Jaha det var den läsningen. En sida?? Midd...

Jaha det var den läsningen. En sida?? Middagen kallar!!


Har jobbat 6-14 idag! Sedan dess är jag ba...

img_6807 (MMS)

Har jobbat 6-14 idag! Sedan dess är jag barnvakt till ali e fram till kvällen. Jag har varit på Ikea med Ronja hennes pojkvän Alice o Rhode o fikat! Xheescaken där är bara såååå god ! Nu är man äntligen hemma Alice e framför tvn o jag har intagit sängen med en bra tidning. Snart blir det middag, sen beger jag mamma och Alice os ut för lite inhandlande av ätbara produkter:)


Godkväll tellus!! ...

Godkväll tellus!! En nackdel med sommAren är när man lagt sig men tänder taklamapa för att gå upp igen för att man blivit kissnödig. Och kommer tillbaka och taket är fullt med svarta djur och man önskar man släckt lampan och börjar undra hur länge man satt där inne ?! Man får väl leva med det då.... Har varit jobb heeela långa dagen på två ställen. Var hemma halv tio då Rhode en rar syster hade gjort en macka till mig, en sån där mAcka som ger en en härlig smörgåskänsla i munnen! En kopp te och härlig fot massage! Hon är verklligen grym på det. Hon vet precis var man ska ta.... Fick även ny målade tår och händer. Så skönt! Sådan lyx borde vara vardag hela tiden..... Så det blev en skön kväll!! Men nu blir det bedtime för klockan ringer fem och då e det dags för jobb!! Fram till två sen ska jag vara barnvakt till Alice!! Sov gott vackra människor. Kram!


Det var 30 minuter sen klocka ringde för...

Det var 30 minuter sen klocka ringde första gången. Nu måste jag upp!! Åh, vad jag just nu önskar mig ledighet! Nästa vecka är jag ledig tre dagar! Det ska bli skönt så aka jag i äg på spa! Det ska bli riktigt härligt. Nä nu får jag väl föra ett försök att hoppa in i duschen!!


43 klänningar landade klädtänharen på. Är ...

43 klänningar landade klädtänharen på. Är det bra eller dåligt? Jag menar det borde kanske räcka o ändå har man aldrig något att ta på sig?


00.14 hur fick detta till?                ...

img_0530 (MMS)

00.14 hur fick detta till?                                     Har varit iväg på Ikea med pappa, så enormt roligt att få träffa honom!! Prata och ha det mysigt. Vilket fantastiskt sätt att avsluta denna tisdag med! Det blev köttbullar och cheescake på Ikea. Mums! Handlade lite förvaringsboxar, klädhängare och skofack!  Mamma tjatar om kläder skor plats saker mm. Jag vet inte var jag ska göra av alla mina saker?! En lägenhet hade passat mig fint!!:) som jag nämnt tidigare så får jag inte plats i garderoberna här hemma. Och jag får bara ha saker på mitt rum. Nu har jag försökt läs FÖRSÖKT att lösa problemet. Klädhängare mitt i rummet istället för min fina vita fåtölj. På den  klädhängare ska jag bara ha mina klänningar. Och bara högklackade Skor. Resten av alla skor har jag i tvättstugan. Vet inte om jag tycker att det är jätte snyggt! Men är mamma lite halvt nöjd av att mina klänningar inte ligger utspridda och mina skor inte tapetserar hallen där nere kan hon nog dra på smilegroparna. Efter städning av alla garderober blev klockan dör mycket och man förstår inte vem som styr tiden?? Det är verkligen högtid att sova!!! Godnatt världen! Ha en behaglig skönhetssömn. Det ska jag försöka ha om det inte vore för jag vet att hela taket runt lamapan är täckt av små svarta djur. Lagom äckligt.....


Till Ikea!

img_0528 (MMS)

Till Ikea!


