Fantastisk pojkvän! När Tomas Ledin med lå...

Fantastisk pojkvän! När Tomas Ledin med låten du kan lita på mig strömmar ur högtalarna i bilen och vi är utanför huset kör han en extra runda i stan för att jag ska få sjunga och le. Så kul! Fast nu hoppas jag att extra rundan är slut för nu börjarchristian sjunga med i någon ballad. Nä men alla kan sjunga även Christian !:)


Och självklart satte mamma pricken över i:...

img_1373 (MMS)

Och självklart satte mamma pricken över i:et ikväll med kladdkaka med after eight och apelsin. Det smakade gott kalori snålt och mäktigt.


Måndags middag hos mamma.  Tidigare idag p...

img_7255 (MMS)

Måndags middag hos mamma.  Tidigare idag på praktiken tog fjärilarna i magen sig upp mot amhålorna och tömde Nilen idag. Svett är ett ord på min dag! Kom även på att jag haft så bråttom imorse att jag glömt bh. Men det gick bra för det. Jag och Christian avnjöt fondue hos mamma ikväll med såser från elysee. Inget tar banan såsen. Trevligt sällskap fick vi oxå mormor systrar och åke. Och såklart blev det minns du sången. Åh, vad jag älskar att sjunga till Åkes piano spel. Vilken kraft jag har inför morgondagen. Ma borde vända på dagen och börja den med fondue sång och sällskap. Ja man e lyckigt lottad av att känna underbara människor. Vad säger man på det? - jo, Amen!!


Plus poäng till skånetrafiken. Vilken star...

Plus poäng till skånetrafiken. Vilken start på resan. Super trevlig buss chaufför go och glad så jag skulle kunna givit honom kex choklad! Är på väg till praktiken. Kunde inte somna igår jag var så laddad inför veckan. Jag ska hålla i alla lektioner idag, -oj oj nu satte visst fjärilarna igång i den mittersta delen... Hoppas det går bra!! Jag ska hålla i resten av veckan oxå. Det såraste idag är att jag ska lära ettorna klockan, en sådan självklar grej som man lixom bara kan!! Har aldrig reflekterat över hur var och när jag lärde mej den. Det känns som den kunskapen är ju medfödd. Ok, även om jag är ett mirakel barn så vet jag att den nog inte var det! Nu ska jag luta mig tillbaka i sätet och försöka ta dagen som den kommer och inte vara nervös för att paneringen inte håller!


Söndags mat från siciliana över gatan. Ryg...

img_9835 (MMS)

Söndags mat från siciliana över gatan. Ryggbiff med parmesan Det ska smaka gott!!


En paus i allt plugga de en promenad vid m...

img_6281 (MMS)

En paus i allt plugga de en promenad vid möllan med  stopp på café. Varm mintchoklad. Det var gott att få dricka.


Jag och Christian var iväg och handla. Det...

img_3198 (MMS)

Jag och Christian var iväg och handla. Det är alltid trevligt att ha varandras sällskap men oj! Han stressar genom Ica. På Ica maxi toftanäs så kommer frys sakerna allra sist i affärerna alltså bredvid kassan. När vi passerade ingången säger herr johansson - var e frysarna?  Ett; detta borde han veta. Två; vi kommer dit snar! Nu är vi hemma Christian lagar Mat och jag pluggar. Kylen och. Frysen är full nu iaf. Det känns fröjd i själen!


Frukost är den absolut godaste måltiden på...

img_0868 (MMS)

Frukost är den absolut godaste måltiden på dagen! Jag hade även bakat kanel och vanilj bullar..


Mamma mormor och syskonen och Carro på fru...

img_0870 (MMS)

Mamma mormor och syskonen och Carro på frukost besök idag! Så trevligt!


Friday!

Då var det redan fredag imorgon. Detta är första helgen på länge jag känner att det får lov att vara fredag imorgon.
Det blir full fredag med jobb, dubbelpass, skola och inhandling!
Tänk vad affärerna lockar när det blir den 25. Man vill bara handla och känner sig så rik men glömmer att månaden typ har 30 dagar till.

Helgen kommer bra bli så bra! Det blir finbesök på lördag morgon. Mormor mamma och syskon. Frukost den mest härligaste måltiden på dagen skulle jag vilja påstå. Ska även försöka mig på att göra bars imorgon med nötter och kokos till lördag morgon, något extra att mumsa på får det bli=)

Torsdagen har flytit på i ett. Jobb, skola. Middag hos Christians föräldrar. M så gott! Kyckling lasagne med god sallad och gott bröd. Efterätt? Jo då: Chokladkaka med vispgrädde. Det satt som kakan i bilringen!

