24 7

Då har fröken me köpt ett gymkort. Det invigs idag klockan tio tillsammans med annika.Vår filosofi är : -Gymma först och fika sedan! DEt ska bli trevligt.. Annars är dagen tom fram till klockan sex då det blir inventering på jobb. Jag kan inte minnas sist jag var så här mycket ledig. Ska erkänna att det är jätte skönt.. Imororgn är jag också ledig och har då tid för nagalar, klippning och för slingor. Men jag ska nog ringa och boka av slingorna jag tror jag har ångrat mig.. jag vet inte riktigg får bestämma mig. Har bara slingat mig en gång tidigare e så rädd att man inte ska gilla det.... Sedan måste jag bara presentera min fantastiska visp Speedy Chefen. Jag vispade 3 dl grädde till Kladdkakan igår. det tog 45 sekunder... Fantastico!!

Ledig Eftermiddag!

Det känns så kontigt. Att komma hem halv 5 och inte ha någonting jag måste göra.. eller ja, jag har saker att göra som att packa Tupperware leveransen och att göra ett ärende på banken. Men det är sådana små saker som inte tar så lång tid. Annars är jag fullt ledig. Jag tror att jag ska med mammma och handla.. Bara älskar det. För ett år sedan bodde jag på Teneriffa i sju veckor, det bästa jag visste med att bo själv var att på kvällarna efeter jobbet gå ner till Mercadona(Det är en mataffär som är typ den största i samma storlek som Hemköp typ här hemma i Sverige) och handla precis vad man ville ha.. I just love it! Har även själv köpt lite nya Tupperware produkter. Bland annat en Speedy Chef.. det är en visp. Jag kommer med mycket stor sannolikhet att baka någonting idag med grädde som tillbehör.. Har även köpt en Rosa thermosmugg. Jag brukar på morgnarna ha med mig en rosa mugg med kaffe eller te... men tyvärr så läcker den.. Men nu har jag köpt en TUPPERWRE som SÅKLART inte läcker. Nu får jag sätta igång med packningen.. Hörs senare... Ciao

Då var det fredag!

Är precis hemkommen från förskolan harvarit där och jobbat idag. Det är lika roligt som vanligt. Tiden går så enormt fort. Idag blir det en ugn hemmakväll med Christian. Det ska bli riktigt skönt. Är ledig imorgon så det ser jag fram emot. Nu ska jag packa lite saker och sedan kila hem till Christian.. Puss å kram.


Hösten kommer närmare..

Tupperware demonstrationen blev bra igår, nu väntas en ny på torsdag. Det blev en godkänd försäljning.
Nu har jag precis ätit en god stabil frukost efter att varit ute med Bongo min hund. Frukosten var riktigt god idag. M. Känns som jag skulle kunna äta hur mycket frukost som helst.. tsi.. Nu tänkte jag ladda upp med en bra spellista på Spotify och lägga mig i soffan och tända lite ljus och PLUGGA! Det tar aldrig slut och tentan kommer bara närmre och närmre... vi får väl se hur det går. Känns mysigt och ligga inne och plugga idag när man känner blåsten utanför. Nu är hösten påväg. Jga har faktiskt längtat. Till att använda klänningar, koftor, leggings.. ja det finns så många fina höstkläder men framförallt att ta fram mina stövlar!! Har längtat efter dem. Men jag har en känsla av att jag älskar hösten tycker om när den kommer nära men om en kort tid kommer jag att längta efter sommaren igen.. Med lätta högklackade skor och tjusiga klänningar.. men tiden går snabbt och vi är väl snart där igen... tänk om tentan på torsdag kunde ha ämnet höstkläder. Eller någonting. men ämnet är genus, etnicitet och rasism. Det är ju såklart ett inntressant och väldigt viktigt.

Ny vecka 39!

Då var det måndag starten på en ny vecka. Skulle varit i skolan nu men det blev lite ledighet fram till klockan ett. DEt blir att ta fram böckerna och plugga. Har nämligen salstenta på torssdag. Inget alls kul ska jag be att få tala om. Igår var det en riktig härlig söndag. Var kubbspelande i trädgården med familjeoch solen sken.. Dagen bjöd såklart på plugg också och en timmes promenad. Iktar så. Iväll ska jg ha Tupperware demonstration. Jag längtar så. Det är så enormt roligt. har inte haft det sedan maj så det ska bli riktigt kul. Nä, nu kallar tyvärr böckerna på mig får ge mig in till det rosa bordet.. Ciao!

Lördag!

Har varit med Christian i stan tidigare idag. Var även och jobbade i tre timmar i eftermiddag. Nu ikväll har jag haft en riktig hemmakväll med Christian och Rhode Har ätit god mat och god efterrätt. Vi skulle se den nya Wallander men fick inte rätt på de olika datorerna här hemma så det blev favoriter på Spotify på högsta volym, en varsin mic och Christian på gitarren. Skulle kunna säga att vi har gjort en hel musikal här hemma med de olika danserna scenerns och musiken. Jag bara älskar dem.. Dem är så härliga. Underbart knäppa=) Matchen är även på här hemma i vardagsrummet Barcelona mot Atleticum Madrid. Barcelona leder just nu med 4-1. Imorogn är en ledig dag... det ser vi fram emot.. fast jag är ju aldrig ledig in real det är böcker på hög på det rosa bordet... Måste bara tacka den som kom på musiken. Musik är det bästa som finns!!!