Skoälskare                            För...

img_0520 (MMS)

Skoälskare                            För er som inte vet är jag skoälskare!!  Detta blev nya inköp idag ! Love it!! Håller med om ett citat jag hörde häromdagen. " bäst att spendera pengarna innan dem tar slut" i totally agree!!


Espresso house                            ...

img_0519 (MMS)

Espresso house                               Med kära systrar. Efter en härlig dag på jobbet!! Tycker om tisdagar!!


Godmorgon världen! ...

Godmorgon världen! Då var klockan sex och min arbetsdag tar sin början! Idag kommer bli en bra dag!!


Systrarna Javerud har roligt!! Medan robin...

img_0518 (MMS)

Systrarna Javerud har roligt!! Medan robin är hos flickvän! Klart han måste vara med på ett hörn i vår shopping. Så prese t till lille/ storebror var det här! Dock Säger jag nog som mamma gjorde när vi kom hem"- tror du robin vill ha ljus? Servetter?" hm, kanske inte men han gillar fotboll, och han kan säkert förstå vår tanke! Om inget annat så kanske han kan ta det som en pik och förstå att jag gillar sådana presenter :P


Shopping på Burlöv center!!               ...

img_0517 (MMS)

Shopping på Burlöv center!!                         Det blev för min del ett Linne och två nya nagellack!! Nu ska jag ta min omtalade bok som jag inte läst i sedan sist jag skrev om den här i bloggen!! Om 50 minuter ska jag träffa emma för då blir det träning på Friskis och Svettis!!!


Wow! Vilken vecka som precis börjat!! Haft...

img_0515 (MMS)

Wow! Vilken vecka som precis börjat!! Haft en underbar dag so far! Hade en förmiddag med jobb, efter det en ljuvlig picknick i folkets park i Malmö med mina söta systrar. Får ju ta alla chanser att använda picknickkorgen till vänster på bilden som jag köpte förra veckan från tupperware. Den fylldes med gifflar, Coca, gott bröd goda pålägg, melon och grillad kyckling! Smakade mumsigt värre!!! Det blev två härliga timmar i Malmö med mycket skratt. Ronja och Rhode åkte även karusell men det håller jag mig dock borta från , jag menar chikladljulet är lite mer min grej!! Speciellt utan vinst! Var faktiskt för sex år sedan vunnit 2 kg Marabou, men det för man väl bara en gång! Hann en sväng in om Burlöv center på vägen hem. Denna veckAN är Christian på magaluf och jag har hans bil som är en Volvo s60 hela veckan:) Ronja åkte i den idag och upptäckte stereon. Hon är gravt hörselskadad och bara älskade basen i bilen, hon kunde höra musiken. Så högsta volym i bilen in till stan och hem från stan så att det fortfarande ringer i öronen på mig! Men vad gör det?! Jag bara älskar att se hennes lycka hennes enorma glädje att få höra musiken och sjunga med. Det är lyckliga studen och oändlig kärlek!!


Har haft en underbar kväll i kyrkan! Vilk...

Har haft en underbar kväll i kyrkan! Vilken glädje det är att få komma dit, att träffa alla människor och få lyssna till härlig undervisning och fantastisk musik. Det var Jakob, Elin Som jag brukar träffa hennes pojkvän. Som predika! Wow! Vilken inspiration. Han var fantastisk. Att då lyssna på honom och hans undervisnig om den barmhärtige samariten gav mig inspiration till en underbar kväll och en fantastisk vecka. För er som inte vet var den handlar om, så kan man kort säg att vi ska hjälpa, även våra ovänner och vänner. Vi ska alla människor finnas till för varandra. Tänk så fantastiskt om alla människor hade gjort det?! Det är svårt det där att älska sin nästa, men Gud påminner en att sätta andra först och det är mitt mål! Jag tror att om man tänker på andra och ger så mycket mer så får man oxå tillbaka oändligt!! Det kommer, kNsne inte imorgon, men när det kommer så kommer det synas klart!! Tog Burger king på vägen hem! Efter en wopper junior var jag så extremt sugen på choklad så jag sara so oxå med hjälp av Facebook såg att jag Skulle iväg och Ronja satte oss i bilen till Ica maxi. Efter två vänner avsnitt en dammsugsväng i huset och 100 g choklad och några enstaka chips med dipp, var det inte så gott längre och ångesten börjar krypa sig fram och planering inför morgondagens träning ligger som prio ett. Men det hinns nog bara Friskis pass på kvällen... Det får väl räcka... Sov gott världen! Det ska jag!


