Uppsatsen kom in i tid. Perfekt med det dä...

Uppsatsen kom in i tid. Perfekt med det där inte sitta hemma för där finns så mycket annat att göra, inte sitta på bibliotek för det är tråkigt. Ett café! Helt perfekt! Lite halvt stolt över mig själv! Igår kväll var jag så sjukt godis sugen. Jag kände att jag var tvungen ut på en poerwalk. Jag beslutade mig för att bara gå till Hemköp och köpa godis, godast godis där. Väl framme vid Hemköp bestämde jag mig för att handla på hemmakväll och gå en omväg dit. Så fick jag båda delarna. Men när jag närmade mej hemmakväll passerade jag förbi och gick hem och åt hallon och mango. La mej klockan nio. Men vad hjälpte det jag är så trött idag. Gick upp kl sju me. Var tvungen att lägga mej och sova 7.30-9 igen. Känner mej nog inte riktigt helt kry! Det blir en hel dag i skola. Me. Önskar jag bara ku de få gå hem och sova! Nu ska jag försöka fokusera på indroduktionen av ny kurs med huvudvärk: / jag har iaf goda jordgubbar jag kan äta på. Mat gör humöret på topp!


Måndagmorgon.

Jag steg upp klockan sju för avnjuta the nanny på trean tille härlig frukost. Har sedan halv åtta försökt att skriva på min uppsats men har inte lyckats. Har läst lite förstått, så en del aktivitet har jag gjort. Nu har jag satt mig på Espresso House och tror att jag kommer finna fokus här.

Det är många som sitter här med sina datorer. Just nu är ett ögonblick där jag faktiskt känner mig oseriös. Just nu vid de olika borden sitter det fyra kvinnor med datorer och kaffe och skriver. Alla har datan som vi alla vill ha. En mac book. Jag sitter lite osynligt i hörnet med min PC och har inte fält ner fodralet än utan skyddar min rosa Hello Kitty data. Jag kan ju bara inte denna måndag morgon utge mig för att vara.. ja jag vet inte? Tönt?

Till vänster om mig sitter en brandman. hur vet jag att han är det,? kanske för de stora bicepsen som är lika stora som mina lår, och då är jag ju inte direkt den smalaste människan i den här stan..  Men även för att det just kom in en annan brandman med kläderna på. mannen brevid mig kände inte den inkommande brandmannen men han inledde en konversation med -Jag är oxå brandman! Den spatserandes brandmannen har nu lämnat cafet och musklerna, förlåt den andre mannen sitter kvar.. men oj utan ring på fingret. Mamma och en brandman kanske?

Nä nu sk jag fortsätta på min tre raders uppsats som om två timmar ska det vara tre sidor!!

Lönehelg

Det var en skön underbar lönefredag. Det kan jag bevisa på alla mina kvitton. Det var så längesen jag fick shoppa. Nu bestämde jag mig att någonting måst ejag ha!

I fredags fick jag besök av underbara Sara på morgonen vi tog e promenad mot solariumet och blev inte jätte solbrända men nu få vi ligga i med brännan. snart kan man ju börja ta av sej och då gäller det att inte vara någon blekfis. Vi körde därefter till Ikea för att avnjuta frukost och shopping. Lite låder till Christians älskade expedit hylla i hallen oc lite annat smått och gott.

Efter det tog vi oss ett besök hos saras mamma för av få avnjuta en så god morotskaka. (den var köpt)
Fredagen fortsatte med några timmars jobb och på kvällen var jag och Christian på Arlövs Revyn. Det var så kul. Christian fick bland annat det av mig i julklapp. ja, han skratta nog så att han nästn kissa på sej, så att han var nog nöjd! Vi gjorde ett avslut på Mc donalds.

Lördagen som bjöd på härlig sol bjöd oxå på shopping. jag och Christian spenderade några timmar på Nova Lund. Efter det fika hos hans föräldrar, på hans mammas goda chokladkaka=)

Lördagkvällen skulle vara min och saras lugna, stillsamma kväll. Men så blev det icke. När klockan var elva mötte vi upp Christian oc några kompisar på Möllan för att senare fortsätta kvällen ner mot Stortorget. Vi var hemma vid halv sex tiden imorse.

Söndagen blev en trött dag. men vi kämpar på. Christian spelade match på tennisklubben jag tog en hård match på Burlöv Center med besök i sju affärer på en timme och 20 minuter.
Vi avslutade kvällen med middag hemma hos oss. Christian, jag, sara och Niclas.