Flickan som lekte med elden!

Dagen idag har bjudit på skola jobb och lunch med mamma, farmor och farfar på Restaurant Lillgården. Det åts ytterfile med stekt potatis och pepparsås... Kaffe eftermaten med liten kaka. Nu är klockan tolv är preciss hemkommen från bio. Har sett premiären. Flickan som lekte med elden. Super duper bra. SE DEN! Missa den inte. Alla dåliga recensioner kan slänga sig i väggen. Idag blir det tyvärr inte mer skrivande är trött och sängen kallar....


Torsdag!

Då går torsdagen mot sitt slut! Förmiddagen bjöd på föreläsning i skolan. När jag var hemkommen bjöd jag Sara på lunch. Det blev en bjudning på recept av Tina som gjorde det i TV4 i sitt program Cookalong. Fick med lime, oliver, ödlök, morrötter och olivolja servera med pressad potatis. Fisken skulle stå i ugnen cirka 15 minuter. Jätte gott! Efter det var jag ju tvungen att baka något. Blev lite sugn på att tillbringa lite mer tid i köket så det blv Kärleksmums. Dm blev mycket mycket goda!! Kvällen avslutade jag med en timmes promenad med Jessica. nu ska det bli en kopp te framför Efterlyst!

Tupperware!

Då har man varit iväg på ett trevligt Tupperware möte. Fick en alldeles ny fin liten burk! Me happy. Love it! Nu e jag bara på jakt efter lite värdinnor. Någon som är sugen på att ha ett party hemma hos sig?
På mötet fick vi smaka en super god morotskaka.. Inte alls dumt. har fått receptet. Ska jag våga säga att Linda och Alice var här i eftermidag då jag skulle pluggat med lurade in mig på en efetrmiddags sittning i hammock med gräddglass och Ballerina.. Nej jag ska nog inte berätta det.

Onsdag!

Då var det onsdag mitten på denna läsande vecka. Åkte till skolan imorse för att disskutera böcker. Oväntat?! Hehe! Positivt var att jag kom hem tre timmar före beräknad tid. Så ja man tror man är ledig kan slappan av men tyvärr. En hög med böcker ligger på mitt rosa fina bord och bara väntar på att bli öpnnade. Åh, energi vill vi ha här! Hej hej, du Ballerina förpackning i högra skafferiet, snart kommer jag! Ikväll blir det Tupperware möte i Lomma för lite information om presenter, produkter och så vidare.. Det ska bli mycket trevligt.. Hörs sen! Kram

5 km!

Ja, jag har dock inte kommit fram till någon bra tränings studio. Men jag har varit på Bulltofta och gått 5 km i rask takt. Det känns i benen nu faktiskt. Blev en sväng in till stan ikväll. Hälsade på mammas chef och tog en fika. Ops! vad ska man göra? Vara oartig och tacka nej? Tror inte det! Nu är det fortsatt plugg. Man läser så mycket att ögonen går i kors tycker jag. Det blir fortsatt läsning fram tills middagen är klar. Hör hur det steks grönsaker. Jo jo nyttigt ska det vara. Får kompensera lite.

Sen bli det ett härligt bad. Ser fram emot det.. Mmm. Jag ska inte göra som jag gjorde sist. Det är namligen inte så ofta jag badar här hemma, så sist var väl för några månader sen. Jag började fylla badkart vilket tar ungeär en halvtimme så då får man fösöka sysselsätta sig. Jag hällde i lite badskum precis när jag satte på vattnet. När karet väl var fyllt satte jag mig i vattnet tillsammans med några enstaka skumbubblorsdan satte jag igång bubbelbadet. Jag tog en ny veckotidning och läste och läste, njöt och läste. Efter en stund tittar jag upp från min tidning. Jag säger bara en sak! Det ska inte vara bubblor på i badet när man hällt i skum. Hela badrummet var fyllt av skum. Jag fick resa mig gå i denna badimma. Ta ducshen och spruta bort allt skum sedan blev det till att skrapa vatten. Nej jacuzzi och badskum går inte ihopa. Det var precis som om man var mitt i en rolig komedi film.

Till nästa gång vet jag! Inget skum!

Livet börjar 2012.

Då var man hemkommen efter en trevlig fika med Sara. Efter fikan gick vi igenom hennes garderob. Och där
finns klänningar jag vill ha!!! Men Sara har gått ner i vikt och jag har gått upp. Ush! Hon har en klänning jag vill ha men den passar inte, hon gillar den inte. Om jag går ner i vikt till att den passar så får jag den.  Så vill jag att det
ska bli.