Var på stranden med bongo och gick en härl...

img_0514 (MMS)

Var på stranden med bongo och gick en härlig en timmes promenad. Men dock blåste det extremt bongo. Men det var skönt ändå... Bongo badade och så sprang både han och jag lekfullt i stranden och jagade varandra. :) vinden blåste ganska kraftigt och susade man få ett minne från liten när man hör pippi på tv skrika " kom alla barn son vill ha leksaker, kom alla barn som vill ha leksaker" och sen Spelar alla barnen på sina lergökar.... O så önskar man att man var liten. Det är konstigt det där att alla barn vill bli vuxna och när man väl är vuxen så vill man åka bakåt i tiden och bli barn! Nu äts det lite gott fika! Framför vänner i soffan. Finns nog inget som får en på ett underbart humör om inte vänner.... Om två timmar är det United mresundskyrkan som gäller!! Det blir awesome!!


SMS-inlägg

img_0513 (MMS)


Köpte även en ny kjol i leopard mönster oc...

img_0502 (MMS)

Köpte även en ny kjol i leopard mönster och nya vita Converse. Men denna gång med lågt skaft. Jag e kär!  Nu bär det av i bilen till farmor och farfar är nämligen bebivakt till deras favoriter... Rosor, violer, pelagonier mfl..


Enkelt linne!!

img_0512 (MMS)

Enkelt linne!!


Nya chinos o linne

img_0510 (MMS)

Nya chinos o linne


SMS-inlägg

img_0509 (MMS)


Nya favoriter som flyttat in hos mig!!

img_0508 (MMS)

Nya favoriter som flyttat in hos mig!!


Underbara vänner!!

img_0507 (MMS)

Underbara vänner!!


Tårta betyder kalas. Igår var jag ledig...

img_0500 (MMS)

Tårta betyder kalas. Igår var jag ledig, det blev lite brunch hemma hos anna-kArin! Mysigt!! Vi firade bland annat my som fyllde år. Så jag bakDe en marrängtårta med mango och passionsmousse och choklad grädde med bär och mandlar. Måste ju säg att det inte var annat än gott. Förutom tårtan har jag en ny förälskelse. Elin var också där och hade tagit med sig sin hemma gjorda marmelad med björnbär och lime. Den är riktigt god, men dock farlig! Man äter nämligen fler mackor än vad manpekar för att då njuta av denna marmelad!!  Igårkväll var en ljuvlig kväll med Sebbe, Caroline och sara. Hos Ndra kompisar....


SMS-inlägg

img_0505 (MMS)


Veckorna springer iväg. Asså när riden spr...

img_0364 (MMS)

Veckorna springer iväg. Asså när riden springer och man inte själv hänger med, då e man gammal känns så iaf. I Orde var jag uppe med tuppen det blev en härlig promenad med emma och jobb hela dagen. Imorgon blir det till Att promenera igen med samma Goa sällskap klockan sju! Det är så underbart härligt!!  Nu när ar sig fredag men jag har precis räknat ut att jag inte kommer att kunna hinn gå i stan på fredag?! Jag slutar två och klockan sex ska jag äta middag med Christian på elysee i Malmö. Och på lördag kan man inte gå dör då kommer ungefär halva Malmös befolkning inta gå gatan. Trängsel? - nej tack! Nu tänkte jag ta mig ner för trappan i det svarta badrummet framför min absoluta Hollywood spegel och färga bryn och fransar! Sen tackar jag för mig och kommer få en härlig Könhetssömn tills jag och min kropp imorgon klockan sju får en fantastisk start på torsdagen!!