Hade tänkt att min dag imorgon skulle börja på solariumet men det blir nog tyvärr inte så. Får hålla hårt i pengarna. Efter helgens shopping Lördag och Söndag- är jag ägare till
* Svarta byxor
* Blåa Jeans
* Rosa spets kofta
* En svidande Bh som passar mina extremt knepiga bröst för 570:-
* strumpor
* Smink, hårvårdsprodukter


Känns så bra att fått handla. Jag längtar tills att jag kanske har pengar kvar om två veckor så jag med bästa samvete kan handla mer=)

Frukost på Ikea



Lunch paus! Älskar kokta morötter till eft...

img_2340 (MMS)

Lunch paus! Älskar kokta morötter till efterätt blir det hallon och keso!


Solen skiner igen!




Vaknade halv sex idag, vilket jag gjort hela veckan. Och man vill ju bara gå upp när man ser att solen vill möta morgonen tillsammans medd en. Det är ju helt underbart, dock somnade jag om och gick upp klockan sju. Men jag tittade på den iallafal tidigare imorse när jag vaknade.

Jag har varit på Mormors Bageri och ätit frukost med Elin. Jag bara älskar frukost dater!
Nu har jag intagit min plats i soffan för att börja plugga.. Ska skriva en liten uppsats och det bara måste göras. Men för att liva upp stämmningen och komma upp på topp humör, känns det lite lyxigare att sitta och dricka vatten ur mina absolut snyggaste rosa vinglas. Känner mej lite mer viktig och inspirerad att vilja skriva uppsatsen. Inbillar mej själv att utan min uppsats är världen ingenting.

Jag trivs som allra bäst i min lilla fantasi värld.  När man lixom får hoppa in där och leva en timme, dag, vecka, månad, år. Så känns allt mycket bättre. Allt blir mycket roligare iaf. Uppsatsen skulle tex kunna bli en bra artikel i min tidning som är den störta och bäst säljande i Usa. Why not? Så nu måste jag skriva innan jag ska ut på New Yorks gator och shoppa!



Sökte precis på google bilder " Mormors bageri" och så kom det upp en bild på mej. Är det bra eller dåligt? Kändis eller kakberoende?

Hann bli torsdag!

Det hann bli ny dag innan jag kunde lägga mig!
Nu ligger jag i sängen, har precis hittat en resa som jag ska ringa och boka imorgon bitti. Det är till Teneriffa på söndag till måndag. Jag hoppas att den ska kunna bokas imorgon. Det hade varit så skönt att få möta grader som var mer än 12.

Tillbringade min förmiddag i skolan. Vi hade diskussion i två timmar. Jag blev allmänt stött av läraren när jag inte fick tala till punkt. För det mesta har jag väl inga sådär jätte stora problem med att öppna munnen och spotta ut ord. Men just vid sådana här tillfällen i skolan så säger jag inte speciellt mycket. De flesta grejer folk säger känner man att - jaha är inte det självklart? Och man funderar på om de bara säger saker bara för att? Eller är det så att saker och ting inte är uppenbara för dem som för mej. Aha, är jag över intelligent? He! Den tanken försvann i och för sig ganska snabbt när vår lärare hychade mej. Det är nämligen så att jag tidigare fått ett mail av henne där jag ställde en fråga om min uppsats. Hon svarade att om jag inte själv kunde svaret på den frågan hade jag inte kompetens att skriva en uppsats. Så man undrar ju vad hon har för anledning när man inte får tala till punkt. Det är så lätt att trycka ner sej själv. Varför minns man sådanT? Och inte att Julia peppade upp mej genom att tala om att jag var vårfin. Vilket jag önskade att jag var, men inte kände alls.

Det var iaf en annan kvinna i klassen som berättade om sej själv. Saker hon känt sej nertryckt av men stått emot kämpat igenom och klarat. Då har jag lust att öppna munnen i klassrummet. - Go Girl!!
I mitt huvud skulle jag bara vilja ställa mig upp, tal om för henne hur bra hon e. Och i min fantasi fylls hela rummet med ballonger., party, berg och dalbana  och barer, färgglada mönster. Alltså anden i Aladdin lixom dyker upp. Ibland när Aladdin säger något så flipper anden ut och alla möjliga ting fyller rummet. Så vill jag det ska va. Eller ja, asså det blir ju inte så för det är tecknad film, men det hade varit kul.

En annan sådan här jätte enorm fundering man kan ställa sig en helt vanlig onsdag är: När  kallar man vänner för väninnor? För mej är det ordet något finare och äldre. En vän tycker jag låter mer berörande än ÅH EN VACKER VÄNINNA SKA JAG MÖTA IDAG TRALLALA!! 50 och uppåt skulle jag nog vilja säga att ordet väninna klär mitt ordförråd.

