Hemkommen från en underbar life grupp! Det...

Hemkommen från en underbar life grupp! Det är helt otroligt att man får sånt mys en helt vanlig onsdag! God räksallad härliga tjejer och carte dor glass med smak mascarpone. M det smakar himmel. Jag ligger nerbäddad svettig som vanligt och önskar somna nu. Vill vara utvilad för praktik och jobb imorgon. Hej hej torsdag du ger mig energi!!! Godnatt


SMS-inlägg

img_3415 (MMS)


Här har ni (påsk) kärringen. Jag tänker in...

img_8192 (MMS)

Här har ni (påsk) kärringen. Jag tänker inte vara det på heltid...


God chokladtårta när man är på kalas hos k...

img_7339 (MMS)

God chokladtårta när man är på kalas hos kusinen som fyller 6. En god frukost bjöds det oxå på. Åt tårta i skogen bland härliga vitsippor. Rhode påstår att jag e kärring men eh ja, kanske har jag blivit det?! Det är nu med mätta magar som vi kör mot Christians föräldrar för grillat! Men till dess måste tiden användas effektivt på 10 mil ska jag nu fortsätta planera inför praktiken de kommande fyra veckorna!


Nu på allvar blir det läggdags i ett av vä...

Nu på allvar blir det läggdags i ett av världens varmaste sovrum, i en av världens varmaste sängar, bredvid en av världens hetaste killar. Godnatt och svettas gott!!


Christian bar vit kavaj dagen till ära. Vi...

img_0475 (MMS)

Christian bar vit kavaj dagen till ära. Vilken ära vet jag inte, men helt klart snyggast på festen. Fick ett mittemellan lagom påskägg med godis och ett par nya solglasögon i påskpresent. Han fick biljetter till Sanna Nilsen konsert, vilket jag vet var väldigt uppskattat av Christian:) hon är nämligen en pingla!


Ligger nerbäddad i sängen. Det värsta med ...

img_5782 (MMS)

Ligger nerbäddad i sängen. Det värsta med den härliga värmen som börjat är att jag är ännu varmare än vad jag brukar på natten. Det e sjukt jobbigt!! Jag får ju inte som ni vet ha fönstret öppet på första våningen säger min kära pojkvän.  Christian sover redan och våra två nattgäster är nerbäddade i vardagsrummet. Trevlig dock högljudd och stojsig fest, men det har aldrig hindrat mig från att trivas. Påsktallrik till förrätt gott saffransris med kyckling till varmrätt och denna delikata efterrätt. Havreflarn skålar fylld med melon och jordgubbar , grädde och glass. Satt son en smäck!  Sov gott!


Sitter tillsammans med Pernilla och Christ...

img_0664 (MMS)

Sitter tillsammans med Pernilla och Christian och min Christian på väg till åkarp för påsk fest hos mamma!!


Alice!

img_7870 (MMS)

Alice!


Vilken härlig dag. Frukost imorse. Sara, N...

img_2221 (MMS)

Vilken härlig dag. Frukost imorse. Sara, Niclas, Ronja Rhode mamma Alice och Christians mamma. Rösterna på de flesta var uppskruvade till Max.  Efter frukosten väntade besök på Ikea med sara oh Alice. Det blev to much shopping! Efter att tillfredställt vår själv. Tog vi oss till en av Malmös roliga lekplatser. Med god fika. Alice lekte och jag och sara jobbade på brännan.  Vi testade nya singoalla blåbär- Gott!!  Nu sitter vi alla fem i bilen på väg till bara för grillkväll hos Niclas. Innan bara blir det stopp på Ica maxi. Alice skriker just nu i bilen att hon inte vill i fler affärer nu. Hon verkar trött på den shoppande barnvakten. Ica supermarket, Hemköp, Ikea, Coop forum och nu Ica maxi. Puh!  Det ska bli gott med grillat en så skön kväll som denna!


Köpte nya skor+linne igår.

Våren bjuder på så härliga stunder i shoppingbutikerna. Jag önskar jag kunde handla allt. Köpte även en kjol till bröllopet så snygg! men passade inte. Den får tyvärr bli tillbaka lämnad idag hur fin den än e att titta på!


Skärtorsdag!

Är det världens finaste dag? En rosa torsdag eller?! Det bör hyllas.
Har precis varit ute på vårens första löparrunda. Det kommer att fortsätta. Jag har i princip inte tränat sedan december. Har bara varit ute och gått och varit på något enstaka pass. Jag längtar verkligen efter att få träna. Det gör en så glad! Egentligen e jag ingen löpar tjej. Men det är bättre än ingenting.
Det är nog dem gångerna jag själv känner mig som snyggast: i träningskläder och svettig efter ett härligt träningspass.