Eftermiddagen fortsatte med slapp i hammoc...

Eftermiddagen fortsatte med slapp i hammocken men dock i ga fler sidor i min bok... Det e den där iPhones fel som skäl min tid!! Tja, inte för att jag har något emot det he:) klockan sju tog jag träkingskläderna på mig och var på walking med emma. 50 minuter. MN känner säg så flitig och nyttig men det dog ut när jag kom hem. Mamma Jenny och Carina i uterummet som skiftar varannan att klippa gräset medan de andra satt vid bordet där det var serverat flera påsar godis, dammsugare, vattenmelon, ngn små kaka. Visst kunde jag bara ätit melonen men! När jag tog mitt kaffe haffa till mig en dammsugare kändes det jammi! Asså jag förstår det inte, att jag behövde den dammsugaren Å mycket! Sockret och jag har en stark relation. Nu har jag intagit sängen efter ett mysigt samtal med faster och kusin. De bor i Simrishamn men önskar så att dem bodde här, lite närmre. Imorgon bitti blir det uppstigning halv åtta då blir det power walking med emma! Härligt!!! Och kanske en kommentar till bilden? Tyckte tösern var allt för kära. Duktiga töser som klipper gräsmattan och helt plötsligt åker bandet ut och gräsmattan har två olika sidor och tre frågetecken vill lösa problemet som kanske inte vill gå ihop. En trasig gräsklippare i garaget och lite choklad var kvällen räddad och vi alla kryper till kojs. Jag önskar jag kunde då en stillbild i fem minuter? Fast då är det en film? Men en mini film då, när alllt är perfekt. Härliga människor härlig trädgård gott kaffe mumsig fika en sol en skön kväll, ett kallt glAs med bubbel, vackra klänningar, en blomma, tjugo irriternade mygg et, två katter som inte är överens i någon buske någonstans, hundar som busar och skäller irriterat i örat, och härligt stjärnklar. Den härliga, ljuvliga sommaren skulle kunna nå min ordbok! Snälla Gud låt vädret stanna till1 december, så vill jag ha snö, min andra önskan är : låt snön Tina och solen skina fram 1 januari så lovar jag att jag skullle vArit supernöjd och sköts om min blommor bättre! God natt tellus, alla unika, vackra, snygga och underbara varelser!!!


Måste ju bara tillägga att jag idag lyckad...

Måste ju bara tillägga att jag idag lyckades med att göra den absolut godaste smoothien i mitt 22 åriga liv! Lovely!


Jag satte mig upp för att bestämma vad j...

Jag satte mig upp för att bestämma vad jag skulle göra med min fantastiska eftermiddag... Kanske hjärncellerna sitter mer på plats då... Annars åker dem så lät bakåt lixom sådär.... Jag satte tårna i marken och börja lätt gunga mig själv fram i hammocken när mina vackra ben speglas i uterummet! Vilken häpnad! Jag tror minsann träningen ger resultat?! Man kan ju riktigt asså på det där eleganta sättet se hur benet lixom får inåt och griper tag i den fantastiska muskeln. Det är något att fira! Glass var det här!!


Då rullar veckan på med tisdagen!! Har ...

img_6807 (MMS)