 Förut kunde jag gå ner i vikt men det lixom går inte nu. Man blir ju helt deprimerad. Mitt mål är 10 kg. Jag måste ta ner på mitt fikande det är prio ett! Men vad trist! Jag tycker om att träna. Det ger mig glädje och livslust. Just nu har jag lite panik med det. Förut har jag tränat på Friskis och Svettis här jag bor tre gånger i veckan. Nu vill jag inte det. Vill göra något annan form av träning. Step, Body Pump, spinning, styrketräning. Vill hitta ett ställe jag verkligen gillar och som har student priser!!!  That´s the problem. Finns det någon som har några förslag. Runt om i Malmö området. Jag blir galen om jag inte börjar tränar igen snart. Jag e trött på att springa för det tycker jag inte är roligt. Åh jag får spel på att vara student. Finns det något värre än att inte kunna köpa det man vill ha!! Det känns som toppen av mitt liv kommer at börja år 2012 i januari då jag förhoppningsvis tar examen. Som avslut på det får jag väl fortsätta läsa min bok som jag har tänkt läsa ut till imorgon har 150 sidor kvar..



Bilder från när jag och Christian var i Göteborg! Bl.a Universeum och Liseberg!


Flickan som lekte med elden! På fredag är det dax! Ser verkligen fram emot det!


Galen!

Jag blir verkligen galen när ingenting fungerar. Har suttit en halv timme nu och letar förgäves efter en doktoravhandling jag ska läsa. Men jag hittar den inte. Asså det är så sjukt jobbigt att man bara vill gråta en skvätt. Och tänka Gud vad det är synd om mig som inte hittar på Internet.Vad ska man göra lixom... Åh. Som ni förstår så består hela denna tisdag som jag inte just nu fö sekunden kanske minuten kanske den senaste halvtimmen bara avskyr. Ingenting går som man vill. Man blir ju knäpp av att plugga. Man står up tidig morogn för att vara effektiv men vad hjälper det om inte hjärnan börjar fungra förrän klockan slår ett och då blir det fika hemma hos Sara. Det ser jag enormt fram emot. Något mer positvit är att jag och mamma ska på bio premiären på fredag "Flickan som lekte med elden" Jag längtar! Nä för att något ska bli gjort här hemma nu så får jag läsa Män som hatar kvinnor. Jag läser nämligen den boken till skolan.

Ny vecka!

Helgen har tagir sig snabbt fram. Det var en trevlig personalfest i fredagskväll. Lördgne bjöd på en mysig hemmakväll med sara. Jag har varit iväg med min data för andra gången i veckan och nu har de tagit in den. Jag får klara mig utan min egen dta en månad till. Ush! Det känns verkligen inte alls kul... Nu blir det plugg och glassbåt!


hej!

Hej alla agmla och nya läsare. Har ändrta min adress men hoppas att jag får ha kvar mina läsare och många fler. Ni blir fler! Det är riktigt skoj! För er som vill kika in på min gamla blogg är adressen. rebby9.blogspot.com Nu fortsätter mitt skrivande här.


Ribban

den 11 september 2009

Promenad vid Ribban!

Då har familjen, Gunn, Linda och Alice varit vid Ribban och gått en runda vid stranden där man får ha lösa hundar. Gissa om Bongo var lycklig? Ja, om han var! Super lycklig. Svansen stod i topp och svansen fiftade som en annan flagga under orkanens tid. Nu ska jag sätta på Whitney Houstons nya skiva. Super bra! Och samtidigt fortsätta fundera på klädsel för middagen ikväll.. Hm? Hjälp?
Upplagd av Rebeckas kl. 17:18

Persbrant

den 11 september 2009

Nu ska jag försöka plugga lite. Har precis sett Beck! Finns inga bättre producerande filmer än dem. Underbara! Ett stort plus är ju att världens sexigaste och snyggaste man intar en av de största rollerna. Me like! Såklart. Mikael Persbrant

It´s friday

den 11 september 2009

Godmornig! It´s friday!

Godmorning ladies and gentelman and welcome on board to this flight!... Som kommer att ta mig upp i soffan och sätta mig framfö tvn. Endast en liten stund för sen ska jag PLUGGA! Nu ska jag först ut i köket och hämta min smoothie som är klar och ta två härligt goda mackor. Va ju tvungen att sätta mig vid datan för att fundera ut vilket pålägg jag ska ha. Efter allt pluggande idag så blir det ikväll härligt god mat på Lillgården med alla från Mathuset. Ska bli super trevligt. Men vilka kläder ska man ha på sig? Några förslag? Hör senare!
Upplagd av Rebeckas kl. 08:35

Trött

den 10 september 2009

Trött!