Nu ska jag försöka lägga mig till ro. Ska först spana lite resor på nätet. Jag och Christian tänkte åka till Thailand i januari nästa år. Fira min examen på bästa sätt. Shooping och sol för mig och bad för Christian.

Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt ...

img_0539 (MMS)

Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt på beställning tills idag. Snyggare än en pudel iaf!!:)


Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt ...

img_0539 (MMS)

Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt på beställning tills idag. Snyggare än en pudel iaf!!:)


Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt ...

img_0539 (MMS)

Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt på beställning tills idag. Snyggare än en pudel iaf!!:)


Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt ...

img_0539 (MMS)

Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt på beställning tills idag. Snyggare än en pudel iaf!!:)


Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt ...

img_0539 (MMS)

Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt på beställning tills idag. Snyggare än en pudel iaf!!:)


Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt ...

img_0539 (MMS)

Fluffigt hår visste jag inte att jag lagt på beställning tills idag. Snyggare än en pudel iaf!!:)


Onsdag!

Sandra och Annika har precis lämnat lägenheten. Vi har haft ett mindre effektivt arbete idag. Vi fick gjort vad vi skulle men dock tog det lite längre tid än vad det hade behövt. Jag hade bakat bröd så det blidde en kopp te med nybakat bröd. Gott! Hoppas jag förstås att dem oxå tyckte.

Nu måste jag sätta igång med min planering inför nästa vecka. I ettan. kanske jag skulle ta en sväng om med dammsugaren också? Eller det kanske är så att Christian väldigt gärna vill göra det när han kommer hem halv fem? Det kanske är så att det är egoistiskt att jag dammsugar utan att fråga om han vill, han gillar nog det för han har gjort det förut.

Jag ska hinna laga mat också. Idag blir det soppa. Tomatsoppa med pasta. När jag sa till Christian igår att vi skulle äta det idag blev han öerlycklig men samtidigt tittade han märkligt på mig och sa -Kan du verkligen laga det?
Vad är det för fråga? Det är väl såklrt att jag kan?!! Jag var ju tvungen att frågesätta hur han i alla sina dar inte trodde att jag kunde göra tomatsoppa.
Det visade sig att sist vi var på Maxi så frågade han om vi inte kunde köpa tomatsoppa och jag svarade att vi behövde inte köpa någon färdig utan att vi faktiskt kunde göra egen. Denna lilla händelse orsakde att jag blev trodd för att inte kunna göra tomatsoppa. Tomatsoppa och hembakat bröd blir det ikväll iallafall.

Vid femtiden ska jag äntligen få nya naglar. Så härligt! Dem är inte snygga nu kan jag tala om. Det ska bli så skönt. Känna sig lite snygg igen. Lite iallafall. Jag tror inte jag kan få tillbaka min självkänsla/ självförtroende om inte solen tar sin ståtliga plats snart och visar termometern vad den ska visa. Men jag och vädergudarn har väl en ouppklarad konflikt just nu eftersom att de sände snö. Sol- Snö tre bokstäver o varje orde och båda orden börjar på S, men så svårt kan det bara inte vara att förstå!!

Nu ska jag försöka mig på något sunt det går säkert för nu åker Whitney  på högsta volym på stereon!!

Dessa fin fina bakformarana köpte jag idag...

img_4080 (MMS)

Dessa fin fina bakformarana köpte jag idag. Jag vet vad ni tänker Men man kan baka utan att smaka. Håller med; låter inte klokt!!


Ångest över hur mycket kakor jag stoppar i...

img_2812 (MMS)

Ångest över hur mycket kakor jag stoppar i mig o h hur fet jag blivit gick jag till affären och köpta frukt i det dubbla än vad vi redan hade hemma. Äpplena ligger såklart i en fridge smart i kylskåpet. Sara var här ikväll då våra grabs var och såg fotboll. Det blev fruktsallad. Sara tog glass till son och det skulle inte jag men det blev en liten bit. Karaktär är det ett ord från ordlistan. Tror inte jag hört om det förut. För att sluta vara den tråkiga människa jag blivit och behöva sätta färg på livet plocka jag fram sex and the city 2. Inspirerad kläder ; check inspirerad till diet; check. Lifestyle on! Dock saknas det en liten sak.. Nej förlåt mig!; det största man kan önska sol och minst 15 grader varmt. Jag ser mig själv i min nya blå klänning vita skor med öppen tå ( även om en viss ebba von Sydow påstår att det endast bärs vid ens eget bröllop) liten fin vacker handväska. Äntligen har jag fått min cykel till stan så de höga klackarna på och trampa i hetta. Åh, vad jag längtar. Dagens sanning är att man jag får ont i fötterna av att gå minst 6 km i höga klackslor/ pumps. Därför har jag cykel så att jag kan trippa på alla små ställen snygg och galant! Nu blir det sov time. Skola imorgon. Sov sött ! Kram


Vi åt våfflor med grädde och sylt. Vänner ...

img_2766 (MMS)

Vi åt våfflor med grädde och sylt. Vänner avsnitt med ballerina kladdkaka som man bara måste doppa i mjölk! Singoalla. Efter fika sov vi alla tre mycket gott i soffan fram till det var dags att sätta göra middag!