Då rullar veckan på med tisdagen!! Har varit på jobbet idag, började klockan sex. När klockan var halv tio  ar det hög tid för mig att få lite härlig frukost, ni vet när man har en sådan fantastisk känsla och riktigt känner hur det vattnas i munnen? !! Så kände jag mig idag till frukosten kände riktigt smaken av de brödet jag skulle välja.. Men gosh vilken besvikelse när man intar personaleummet med rostmackor. Det var inget fel på det, så länge jag slipper skalkarna men oj, vad besviken man kan bli över lite bröd! Nä du Rebecka då får du allt tänka till. Finns ju faktiskt inom en total sanning de som inte har något bröd! Jajamen!fick ju trots allt hjärtan på mina rostmackor. Det är sann kärlek från pågen det! Kanske inte ska tala om då attt det var lockarps bröd som blev ner stoppad i deras älskade brödrost?! Det smaka de iaf lysande. Efter för mycket frukost kunde jag inta kassan med belåtenhet... Jag intog huset mitt vid halv tre tiden och har suttit i hammocken sen dess... Men nu börjar jag bli rastlös! Vad ska jag göra?jag är absolut inte van vid att ha så här mycket tid över!! Vad gör man när man är ledig? Det ända jag vill är att åna och shoppa men förutom det då? Och varför är jag ledig de dagar då ingen annan är ledig? Jag får väl läsa i min omtalade bok....


Två stora tummar upp till mig!!!! Jag lös...

Två stora tummar upp till mig!!!! Jag löste i min bok idag som jag nämnt tidigare och jag är just nu på sidan åtta.. Snart utlöst kanske?:)


Då har jag intagit Ikea malm. För fem ti...

Då har jag intagit Ikea malm. För fem timmars sömn! Innan det är time for work! Har haft en underbar eftermiddag med sara över kaffe och glass och en härlig kväll med emma över ett träningspass. Ni märker va? Det gäller att välja vänner som kompenEserar;) hehe! Vilken kick av glädje det ger än att träffa underbara människor att prata med och som lyssnar och verkligen lyser upp tillvaron. Och vilken kick ett härligt träningspass ger. Det är nog bland det bästa som finns när man känner svetten rinna över vArje kroppsdel kroppen är fysiskt slut och energin flödar! Härligt! Det var nog ett och ett halvt år sedan jag var på ett sådant Friskis Och Svettis pass som jag var idag. Måste säga att det gäller att hålla igång kordinationen. Det märkte jag idag att jag missat haha!! Annars brukar jag nu förtiden bara träna löpning och gym. Kan riktigt längta till nästa måndag då det är dags igen! Nu gäller sömn, Wallander på stereon , hundra drömmar och hundra funderingar. Sov gott folk!! Kram


Hmm ... Hon har namnsdag idag.. Borde jag ...

Hmm ... Hon har namnsdag idag.. Borde jag baka något?? Nä, jag tar en tårta i frysen...


Nu ska jag fortsätta ha en skön stund i ...

Nu ska jag fortsätta ha en skön stund i sängen och vila. Håller faktiskt på att läsa en bok... Började igår. När läste jag Sist något som nye tvingat på en?? Eh tja det måste varit förra sommAren när jag var i Turkiet och löste en bok som jag redan har läst tre gånger innan. Jag vet ju att den är bra, för risken med att ta en ny bok är ju att man tappar lusten för läsandet och blir besviken. Den boken handlar om kärlek. Vilket alltid är ett intressant ämne för en kvinna att läsa! Nu läser jag en bok som heter Jesus och jag. Jag fick den när jag arbetDe på Teneriffa och Hr börjat väldigt många gånger på den men aldrig kommit längre än till sida fem... Nu ska jag ta mig vidare från sida fem, så spännande! Hinner nog läsa en stund innan sara kommer på fika!!


Då var det måndag. Har haft en fantastis...