Idag har det verkligen varit en hel dag. Det brukar det förstås vara. Hela dagar men idag har dagen varit lång fastän det har varit samma antal timmar som de andra dagarna. Vaknade vid halv åtta tiden gick upp och städade i köket och gjorde frukost till våra nattgäster. Halv tio bar det av till skolan. Sedan blidde det en lång dag till klockan fem. Inte nog med det! De sista timmarna i skolan skulle vi gå i Malmö och titta på folk och olika Mötesplatser i stan. För att tillägga var torsdagen den 10 september en sådan underbart vacker och fel dag då jag hade högklackat. Äntligen efter en vandring tillbaka till skolan och sedan mot tåg stationen, hmm tågen till Åkarp INSTÄLLDA. Jag och mina skor vandrade till bussen tog bussen. Satt i den sprang inte efter den. Hoppade av i Åkarp gick i Åkarp till stationen, cyklade till biblioteket cyklade hem. Och slutligen. När man kommer hem vad gör man om inte äter en näva kina puffar, fyra mackor en gräddbulle, tre digestivekex med cambonzola och några salta pinnar och en kopp te. Shit! Kom precis på att jag ätit en chokladbolle idag poch precis stoppade i mig en rollerkola. Å nej! Fattar ingenting. Himla mage, himla mun. Attans mej! Dagen som började så bra med Smoothie och grape frukt.. jaja nog sörjt här! Imorgon kommer en ny dag med fantstiskt många möjligheter. Testar möjligheten om att gå ner i vikt imorgon. Berättar imorgon hur det går. Klarar nog natten iallafall...
Upplagd av Rebeckas kl. 21:09

090909

den 9 september 2009
Då var allt städat och klart och blommorna har blivit vattnade hemma hos farmor och farfar och hunden fått en timmes promenad. Nu är jag lagom trött! Nu väntas diskning snart.. Mamma har som sagt lite tjejmiddag och jag står för disken!
Upplagd av Rebeckas kl. 18:19

090909

den 9 september 2009

090909

Japp, idag är det 090909. Det är min mammas födelsedag idag. Hon ska bjuda några vänner på middag ikväll så det blir jag som får ta storstädningen då hon jobbar fast Robin dammsugade nedanvåningen iallafall. Jag har tagit ovanvåningen och skurat badrummet. Det har nog aldrig varit s rent sen vi flyttade in. Känns knappt lönt att bo i ett hus med fint nytt badrum blir ju ändå lika smutsigt som ett gammalt Jag e verkligen trött nu på och göra vid badrummet dock tycker mamma jag ska ta badrummet nere också men puh! I don´t think so. Det tänker jag överlämna till mi kära bror. Nä nu får det fortsättas att städas sen ska jag bege mig till farmor och farfar och vattna deras blommor kanske ska storstäda deras hus nu när jag ändå är igång? Vi får se hur det blir med den saken..
Upplagd av Rebeckas kl. 12:48

Familj

den 8 september 2009

Min älskade familj!!


A la carte Robin

den 8 september 2009

A la carte Robin!

Som sagt Robin min lillebror fyller 19 idag. Till middag blev det en av Robins favoriter. Det blev ny grillade revben, wokade grönsaker, vitlöksbröd, cheese chips. Det var inte alls dumt! Glassbåt till efterätt, men efter all fika idag då ett ballerina kex inhåller 60 kalorier har jag ätit 4 stycken och kanelbulle på de så gav jag halva glassen till min hund Bongo. Efter det blev det spelning på hög volym i vår stereo med Robins nya Cd. Kommer inte ihåg vad den heter men jag återkommer med det. Det har varit disco för fullt den senaste timmen. Mamma tröttnade på dansen så vi fortsatte med "Följa John" Nu är familjen Javerud utslagna och för min del kanske en dusch inte alls skulle sitta fel.. Så blir det nog åh nu vet jag! Ska fixa mina fötter, naglar skrubb på kroppen har ha eget SPA! Me like! Så får det bli.. Imorgon blir det tidig uppstignig för då ska barnen Javerud sjunga för sin mamma som fyller 42. Nä nu tänker jag lämna datan för ikväll och resa mig upp ur skinnsoffan innan hela min rumpa fastnar av svett. Nice! I´m so nice! Men till mitt försvar fastnar nu min rumpa då det inte är något konstigt. Alla människor svettas om rumpan typ. Men i mitt fall är det för att jag har en för kort klänning som åker upp öve rumpan. Why? Min mamma tvättade den. Det är inte den första. 30 grader mamma!!!!! Jaja inte säga det för högt då får man väl höra "tvätta själv" nja, bättre att få det gjort. Men det sorgligaste med mina vackra kläningar är att jag bara haft dem en gång då mamma har krympt dem. Nej nu blev det negativt på trån här, hon är väligt bra oxå min snälla mamma!!!
Upplagd av Rebeckas kl. 22:15

Ballerina

den 8 september 2009

Ballerina!

Visste ni att ballerina kommit i ny smak? Av Pepparkaka! Jätte gott, fast jag föredrar nog orginal..
Upplagd av Rebeckas kl. 20:10

Robin 19

den 8 september 2009
Jag är ledsen att det varit en dålig uppdatering. Men det känns nästan som om jag gått i ide för min data har gått sönder. har ni hört något så tragiskt? Helgen har jag spenderat med min underbara pojkvän i Götborg. Vi åkte upp i fredags och shoppade lite grann.. Åt en god italiensk middag på kvällen och fortsatte sedan å hotellet där vi tog vårplats i jacuzzin utomhus i blåsten.. Mysigt! Lördagen blev en halv dag på Universeum och resten av dagen tog vi plat på Liseberg! Det blev en lyckad helg! Det var nämligen Christians födelsedagspresent.
Idag fyller Robin år och det ska vi fira nu.. God mat ska det bl! Nu tjatar mamma måste duka! skriver mer sedan. Ciao!
Upplagd av Rebeckas kl. 20:06

