Raspberry.

Mitt nya lppstift från Make Up Store. Raspberry heter det.


Fantastisk morgon!

DET BLEV LITE LÄNGRE SOVMORGON ÄN VAD JAG HADE TÄNKT MIG IDAG. KLOCKAN RINGDE FÖRSTA GÅNGEN HALV ÅTTA MEN DEN FICK RINGA SISTA GÅNGEN TJUGO ÖVER ÅTTA. DET VAR ÄNDÅ RELATIVT LÄTT ATT VAKNA NÄR SOLEN SKINER IN GENOM FÖNSTRET. I LOVE IT! ÅT EN GOD FRUKOST MED KNÄCKEBRÖD OCH KESO, TOMAT OCH SVARTPEPPAR. LÄNGESEN JAG HADE KESO. MM.. DEN VAR EFTERLÄNGTAD. MÖTTE JENNY VID TIO VI GICK EN RUNDA PÅ FEM KILOMETER. OCH VI VAR OCH SOLADE SOLARIUM.. DET VAR FAKTISKT PREMIÄR FÖR MIG... OCH DET BLEV 20 MINUTERS SOLNING, INTE FÖR ATT DET SYNS SÅ MYCKET MEN DRA JAG NER BYXORNA KAN MAN MINSANN SE KANTEN FRÅN TROSORNA.. JO DÅ SÅ DET BLIR NOG FLERA SÅDANA SUNNY DAYS.

JAG OCH JENNY TOG EN SMOOTHI I MITT UTERUM SENARE.. DET VAR TREVLIGT MED GOA JENNY. NU SITTER JAG I UTERUMMET OCH PLUGGAR.. JODÅ MAN MÅSTE JU GÖRA SÅDANT HÄR I LIVET OCKSÅ.. MEN DET GÅR ENKELT NÄR MAGNUS UGGLA SPELAS PÅ HÖGSTA VOLYM.. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN HANS MUSIK.. HAN E SKIT BRA!!


Är det snart helg?

Världen!, jag har fortfarande inte hittat energin. Vart blir den av. Försov mig en och en halv timme imorse men jag kom dock bara tio minuter senare till skolan. Så jag kanske inte behöver jätte lång tid på mig på morognen egentligen, men jag tycker det är skönt om man hinner äta en riklig ordentlig frukost på morgonen. Jag är verkligen hur tröttt som helst och känner att jag skulle vilja dra täcket om mig och sova till imorgon bitti. Längtar till lördag morogn då ska jag inte sätta någon klockan och jag tänker vara helt fri och inte göra något!

 Jag kom precis hem från skolan och ska snart iväg. Ska med mamma och äta lunch på Lillgården och sedan ska jag iväg vid fem. Ska hjälpa en 10 åring med lite läxhjälp. Första gången idag så det sak bli spännande och kul.

Just nu ligger jag i sängen.. fast jag har precis bäddat med överkast för att jag skulle kunna lägga mig i den. Bäddar jag den inte så ligger jag och stör mig på att allt känns så stökigt.. Jag har gjort det riktigt bekvämt med alla kuddar och ett gott glas Brämhult juice med smak av jordgubb ovh lime. Ska kolla på Tv3 play. Missade fruarna igårkväll eftersom att jag var på fotboll och så kan det ju bara inte gå till!!


Godmorgon folket!

Då var det måndag som betyder ny vecka on nya möjligheter. Idag är jag ledig vilket innebär ingen obligatorisk skola och inget jobb men däremot måste jag läsa en bok på 250 sidor. Jag har i fyra dagar försökt vara på biblioteket och kopiera en bok som jag behöver men någon människa har lagt den på ett ställe där den inte ska vara och jag har ingen aning. Så jag har inte kunnat kopiera den och imorgon ska vi ha seminarium på den. Jag ska till biblioteket snart och jag hoppas innerligt att boken ska vara där nu så jag kan kopiera den och börja läsa... Det blir min måndag. Ikväll ska jag med Christian på fotboll och se MFF- Djurgården. Ska bli riktigt kul. Det var längesen jag var på match. Min kusin David som är 9 år ska spela förmatch och följa spelarna in så det ska bli kul!