Då var det måndag. Har haft en fantastisk helg. Glädjen börjar spritta sig i kroppen igen. Efter en tid Av längtan efter glädjerus är dentillbaka. Helgen har bjudit på underbara människor jobb, Och mycket skoj! Idag jobbade jag förmiddag men hAr inte gjort något vettigt sen jAg kom hem halv ett. Det enda jag hör är moster ljuva stämma som säger - ska du behålla den här? - jag dammar här! - det är okej om jag kastar denna va?... Hajar ni? Det är storstädning i vardagsrummet på ovanvåningen och moster kliar sig i huvudet och förstår ingenting av varför man har cirkus två hundra filmer var av hundra oöppnade? Men det vet jag... Eller tja inte riktigt alla den där oöppnade filmen på tyska vet jag ju inte hur den hamna här? Måste vara mamma som får för sig att hon ska lära sig tyska och inhandlar något så dumt. Men nu är det fin i vardagsrummet och två stora kassar slängdA... Jag är nöjd Ronja är nöjd Rhode är nöjd moster Pernilla...hmm inte Så nöjd. Önskar nog hon kunde få kasta mer. Men det går ju inte, även om jAg väldigt sällan ser på alla disneyfilmer på VHS och astrid Lindgren så går det bara inte att kasta. Jag menR att det måste vArje svensk flicka ha i sin bokhylla. Hon tog en titt i min garderob igår och konstaterAde tillsammans med mig att jag inte får plats med mina saker. Det är omöjligt. Ronja som är hemma över sommarn som vanligtvis bor i örebro erövrade en av mina garderober när hon anlände i juni. Jag blev tillsagd att ta alla mina klänningar i Robins garderob, men där har han skjorter så alla klänningar får inte plats. Så i två månader tid är det ett tjugotal klänningar som varje dag gör en resa från min säng till Robins säng ut i soffan tillbaka till Robins säng in på Rhodes rum in på min säng... Osv. Men garderobs problemet är kvar och olöst när jag flyttar, tänker jag bara ta en lägenhet där jag kan ha Walk in closet, annars kan jag faktiKt bo kvar!


Varm lördag och tio timmars jobb. Lunch på...

img_0485 (MMS)

Varm lördag och tio timmars jobb. Lunch på jobbet, Lasses grillade kyckling med jordgubbar och melon. Inte alls tokigt faktiskt! Nu är det de timmar kvar på Ica! Jag e så varm man orkar knappt göra något... Ögonen rullar rundor. Men tjo och hej... Nu tar vi upp läsken i Kyle  rajdajaja... Jag har ikväll att se fram emot. Då blir det mamma jag Rhode robin och hans Carro på grillkcäll hos Christian. Lasses hamburgare! Dem är goda!! Längtar till åtta då kan jag äta igen!!:)


godmorgon tellus!! Nu ska träningsskorna ...

godmorgon tellus!! Nu ska träningsskorna på... För jag och bongo ska ut på walking. Dock känner jag mig lite frustrerad för att jag inte vet var vi ska gå....


Jadå klocka hann bli mer än halv ett ti...

Jadå klocka hann bli mer än halv ett tills Rebecka skulle inta sin plats i sängen. Det är väl konstigt? Att varje morgon jag vaknar tänker jag att jag inte vill gå upp men måste och säger till mig själv att så fort jag kommer hem intar jag den igen! Men varför blir det aldrig så? Varför är jag en nattmänniska? Som inte sover?? På ett sätt är det bra för de bra tv programmen går sent på kvällen.. Jag brukar inte kolla på tv pågeund av tidsbrist. Men idag hade jag lovat mig själv att slappa framför tvn efter jobb med en god kopp te och mörk choklad. Så blev det.. Dock inte halv tio vilket var min tanke utan klockan elva. Precis lagom till CSI NY. Och sex and the city! Asså jag har fortfarande inte sett satc två. Nu är det väl lika bra att vänta tills den kommer ut på film, det kan väl inte dröja så värst länge till??!!? En annan sak som är mycket märklig är att varje gång det dimper ner en klädeskatalog i brevlådan försöker jag intala mig själv att det inte ska handlas... Ändå ligger jag här nu och skriver upp allt fint jag ska ha. Fast jag vet att man blir såå lurad. Att kläderna inte alls kommer att sitta likadant på mig, att bilder à inte alltid är 100% äkta och att om jag köper ett klädesplagg kommer det inte bli perfekt utan man måste ju köpa allt! En order blir skickad av mig iallafall. Fast om jag ska säga något positivt såklart så har dem ofta lite finare plagg än i affärerna. Spec underkläder och sånt där... Imorgon ska jag iaf inte ligga så länge utan jag ska upp när klockan ringer. För då är nämligen min fina hund lovad att gå en lång runda. Ca 5 km. Och ja man håller vad man lovar. Tror han vet och förstår mer än vad man tror! Precis som med barn! Nu ska jag fortsätta bläddra och ni får ha en skön skönhetssömn!! På tal om skönhet då, idag fronta jag socker hyllan på jobb och då kom en man in och sa "- där sitter du ju bra, du e ju lika söt som socker" hihi! Så det måste var därför jag inte behöver mer än fem Sex timmArs sömn Per natt!! Hehe! Nä allvarligt skulle jag nog behöva minst femton timmAr för att påverka både det ena och det andra....