Var på ljuvlig promenad i eftermiddags med Annika. Det var så grymt bra och skönt.
kvällen bjöd på date med Life gruppen på waynnes i stan. Det är så mysigt att sitta på cafe på vällen se alla människor bara njuta av extremt härliga tjejer som håller uppe mungiporna. Jag skulle kunna gå ner till waynnes var kväll och sitta där helt ensam. i mellan åt kunde det komma förbi en och en annan vän och prata lite men gå efter en kort stund. m, det hade varit skönt!
Nu  måste jag faktiskt sova ska möta Elin imorgon klockan åtta och äta frukost på Mormors Bageri på Entre. Det ska bli så mysigt. Kanon start på dagen!

Carbonara

Har varit på praktik idag. Det är så härligt, önskar så att jag ska få en etta någon gång.. gärna efter examen, om jag inte får jobb i svenska skolan någonstans i utlandet. Tänk att få vakna till sol varenda dag.

Imorse när jag skulle ge mig iväg till praktiken tog jag på mig mina vita converse och skinnjacka. Precis ut för dörren tänkte jag det man inte ska tänka! vad ska folk tänka om mig? Här kommer jag klädd som om det var tvåsiffriga grader och sol. jag sprng in tog på mig boots och vinterjacka, eller min mellanjacka som jag även kallar den, vilket Christian har extremt roligt åt. Men typiskt! just idag har det varit kanon, 12 grader. Å jag älskar solen! När solen skiner då känner jag för att banta, känns som att även jag har möjligheter.

Vilken mage man har fått. Idag halvlåg jag i soffan och PLUGGADE för att det ska bli så mycket roligare så dricker jag samtidigt ur mina rosa fina vinglas. Då blir jag på gott humör. Men! När man ska dricka i den form utav ställning så spiller man. Detta för att dem väldigt oönskade stora brösten tar emot i själva glaset och foten stöter lixom ihopa med valkarna. ja, asså det går helt enkelt inte att dricka. Jag fick lixom helt enkelt bara anstränga mig sätta mig upp och ja? Finns nog inte mycket mer och säga om det.. Oj, nästan så jag känner att jag delar med mej allt för mycket av mitt äventyrliga liv.

Ikväll var christians moster Stin på besök, på middag carbonara, sallad och vitlöksbröd. Till efterätt var det banan i ugnen med choklad och vaniljglass.

Nu ska jag plugga vidare, klockan är 21.22 och jag är redan i säng. christian sover redan. Sov gott ni vackra människor och ha en riktigt skön dag imorgon! Kram'


Eller? Jag börjar med litteraturen fem min...

img_5629 (MMS)

Eller? Jag börjar med litteraturen fem minuter sedan går jag på nöjet o efter det ska jag se om jag orkar eller framförallt hinner läsa skolans rekommendationer!!  Bonniers tidskrifter vinner! Bäst i test àv rekommenderat litteratur !


Ska på turistmässa på Rhodes skola ikväll....

img_3104 (MMS)

Ska på turistmässa på Rhodes skola ikväll. Lite mellanmål först apelsin och kiwi, Ramlösa smultron lite kick inför pluggandet nu!! Vem försöker jag lura? Socker är egentligen det enda son funkar men ja måste hålla ut- måste bli smal- måste ha ? Vadå? Ett tråkigt liv med fullkorn och vitaminer? Ja typ det verkar så. Får se hur länge ballerina paketet i skåpet klarar sig utan mig! Nä nu får det bli litteratur!!


Godmorgon! Nu sitter jag bänkad i skolan f...

img_3578 (MMS)

Godmorgon! Nu sitter jag bänkad i skolan för tre timmars föreläsning om utvecklingssamtal.  Christian väckte mej imorse halv sju, då åkte skor på för en powerwalk. Medan jag knöt skorna värmde Christian sina strumpor i micron. Fråga mej inte var han får allt ifrån. Dm var kanske nytvättade o blöta eller så villehan bara ha varmt mys i skorna. God frukost väntade senare... Frukost favorit, mango, hallon, banan, kokos, solroskärnor och vaniljyoghurt.  Måndagen ska fr mej idag bli en dag där jag pluggar!


Frulle hos mamma med nybakta scones och li...

img_0580 (MMS)

Frulle hos mamma med nybakta scones och lite present time for time. Me like that! Boken sju sorters kakor, leopard muffins formar och en pensel. Present o mat lördagar njuter jag av!:)


Godmorgon världen! Åtta- lördag och jag ha...

Godmorgon världen! Åtta- lördag och jag har varit vaken sedan sju. Varför detta? Min natt kompis Rhode tala om att vi ska äta frukost hos mamma halv nio- gäsp! Klockan 10 ska jag på frukost hos Emma. Det blir några frukost besök innan klockan två då det blir jobb! Men vad gör det? Jag älskar frukost. Bröd med gott pålägg? Alltid välkommet att fylla Mitt väldigt stora tomrum - magen!


Rn och en halv timmes ansiktsmasker/ massa...

img_3421 (MMS)

Rn och en halv timmes ansiktsmasker/ massage. Så skönt nu avslutar vi kvällen med Marabou( choklad min bästa fiende), pringles!