Helgen har varit fantastisk. I lördags kväll var jag och Christian på United hela kvällen och firade 10 års jubileum. Det var så bra. Musik, dans god mat, härliga människoroch en underbar glädje. Igår var vi i Simrishamn på kalas för Daniella fyllde 5 år.
Nu ska jag fixa mig det blir biblioteket om en timme....



Bild från i torsdags när vi var i Göteborg för att fira mormor!



Riktigt god tårta bjöds det på!!

Mamma och mormor.

Igår på kalaset åt vi grillat. Vädret var så fint så vi bestämde oss för att ta tårta kaffe och kakor ute i skogen. Det var så härligt. På bilden är det jag, farmor, farfar, Eva-Maria och Claes.



God tårta. Mörk choklad botten och jordgubbsmousse! Mums!


Födelsedagsbarnet!!


Må Bra tidningen.

Då var jag på gymmet imorse.. tja dock inte klockan åtta men jag var där kvart över nio. Var inte alls sugen på att träna, eller faktum med attt jag inte var sugen på att idag kliva upp  ur sängen. Jag ställde mig på Crosstrainern och tog Må Bra tidningen för att läsa lite samtidigt.. Men innan jag hann öppna tidningen slukade Tv shop min uppmärksamhet på kanal5. Efter tre minuter hade dem övertygat mig om att jag bara måste ha en sån där Mop 20 eller vad det nu hette kosatde totalt 1500. Det var alltså en mopp som spred ånga, värme och fick huset extra rent. Det lät ju helt otroligt. Hade jag till det faktum ägt! 1500 kr hade jag nog köpt en... Men det gjorde jag inte utan istället blev jag lagom lättlurad  minutern efter ringa in till det där Ringo programmet på femman när man ska hitta ett ord och vinna pengar men aldrig kommer fram. ATT JAG ALDRIG LÄR MIG. REBECKA JAVERUD KOMMER ALDRIG FRM NÅGONSTANS NÄR DET VERKAR GÄLLA PENGAR. Nä, det e väl så jag får leva på kärleken.. Men vem sa att inte den fanns i pengar! ;) Inte vet jag....

För att återgå till min tidning öppnade jag upp den efter en liten stund och började läsa. Kände mig allmänt seg i kroppen.. Efter en stund funderade jag på om jag skulle kolla vad tiden stod på. Jag hade tänk ta den maskinen i 30 minuter. Jag sköt på det hela tiden och tänkte att tiden gick långsamt.. Efter en stund tittade jag och 45 minuter hade gått. Perfekt! Lika effektiv träning men en mycket roligare sådan. Det vill jag verkligen HISSA Må Bra tidningen. När tiden gick allärt på gymmet blev även hela min dag sådan.

Har ägnat två timmar i biblioteket och sex timmar på ICA. Ikväll har jag ätit en super god middag som mamma lagat. Hasselbackspotatis, ytterfile, wokade grönsaker och någon god sås. M.. Det var inte dumt.. NU blir det sängen för min del.. Ska läsa nya numret av Chic som jag fått på posten idag. Imorgon bär det av till Göteborg för att fira mormors 65 årsdag.



Fröförsök!

I SKOLAN IDAG HAR MIN GRUPP BÖRJAT PÅ ETT FRÖFÖRSÖK DÄR VI HAR SÅTT RTOR PÅ OLIKA SÄTT I OLIKA KRUKOR. JAG HAR NU ANSVARET ATT TA HAND OM VÅRA SMÅ PLANTERINGAR OCH SKA VATTNA OCH GE DEM TRYGGHET. JAG SOM INTE ENS FÅR HA NÅGON RIKTIG BLOMMA AV MAMMA? HUR SKA DET GÅ! NÄ, JAG HAR BESTÄMT MIG FÖR ATT GÖRA MITT BÄSTA! NU STÅR MINA/VÅRA SMÅ LIV PÅ EN ROSA BRICKA I STORA FÖNSTRET HOS MIG!


Soffan-uppskattad!

Så lovely! Var och tränade i eftermiddags. Jga kom in till gymmet som planerat klockan 15.15 då "Vänner" började på kanal 5. Helt perfekt man glömmer bort vd man gör och flåsar och kämpar på.... Det är helt perfekt.