2 sep

den 2 september 2009
Då var man vaken och har tre timmar på sig tills det att man ska sätta sig på cykeln och bege sig till skolan. Det känns nästan lite pirrigt att gå dit. Det var ju så längesen man var där... Nu ska jag göra en god frukost och försöka njuta av morgonen. Innan jag ska behöva kämpa i motvind in mot stan.. Jobbig väder det e då?! Molnigt blåsigt soligt.. åh.. vilken klädsel? Får väl gå upp och rota i garderoben och se om det finns något som passar för idag..

Varmt!

den 1 september 2009

September och en underbar värme.!

Så som vädret var igårkväll kunde jga inte föreställa mig att det skulle vara strålande solsken och varmt och svettigt så att jag skulle kunna sälja en miljon skivor i armhålorna. Puh! Jag var helt inne på att jag i morse skulle få cykla in till stan i regnkläder men så blev det icke så nicke! Vad gjorde då en söt liten flicka som jag i stan vid nio i morse. Jo, jag tog ett glädjeskutt i livet och gjorde vid mina naglar. Dem blev vita like usual. Gick och tittade på lite höstnytt i stan sen. Jag vill shoppa shoppa shoppa tills jag döör!!!! I like all! Höst kollektion=triss=ingen vinst?! Vad gör man?
Svaret på den frågan vet jag inte riktigt men det blev en lyckad dag då jag tog en fika med Annika. Hon är en gullig tjej hon. Riktig pingla! Jag tog ingen kaka.. (Får jag guldstjärna då? Det borde jag) Det blev Frapino med mycket grädde!(Det räknas väl inte, såna där vitaminer/mineraler men det ska väl vara nyttigt? Ko=nyttigt!Då blir man stark.Det e vad jag har hört! Tog iallafall smek med hallon och granatäpple... Såg precis jag skrivit smek istället för smak men jag behåller det. Vi dock inget smek men vem vet;) Man kan behöva de bögge delar! =)
Jag måste ju berätta att jag tog cykeln till stan idag eftersom att jag e så duktig men- Idag var det segt!!
Nu blir det iallafall läggdags! Skolan börjar imorgon.. Får se hur det går. Natti natti!

Måste bara tillägga att i Våga Fråga på Rix Fm i morse var det en som frågade om det finns blåbär i olika storleker?! Förra gången jag lyssnade var det någon som undrade om man kunde och hur man isåfall gjode om man ville frakta en elefant i ett flygplan... Vad tänker folk på? Kan man inte ställa en vettig fraga då likt -Blir fiskar någonsin törstiga? Den frågan hade iallafall jag ställt...
Puss
Upplagd av Rebeckas kl. 22:49

God förmiddag!

den 31 augusti 2009

God förmiddag!

Då var det sista dagen augusti för det här året då. Det närmar sig september alltså ett steg närmre skolans start. 2 september sätter det igång. Igår var det kalas hos Christian eftersom att han i veckan har fyllt år. När jag kom hem från kalaset såg jag filmen"Gangster" som visades på Tv4. Mikael Persbrant var med filmen så jag kunde bara inte missa den. Fast jag trodde filmen skulle vara bättre, men den var jätte dålig. Efter filmens slut vaknade jag till och kunde inte somna, så jag har suttit uppe några timmar i natt och pluggat. Det ska skickas in till läraren nu så jag hoppas att jag kan bli godkänd i den förra kursen som jag ligger efter i. Nu ska jag plugga lite till, jojomensan sant som det är sagt. -Pluggandet tar aldrig slut. Jag får nog ta lite äpplekaka och glass i köket om jag ska orka sitta här vid datan och skriva. Jag har andra ärenden jag skulle behöva ta tag i innan klockan ett.. Hm, nej jag tror inte jag hinner Jag är stressad och har fullt upp som det är... Det kände jag lixom bevis på igår när jag klev ur duschen då jag var klar (trodde jag) tills jag upptäckte att jag hade höger handen full med balsam

Tack alla läsare1

den 30 augusti 2009

Kommentarer och Tack alla läsare!

Vill bara säga att antalet läsare på bloggen ökar. Blev rikligt förvånad när jag gick in idag=) Tack för att ni läser min blogg.. hoppas vi blir fler.. Jag önskar ni läsare kunde´bidra med lite fler kommentarer för att göra min blogg ännu bättre

Utekväll!

den 30 augusti 2009

Utekväll!

Outfiten för ikväll. Hade mina absoluta favorit skor till det. Som jag visat förut vid flera tillfällen i bloggen


Jag är precis hemkommen från en trevlig kväll med några från jobb. Vi har ätit god mat. Jag tog till förrätt vitlöksbröd för att senare fylla på med Fondue för att sedan avsluta med Panacotta. Det smakade rikitigt bra! Vi vandrade vidare senare för att ta del av någon live irländsk musik då man kunde dock tro dem spelade samma låt i två timmar. Men det var nog dessvärre icke så. Nu ska jag se en Beck som ett fint avslut på dagen.
Upplagd av Rebeckas kl. 01:35

Män som hatar Kvinnor!

den 29 augusti 2009

Män som hatar kvinnor!


