!                       Befann mig tidigt i skolan idag för att inta min förSta gitarr lektion. Gah!! Vad jag e taggad. Det kommer bli den bästa kursen Ever. Imorgon börjar ytterligare en ny kurs. Så kul!! Efter att jag tagit en trudelutt på ett À och ett E7 fick jag känslan av stolthet över mig själv när jag tillsammans med Annika intog biblioteket o litteratur. Så skönt att faktiskt vara ute i god tis och bara göra det, bara låna!!  Efter det var det time för lite shopping inför skyltar o val för kristdemokraterna. Jag fick en timmes ledighet och njöt då tillsammans med sara på en promenad vid havet. Helt ljuvligt! Tänk vad miljön kan göra? Helt ny människa när jag satte mig i bilen för att köra vidare. Fick mig även ett riktigt gott skratt när jag kom hem. Tydligen ny brevbärare på min lilla gata med sex hus om13 lägenheter. Killen i blått tog 30 min på sig att fylla brevlådorna med post. Jag skratta när han körde rundor på cykelbanan och vände o, ni skulle varit där så hade vi skrattat tillsammNs. Eftermiddag = jobb ett o två. Nice! Avslutning: promenad med Carina o Jenny en timme. Te med Niklas och sara i uterummet. Mys!! Nu tänker jag sova imorgon ska stoltheten stråla jag ska vara i skolan 9-21 var av 8 timmar är frivilligt!


Igår var det jobb och 40 årsfirande. Vår c...

img_9373 (MMS)

Igår var det jobb och 40 årsfirande. Vår chef fyllde 40 och det skulle firas. Kvällen igår avslutets halv sju imorse och ger en heldag i soffan med Ben and Jerry!! Och vänner i dvd:n. Gillar sådana dagar...


Tack Annika för den fina presenten! Visst ...

img_5491 (MMS)

Tack Annika för den fina presenten! Visst e det så när alla moderna organismer springer med sina take away  koppar kommer jag med chokladmjölk flaxandes i handen. Tror faktiskt inte jag stoppat i mig några kakor idag?! Nä! Fast jag suttit isolerad i skolan idag och skrivit arbete. Har tillbringat eftermiddagen med dan Jenny o Jocke. Och ja, det är en upplevelse det med! I en positiv bemärkelse. Kvällen har jag tillbringat hos ungdomarna, det vill säga farmor och farfar. Dem har haft kräftskiva och jag stod för disk, in o ut plock. Det är så härligt att hjälpa till o känna att man gör nytta! Nu bli det sova. Åtta ringer klockan, då e det träning, shopping, bakning , leveranSer, jobb 1, jobb 2 och härlig personal fest. Hej hej lördag kommer snart, hej hej sömn ladda om mig o ge mig fart!!!!!!!  Kom på att jg tog en liten bit tårta hos farmor och farfar... Men dn var jätte liten! :)


Med underbara sara!!

img_0054 (MMS)

Med underbara sara!!


Frukost på Ikea! Mums!!

img_0058 (MMS)

Frukost på Ikea! Mums!!


En nyklippt Rebecka börjAde skolan idag. B...

img_3012 (MMS)

En nyklippt Rebecka börjAde skolan idag. Bild tagen hos farmor o farfar.... Fick sån inspiration till skola. Idag. Jag har börjat läsa musik ÅH JAG ÄLSKAR DET!!! Musik gör mig glad!! Det kommer nog bli suveränt, känner lixom nästan lycka till att åka Till biblioteket imorgon bitti, nja lycka vr kanske att ta i, det finns nog roligare saker. ( hoppas bara ingen bibliotikarie läser detta) . Var en sväng hos sara efter skolan på pasta sallad te o kakor efter det var det dags för underbar life grupp med god kräftsoppa och enormt gott oliv bröd till som jag åt på tok för mycket av! Nu blir det sängen för min del efter en riktig hel dag! Imorgon innan biblioteket ska jag en sväng med sara till Helsingborg är nämligen invigning på Ikea där. Ikea som sjunde himlen med frukost för en tia. Ikea ses 10 imorgon bitti! Good!!


RSS 2.0