Min frukost!!! Det blir framför tvn en ...

img_0484 (MMS)

Min frukost!!! Det blir framför tvn en stund. Så skönt!!


Då var det två och en halv timme sedan k...

Då var det två och en halv timme sedan klockan ringde och jag skulle gå upp. Men planeringen går inte riktigt som de ska... Jag ligger fortfarande i sängen. Det är obeskrivligt skönt faktiskt. Önskar jag bara kunde ligga här i min bubbla hela långadagen. Men klockan ett då måste jag ha ett ton stoft av energi för då väntar det jobb. Men det brukar lösa sig själv. När man kommer in på Ica och möter alla härliga människor kan man inte låta bli att le.... Även Rhode får en att piggna till... Ligger i sängen och ler när jag hör henne i tv rummet göra en trio med Agnes och Björn Skifs med låten " when you tell the world your mine" ganska fint!! Det var en härlig dag igår. Efter stranden som tillät väldigt lite sol.. Åkte vi därifrån efter en och halv timme för då var picknicken slut. Vi körde till stockhults gården. Det var andra gången jag var där och det är så mysigt! Det är ett kafé mitt ut i skogen med hundratals goda teer. Man beställer i Per kanna och inte mugg... Där är så mysigt. Till min kanna te behövdes något sött så en chokladkAka med grädde, var inte helt fel. Det var en härlig dag med många skratt som det alltid blir när vi ses! Nä mina vänner nu kurrar det i magen och jag måste illa nog lämna sängen och besöka kylskåpet!


Idag spenderas en härlig ledig onsdag i M...

Idag spenderas en härlig ledig onsdag i Markaryd. Hos pernilla och Christian. Vi ligger på stranden kan inte berätta att det är jätte skönt. Vinden tar dör mycket, men vad gör det när man har härligt god picknick med sig?? Intet alls faktiskt!:)


För er som undra så blev det långklänninge...

För er som undra så blev det långklänningen idag..:)


Åh, vad jag uppskattar min säng!! Precis...

Åh, vad jag uppskattar min säng!! Precis lagt mig så ljuvligt! Har sovit hos Christian i två nätter och kan konstatera två saker. 1. Min säng är betydligt skönare.(även om hans säng var mi n förra säng). 2. Det är så mycket svalare i mitt sovrum. Det e skönt. Men Christian säger att jag e den varmaste människan i detta land. Och då syftar han inte på hjärtat utan, hN tycker nämligen att det är konstigt att när det till och med är tio minus grAder ute sover jag med öppet fönster. Men det är det bästa jag vet att ligga instängd i täcket. För att sova utan täcke är något jag absolut inte klarar av. Möjligtvis att jag kan sticka ut en fot från täcket men absolut inte mer. Men för att istället prata om den heta solen, sköna söndag var lägenheten helt okej.. Så vi får återkomma o det där. Mary kay klassen gick bra. Det har ju min första och det är verkeligen något jag ska göra om... Efter att gästerna lämnat huset viskade en fågel i örat att Christians pappa skulle grilla sina absolut bästa enorma, goda hamburgare. Han borde ha en grill- bar den mannen. För det smakar kanon. Men iaf.. Efter det fantastisk rykte tog jag och bongo en promenix mot Christian för att äta gott. Och GOTT! Var det vill jag lova!! Nu ska jag somna gott tror jag för en snabb titt i nya ellos katalogen där kan man alltid hitta något kuligt. Imorgon blir det jobb!! Det ska jAg göra med ett leende. Sov gott världen!


