Måndags middag! Ris, söt sur sås, stekta g...

img_5310 (MMS)

Måndags middag! Ris, söt sur sås, stekta grönsaker, räkor och nötter och vegetariska vårrullar. Nu konsert... Sa se om Christian smilar...


Gjorde nya naglat härom dagen. Tillbaka ti...

img_6435 (MMS)

Gjorde nya naglat härom dagen. Tillbaka till vitt! Så fräscht! Med lite glitter för att få lite glamour på vardagen.  Har varit i skolan idag i någon timme - Lyxliv som Christian kallar det, kanske det! Nu har jag lite ledighet vilket blir lunch med pappa.  Ikväll ska jag och Christian på konsert med Sanna Nilsen och Christian är så lycklig, ungefär som ett litet barn som är ny introducerad vad gäller hysterin kring lördags godis. Han har frågat mig om jag kan fixa/ fråga om han kan få ett foto med henne. Jag vet inte varför men jag känner en pinsamhet kring det! Men jag ska överväga och se vad jag kan göra för den bästa mannen!


Lite frukost innan jag ska  ut och springa...

img_0729 (MMS)

Lite frukost innan jag ska  ut och springa. Ägg, kopp te och en skål med hallon, mango, solroskärnor, grekisk yoghurt cashew nötter och lite lite honung!! Nyttigt och gott! Ha en bra dag:)


Bakar bröd. Får nämligen finbesök av sara ...

img_0728 (MMS)

Bakar bröd. Får nämligen finbesök av sara till frukost senare. Sedan blir det ett besök på den fantastiskt underhållande gågatan. Ikväll blir det middagsgäster- emma, robin och Henrik!


Godmorgon!

Idag har jag bestämt mig för att jag inte ska plugga. jag ska vara ledig i några timmar fram tills att jag börjar jobba. Eller, jag tänker i och för sig inte plugga imorgon heller, då blir det en hel dags date med Sara. Nästa vecka, då tänker jag köra igång med hårt plugg på den enda uppgift som är kvar innan sommarlovet.

jag började min morgon klockan åtta imorse med frukost tillsammans med Elin på Mormors Bageri.
Nu tänker jag fortsätta några timmar fram med att bädda ner mig i sängen och se en Johan Falk film (vilken jag redan sett ett antal gånger). Jag tänker inte stoppa i mig något onyttigt under denna filmvisning, nope det blir en flaska ramlösa med Mango smak som jag tänker festa på!! Så det e så!

Ha en bra dag!!

KRAM


Det blev god sallad från redfellas till lu...

img_9006 (MMS)

Det blev god sallad från redfellas till lunch. Sallad med romansallad, kyckling , bacon, coctailtomater, feta ost, parmesan, soltorkade tomater, pasta, oliver och cashew  nötter. Riktigt gott! Kyckling sallad till middag! Oj oj så nyttig jag kam vara! Å hallon o mango till mellanmål:) Nu ska jag sova. Somnade i soffan redan halv nio så fort iphonen kommer till sin rätt på nattdukabordet kommer jag sova already! Natti!:) Christian fråga om jag hade gått ner i vikt?! Kanske e han ute efter något, eller väldigt snäll? Eller ngt annat? Eller ärlig?! Jag satsar på det sista amen jo det kan nog ligga något i det för det var ju väldigt vad jag e och känner mig snygg o smal! Det beror ju lixom på vem man jämför sig med;)


Onsdag morgonen började med en power Walk ...

img_0570 (MMS)

Onsdag morgonen började med en power Walk i pildammsparken. Härligt! När man går in i duschen på morgonen är det härligt att känna att man har förtjänat den. Nu e löparskorna utbytta till vita converse och jag har påbörjat min 3 km promenad till skolan. Lyssna på redovisningar hela dagen. Men snart lunch Igår blev det Thai mat, idag tror jag att det blir att avnjuta en god sallad på redfellas. Nu ska jag gå hela gå gatan och sluta skriva så jag kan lägga all min fokus på skyltfönstrena så jag absolut säkert vet vad jag ska shoppa på fredag!;) även om det kanske inte e det svåraste valen här i livet eftersom att jag oftast vill ha allt!:)


Tiadags shopping på Ica maxi!

img_0722 (MMS)

Tiadags shopping på Ica maxi!


Söndagkväll!

Sov Gott jämte Sara i natt I femn hela timmar innan kllockan ringde och jag var tvungen att bege mej till jobbet men även det tiog jag mej igenom. Dt är alltidm skönt att jobba äpå morgonen Då bjuds vi på frukost Det är frukost i alla enkelhet, inget avancerat. Men detm är något spevciellt i det att få lov att äta frukost på jobbet Det kännsm som att dagen bli så mycket enklare när man får njuta av dagens bästa måltid på jobb!