Har även hunnit betala alla mina räkningar. Nu vet man vilken tråkig månad man har framför sig =(
Nu ska jag hoppa in i duschen och ta bussen till Arlöv. Ska träna i kyrkan på sången jag ska sjunga på bröllopet nästa helg! Sedan blir det jobb!!

Nu ska jag ha i mig lite frukost.

Ha en bra torsdag alla! Rosa Kramar Rebecka.

Vi pratade ikväll om vad man lärt sig det ...

Vi pratade ikväll om vad man lärt sig det senaste halv året. Det är såklart mycket. Bland annat har jag lärt känna mig själv i olika situationer, våga säg emot. Var på Ica tidigare idag och när jag skulle betala blev det väldigt dyrt. Jag sa till och det visade sig att han slagit ib 45 kr för mycket. I små och stora situationer kunna säga ifrån vara starkare. En annan sak jag öärt mej är att verkligen uppskatta min pojkvän. Det e så lätt att ibland ta saker för givet och bli hemma blind. Christian är fantastisk och har så mycket jag tycker om. Det är verkligen värt att tänka på. Vi skulle även prata om vad vi har för mål. Jag vill bli starkare i mig själv, veta vilken plats som är min- dvs vilken jag vill ha! Man väljer själv!! Sov gott!


Påskfest på connect ikväll. Jag stod för t...

img_5572 (MMS)

Påskfest på connect ikväll. Jag stod för tillbehöret efter maten. M!  Kokos muffins med jordgubbsgrädde dekorerat med choklad påskägg och skum höna/hare. Verkade uppskattat. Äskar onsdag kvällar. Får mig att känna mig levande!:) det gillar jag.


Oj, tiden rusar!! Polen, möhippa, 6 år, sk...

Oj, tiden rusar!! Polen, möhippa, 6 år, skola, jobb connect grupp o påsk pynt! Mycket man hinner med. Det blir en rejäl uppdatering imorgon:)


Handlat orkidéer till sovrummet. Jag har v...

img_8312 (MMS)

Handlat orkidéer till sovrummet. Jag har väl egentligen aldrig varit ett stort fan av blommor men måste medge att sedan jag flyttade har jag blivit äldre i min blom hjärna. Den hälft som galet för det. Jag blir riktigt  glad när jag ser hur det blommar. Lägenheten lämnar jag nu i fint skick tills Christian kommer hem den jobbet. Just nu sitter jag på sturup för att tillsammans med Annika ha en härlig trip till Krakow i Polen. Hemma på lördag. I polen väntar, spa, shopping, skolbesök, fika, mer shopping och skolbesök och ett besök i auswichz. KRAM


Igår serverades det ugnspannkaka. Härlig m...

img_0001 (MMS)

Igår serverades det ugnspannkaka. Härlig middags gäst Rhode på besök:) Efter en dag framför skilda världar. Skrämmande.


Svårt att sova.

Jag har svårt att sova, eller ja jag har kanske inte direkt försökt. Skilda Världar - Vad ska man säg? Vad jag kommit underfund med under dess timmar som är en stor anledning till varför man tittar, varför de tjänar pengar är för att varenda avsnitt handlar om samma sak om och om igen. Det händer aldrig något nytt. Det som kunde blivit sagt å tre avsnitt blir sagt och gjort på 30 avsnitt. Men man måste ju bara ha reda och ser varje minut, varje avsnitt för att få reda å de jag egentligen redan vet, eftersom att jag redan en gång sett alla avsnitt,till och med två.

När jag väl la mig på kudden så kom nästa - Varför jag inte kan sova. Känslan över hur enormt kissnödig jag e och hur myckt jag absolut inte vill resa mig ur sängen gå ut i den mörka hallen hitta en lampa och uppsöka lägenhetens toalett.
Jag inser även vad klockan är och bli halvt arg på mig själv över att jag inte vetat att jag skulle vara vakem fram tills nu, för då hade jag hafty fönstret öppet. Jag hade inte behövt ha en bastu här inne i sovrummet. Vilket det gärna blir. Det är det värsta jag vet. Att vara varm. Vill helst frysa och riktigt få lov att gosa in mig i täcket. Men nä den upplevelsen kommer jag aldrtig att få göra i detta sovrum, inte ens när det var snö.