Jag kom hem vid fem tiden och tog en lång härlig varm disch. Det var extra skönt nu när det regnat, förstår ni REGNAT!. Asså var är vi svenska människor i ett land påväg när jag Rebecka behöver frysa i slutet på april. Milda matilda! Det är fruktansvärt. Jag önskar allra mest i hela världen att jag bodde i L.A. Florida hade också gott bra... Eller något annat varmt land! Men det ska finnas trevlig shopping, mysiga coffee houses... Det är vad man behöver! Faktiskt för att överleva.. Eller ja då skulle jag nog också behöva ett jätte stort bord med massa goda frukter och grönsaker och en mamma som hade låtit mig få ha Keso på knckemackan, eller va? Nej! mamma är ju inte ens där såklart att jag bor i ett jätte fint hus alldeles själv. Eller tja mitt tjänstefolk och min underbara pojkvän hade ju också kunnat bo där förstås. Jag skulle vilja ha ett eget gym hemma så jag varje gång när jag gick in i mitt gym kunde underhållas av någon säsong vänner på den stora Tvn framför mitt löpband och min Crosstrainer. Och så skulle jag ha 60 minuters massage tre dagar i veckan. Nu far mina tankar iväg vet knappt vad jag skrivit.. men var var jag? Pratade något om?..hm.. Ja just det! Detta behöver man för att överleva! Det var ju det jag skulle komma fram till...

By the way... Jag gjorde middag till mig och Rhode. Det bleb buffalo wings och wok. Det smakade mycket gott! Soffan har bjudit mig på 4 timmar. Det mina kära vänner var inte dumt.. Det var verkligen lovely!!!

Nu ligger jag i sängen oc är 50 minuters back i min planering. Nu blir det kudden och wallander ljudbok i stereon. Imorogn bitti bär det av till gymmet igen, eftre det nåra timmars läsning i biblioteket, jodåflitig tänkte jag va. Nja någon form av självdiciplin har jag väl ändå?!

Jobb, jobb bjuds det på under eftremiddagen och kvällen..

Få man erkänna något?? Jag längtar tills imorgon kväll  när jag kommer hem och bara kan lägga mig ner och sova.. Jag förstår inte att jag e så trött hela tiden och omotiverad.. Inte alls som förut kan inte förstå var min energi tagit vägen?! Hjälp ig hitta den.. Sov gott vänner hörs imorogn. Kram <3


Ny vecka!

Då var det tisdag, ledsen för att det inte blev några inlägg igår. Måndagen bestod av skola, jobb och en lång promenad men Christian och Bongo. En timme och 20 minuter var vi ute och gick... Skönt!

Idag blir det en lugn dag.. Ska snart iväg till skolan, börjar klockan tolv så jag bestämde mig för att ha en lugn skön morgon... I skolan ska vi så frö.. Det kan nog bli spännande! Klockan tre bestämd jag mig för att då blir det träning... Tänker ha samma kväll som morgon. Lugnt och skönt framför TV:n. Längtar bara tills jag har tränat färdigt!!



Super bra helg!


Det var en god och kalori¨snål middag Christian bjöd på i fredagskväll. Ceasar sallad. Det var riktigt gott.


Kristdemokraterna på biblioteket i Arlöv i lördags. Allmän frågestund mellan 13 till 15.


Igår var det lördag och det var den 17 april. Jga och Christian hade varit ihop i 5 år förlovade i 2 år. Christian överrasdkade mig med hotell och middag på Rådhuskällan. Detta stod på hotellet när jag kom dit!


Champagne och ett fint rosa hjärta med våra namn.

Det var en helt fantastisk helg, helt underbar. Christian är guldvärd. Söndagen avslutades med fyra timmar på ICA.

Ikväll har jag och mamma, Robin och Rhod ätit grillat och spelat spel. Det var skoj och många skratt. Nu blir det sleepe time. Imorogn väntas en hel dag med skola. OCH sist men INTE minst imorgon måste jag verkligen fullt ut till 110 procent till stjärntals bruka allvar. Ush jag vill inte äta några godsaker jag vill bli smal!!!


Fredagsmys!