Har sett filmen "Män som hatar kvinnor". Läste i tidningen att det är 6 miljoner människor som har sett filmen. Så jag blev ju tvungen att se den! Den är verkligen jätte bra. Längtar tills den andra filmen kommer på bio den 18 septemer. Filmen var inte så äcklig tycker jag som folk har sagt. men det är klart att handligen är ju väldigt otäck. Men den är absolut värd att se...

Jag tycker det är fantastiskt hur journalisten i filmen kan lösa en hel utredning genom bilder

Lördag!

den 29 augusti 2009

Lördag!

Då var det lördag och vi närmar oss slutet av augusti. Idag är det en bra dag hemma hos familjen Javerud. bra och bra det är alltid en bra dag hemma hos oss men en lite spännande förmiddag. Mer kan jag inte säga. Mer kommer på bloggen snart. Idag är det en lugn dag. Har precis suttit i trädgården med en film om mig i hammocken och bara har det skönt. Ikväll blir det middag med några från jobb.. Har ingen aning om vad man ska ta på sig får väl rota lite i garderoben och se vad jag kan komma fram till..
Upplagd av Rebeckas kl. 11:23

Godmorning Ladies and geltelmans

den 28 augusti 2009

Godmorning ladies and gentleman!

Morgonen börjar med frukost framför datan och TVn. Låter kanske inte jätte bra! Ska snarast ta någonting på mig. Mamma är snäll och kör mig in till stan nu på morgoonen. Det är skönt att bli körd men jag tänkte igår att det var bra jag skulle cykla idag så jag fick 3 mils motion men man får väl äta lite mindre idag då. HI! Vad händer i stan? Jo, jag tänkte komma one more step closer mitt Körkort!! eller det känns mer som mitt ö-kort!! Vi får väl se. Har haft mardrömmar om denna körningen inatt har gråtit floder i mina drömmar. Jag fick övningsköra en buss i drömmen med typ 12 personer när vi stannade skulle jag fästa grejer på en vägg och igenom hela vägen vi körde på var det vägarbete och man var tvungen att byta fil var och varannan minut. Hoppas det går bättre på körningen idag då... Ciao! See you later guys!

Glädjerus i kroppen!

den 27 augusti 2009

Glädjerus i kroppen!

Min glädje satt i kroppen kvar då jag vaknade imorse. När jag vaknade flög jag upp i sängen och ville bara göra allt som gick att göra en torsdag. Det blev min passion i livet FIKA! I just love it! Först frukost till ducshen till farmor och farfar för middag med fika på budapestrulle till att sätta sig på cykeln till Christian för att åka till hans moromor för att fika på tre sorters kakor för att komma hem och laga middag... Vadå jag tycker om mat? Jag älskar det! En social grej lixom

Beck 10 av 5 möjliga!

den 27 augusti 2009

Beck 10 av 5 möjliga!

Jag är ledsen för att mitt löfte om recensionenigår inte höll. Men igår när jag kom hem från en enormt bra Beck film där Gunvald Larsson (Mikael Persbrant) tog den största rollen. Inget mig emot. =) Men för att ha en bra ursäkt så var det som så att när jag kom hem igår var hela jag upp och ner av glädje och spänning och förälskelse att jag blev tvungen att sätta på en Beck på Tvn här hemma och se Beck tills jag somnade. Men till slut vill jag bara säga till er alla.- Gå och se den, super bra film. En av dem bättre Beck filmerna. Läste igår i tidningen att det ska komma en till.. Vem är lycklig -I am!!! Kan knappt vänta...
Upplagd av Rebeckas kl. 18:41

Beck!


Idag är det en alldeles speciell dag. Den nya Beck filmen har premiär. Jag bara längar tills klockan blir 18:20 så att filmen kan börja.. eller tja tills klockan blir 18:30 för först ska det vara all den där onödiga reklamen. Förutom reklam på kommande filmer för det gillar jag=) Fast jag har sett på bilderna att min favorit- Självklart Miakael Persbrant!! är väldigt skäggig.. Inget jag tycker om men okej, låt gå. Hoppas den är lika bra som dem andra filmerna men det skulle jag tro. Loggar in ikväll på bloggen och berättar hur filmen var.. Nu ska jag fortsätta plugga vidare på en gammal uppgift så att den kan bli klar. Fast jag känner nu att det gör inget att jag är sen med uppgiften. För det första är jag övertygad om att allting i livet löser sig. Det finns inga hinder bara motstånd.. Men man får kämpa.. Denna uppgiften i maj månad rent ut sagt Sög! Allt som stod i boken var bokstäver som bildade meninga likt "blajablajblablajbl.." o.s.v. Men nu när jag började läsa idag slog det mig Rebecka Javerud- Men du, boken är ju intressant. Vilket den faktiskt är så det är intressant att skriva på uppgiften nu. Jag försöker inte säga att uppgiften är mitt livs upplevelse. Roligare saker kan man finna om man säger så. Men jag menar mer att allt har sin tid. Det är meningen att uppgiften ska bli gjord nu och det känns bra. Saker måste kännas rätt från det att göra val, till att göraskol uppgifter eller när man ska ta på sig ansvaret att bli statsminister o.s.v, ja (skolminister går också bra, för en liten parantes) så att dem i riksdagen vet efetrsom att jag starkt räknar Reinfelt som en av mina största läsare.. Nej nu får jag sluta om det ska bli något gjort! Hörs senare!