Jag får inte ha öppet fönster på natten. Vi bor på första våningen. Christian tror folk kommer busa till det och det kommer inte bli skoj för oss. Jag år absolut inte sova med öppet fönster. Men en gång var jag busig. Ovh faktiskt gjorde det. Här sitter jag livslevande utan bus. Men man vet ju aldrig i Malmö stad.

Så har jag talat färdigt i nattmössab bu? Klar för att gå och kissa och försöka sova? Det värsta är att jag kommer vara så trött imorgon klockan halv sex? Då ska jag se skilda världar....

Solen skina känna värmen och komma till Un...

Solen skina känna värmen och komma till United. Där Timbuktu idag var och spelade. Kvällen bjöd på kalas hos och för Christians föräldrar. Är hemkommen mätt och belåten. Nu ska jag krypa ner i sängen med datorn och se skilda världar. Har lånat den boxen. Det var så längesen ma såg det, så längesen man älskade det. Nu förstår jag inte alls varför jag tittade på det? Dåliga skådespelare! Men kan väl ändå säga att det något sätt är underhållande eftersom att jag inatt somnade fyra då jag tittade på klockan och insåg att jag sett skilda världar i fyra timmar. Oj , vilket tidsfördriv. Det var som om klockan stannat. Godnatt!


Vaknade sent idag. Good sunday. Fast alla ...

img_9487 (MMS)

Vaknade sent idag. Good sunday. Fast alla dagar är inga topp dagar de var väl inte riktigt denna dagen. Men det var härligt att se s


SMS-inlägg

img_3333 (MMS)


Har äntligen köpt min älskade hatt jag vel...

img_9152 (MMS)

Har äntligen köpt min älskade hatt jag velat köpa. Solig lördag vilket hatt väder. Jag trivs. Jobbat förmiddag Fikat med mamma ho christias föräldrar. Nu blir det lite jobb till. Kvällen bjuder på olika alternativ hör av mig om hur mycket lördag och hur mycket action det blir! Puss


Dagen igår efter fem bjöd på min goda kött...

img_0596 (MMS)

Dagen igår efter fem bjöd på min goda köttgryta gjord av mig själv. Ärenden med Christian på stan. Själv la jag till ett ärende och det blev en beige tröja till mig super fin! Christian frågade vad detta plagg hade för namn och jag förklarade att det var en vardaglig upphöjande mellan tröja.   Bilden är inte så bra men det är mina nya naglar- ljuslila med vita blommor. Älskar dem!!:)  Nu ska jag köpa hatt och kan även tala om att det e storm ute!!


Planering om återvinning på praktiken!!:)

img_0591 (MMS)

Planering om återvinning på praktiken!!:)


Onsdag! Mys dag vill jag lov att kalla den...

img_7755 (MMS)

Onsdag! Mys dag vill jag lov att kalla den. Vädret är mys väder dock är jag nog sugen på solen. Men jag bär iaf upp en snygg kappa i blåsten och känner att onsdagen är räddad. Började dagen åtta med nya naglar på lack o lugg. Ljus lila med vita blommor, så granna! Nu hämtar city tunneln upp mig för att ta mig till åkarp där blir det mysig frukost med Jenny och Milton.  Bilden är på en fin present jag fick av pojken jag hjälper med läsning för han hade varit i England, Manchester.  Ha en bra onsdag den blir bättre för mig om 20 minuter för då ska magen sluta kurra!!


Klappar mig själv på kinden just nu. Bara ...

img_0590 (MMS)

Klappar mig själv på kinden just nu. Bara för att jag e så enormt mjuk. Mary Kay! Det e otroligt!! Så len o härlig jag e just nu, fantastiskt.  Jag och mitt mjuka ansikte har idag tillbringat lite tid i skolan, snabb lunch med sara på grafitti café. Skinksallad och bakad potatis. Efter det var det jobbe time fram till 21.15 och tisdagen var passerad. Innan sängen blev det Christians torsk och potatismos. Han e proffs på potatismos!  Nu har jag intagit sängen med Ellos, la redoute, hm. Älskar att se i kataloger, bilder och bli så vår/ sommar inspirerad!


Ett rakblad som håller länge!

Ett rakblad varar i en evighet. Det kan jag intyga. har precis rakat benen vilket jag gör varannan dag. Detta för att jag känner mig lite smalare eller snarare att jag känner mig tjockare om jag inte rakar dem. Varje gång jag är i affären så glömmer jag att köpa nya rakblad. Nu vet jag alltså inte hur länge jag har använt detta sista rakbladet?! En lång period. Man får ju raka sej så att man tror att hela benet ska slitas av, jag drar mig från att gå in och duscha för att man känner hur jobbigt det kommer att vara att umgås med detta lilla rakblad. Men jag tog mig igenom det. Benen är lena och fina. I fredags kom jag ihåg det när jag var i affären men tror ni de fanns? nej det var slut! Typiskt!