Kvällen har fortsatt. Lite förtäring i bas...

img_2724 (MMS)

Kvällen har fortsatt. Lite förtäring i bastun..


Nu börjar vår tjejkväll. Bakpotatis fläskf...

img_0570 (MMS)

Nu börjar vår tjejkväll. Bakpotatis fläskfilé sallad exotic mango sås.


Fredag! Kan inte räkna ihop alla mina gäsp...

Fredag! Kan inte räkna ihop alla mina gäspningar idag, det är inte klokt. Hat precis varit och fikat med sara och emma. Emma som jag inte sett på två åt. Så kul!! Innan dess har jag fixat lite smått o gott, skolsaker. Nu befinner jag mig i Lund utanför Rhodes skola. Vi ska åka och handla lite inför vår mys kväll. Vi ska sova hos vår pappa inatt. Dock är han bortrest och vi agerat hundvakt. Det lä bli en kväll med mys, skratt, njutnig, kalorier, bastu, massage och sköna ansiktsmasker. Är så laddad inför ikväll och känner en härlig känsla på insidan av lycka!!


Så då kom säng borden på plats. Asså bär j...

img_0003 (MMS)

Så då kom säng borden på plats. Asså bär jag tänker efter har jag nog aldrig haft ett riktigt nartduksbord. Så jag känner mej stolt och har samlat vuxen poäng för idag. Känns som jag idag införskaffade ett sovrum istället för ett rum där jag sover. Skillnad! Jeppsson u dejsi! Det e det. Nu ska jag slänga in en tvätt precis sorterat dem små högarna på golvet. Jag jan få knäppen på mig själv! Mun beslutsångest kan driva mig till döds och sjöss. Nu måste jag nämligen ta det extremt stora beslutet om jag ska tvätta den svarta eller den vita tvätten först! Gah!


Godmorgon!

jag börjar inte skolan förrän halv tolv idag. Det är så skönt med lugna härliga morgnar. Frukost framför te nanny och Jims värld. Funderar på att gå ut och springa en runda.. men jag får ta itu med andra saker först. Ska städa lägenheten. och baka något gott inför ikväll. Kommer lite folk hit på fika. Jag har ingen ide om vad vi sk abjuda på. Ska även göra honungskarameller nu som vi ska använda i redovisningen i skolan senare idaag.....

Varit och köpt nya nartduksbord. Se om det...

img_7816 (MMS)

Varit och köpt nya nartduksbord. Se om det kan bli Ikea sovrum av det här. Christian tar nu en dejt med skruvmejseln och jag i vardagsrummet tar en dans med dammsugaren!


Söndagkväll. Efter sex års erfarenhet av e...

Söndagkväll. Efter sex års erfarenhet av ett förhållande med Christian. Har jag fortfarande inte lärt mej! Låta han välja film är totalt fel. Det blir alltid Å extremt dåliga filmer som man inte ens förstår meningen med. Ikväll såg vi the american. Jag var så sugen på en bra thriller gärna Svensk Men istället en film med Ingen spänning nästan inga repliker Inge. Handling o helt värdelös. Förutom den dåliga filmen har jag varit på gymnatik tävling idag. Rhode tävla. Mer spänning livet givit idag? Jo visst, jag och Christian gjorde vår första söndagsstek i lägenheten. Vi har fler vuxen poäng än vad våra föräldrar har tillsammans om man tänker på hur husliga vi är. Fast jag skulle faktiskt kunna tänka mej att anlita en städerska. Städa ta en väldig tid!:( Klocka. Ringer sex imorgon. Vanliga rutiner igen, ingen praktik. Måndag; naglar, skola,jobb, handla! O h dagen blev räddad. Det tackar vi för almenacka Herren.


En helt ledig lördag! Så skönt! Efter en v...

img_0279 (MMS)

En helt ledig lördag! Så skönt! Efter en veckas praktik och jobb och full aktivitet. Jobbade på Ica igår och tror att jag passera över trött gränsen.. En man handla av mig igår, han hette hall i efternamn, hur sugen blir man inte på att fråga om hans fru hette vardagsrum... Vaknade nu till frukost inkluderande present av Christian. Ny parfym. Jätte bra present! Nu ska vi gamlingar ta en sväng om på gatan mot möllan och köpa frukt. Jag e sugen på jordgubbar!:)


Lite måndags lyx! Fått mina ögonbryn noppa...

img_0945 (MMS)

Lite måndags lyx! Fått mina ögonbryn noppade och färgade. Håret tvättat aln massage och klippning hos Ronja.  Klockan sju blir middagen serverad hemma hos Elin och Jakob. Måndags trevligheter:) Efter praktik, möte i 7 timmar om den nya läroplanen, spännande!


RSS 2.0