Har varit på dagis hela dagen idag. Åh, vad det är roligt att vara där. Man blir så enormt glad! Det är fantastiskt kul.

Nu är jag precis hemkommen därifrån och ska fixa till mig lite sen ska jag hem till Christian han bjuder på middag! Det blir riktig fredagsmys ikväll! Då menar jag inte med godis och OLW chips.. Nä, nä inget sådant inför beach or bitch 2010. Det gillar jag!! =)
Vet inte vad det blir till middag men jag har sagt till Christan att jag ville ha sallad eller något annat med ungefär samma kalori intag.. Vi får väl se vad han hittar på! Ska måla om mina naglar nu.. Dem är röda men blir snart ROSA!!!


Joggingtur!

Har varit ute och sprungit en runda.. sedan har jag varit ute med Bongo. Har hunnit med några situp, armhävningar.. och så gjorde jag lite övningar för armarna med mitt gröna band jag har. Det är i gummi och det är motstånd i det.. Fast jag har haft ett rött band också med ännu mer motstånd men vet inte vad jag har lagt det .. =/ Hm! Nu blir det en dusch sen ska jag bege mig till skolan.Har en föreläsning omdjurs beteende och utseende. kan nog bli intressant! Ikväll är det möte med Kristdemokraterna. Hörs i eftermiddag vänner.. Ha en bra dag!!


Funderar på att köpa nya joggingskor. Tips på några bra?

En trött Rebecka. Det är väldigt skönt att vara ute och springa. Men det finns en nackdel med att springa ute och inte på gymmet. Det är andningen, jag får helt ont och helt slemmig i halsen när man är utomhus.. men det är bara att träna på att andas rätt...

Gummibandet jag använder för att träna armarna!


Godmorgon!

Godmorgon vänner!

Vaknade fö två timmar sedan och har låtits magen fyllas av två knäckebröd.. Det blir frukosten idag! Solen skiner, man kan inget annat än att bli glad och stråla av glädje... Nu ska träningskläderna på.. Hade tänkt åka till gymmet men jag nöjer mig med en jogging tur nu på morgon kvisten.. Hörs snart igen! Kram

Mat!

Mat , det är verkligen en livsnjutning. Har druckit shakes och bars hela dagen idag så jag avsluta dagen med middag! Det är ju bara så tråkigt att dricka sån skit rent ut sagt det är inte gott och jag längtar efter MAT. Det är verkligen det bästa jag vet! Det blev en låg kalori middag. Lax med grönsaker som jag stekte.



Viktig litteratur eller viktig litteratur?


Pigg, allärt och smal..

Vilket under solen kan göra.. Man känner sig på allärten och väldigt pigg.. Dock hade jag velat säg smal men det vore ju ingen sanning.. I mina drömmar.. men vem vet kanske någon vacker dag i regn!  Det har bjudits på skola hela dan idag.. Trevlig föreläsning imorse..Handlade om naturens ekosystem. Vem som ger vem energi, näring osv. Det är mycket att hålla reda på och väldigt intressant.

Pallar bara inte med sådana människor som ska kommentera och fråga om allt läraren har att säga.. så tiden springer till hennes (i detta fall) dialog. allt för att visa sin kunskap. Det är bar att det finns personer som kan ifrågesätta osv med hallå? Vi snackar inom en viss gräns.. Efter skolan har jag tillsammans med underbara Annika suttit i vårsolen och bara njutit... Hm Lovey!! Nu är jag hemma i mys bysor och sitter i sängen nya Veckorevyn låg på sängen när jag kom hem.. Det är alltid trevligt Men borde läsa Ekologi boken... Hm, ja vilken ska man välja....

 


En söt men upptagen telefontalare till Annika...


Solen!



Måste säga att det är så fantastiskt vad solen kan göra. Det känns som att allt blir möjligt. Till och med bantning. Det är underbart att få vakna upp och solen strålar in genom fönstret. Vem vill inte vakna till solsken? Nu hoppas jag att det bara kan bli varmare.. Och jag hoppas att det INTE regnar till helgen...


Underbar dag!