Vi åt grillat hemma hos Christians föräldrar igårkväll. Det smakade bra vill jag lova.

Nu ska jag sätta mig i soffan och leta resor. Jag och Christian ska göra en resa i januari men vi är lite oense om vart. Våra alternativ är Los Angeles, Thailand, Kenya eller Dominikanska Republiken. Har ni några förslag på var vi ska åka?
Nu ska jag leta resor och lyssna på det stereon som jag satt på bjuder på : Christer Sjögren!

Då var Svensson städningen kommen till söd...

img_7703 (MMS)

Då var Svensson städningen kommen till södra Skolgatan. Vår städning,   tyckte christian att vår söndag skulle ägnas. Jag hade tänk åka iväg o shoppa men det var väl bara att göra som jag blev tillsagd. Putsade fönster, damma, dammsugit, torkat golv, badrum, sortering i hyllor/ garderober. Kastat sopor mm. Nu börjar det lika något:) till denna städning är det även Christian som är lägenhetens egen dj. Dansband stod tydligen på listan. Det är bara att svänga med!! Fast nu kommer det en bra min favorit sn liten ; Jag ringer på fredag! Så nu måste jag avsluta och sjunga dansa med och sprida mina vår känslor. En del av hallen blev lite rosa idag det gillar jag!


Sov länge idag, har inte mått så bra. Baka...

img_3986 (MMS)

Sov länge idag, har inte mått så bra. Bakat hallongrottor och varit på stan och ätit lunch på jensens böfhus med världens bästa lillebror.  Strax ska jag och Christian hem till mamma. Det blir middag där ikväll och Chtistian ska bli klippt. Just nu ser han ut att ha en stor buske på huvudet. Nu kan han bli snygg! Tack vare Ronja.


Lycklig

Lycklig är bara förnamnet på vad man kan vara när det är 15 grader varmt och solen skiner..

Jag vaknade imorse 7:53, det gjorde även Christian. Han gick upp.  Jag försökte somna om. Jag låg i sängen och tänkte för mig själv att Christian kanske skulle fixa en god frukost till mig. Jag hörde hur han satte på ägg i köket, att vattnet koka. Efter en liten stund öppnade han dörren, i min dröm gick han iväg för att köpa bullar och semla till mig. Men dörren slogs igen lika snabbt igen. -Typiskt, han skulle bara hämta tidningen. Skulle han inte gå iväg och köpa frukost? Jag fortsatte lyssna: Äggen kokade fortfarande, klart att han inte kunde gå än. Efter en stund hörde jag hur han tog på sig skorna, sedan somnade jag. Halv tio väckte Christian mig med frukost, han hade varit och köpt bullar. Ingen semla men vad gjorde det, när han hade köpt medicin till mig som varit sjuk - banan och Marabou Choklad. En helt perfekt morgon.

Vid tolv tiden var det en snabb fika hos Christians föräldrar. Jag och hans mamma var ute och gick en timme. Det var då jag insåg att  jag hade alldeles för mycket kläder på mej. Vilken underbar känsla. Att få svettas utomhus. Det var inte igår och inte i förrgår och inte dagen innan det o.s.v. Så ljuvligt. Eftermidagen jobbade jag, gissa om hela Åkarp skulle grilla idag? Det ska vi göra imorgon med Christians föräldrar.

efter jobbet var jag och Sara ute och åt. Super trevligt. Kyckling sallad för min del. Så jag kunde klämma i mig lite choklad med lite sånt där kanske gott samvete. Är hundvakt tills imorgon för Bongo så jag har ju fått kvällspromenad. Mer motion och mera mat bjöd denna lördag på=)

Nu tänkte jag faktiskt gå och sova! Godnatt.

Nu är det fredagkväll!!

img_7835 (MMS)

Nu är det fredagkväll!!


Sov länge idag, har inte mått så bra. Baka...

img_4870 (MMS)

Sov länge idag, har inte mått så bra. Bakat hallongrottor och varit på stan och ätit lunch på jensens böfhus med världens bästa lillebror.  Strax ska jag och Christian hem till mamma. Det blir middag där ikväll och Chtistian ska bli klippt. Just nu ser han ut att ha en stor buske på huvudet. Nu kan han bli snygg! Tack vare Ronja.


RSS 2.0