Grupparbete behöver energi! Och ovälkomnad...

img_3058 (MMS)

Grupparbete behöver energi! Och ovälkomnad snö tog jag med mig varm choklad. Kanelbullar till skolan idag! Efter en alltför bra skoldag kom mina kära systrar på besök..


Alltid ett nöje att äta frukost med Christ...

img_0529 (MMS)

Alltid ett nöje att äta frukost med Christian innan jag ska bege mig till jobb!


En veckas praktik slut! Det har varit hur ...

img_7872 (MMS)

En veckas praktik slut! Det har varit hur kul som helst! Efter sportlovet nästa vecka håller jag i alla lektioner så denna veckan har jag att planera. Ronja och Rhode var här ikväll och åt tacos och choklad pudding. Vi var en sväng på ungdomssamlingen i kyrkan Nu njuter jag av lite ensam tid i soffan med en kopp te och Disney channel! Det e okej va?


Godmorgon! Känner mig trött men utvilad! K...

Godmorgon! Känner mig trött men utvilad! Kom hem igår em från praktiken halv fem. Så hungrig man e när man kommer där ifrån. Idag har jag frukt, mag och mackor med mej så jag ska väl kunna klara mig:) jag åt en liten kanske stor fika och somnade i soffan. Vaknade en o en halv timme efter det gick och duscha laga middag och i säng kl nio och vakna sex! Så skönt! Så många timmar önska jag att man alltid hade möjlighet att sova!! Nu sitter jag på bussen, imorgon har jag bil!:) till praktiken slutar vid fem. E bär det av till åkarp och därefter klockaslag sju blir det årsmöte för kristdemokraterna. Ha en bra onsdag!


Var ett besök hos mamma i em och fick alla...

img_5276 (MMS)

Var ett besök hos mamma i em och fick alla hjärtans dag present söta strumpor det stod sötnos på och ett block med leopardmönster och högklackade skor. Perfekt!  Jag fick lämna huset pga av en man. Hon hade nämligen singel middag för kvinnor, vilket innebar att Christian hämtade upp mig. Vi åt god tre rätters middag. Nu tidig läggdags. Har praktik denna veckan och vad ska man säg? Det tar på krafterna idag var det visning av filmen lady och lufsen tårta för att skolan fyllde tio år och disco what à hard day;) godnatt!


Alla hjärtans dag present av min älskling....

img_6047 (MMS)

Alla hjärtans dag present av min älskling. Tidning kalles randiga då ja önskat att vi skulle handla hem det istället för org. Ett väldigt fint polis kort!


Alla sätt är bra utom de dåliga!  Christia...

img_2845 (MMS)

Alla sätt är bra utom de dåliga!  Christian är väldigt huslig måste jag erkänna. Igår när jag varit iväg i tre timmar hade han tvättat, städat, diskat, handlat! Då blir man så glad! Han löser alla problem min sambo. Brist på plats för att hänga tvätt, han löser allt!!


När vi kom ut från bion startade inte bile...

img_7922 (MMS)

När vi kom ut från bion startade inte bilen. Kim kom och hjälpte oss med tyvärr blev det inte bättre för det! Skjuts hem av Kim kl tio efter två ti Mars kämpande utan resultat! Detta betyder lagning av bilen och ingen Findue på elysee ikväll!!


Avslutade helgen med bio. Det blev filmen ...

img_1980 (MMS)

Avslutade helgen med bio. Det blev filmen trassel!! Den var jätte bra och rolig! Kan jag rekomendera till alla er som är över 21 och yngre än 20. Filmen var slut åtta och jag såg fram emot en tidig kväll med kudden men saker blir inte alltid som man tänkt , om jag tänker efter - blir aldrig son man tänkt!


Igår torsdag var det äntligen hemmakväll. ...

img_5543 (MMS)

Igår torsdag var det äntligen hemmakväll. Läggdags halv tio. Jo det e sant hur förklarar msn det ? Jo obeskrivligt, skönt inte räknat att det skulle kunna hända. Hemmakväll innebär gott! Jordgubbs mousse after eight och passion  Det är alltid så skönt att lägga sig i ny bäddade lakan. Christian är nog nöjd denna gången. Sist bäddade jag rött med rosa hjärtan vet inte hur uppskattat det var. Nu får han känna sig man igen. Kudd överdraget som förut var hjärtan är nu en bild på en snickare med verktygslåda Tycker han är mer passande.... Bara han är nöjd så är jag glad. Nu ska jag lägga mig i soffan för en tupplur Hemma hos mamma innan det blir jobb. Jag ser fram emot att klockan blir tio ikväll  då ska jag inta soffläge!!