Middag på Chili

26 augusti 2009

Godmorgon!

Mina favorit skor! Älskar dem!
Christian och hans pappa Lasse

Jag och hans mamma Lisbeth


Det blev en trevlig middag igår. Vi åt på Chili som ligger på gågatan istället för Lilla Torg. Vi åt till förrätt nachsos med mozzarella och senare tog jag Entrecote och senare avslutade jag med chokladkaka med pecan och kola sås och hallon. Alltihopa smakade mycket bra. Speciellt chokladkakan, det var den godaste jag ätit. Jag lyckades igår bestämma mig för vad jag skulle ha för kläder. Det blev mitt lila linne och ett par nya svarta byxor och mina sbsoluta favorit skor. Nu kommer snart Sara på frukost, det är alltid lika trevligt=) Finns ingen bättre att prata och skratta med som hon=)
Upplagd av Rebeckas kl. 09:04

Christian 21

Då har man varit och gått 5 km och varit med mamma och ätit lunch på Lillgården, det smakar alltid bra. Nu funderar jag på om man ska hinna en liten jogging runda för att sedan göra vid mig. Men ush vet inte vad jag ska ha på jag har fått order om klänning. Men jag har en klänning jag vill ha på mig och ett par skor men dem kan jag inte ha ihopa. Så vad ska jag ta mig till? Jag kan iaf börja med rundan och duschen så får vi se var det leder. Jag ska tillsammasn med Christian och hans föräldrar till Lilla Torg ikväll och äta för att fira Christians födelsedag. Han fyller 21.

Kräftskiva!

Sara och Mats
Alex

Vi hade kräftskiva igår hos Sara. Vi var en skara på 8 personer. Hade en jätte trevlig, super mysig kväll.. Glad för man har så underbara vänner. På bilden : Jag, Sebbe, Westerberg och Sara i en disskusion om varför man har en dörrmatta det står "Welcome to hell" på. Vad är meningen?
Vi åt god mat och goda kräftor och lekte min absoluta favorit lek. "Ballongleken". För att snabbt och enket beskriva hur leken går till. Är man två och två som tillsamman på tid ska ta sönder 4 ballonger på 4 olika sätt genom att typ krams? jucka?.. Intressant lek. Den för med sig mycket gott skratt!


En glad Christian



Westerberg




Lina och Mats






Frukost!

Idag har jag gjort något av det mest fantatiska man kan göra. Ätit en underbar frukost. Det finns inget bättre än att vakna och äta en god stabil härlig frukost med hundra pålägg... goda mackor, gott te, något på tallriken, som ägg bacon korv, frukt ostar.. Mmm. Underbart. Som pricken över i:et åt jag den med nära och kära. Vilket är underbart. Rhode firade nämligen sin 15 årsdag. Sedan bar det av till jobb.. Men efter en kort arbetsdag på 4timmar väntades en god middag at home. Men när middagen var slut och jag reste mig upp insåg jag att i min mage låg en portion för mycket. Men det är en känsla jag kan hantera. Som avslut på kvällen blev det några Vänner- avsnitt.. Finns det något bättre Tv har skapat? Tror inte det!
Sitter just nu och kollar runt på olika tränings verksamheter. Jag har gått på friskis och Svettis i många år nu där jag tränar Core och jympa. Men tänker om man skulle göra något annat för att variera sig lite. Men jag hittar ingen bra tränings studio.. Någon som vet??
Har även en annan fråga att fundera över. Varför måste man ha munnen öppen när man målar mascara?
Upplagd av Rebeckas kl. 22:15

Bilresa hem från stockholm!

den 23 augusti 2009
Jag och Rhode i Söderköping. Vi stannade till där påvägen hem från Stockholm. Det var det som var anledningen till min spontana resa till Stockholm. I Söderköping ligger nämligen ett glass cafe där dem säljer jätte stora glassar. Det vill inte jag missa!
Mitt val av glass. Glassarna kostar runt 100 kr stycket.








Mammas glass till vänster och Rhodes till höger.




Jag önskade Safari på Kolmården. Vi körde en extra runda på 5 mil för att jag skulle få min upplevelse men vid entren var det Lindas bil som stoppade oss. Mamma ville inte köra någon annans bil och ångrade sig så vi vände. Jag fick iallafall en bild på skylten på väg in till Kolmården...
Upplagd av Rebeckas kl. 22:04

Stockholm!

  den 22 augusti 2009

Stockholm!