igår var det lördag och solen fortsätt...

igår var det lördag och solen fortsätter att skina! UmderbRt! Var en stund på stranden igår och 140 års fest på kvällen!! Och mycket mycket god mat... För att inte tala om tårtan, det var absolut! Inget fel på den heller. Solen fortÄtter att skina och jag älskar det. Har ätit en härligt god frukost i trädgården. Nu bär det av till malmoe för att kolla lägenhet. Spännande! I eftermiddag blir det mery kay invigning hos mig:) ha en bra dag alla! Det ska jag ha ska bara ta mig ur min beslutsångeT... Långklänninf?, short? Långklänninf?! Shorts! Shorts? Långklänninf?!!!??......


Fick fina blommor av Christian idag:) kärl...

img_0479 (MMS)

Fick fina blommor av Christian idag:) kärlek !!!


Då hann man precis komma hem i nan det var...

img_0478 (MMS)

Då hann man precis komma hem i nan det var dags för nästa ställe. Efter lite shopping med farmor blev det kaffe och wienerbröd hemma hos dem. Nu är det grillning hemma hos Christian. Det smakar Alltid lika gott ! Sen blir det den nya Wallander filmen! Nice! Men jag vet precis hur den är... Den dagen filmen kom ut och jag endast sett framsidan hade jag mardröm eller spännande utredning, vad man nu vill kalla det... Om hela filmen.. Vem som mördades och hur och varför... Vi får väl se hur pass likt min dröm överensstämmer... Imorgon blir det härlig förmiddag med super Goa bArn och sol förhoppningsvis och ännu mer shopping med farmor och farfar. Ny tv står på listan för de gamle.... Men nu ska jag njuta i kvällssolen, vilken underbar kväll.....


Det var en kort men härlig frukost hos Sa...

Det var en kort men härlig frukost hos Sandra! På hennes ljuvliga balkong! Det blev 3 mil på cykel! Härligt! Underbart när solen skiner! Jag älskar det! Jag vill ha snö men bara i december lite regn går bra i november så man kan kura ihop sig med en god kopp te och en bra film eller bok... Men se vill jag ha sommar resten av året... Fast det e okej om snön ligger kvar där i januari och halva februari så man kan få lite tid Att åka skidor efter all hysteri om julklappar och allt... Just nu njuter jag. Det blev fortsatt njutning på teraSsen hos farmor och farfar med lasagne och jordgubbar med glass.... Mums!


Mamma Ronja och Rhode

img_0477 (MMS)

Mamma Ronja och Rhode


Bongo

img_0467 (MMS)

Bongo


Sommaren är här! Det är så skönt! Det beet...

img_0461 (MMS)

Sommaren är här! Det är så skönt! Det beetyder mycket jobb fika på Lill torg och moln på ledig dag. Tragiskt men sant, det där med molnen alltså.... Idag är första dagen jAg typ är ledig på riktigt men vad nu? Himlen är grå?! Jajamen det ändrar Sig nog. Bilden är tagen igår. Jag , mamma , Ronja och Rhode var i v hamnen i Malmö. För att bongo skulle få bada... Hade fika med oss När klockan vAr halv elva då tyckte jag att vi skulle bege oss hemmåt mot sängen men då tyckte mamma att vi ku de stanna till elva för att E fyrverkerierna på Öresundsbron för att det fyllde tio år igår!! Och det gjorde vi dock klockN tolv! Varför är sådana saker alltid försenade?? Det var ju inget jätte imponerande fyrverkeri. Men, vi var där!!  Halv ett åkte man i sängen...  Som sagt är jag free today.. Jag sk t en cykeltid till västra hamnen nu och träffa Sandra för lite frukost! Det ska bli så mysigt!!


SMS-inlägg

img_0459 (MMS)


RSS 2.0