Var på kalas igår kväll hos min fina farfa...

img_6669 (MMS)

Var på kalas igår kväll hos min fina farfar som fyllde 84 år. Snart 100 då har han lovat att jag skafå läsa telegrammet från kungen:)


Har ju förut sagt jag skulle lägga ut bild...

img_0507 (MMS)

Har ju förut sagt jag skulle lägga ut bild på kiddarna jag köpte härom dagen... Två stora vita två turkosa och den med blomman...!!


Sara har varit här idag efter skolan och b...

img_1239 (MMS)

Sara har varit här idag efter skolan och blivit firad av mig och Christian.. Tårta middag blommor och present... Nu fifflar Christian med klockradion och har limit fram till att hans huvud funkar som den bästa antenn i vårt hus... Nu får jag inte lyssna mer på min pensionärs radio för han tänker sova och inte hålla huvudet uppe utan ska tydligen ligga på kudden... Ja ja jag får väl försöka sova ändå....


Söndag! Säger som resten av miljonerna i S...

img_2676 (MMS)

Söndag! Säger som resten av miljonerna i Sverige; oj, vad tiden går snabbt!! På schemat som blev av idag gav: jobb, kanelbulle bak, besök av faster och kusin, slapp i soffan, promenad med bongo, god middag vilket var ganska självklart då jag själv bar titeln kock;) och solsidan en bra tidning och här är jag nu. Höger sida i sängen, sängens skönaste kudde osminkad blond tjej i sina bästa år som är på väg att släcka lampan. Godnatt!


Efter 13 timmars arbete tre vänner avsnitt...

Efter 13 timmars arbete tre vänner avsnitt, besök hos farmor och farfar säger jag nu GODNATT!


Härlig fredag kväll igår! Hemmagjort pizza...

img_2065 (MMS)

Härlig fredag kväll igår! Hemmagjort pizza vin med Christian Efter det en härlig kväll med Elin jakob Tordis och ruben. Kvällen bjöd på underbar skratt godis fruktsallad spel och helt underbara vänner!!!  Idag jobb på Ica 8-20.15 !!


Semlor i Lomma igår med annacarin och Jenn...

img_5931 (MMS)

Semlor i Lomma igår med annacarin och Jenny!! Det smakade så bra!


FREDAG!

Fredag, jo det är ju alltid gott försöker inte tänka på att jag ska jobba 12 timmar imorgon.

Skola idag lekte med lera i 2 timmar, ja varför inte. Har varit på lite shopping. Kommer snart bild. Nu ska jag sätta ogång och laga pizza ta en dusch och ha en skön stund med mitt nya te. Choklad! Får se om detta vhoklad teet är gott. jag tror jag har köpr tolv olika choklad te och inget är så gott som det jag en gång i tiden druckit....

Klockan fyra kommer ett glatt tjej gäng hit, då beger vi oss till Lomma för att fika på SEMLOR!'


Jag lever efter en inte helt skön landning...

img_1921 (MMS)

Jag lever efter en inte helt skön landning. Nästan så jag inför landning undra om piloten fått sitt certifikat i julklapp alternativ födelsedags present.  I Malmö landade jag i undetbara Christians armar ett välstädat hem kylskåp fyllt med mina favorit pålägg och proviva och en bukett tulpaner på bordet! Nä, jag kan nog inte ha det bättre...:) nu blir det sömn uppstigning sex imorgon bitti!! Kram


Skrikande barn, trötta ögon, en bra tidnin...

img_7159 (MMS)

Skrikande barn, trötta ögon, en bra tidning, trångt säte.... Jo då optimisten har tagit sin plats i sätet på SAS. Nu tar jag mig hem efter en skön mini semester till Malmö. Skåneland ni ser mig snart när jag från himlen kommer i full fart!  Gode Gud gör så att jag inte dör, att resan ska gå bra. Amen!


Nu är jag trött. Ligger i sängen hos mormo...

img_0496 (MMS)

Nu är jag trött. Ligger i sängen hos mormor kom hit igår! Idag har vi gjort huvudstan. Det blev god lunch gott fika en kofta från saint tropez, pärlhalsband från accesorize och lite hemliga födelsedags presenter till pappa och kusiner... Nu tänker jag ligga i denna sängen till dess att maten blir serverad. Så det e så!!  Förresten, inga kändisar i staden..


RSS 2.0