Det var uppstigning tidigt imorse för att åka till skolan och göra grupparbte med en annan grupp eftersom jag missat en uppgift. Klockan åtta stod jag redo utanför salen men där var tomt! Opps, det visade sig att den gruppen inte längre existerade. Nähe, det var bara att vänta till klockan tio tills nästa grupp började.. Men när jag kom dit tyckte läraren attt det inte var lönt att jag gjorde det. Så jag Rebecka har suttit tre timmar i biblioteket på skolan och läst litteratur. Jag har nu läst snart två år på Högskolan och detta har aldrig hänt. Men idag gjorde jag det och det känns riktigt bra! Jag kände mig lagom flitig tills Christian kom och hämtade mig. det blev fika hos honom.

 Timmarna gick och vad ska man säg? En snabb runda hos farmor och farfar hanns med och en trevlig kväll hos Sandra på lite ostbricka... Nu är klockan så mycket som jag inte ville att den skulle vara.... Nu säger jag Godnatt! Imorgon blir det skola för hela slanten. Det blir No i sex timmar. Vilket geni jag kommer att bli. Nu ska jag blunda och lyssna på Wallander.. Såg idag att man på ett hotell i Ystad kan sova i Wallander sviten.. Hm låter spännande. Verkar tryggt! Eller inte?..
Nu ska jag sova och drömma om en stor vinst på triss... DEt är väl så nära jag kommer...


Inköp

Har köpt en ny väska från Ordning och Reda


Måndag ny vecka!

Det har varit en riktigt skön helg. I frdags var vi hos Johan och Veronica. Lördagen bjöd på sex timmar med farmor och farfar. Började dagen där med frukost. Det var lika trevligt som det alltid brukar vara att träffa dem. På lördagen kvällen slockande jag snabbt framsör Barca matchen. Söndag igår, den dagen bjöd på ett tevligt bruch kalas hemma hos Christian för hans föräldrar har fyllt år. Det var så gott, man kan ju säga som så att jag gick där inte ifårn hungrig. På eftermiddagen var jag och mamma och Rhode på United. Lovely!

Jag och mamma har ju druckit våra shakar torsdag och fredag. Till hlegen fick vi lov att äta. Dock inom viss gräns. Vilket jg klarat av. Tänk att jag faktiskt kan vara utan socker. Dock är det super duper jobbigt. Att äta sallade med två skicor fläskfile i lördags kväll har nog aldrig varit så uppskattat som då. Wow, det smackade gudomligt kan jag be att få tala om!
Jag har hållt mig idag hela måndagen också, dock ska jag inte ta någon shake ikväll utan det blir en kycklingsallad.
Nu ska jag fixa och dona i köket och ta en härlig dusch innan det är dags att sätta sig i soffan för att inta Hollywood fruar!


Invigde mina blås nya skor på kalaset i söndags!


Medan jag var hos farmor och farfar i lördags var Världens Finaste Christin ute och fiskade. Han fick napp. Det blev fin lördagsmiddag till katten i hans hus. Skrattade när jag såg Christians pappa koka upp den med lagerblad och fina kryddor, för att lilla Sessan skulle få middag.=)

Då slår klockan 23.

Då var torsdagen mot sitt slut och fredagen kan snart ta vid och ge oss helg! Imorogn har jag 12 timmars arbetspass att bestiga innan helgen kommer mig tätt inpå...
Idag har jag tillsammans med mamma och Gunn varit på nya Netto och handlat. Asså man skrattar ju när man ser 20 m kö in till Netto? Det är då man ser att ja, hm.. vi borde ha fler jobb i Sverige... Men man kunde ju göra sina klipp!
Efter det blev det att fara till gymmet. Efter det skola om väder och vind. Har ikväll träffat Christian bli så happy när vi ses!!

Och vad det gäller alla shaker och allt igen så säger jag bara ett ord. HUNGRIG! Jag vill äta asså man tror ju att man har psykiska problem. jag kan alltså inte tänka, lukta, se annat än mat. Jag vill bara tacka Gud för maten och inte förstå hur jag kan undgå Guds så goda ting. men, men..... Jag har klarat mig idag iallafall. Tog två knckebröd nu på kvällen men det är lixom ingen fara... Det blir samma nya tag imorgon.. Detta vill jag och nog ska klara av!! Nu ska jag sova för att ge 100 % energi imorgon på alla sorters ting...
Ska försöka somna Rode har satt på en skiva om att andas slappna av osv men jag vill ju lyssna på min Wallander ljudbok.. Men nähe det verkar inte bli någon ändring på det..