Väl hemma blev det Taco paj. Klockan sex begav sig jag och Sebbe till Europaporten för Minns Du Sången kväll. Man kan väl säga som så att jag och Sebbe sänkte medelåldern rejält i den lokalen. Men det spelar ingen roll, jag bara älskar dem sångerna =)

När jag och Sebbe anlände tillbaka var soffan fylld med grabbar och en styck Jennifer (Kims flickvän) för att njuta eller iaf se Sverige Finland i is hockey. Hockey är inget som intresserar mej jätte mycket så efter första perioden tog jag en läparrunda Oj, vad skönt det var. Dock är förkylningen inte helt borta och näsa rinner hej vilt. Men det var så skönt att springa Jag älskar springa i mörkret när det knappt är en kotte ute och bra musik och bara låta all energi flöda i löpar skorna. Det gillar jag!

Matchen är nog ingen jätte njutning eftersom att Finland leder med 3-1. Så snart är matchen slut.. Det trevliga folket går hem och en trött Rebecka kan gå o duscha och kanske få nanna!!

 

Kram!


Kvällsfika hos sara med övernattning. Vi ä...

img_0720 (MMS)

Kvällsfika hos sara med övernattning. Vi är precis hemkomna efter att ha bjudit in oss själva på grabbkväll hos Kim. Lite mer ost sen ska jag Nanna!!!


Oj vad jag längtar tills jag e färdig lära...

Oj vad jag längtar tills jag e färdig lärare! När man känner nu sent på fredag kvällen - åh, vilken härlig fredag, vilken härlig helg det ska bli. Men jag är inte där än. Jag får tänka - åh, vilken härlig fredag kväll, vilken kul lördag och söndag jag ska få på jobbet. Det kan jag längta riktigt mycket till ett 8-16 jobb på vardagar. Att få känna att det är helg på riktigt. Fredagen har varit fredag aktig. Efter praktiken var jag och christian med hans mamma och moster i bjärred och åt glass. En härlig hemmakväll var på sin plats. Nu kommer jag somna gott....


Den här bilden är tagen för nån vecka seda...

img_4113 (MMS)

Den här bilden är tagen för nån vecka sedan. De omtalade byxorna. Efter den här biden var jag tvungen att byta om för Christian vägra att gå till Ica med mej i leopard byxor!


Ahh

Så skönt! Har haft en vilodag. Mådde inte så bra igår så tog beslutet att stanna hemma idag. Jag avskyr verkligen att behöva sjukanmäla mig. Jag känner mej som världens största mes då. Precis som om man inte klarar av någonting. ! Christian övertalade mig att ringa. Efter att ha ringt det samtal som kallar fram all ångest inom en.. la jag mig till ro igen. efter att ha sovit i fem timmar, kände jag mig genast mycket mer utvilad. Såklat inte helt frisk men det kändes väldigt skönt. Jag förflyttade mig från sängen till soffan och tog sällskap av något ätbart. Borde jag berätta.. okej! Det är bara slutet som är värst- köttfärsfylld Aburginie med lite ost och sallad. Till efterrätt melon och mango. Eftrr det kunde jag inte bara låta bli pajen som jag gjorde igårkväll, smulpaj med banan, hallon och blåbär. Och såklart vanilj visp till det. Ush ja! Not good. mer ångest. Jag funderar på att kanske sunda upp samvetet lite med att gå 30 meter bort från huset och in på 7 eleven och köpa mig en tidning och promenera tillbaka igen.

Jag vet faktiskt inte ens hur varmt det är ute idag?! Tur att Christian inte är hemma för jag tänker nämligen promenera bort till 7 eleven i mina leopard byxor som inte är en fem-i-topp outfit på Christians lista.

Robin kommer snart och hämtar mig, ska äta middag hos mamma. sedan ska jag hem igen och lägga mig så jag är utvilad. För jag vill inte missa praktiken imorgon!

Trots att man vet vad som är rätt och fel ...

Trots att man vet vad som är rätt och fel kan jag inte låta bli att faktiskt klappa mig själv på axeln när man gör rätt. Det får man väl? När jag klev på bussen frågade buss chauffören - Barn eller vuxen? Jag svarade vuxen! Buss chauffören tittade på mig och höjde ögonbrynen och sa - det skulle du ju inte sagt, men som du vill! Det var de hela. Sanningen får man på gott tillbaka!