Tog som sagt planet till Stockholm. Mormor blev verkligen chockad på Arlanda. Det var trevligt. Det blev en lång och trevlig hemfärd från Stockholm.

På bilden Mormo, Paul, mamma och Rhode

Sista Minuten!

Ja, jag följer välplanern någorlunda. Jag gick upp klockan 10 och var ute och sprang.. När jag kom tillbaka blev det ingen städning utan jag bokade en resa till Stockholm i sista minuten. Så jag åker från Sturup klockan 14.00. Blir trevligt att träffa mormor. kanske man hittar shopping möjligheter? inget omöjligt i Stockholm, det vet jag! Me like!!
Upplagd av Rebeckas kl. 12:13

Godnatt!

Godnatt alla, lägger mig nu. Imorogn blir det ordentliga tag med uppdatering. Har ju som sagt fått kameran att fungera, det är ett nytt system i datan.. Hmm ska bara komma ihåg hur man gör.. Kanske kan det komma upp lite bilder imorogn I hope! Nä nu ska Robin låna min enormt gulliga data.=) Ni har väl inte missat bilden för den nya outfiten på min data? ...... Sitter och funderar på att jag har bara fikat en gång idag?! Det är inte bra när mamma åker bort min största passion har glidit. Får se om Robin kan tänka sig en fika imorogn. Inget mig emot. Mmm.. en fin bakelse nu. Nä, guud vad jag blir sugen. Man blir nästan rädd för sig själv ibland. Satt igårkväll i telefon med Alex min kompis han började typ prata om Hamburgare på olika ställen.. Alltså prata om det ett på natten när man bor i Åkarp och varken har bil eller körkort. Åh, här snackar vi jobbig känsla. Igår natt kändes det som jag hade typ kunnat göra vad som helst för en hamburgare. Men lusten, suget gick över då min kropp härligt nuddade vid lakanet i sängen , sen tror jag inte jag minns mycket mer... Sov gott alla! Tror jag gör detsamma nu ikväll. Dock utan drömmar om Alex, jag och en stor Hamburgare som springer emot oss....
Upplagd av Rebeckas kl. 01:22

Måndag kväll

Då var det måndag kväll. Sitter i soffan efter att jag precis tillsammans med Robin har sett filmen Baksmällan! Den får helt klart 5 av 5. Den var riktigt rolig! Har annars idag varit och jobbat. När jag kom hem var jag ensam i huset. Då gäller bara en sak. -Sätta sig vid pianot och spela och sjunga tills någon ber en sluta, vilket Robin gjorde klockan 22:00 när han kom hem. Nu väntas tre dgars ledig tid det ska bli härligt. Har för övrigt haft en rolig, trevlig och betydelsefull helg. Ibland har man stunder i livet som kan var väldigt långa men ibland korta. För mig är dem ofta långa, då man känner sig glad. Jag förstår inte människor som inte är glada. Folk undrar ibland hur man kan orka ha ett fullspäckat schema över vardagen.. Men hallå? Har människor enligt mig dock inte förstått att det är meningen med livet. Att få ut så mycket som möjligt vad tiden har att ge är fantastiskt. Att få göra saker man älskar, vara med männsikor som förstår en, människor som är fanatstiska, människor som är värde mekanismer på jorden. Thats´s great.
Klockan ringer iallafall 10 imorgon då förväntas en jogging runda av mrs Javerud. Så ska det bli. Har nämligen förra veckan varit ute och joggat varje dag. Jätte skönt. Brukar inte tycka det är roligt men någonstans har jag hittat en motivation som gör att det känns som jag springer mot nya utmaningar och mål i livet....
Sen blir det shopping med Robin för att träffa underbara vänner på kvällen för en tur på Malmö Festivalen.

Världens sötaste data Äger jag!

den 13 augusti 2009

Måste bara lägga in en bild på min data. Den har fått en ny outfit!

13 Augusti

den 13 augusti 2009
Igår var jag mamma Ronja och Rhode på Ullared. En trevlig dagsutflykt. Vi var först på Scorett, MQ outlet.Men vi hittade tyvärr ingenting. Men det gjorde vi dock på Ullared. Vad handlade vi? Hm, ja. Jag handlade faktiskt lit julklappar. -Jag sa ju att jag börjar planerat. Lite annat smått och gott som kan vara roligt att ha.. Inget speciellt. Det var en trevlig dag med mycket skratt och skoj. Kvällen avslutades igår med Godis snören tävling när vi var hemma vid tolv tiden på kvällen. Tävlinegn mellan mig, Robin,Rhode... Robin vann jag tvåa och Rhode kom trea.
Spelade minigolf på campingen i Ullared innan vi åkte hem. Jag kom sist! Men jag kan ju inte vara bra på allt.=)

Åt Pizza vi köpte och tog med oss. Jag och mamma tog Pizza a la Ulared. Mycket god pizza md gräddfil oh kräfter. Inte dumt alls.


Min Kundvagn!




Utkast: den 13 ...

den 13 augusti 2009
Lite av mina nya köp! Linne från MQ och så även sjalen
Min "Madicken klänning". Jag älskar den

Blommig klänning även dn från M

RSS 2.0