United Heartbeat

Lagade middag till Rhode och mamma när dem kom hem idag. Jag slängde ihop lite ingredienser vi hade hemma. Det blev faktiskt gott, lite nya expriment. Jag kokade pasta tillsammans med wokadegrönsaker. Rostade nötter och hackad vitlök och la sedan i det i pastan. Till detta skar jag kycklingfile i små bitar som jag stekte. Kycklingen la jag i cremefraiche som jag värmde på spisen, i creme fraichen la jag in hackade tomater och basilika, oregano. Det blev faktikt jätte gott. På kvällen har jag varit på United och lyssnat till Magnus, det var mycket bra. Han pratade om att vi ska sprida den kristna tron och det ska bli stort i Malmö, Sverige och Världen. Det låter fantastiskt.... När jag kom hem vid nio hanns det med. Städning i garderoben, dammsuga och plocka undan. Satte mig vid Tvn sen och åt två knäckebröd och en kopp te. Nu blir det slut med all form utav mat. Från och med imorgon börjar jag och mamma med nutrilett. Det blir tre shakar om dagen och en bars. Det är inget jag tycker är roligt och ingenting jag egentligen vill eller tror är bra men jag gör det av några själ: Jag vill för det första minska matsäcken, tappa sötsuget, lära mig själv diciplin och för att det ska bli roligt att se hur snabbt man kan gå ner. Jag och mamma har satt en månad på prov nu för ett försök. Men vi har kommit överens om att vi på lördagar och söndagar får äta. Dock inget sött, knäckebröd till frukost och väldigt små mängder till middag med mer grönsaker än vi brukar äta.. Vi får väl se hur det går. Nu blir det iallafall bedtime imorogn bitti blir det shopping på Netto om man uppskattar det och efter det träning för att avsluta med lite skola. Sov Gott alla!

Onsdag!

Nu har klockan slagit tolv och det är hög tid för mig att åka iväg och träna... När jag kommer hem blir det matlagning.. och bakning sedan ska jag iväg till United Heartbeat....


Nya skor!

Har köpt tre par nya Vårskor, Vagabond...

 


Kort Sverige trip!!

Har varit ledig i 5 dagar. Så skönt! På påskafton åkte jag, mamma, Ronja och Rhode till Henån... Vårt första stopp blev Ullared. Sedan stannade vi till hos mammas moster för en fika sedan blev nästa stopp på Orust. Där blev det enormt god påskbuffé. I söndags var vi på konstutställning och tog en fika på stranden. I måndags var vi på "Saltön" det heter egentligen Grundsund. Och även där blev det en fika vid havet. Igår var vi på resande fot hemmåt. Dagen började med punktering på bilen.. Men det ordnade sig tillslut. Vårt första stopp lev Örebro......

Bilder från helgen



God Påsk Buffé




Hela gänget!!


Bilder från "Saltön"

 


Punktering

Ronja i sin lägenhet i Örebro


Provade GB´s nya glass "Bröllopsstrusten" Den var absolut god. Men jag tycker Daim glassen är godare och den håller än.....


Tipsrunda!

Jag hade ordnat en tipsrunda ikvll till middagen.. Få se om ni kan frågorna...


1. Hur många hål har en bandyboll?

1. 24
x. 13
2. 26

2. Hur många sockerbitar motsvarar det godis vi i genomsnitt äter per person under påskhelgen?

1. 133 set
x. 455 st
2. 363 st

3. Vad heter huvudstaden i Sydafrika?

1. Kapstaden
x. johannesburg
2. Pritoria

4. Vilken av följande växter är släkt med tomaten?

1. Potatis
x. Plommon
2. Gurka

5. Vilken dryck tycker sniglar mest om?

1. Öl
x. Coca Cola
2. Mjölk

6. Vilken fot är oftast störst?

1. Höger
x. Lika stora
2. Vänster

7. Vilken av dessa tre är inte en frukt?

1. Melon
x. Kiwi
2. Banan















FACIT: 1: 2 2: x 3:2 4:1 5: x 6:2 7:2


Påsk!