Godmorgon! Det är väl så min tisdag ser ut...

img_0980 (MMS)

Godmorgon! Det är väl så min tisdag ser ut! Nässpray, panodil, te och näsdukar. Önskar att det var bussen på väg hem jag just nu satt på! Men tyvärr inte. Sitter och surar lite halvt för att jag glömt tepåsar hemma. Det hade varit gott med te hela dagen idag !:) På schemat står bland annat matte. Vi ska avsluta tre dimisionella föremål. Genom att leka Kims lek. Den leker. Där en blundar eller går ut så länge de andra i gruppen gömmer ett av föremålen som ingår i leken. I detta fall olika former. Detta för att eleverna verkligen ska se och veta namnen- skillnad på rätblock, kub, klot, pyramid och cylinder. Vi kommer även starta med kapitlet Area! Samtala om vad det är och när använder vi det!  I eftermiddag ska jag vara med på fritidhemmets dag och ha en hinderbana ute på skolgården . Hur hinderbanan ska se ut är inte helt klart! Återkommer!  Ha en bra solig dag!


föremål de ritat ska sättas upp på rätt bi...

föremål de ritat ska sättas upp på rätt bild inne på toaletten. Matten idag blir till att träna sånger till vår festen! So fun! Ha en skön dag alla i den härliga solen, det kommer att vara strålande sol och18 grader idag. Och jag längtar tills jag ska gå av bussen för jag e jätte varm!


Godmorgon! Jag har inte övergivit er!! Jag...

Godmorgon! Jag har inte övergivit er!! Jag har bloggat hela veckan, men tydligen har inläggen inte visats på bloggen:( nu hoppas jag att det ska funka son vanligt igen! Måndag morgon! Sitter på bussen påväg till praktiken. Nu på morgonen blir det svenska. Vi ska göra något jag längtar efter;) vi ska se fem myror är fler än fyra elefanter om bokstaven à, ä och å. Vi jobbar med vokalerna. efteråt kommer halva gruppen få bilder och den andra halvan på ord, på de ord som varit med i filmen. Man letar upp sin kompis och när man hittat varandra pratar man samman och bestämmer hur vokalen i ordet låter. På so/ no ska vi prata om vad man får lov att kasta i toaletten. I grupper på tre får de ett A4 med en bild på en toalett och ett A4 med bild på en papperskorg. Eleverna kommer få olika saker så som tops, bomull, hår, toa rullar, rit papper och toalett papper och seda än placera ut föremålen på rätt bild. Efter det kommer de två bilderna sättas upp på klassens toalett och eleverna kommer att få rita en bild. De föremål de


Ettornas fina bilder på vad man slänger i ...

img_0711 (MMS)

Ettornas fina bilder på vad man slänger i toaletten och papperskorgen. Detta är kill toaletten....!


Jag måste ju tillägga att jag sovit väldig...

Jag måste ju tillägga att jag sovit väldigt gott. Men har drömt märkliga saker. Bland annat att jag suttit med i diskussioner om hur vi är/ ska bli sparsamma med tops! Oj vad intressant ;)


Godmorgon! Nu ska jag få upp mig själv eft...

Godmorgon! Nu ska jag få upp mig själv efter 50 minuters snoozande. Hör att mormor plockar fram frukost där uppe nu, jag kan riktigt säg att jag älskar dukat bord. Ja, det är faktiskt något son ligger mig varmt om hjärtat. Jag har en liten ide om att åka in till stan sedan, vi får väl se vad lilla mormor säger om det. Fika med Åke hade varit trevligt! Nu ska jag möta duschen för att bli fräsch inför dukat frukostbord!


Emma och Robin, ett underbart brudpar!

img_5920 (MMS)

Emma och Robin, ett underbart brudpar!


Flygningen är räddad. Älskar bröllop, nog ...

img_0866 (MMS)

Flygningen är räddad. Älskar bröllop, nog blev man inspirerad igår... Eller?


Lördag ! Jag och Christian fick äran att v...

img_0694 (MMS)

Lördag ! Jag och Christian fick äran att vara gäster på ett helt fantastiskt bröllop mellan Emma och Robin. Världens godaste tårta och och Goa danssteg. I 12 cm klack många danssteg och känslan av ett rejält Friskis och Svettis pass är nig fötterna mina tacksamma av att få gå i platta skor idag, även om min hjärna hade velat ha högklackat idag. Men fötterna fick bestämma. Nu sitter jag på Sturup på väg till mormor. Kommer hem imorgon igen. Ska dit upp och träffa gänget på 60 bast + från Teneriffa. Det var tillsammans med dem jag arbetade i kyrkan på Teneriffa för tre år sedan, har inte träffat dem sedan dess så det ska bli skoj!!


RSS 2.0