Då var det långfredag och starten på en undebar ledig mindre semester. Imorse klockan elva åt jag och familjen en god bruch tillsammans. Efter det blev det film "Holiday" Den filmen är ju bara så bra och nu har jag sett den fem gånger. Det blev snabbis in i duschen sen. Stress som vanligt. Har varken hunnit träna eller dammsuga bilen. Får se om jag hinner dammsuga bilen imorgon bitt innan vi ska köra hemifrån klockan åtta. Jag mamma och mina två systrar ska imorgon påbörja vår mini semester. Vårt första stopp vad jag vet hittentills blir i Ullared men det blir bara några få timmar och jag åste hålla i plånkan. Efter det bär vi av oss mot Orust. till kära släktingar. det ska bli underbart trevligt. Resan fortsätter på måndag upp till Örebro för att sedan köra hmmåt igen. Det ska bli så roligt att göra något annat än att jobba, träna, och gå i skola och läsa och städa... Även om de sist nämda aktiviteterna inte tar upp 30 procnt av mitt liv. Men skönt ska det bli ändå.

Ikväll har jag avnjutit god middag hos famijen Johansson. Med en mycket enkel men jätte god efterrätt. Det var Mango, vindruvor, jordgubbar och bnaner i ugnen med vit choklad och Vientta glass.. Mycket Gott!!!
När vi är borta ska Bongo ha semester, dock ska han inte resa jätte långt. Han ska resa till familjen Johansson. Jag har packat väska till honom med rena kalsonger och tandborste. Christian kommer tt få sig ett gott skratt när han hämtar Bongo imorogn förmiddag.. HIHI!! Tur vi har samma humor min underbara pojkvän och jag..

Nu ska jag krama kudden och se Solsidan. Vilket är ett fantastisk program....


Frukost imorse...


Mitt ägg som inte sprack vid ägg pickningen....

Mitt ägg som jag hade målat.. Det sprack vid andra pickningen..

Depend!

Köpte nya nagellack idag. Depend har faktiskt väldigt bra lack. Dem säljer två för 39 kr på Cubus. Bra pris. Köpte ett typ rosa och ett grått/svart glittrigt. Det sist nämnde var inte så fint på som jag föreställt mig. Men självklart var det rosa urljusigt!!


Påsk!

Inte klokt att det just nu är första april.. Tiden går fort. Såg ju att det var en och en halv vecka sedan jag uppdaterade. Känns inte så. Men nu ska balsamet försvinna. Det är väl inte lönt jag drar min vecka för det har hänt enormt mycket så det tar väl hela natten.. Jag börjar från igår. Nu blir det ny kurs i skolan som satte igång igår. Det blir NO verkar vara väldigt mycket men oxå väldigt skoj. På kvällen igår efter en hel dag på åtta timmar i skolan åt jag god middag hos Christian för att fira att han har fått jobb på Skanska. Det blev Oxfile. M.. vad gott det var. Christian han kan verkligen det där med at steka kött och få det perfekt..

Ikväll har jag varit på Life grupp och vi hade lite specialar kväll idag och åt tre rätters åh, vad det var gott. Det var jag som stod för efterrätten. Det blev Toblerone Parfait. Till förrätt hade My gjort ägg med någon tabasco röra med kräftor. Till varm rätt åt vi kalkon file fylld med phiadelphia ost och bacon inlindad. Lime/ Vitlökssås och en enormt god sallad. Till köttet hade vi aiviro ris tror jag det hette iaf. Det var typ en blandning mellan ris och couscous i det var det parmesan champinjoner och hackad vitlök. Riktigt gott och krämigt. Denna middag tackar jag för=)

Imororgn blir det jobb på Ica hela dagen... Och kvällen kommer bjuda på gott avslut. Hörs imorogn världen, Det lovar jag!! ;)



Christian fick lyckönskningar av mig till sitt nya jobb!

Förrätt från ikväll.


Jätte god sallad till maten. Sallad är såå gott!!

Middagen!


Efterrätten som jag hade gjort!


RSS 2.0